![]() |
![]() |
#81 | |
Šta da?
![]() |
![]() Quote:
MRZIM HRT
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Senior Member
![]() |
![]()
Doša mi odgovor na mail:
"Poštovani , hvala Vam na Vašem pismu i povjerenju koje ste mi ukazali. Potpuno razumijem Vaše nezadovoljstvo, ali smatram da djelatnike HRT-a zbog izostanka prijenosa utakmice Stoke City i Hajduka ne bi trebalo kriviti. Naime, prema meni dostupnim saznanjima, tek jutros su iz nogometnog kluba Stoke City priopćili da ne žele raditi prijenos utakmice s Hajdukom, jer za tu utakmicu u engleskoj javnosti ne postoji dovoljan interes. U priopćenju također stoji, kako nemaju financijski interes pa u ovoj fazi natjecanja stoga ne žele prenositi ogled svoga kluba. I zbog toga utakmica Stokea i Hajduka neće biti na programu nijedne televizije u Europi. Na sreću, ljubitelji nogometa u Hrvatskoj u četvrtak će navečer moći pratiti ogled Splita i Fulhama u produkciji Hrvatske televizije. A HTV je također osigurao prava prijenosa uzvratne utakmice Fulham - Split kao i uzvratne utakmice Hajduk - Stoke. Uz srdačne pozdrave, Zvonko Šeb povjerenik za korisnike usluga Hrvatske radiotelevizije" |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Junior Member
![]() |
![]()
Greetings Hajduk fans!
I'm from a new Stoke City board called 1863. I'd post a link but I haven't got enough posts. Anyways, we've got a few questions for you, be interesting to see what you answer and stuff 1) Who's your star player? 2) Who's your unsung hero? 3) Sides strengths? 4) Sides weaknesses? 5) Comments on Stoke? 6) Which, if any, Stoke players would you like in your side? 7) Results for both legs? Cheers folks 1863 Forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Senior Member
![]() |
![]()
nazvao...nakon 30 sekundi sam nazalost postao neljubazan...nakon dodatnih 30 sec sam poceo vrijedat...nakon dodatnih 15 sekundi su mi spustili slusalicu
![]()
![]() |
#85 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
2) In our team that is maybe Srđan Andrić, a player who will always leave his heart on the field. In the past we had many heroes (Alen Bokšić, Milan Rapaić...) 3)We have very good strikers like Vukušić and Vuković, and I think they can score againt almost every team. We also have some talented players in the midfield like Tomasov and Anas Sharbini. We have a good coach Krasimir Balakov and I think he will prepare our team very good before the match. 4) Our defensive players didnt play together very long, so they are maybe weaker. 5)Stoke is an typical english team. They play very aggressive, with many long passes. They have some good players like Jones, Delap... 6) Rory Delap for outs. ![]() 7)Hajduk will win 1:0 in the first leg, and 2:0 in the second leg. Cheers. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Senior Member
![]() |
![]()
Evo meni su odgovorili
Poštovani gospodine Ivane, hvala Vam na Vašem pismu i povjerenju koje ste mi ukazali. Potpuno razumijem Vaše nezadovoljstvo, ali smatram da djelatnike HRT-a zbog izostanka prijenosa utakmice Stoke City i Hajduka ne bi trebalo kriviti. Naime, prema meni dostupnim saznanjima, tek jutros su iz nogometnog kluba Stoke City priopćili da ne žele raditi prijenos utakmice s Hajdukom, jer za tu utakmicu u engleskoj javnosti ne postoji dovoljan interes. U priopćenju također stoji, kako nemaju financijski interes pa u ovoj fazi natjecanja stoga ne žele prenositi ogled svoga kluba. I zbog toga utakmica Stokea i Hajduka neće biti na programu nijedne televizije u Europi. U pravu ste kad kažete da Engleska nije na kraj svijeta te da je HTV realizirao televizijske prijenose i iz puno udaljenijih krajeva. No valja uzeti u obzir da nije od presudne važnosti samo udaljenost, jer je za pripremu takvog projekta potrebno ispuniti i neke tehničke i administrativne formalnosti te pribaviti odgovarajuće dozvole zemlje-domaćina, a za to sasvim sigurno nisu dovoljna 24 sata. Čvrsto sam uvjeren da su i djelatnici Sportskog programa kao i ostali djelatnici HRT-a ožalošćeni takvim razvojem događaja, ali nisam siguran da bi u toj situaciji bilo tko mogao ponuditi rješenje koje bi na kraju rezultiralo prijenosom Hajdukove utakmice koji smo željeli i sve do jutros bili uvjereni da ćemo ga imati. Inače, dopustite da Vas obavijestim, da će izravan prijenos utakmice biti na Hrvatskome radiju. Uz srdačne pozdrave, Zvonko Šeb povjerenik za korisnike usluga Hrvatske radiotelevizije |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Senior Member
![]() |
![]()
točno kako sam i mislio
napisao je puno a odgovorio malo |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Na ovo nebi ni dijete nasjelo od 5 godina ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Member
![]() |
![]()
Ma koji debili, ima htv da plati prenos samo za Hrvatsku i gotovo, ako "stoka" nije zainteresirana mi jesmo i ova bagra iz htv neka plati koliko triba i gotovo. To je jadna a ne javna televizija. Šta mi plaćamo 80 kn, sapunice, ko bolje piva, ko bolje pleše i ostala sranja. Pa koje su obveze HTV-a, ili ima samo pravo uzimat lovu? Ja sam uvjeren kad bi se organizirali i tužili ovo smeće od javne televizije morali bi nam vratit pretplatu bar za zadnjih 20 godina. Je li se iko sića bar jedne utakmice "agregata" u Evropi koja nije bila direktno prenošena.
Zbogom telka, zbogom repka...
![]() |
#90 | |
Senior Member
![]() |
![]()
ima on debil spremljen odgovor koji je ustvari ono njihovo priopćenje što su objavili i još ubaci jednu svoju rečenicu...
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Senior Member
![]() |
![]()
ja sam nazvao, rekla mi je pička na teleofnu da ih prestanemo gnjaviti jer da neće prenositi čak i da englezi rješe prijenos te da ionako Hajduk neće proći jer nismo ništa posebno. Kao i brainsn nisam ostao dužan dok mi dotična prostitutka nije poklopila
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Senior Member
![]() |
![]()
Poštovani gospodine Modriću,
hvala Vam na Vašem pismu i povjerenju koje ste mi ukazali. Potpuno razumijem Vaše nezadovoljstvo zbog izostanka prijenosa utakmice Stoke City – Hajduk i dakako da niste jedini koji je time razočaran. Eto i ja se ubrajam u one koje je takva situacija nemalo iznenadila. No, smatram da djelatnike HRT-a ne bi trebalo kriviti. Naime, prema meni dostupnim saznanjima, tek jutros su iz nogometnog kluba Stoke City priopćili da ne žele raditi prijenos utakmice s Hajdukom, jer za tu utakmicu u engleskoj javnosti ne postoji dovoljan interes. U priopćenju također stoji, kako nemaju financijski interes pa u ovoj fazi natjecanja stoga ne žele prenositi ogled svoga kluba. I zbog toga utakmica Stokea i Hajduka neće biti na programu nijedne televizije u Europi. Budite sigurni da su i djelatnici Sportskog programa kao i mnogi drugi djelatnici HRT-a ožalošćeni takvim razvojem događaja, ali nisam siguran da bi u toj situaciji bilo tko mogao ponuditi rješenje koje bi na kraju rezultiralo prijenosom Hajdukove utakmice koji smo željeli i sve do jutros bili uvjereni da ćemo ga gledati. Inače, dopustite da Vas obavijestim, da će izravan prijenos utakmice biti na Hrvatskome radiju. A u četvrtak navečer moći ćete na HTV-u pratiti utakmicu Splita i Fulhama, a već su osigurana prava prijenosa uzvratne utakmice Fulham - Split kao i uzvratne utakmice Hajduk - Stoke. Uz srdačne pozdrave, Zvonko Šeb povjerenik za korisnike usluga Hrvatske radiotelevizije COPY PASTE?
![]() |
![]() |
#93 |
Senior Member
![]() |
![]()
boli zvonka šveba kurac, piše copy paste poruke, tu nema nekog smisla pisati, možeš im pritit atomskom bombom neće trepnut.treba ih ubit od poziva idućih 15dana dok ne prođe uzvrat,terorizirat ih.i doć do kućnog broja brune kovačevića pa da vidimo hoće li i onda zajebavat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
bolje da si napisa šta si ti njoj reka nego obrnuto...bilo bi nam barem zabavnije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Junior Member
![]() |
![]()
hi everyone from hajduk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Senior Member
![]() |
![]()
prvo dobar dan i ta kurtoazija zašto nema prijenosa hoće li biti, i onda pamtim početak svog monologa(kasnije sam izgubio kontrolu): pička ti materina kurvo nedojebana jel ti vagina prska na dinamo i to šikaniranje Hajduka? dok ti je muf bio začeplčjen i nezaražen je Hajduk bio među najboljima u europi i svijetu...i tako dalje znam da sam spomenuo nešto tipa silovanje, SIDA, čekićem po glavi, progutati aktivirani topovski udar...nisam baš bio ubrojiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |