![]() |
![]() |
#1 |
Member
![]() |
![]()
Kao sto naziv kaze ovdje mozete postavljati svoje price sa tribine i svega sto ide uz navijanje..znam da ima tema price s gostovanja ali to je nazalost stalo...
ajmoooooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Senior Member
![]() |
![]()
Evo ti priču od Nedilje iz Pule,mada je više za Ripleyev "vjerovali ili ne",u kafiću ispod naše tribine si moga pit pivo ako ideš na zapadnu/istočnu tribinu!Po kojen je to zakonu,pita san suzu,al ne odgovara.
odgovoreno u raspravama.
-"Teško nam je igrati u Ligi Prvaka,jer se istodobno moramo silno truditi da ne primimo gol,a istodobno jurišati i pokušati ga zabiti.To je zaista teško." Sammir Last edited by Pencilin; 24-07-2012 at 04:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
![]() |
![]()
Nije priča, ali možda će vam bit zanimljivo jer ovo je razgovor Vahe (možda ga znate, ne moram vam ništa objašnjavat o njemu sigurno ćete skontat kakav je po videu ) i Danijela Stojanovica koji igra za Hajduk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
![]() |
![]()
ove godie nisam bio al lani poslije utakmice sam najnormalnije sjeo i popio pivo dok smo cekali da nas puste
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kad bih ja, Dalaj Lama, kao Tibetanac osjećao snažnu odbojnost prema Kinezima ili prema Čen Čing, njima se ne bi ništa dogodilo. Oni bi ostali opušteni, zar ne? Ja bih bio taj koji je izgubio svoj mali mir uma. Loši osjećaji prema drugima su istinski samo-destruktivni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
![]() |
![]()
ajmo malo oživit temu...
![]()
![]() |
Thread Tools | |