![]() |
![]() |
#881 |
Anin
![]() |
![]()
trebalo bi dati Tomiću šansu,svaka čast Baliću,ali prošlo je njegovo vrijeme...
![]() |
#882 | |
TOČI EURO 95
![]() |
![]() Quote:
Doživotni ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Junior Member
![]() |
![]()
ovo si dobro rekao, trebalo bi igrati, ali u svim tim imenima koje si nabrojao vidim samo 4 koja još mogu trčati,i igrati - VIDJET ČEMO. Ostali OTPIS!!!!
respect10 ne zaslužuje da ga se spominje, između 100 ljudi uvijek češ naletit na idiota!!! a čuj hrvoje, ako neki ljudi kažu da Mikiju, Skoki,Deranji još nije prošlo vrijeme, smatram da nije ni Mati... Ruku na srce, još je najbolji od svih o kome se u zadnje vrijeme priča Last edited by Faca; 29-05-2008 at 10:22 PM. Reason: Nemoj pisat 10 postova i quotaj kad na nesto odgovaras.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Senior Member
![]() |
![]()
znam da je oftopic i da nema nikakve veze sa Hajdukom ali kad bi Hajduk igrao ko danas KK Split protiv Zadra nebi bilo problema...
![]() |
#885 |
Senior Member
![]() |
![]()
Split dobio 81-77
inače Novaković nam se nudi,onaj iz Rijeke što je igro nekad |
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Junior Member
![]() |
![]()
http://www.nogometni-magazin.com/new...ranto_hrv_news
A Reno,Reno šta nan činiš.................. A samo da kazen,za Tomiča,on se u Hajduka nije nabrania zato šta on nije bija Hajdukov igrač,nego je njega neka firma kupila,nean pojma koja,a tadašnji "stručni" stožer nije želio da brani golman koji nije u klupskom vlasnišvu...... Šta se tiče novih pojačanja,po meni najbolje igrače ima Zagreb:Ibričić,Brkljača,Nadarević i još par pojedinaca,ovaj Nadarević je odličan stoper,njega bi volio vidjeti u Hajduka,ali naši skauti uopće ne dolaze gledat igrače u HNL-u,šta se tiče Mikija,on će bit pravi kapetan,"stara lisica",njegov korner pola gola.............a ostane li černat,bit će svađe oko slobodnjaka! Skoko,a njega nisan pratija i ne znan kako igra,al kako govore,čovik može dosta trčat,a valjda će bit bolji...........a to šta vi govorite o Zvoni Deranji,nije istina, ajde upišite na youtube Zvone Deranja pa će te vidit,ufff....koliko je on golova škaricama da,voli bi da se vrati,u svakom slučaju bolji od miste x-a(tako ja zoven Bušića,radi onih nogu ![]() ![]() ![]() I jeli istina da Hajduk planira dovest Galašeka,to mi je prijatelj reka da je čita,a ja nigdi da nađen |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Zvoni je 28 , Biliću 27 (a za njega bi mi stvarno bilo čudo da dođe) i niti su stari niti ih se može porediti sa 6-7 godina starijim Mikijem i Skokom. Na kraju krajeva u pola vrhunskih klubova Europe ljudi od preko 30 su nositelji igre. A bome isto tako i balavci U-20 koje se kod nas redovno šalje u pripizdinu na kaljenje jer nisu spremni za veliku i zahtjevnu pozornicu 1. HNL. ![]() Kakve veze godine imaju ... ili možeš ili ne možeš. Jebote pa u Milanu s 28 tek iz juniorske škole izlaze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Junior Member
![]() |
![]()
Deranju nisam "stavila" sa ostalima zbog godina, nego zato sto nije više nikakav igrač. Smatram da nam takvi ne trebaju...!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Member
![]() |
![]()
A do tog zaključka si naravno došla redovno prateći francusku 2. i belgijsku 1. ligu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Senior Member
![]() |
![]()
Koliko sam uspio dešifrirat sitna slova na stranicama SN-a ima naslov "Tudor:zdrav sam i više se ne brinem",sad neznam točno koje je to izdanje,večerašnje koje je u Zg izašlo ili jutarnje za sutra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#892 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
što bi se ti malo prepiro??? meni nije do toga, žalim morat ćeš naći nekoga drugoga.... i tebi za informaciju pratim sve lige, a ako ti je trn u oku to što sam žensko, jebi ga ne mogu promjeniti... OK, možda je tebi Deranja super, meni nije i to je to... svatko ima pravo reći svoje mišljenje... laku noć! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Senior Member
![]() |
![]()
http://www.24sata.hr/sport/clanak/ig...ain_page_sport
može samo pravocrtno trčat bez promjena smjera jer je to opasno ![]() barba, imamo li kakav nacrt taktike za ovakvu situaciju s ovakim tudorom? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Za svaku utakmicu šta je odigra je dobija 50000€ , a odigra je 8 utakmica ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#895 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
I pusti tu "zato što sam žensko" demagogiju. Za isto bih te objašnjenje pitao i da si muško. A to da je meni Deranja super ... heh ... nemam blage veze u kakvoj je igračkoj formi , znam da je bio najbolji u Libourneu i pružao solidne patije u francuskoj drugoj ... ali uvijek ću radije gledati njega i Mikija u Hajdukovom dresu na terenu nego pičkice i umišljene kvazizvijezde kakvih u zadnje vrijeme Hajduku ne fali. I zato - da , Popaj mi je super. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
ako sam u krivu, nek me netko ispravi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Daj ne zajebaji, nemoj ništa stavit!
![]() |
![]()
- Složit će se odlična momčad, idemo po naslov prvaka-optimističan je kao i uvijek Mario
ma nista prvaci smo ![]() ma sta ja pricam, u nas moze uvijek gore, ne treba se ničim zanositi dok se ne vide rezultati |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Evo javljaju da se Novakovic nudi Hajduku. E bas bi nam dobro dosa sa svojim kolinom za popunit bilten
![]() ![]() Zatim drugi naslov: Miki na vratima Hajduka! Super imamo rijesenu defanzivu -------------Rapaic----------- -Radosevic-Tomic-Varvodic-Subasic- -------------Balic---------------- --Miladin---------------Skoko- ------------Cernat------------- ---------Rubil------Kalinic------
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Senior Member
![]() |
![]()
a di su spasitelj Rukavina i Čop?
di je Tudor? ![]() ![]() s njegovim pravocrtnim kretanjima dobivamo sasvim jednu novu dimenziju igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
Ku-Klux-Klan
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |