![]() |
![]() |
#41 |
Junior Member
![]() |
![]()
tržim dvije karte nije bitno koja trbina, voljan sam dat 100 kuna po karti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Senior Member
![]() |
![]()
Danas svi na Poljud!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Senior Member
![]() |
![]()
stream? pls
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Senior Member
![]() |
![]()
igrali su ka kurac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
e ovdi ću rič dvi o utakmici,da ne šporkajen onaj drugi topic
neki su vizionarski vidili da nam ne treba stoper(Križanac,Vučko,netko treči.......),cili stadion je realno vidio da nam ne triba jedan,ne tribaju nam dva,nama tribaju 3 stopera Jozinović je ekstra igrač i ne zajebajen se,kao i kod Oremuša,njegove greške nazad su izraženije zahvaljujuči činjenici da imamo dva stopera koja nisu sposobna svoje pozicije pokrit,a kamoli pokrit beka,ako ode naprid,mali je ima centar na glavu našeg napadača(ne znam kojeg),samo se tribalo naklonit i zakucat balun,1 centaršut na glavu svog igrača,nije puno,al takav centaršut Strinić nije niti će imati Ljubičić je više za kontaktne sportove,Trebotić puno previše htio,mlad je neka igra,Anasu pod hitno treba psiholog,Tomasov oduzima misto Oremušu naprid,momak je premekan,nek na treningu sparira Ljubičiću....................Tić je umjetnik,al uništit će ga naša politika Bulku best buy
![]() |
#47 |
Senior Member
![]() |
![]()
bija sma nesto tuzan danas,ali kada sam procitao jozinovic ekstra igrac,ko da je Sunce udrilo po noci!
bokte jeba,na kojim si ti drogama nezna tocno dodat balun,nemoze poci igraca centarsut o kojem pricas je zavrsio na glavi protivnickog igraca na 5 metara izvan gol koji ga je izbacio u korner! moja mater ga pritric,gol nakon sta je on izigran na livoj strani zajedno sa ticinovicem zabija se u igrace.. nezna hodat..ali on je ekstra igrac.. majke ti mile,dajte i meni te droge,da u maloci i jozinoivuc vidim igrace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
mali je dobar gotovo ka ova proslava rođendana,uber ekstra kul
![]()
![]() |
#49 | |
Barba's Backup Boy
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#50 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Bodul
![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Senior Member
![]() |
![]()
sta cemo sada izmisljat i mijenjat tekstove malo pa ispadati cool
ajde gustajte |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Barba's Backup Boy
![]() |
![]() Quote:
vraća se forum kakav je bio, nema ti spasa !!!
![]() |
![]() |
#53 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
joj da zagor oce slikat svog bemvejca i poslat nan sliku
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Šta da?
![]() |
![]()
rodio si se....
a bili anđeo ti je preko granice pa ćeš malo duže čekat odgovor
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Senior Member
![]() |
![]()
nazalost mater me rodila ovako blesavog
treba u knjigu zalbe to upisat cim sam se rodio svi su govorili,vidi ovog malog je cudan..ja mislio da se zajebavaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Vezano za utakNicu (ode cu da ne spamam temu o 100 godina) cini mi se da je navijanje bilo jako slabo, posebno u dva najvaznija momenta:
Koreografija i bakljada Znan da je bilo masu objektivnih poteskoca (struktura gledatelja, izmorenost od veceri prije, kemija) ali moglo se izabrat stagod prigodnije za cijeli stadion (ako je vec koreografija bila na svim tibinama). Tesko je umjetno stvorit kemiju ali ne bi bilo prvi put da oni koji dizu, dignu i nas stoku sitnog zuba sa istoka pa i zapada na zeljenu razinu. ![]() Ovo cisto jebuckam u VV stilu. Masu ljudi, svi unutra i umisto veceras je nasa festa ili sta ja znan sta sjever upire neki sentish. Mozda je bila prigoda i za oplest neke dugo nepivane stare iz 80-ih, ali jebi ga sad.
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Senior Member