![]() |
Za koga biste navijali da se Hajduk raspadne??
Evo čisto hipotetsko pitanje iako se danas čini i realno :rolleyes:
|
Orijent Sušak :)
|
Varteks :)
|
Zagoru Unešić :D
|
da se Hajduk raspadne, raspao bi se i moj život.
|
...ma Hajduk će ostat !
|
Quote:
|
Dobro tema je malo nepretna, možda bi bilo bolje da se zove "koji klub u Hrv (osim Hajduka) simpaizirate" ili slično. Naravno da niti jedan nogometni klub nebi pratio niti približno kao Hajduk.
|
Quote:
Osim toga nije navijanje kao mjenjajne gača da možeš mjenjati kako očeš, jednostavno to je u tebi i to živiš, jednostavno ne mogu misliti na nijedan drugi osim Hajduka. |
Quote:
Kad smo bili dica, svi su imali neki strani klub za koji su navijali (Manchester, Juventus,...) pa san se i ja trudia imat pa je to bija Lazio dok je Bokšić tamo igra. Ali dok su ovi bili uživljeni u te svoje klubove, meni bi dopizdilo ubrzo. Svatija san da je to zato jer mi ti klubovi ništa ne znače i mogu ja upirat po tome, ali nema emocije nikakve. Eventualno mogu simpatizirat neki klub, ali u mom životu postoji samo jedan klub, klub s kojin iden leć i s kojim se dižen. |
Quote:
Za Istru! |
Orijent Sušak mi je drag,ali ipak ni priblizno kao Hajduk:mad:,o kakvom raspadu pricamo samo dobivanje politickih bodova na racun Hajduka:eusa_whis
|
KAKVO NAVIJANJE ZA DRUGI KLUB POBOGU?????
istina boli, ali laž ubija. istina je da nam u Hajduku ne cvatu ruže, nikad nisu onako baš idealno da sve cvate, al uvik je to naš cvit, a laž je da će se Hajduk raspast. |
Quote:
koji drugi klub??? da će se Hajduk raspast???? šta postoji više od Hajduka,šta postoji i blizu Hajduka? uostalom Hajduk nije klub,Hajduk je više od kluba,više od igraća,više od povijesti,više od čovika....Hajduk je iznad svih i ŽIVI VJEČNO!!! ovo je najdebilnija tema ikad,koja je protivna svemu na čemu je postavljen Hajduk... |
All times are GMT +2. The time now is 12:41 PM. |