![]() |
![]() |
#81 | |
young force
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#82 | |
Desanka
![]() |
![]() Quote:
Ako budeš radio film ili pisao knjigu na tu temu svakako nadodaj da su vas na kraju natukli u ZG na kolodvoru ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Junior Member
![]() |
![]()
Pise ti sve u izvjestaju... Istina je. cigani nista nisu skuzili.. osim jednog koji je bio malo sumnjicav kada smo ga trazili cigaretu.. ali nije nista povezao.
da u zg nas nitko nije dirao, niti je imao razloga. A film ili knjigu nam netrebaju
Usrid naših Jazina zastava vijori,i ona govori Zadar je najbolji. Zadar je najbolji, Zadar je slavan,nitko u Europi njemu nije ravan. www.tornado-zadar.hr Last edited by Tornado; 06-04-2006 at 05:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Desanka
![]() |
![]()
Ma dobro što si se naljutio, samo kažem da se čitajući izvještaj non stop osjeća napetost i da se sve proživljava kao da sam i sama tamo.
A što ne bi bilo izvrsno da vas je nakon svega napalo u ZG na kolodvoru? ![]() Mislim ono na izlazu iz vlaka iz BG. Pa se vi branite sa Zadrovim šalom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Barba's Backup Boy
![]() |
![]()
čestitke za beograd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Cosa nostra
![]() ![]() |
![]()
![]() |
#87 |
purger
![]() |
![]()
to su moji Zadrani...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Junior Member
![]() |
![]()
Ljudi, zna li itko di bi moga kupit u Splitu šal od Tornada? Ne da mi se naručivat priko neta pa da čekan sto godina narudžbu. Znan da nije tema za to, ali ako netko zna bija bi mu jaaako zahvalan. Samo nemojte spominjat pazar, proša san ga pet puta i ništa nisan naša. U Hajdukovom shopu pretpostavljan da nema iako nisan ni bija tamo. Isto tako ako netko zna, dresovi, šalovi, kape i ostale stvarčice Juventusa di bi moga nabavit tu.
Ispričavan se na off topicu, jebi ga, nisan zna više di da pitan pa san se mora odi registrirat. Puno hvala na razumijevanju i pozdrav. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Member
![]() |
![]()
igraj zadre volim te!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Šta da?
![]() |
![]()
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Senior Member
![]() |
![]()
Dragim Zadranima sretan 46. rođendan !
TORNADO ZADAR
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |