![]() |
![]() |
#201 |
Senior Member
![]() |
![]()
ali isto tako pravi trener od debila 1 ili debila 2 napravi igraca koji ce korisno odradit utakmicu
isto tako trener odredi oce li zamjena Anasu biti Kukoc ili Ticinovic,a ko ce od njih dvojice ili neko peti biti zamjena Limi isto tako trener motivira igrace,daje na vaznosti utakmici isto tako trener pokusa osmislit dva pasa u pola godine rada kada se Anas i Tomasov dignu onda mu je lipo primat pohvale,a kada postavi smjesnu taktiku za korner,kada postavi krivog covika(vejica,ticinovica) onda trener nije nista kriv jer gube i Murinho i Ferguson samo mislim da oni gube u puno ozbiljnijoj ligi od HNL-a i stanja u nasem nogometu Zasto ga pustiti da radi ako i za 2 godine nece ici naprid,osim naravno ako ne kupimo 10 igraca svjetske kvalitete pa onda se i treneri iskazu Trener je tu za najvece novce dosao,kako ocekujem od Anasa da bude najbolji,tako i ocekujem i od Balakova da pokusa od kojeg anonimnog igraca napravit igraca,da pokusa dati priliku kojem mladicu,da pokusa da Hajduk doda se 5 puta tocno u veznoj liniji Uprava nije kriva jer nema novaca,trener nije kriv jer nema igraca,igraci nisu krivi jer nema kvalitete,navijaci nisu kriv jer nemaju koga gurat naprid a svake godine na to potrosimo 100 milijuna kuna i Netrebaju nam promjene,treba nam vec jednom plan kako uuprave,tako trenera a tako igraca,sta ce kako ce i zasto ce a onda to prihvatiti ili odbaciti..preljevat iz supljeg u prazno iz godine u godinu ne vodi nicemu,niti ce za 3 godine biti bolje,bit ce isto ako ce se ovako raditi A sta je najzalosnije Jozinovic,Barisic koji su takvi kakvi jesu,ali mogu odigrat beka su na placi a niko na njih ne racuna..ali zato za Anasovu poziciju imamo 3 igraca da konkuriraju,a za Liminu nijednog,a dvojica primaju 100 tinjak tisuca € eto tako,ima se pa moze se Isto desnog krilnog konkuriraju i Tomasov,Pesic te Saric i sutra Gabric,a za Jamesa nitko sada koga krivit neznam,mozemo direktora,mozemo upravu a mozemo i trenera |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Senior Member
![]() |
![]()
Balakov itekako ima moju potpunu podršku i vjeru, on je dobar trener, a postati će odličan!
Ali što jest, jest, Lončarević ga je jučer nadmudrio s presingom na zadnju liniju, napadačkom igrom u startu utakmice i kvalitetnim dupliranjem na Anasu i Tomasovu. Još je Balakov doprinio s Tičinovićem i kasnim potezima s klupe i eto ti poraza. Nema veze, uvjeren sam da će on izvući pouke iz ovog i prenijeti to igračima
![]() |
#203 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() to je bit svega, u kurac zašto mi ne možemo sve gazit na poljudu...pa samo kad vidin protiv koga mi gubimo bodove proliv me vata isusami jadna nam majka ![]()
![]() |
![]() |
#204 |
Senior Member
![]() |
![]()
@Galinjo
@Alfa91 Slažem se i zaključak je da tko god je zajebao i pogriješio ovaj put vjerojatno neće biti sankcioniran i da ima pozivnicu da slobodno zajebe i drugi put, dapače ako osjeti da će zajebati i slijedeći put nek slobodno i profitira jer u Hajduka nema sankcija za nikakve propuste, postoji samo veličanje i nagrađivanje ako se slučajno dogodi rezultat.Tako se radi u Hajduka, a tako se neide nikuda.Ako se misli da se radi dobro neka se da projekcija, šta se uopče radi i kad će Hajduk po njihovim projekcijama i radu biti prvi.Hoće li to biti nakon agregatovih 10 godina ili 2050, 2100 i ili 2120, zašto tada, koji su ciljevi, koji su rezultati i koji su krajnji rokovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() PS.Il još bolje ako ko zn di se na netu more pogledat Za Balakova,ja mu ne zamjeram ništa osim slabe motivacije,a najviše radi kasnih zamjena,al jedno po ure zakasnio.Ovo ostalo su sitne zamjerke,probaš-ne ide,ali kasnit sa zamjenama pri minusu,a vidiš da ti ekipa ne stvara šanse,to nije stvar mladog trenera,neiskustva,to je stvar "zaspat" na klupi.
![]() |
![]() |
#206 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() Otvoriš link i čekaš da prođu ove sekunde koje ti odbrojavaju s desne strane. I onda klikneš "Download file". Taj se botun nalazi iznad botuna "Premium download". I onda moraš pazit da ti taj film ne uzmu na ulazu ![]() PS. Ne mogu ti oborit rekord, previše mi je, a Marić neće da pogura otkad je Maleš bija u Rusanovoj. Vidit ću sa Burilom i Gabrilom jel se moze sta dogovorit ![]()
![]() |
![]() |
#207 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Beka bi se moralo znati napraviti u juniorima, to vrijedi i za stopere. Nije bezveze Antić rekao da mu daš drvo i da će od tog drveta napraviti respektabilnog beka. To se mora pothitno rješavati u mlađim kategorijama. A dok za godinu-dvije ne statsa jedan takav potpisati ugovor sa provjerenim igračima. Što se tiče bekova- pun je k.... slobodnih bekova na tržištu koji imaju kvalitetu da pojačaju Hajduk. Međutim i dalje netko ili nešto opstruira dolazak takvih. Zašto? Ne znam, vjerovatno radi pranja novca na limitiranim igračima jer se s njima mogu dogovoriti oko podjele zarade. To mi je nekakvo logično objašnjenje. Nedavno je onaj manager Naletilić pričao da je Hajduk itekako zanimljiva destinacija te bi mnogi igrači rado stigli u Split. Evo samo par kapitalaca za koje bi Split mogao biti zanimljiva destinacija: Matteo Ferrari (stoper, zadnje dvije godine odigrao nešto više od 50 utakmica za Besiktas, a prije toga gotovo u pravilu standardan u Romi, Genoi i ostalim talijanskim klubovima u kojima je igrao, 31 godina, slobodan, za reprezentaciju Italije igrao dvije utakmice) Asatiani (stoper, dugogodišnji stup obrane moskovske Lokomotive, standardni Gruzijski reprezentativac, 30 godina) Appiah (defanzivni vezni koji zna igrat balun, 30 godina, bio standardni reprezentativac Gane, prošle godine dosta standardan u Ceseni) Gancarczyk (lijevi bek, Poljska reprezentacija, standardan u Lechu iz Poznana prošlih godina, 29 godina) Atouba (lijevi bek, reprezentativac Kameruna, niz godina u Ajaxu dosta standardan, 29 godina) Darlas (lijevi bek, povremeni repreznetativac Grčke, bio gotovo standardan član Rechagelove Grčke, igrao standardno u Brestu, PAOK-u i Panathinaikosu, 28 godina) Carlos Diogo (desni bek reprezentacije Urugvaja, prošle i pretprošle godine standardni prvotimac u Zaragozi, 28 godina) Galirsios (desni bek Grčke, igrao dosta standardno u Olympiakosu, 25 godina) Degen (desni bek Švicarske, igrao za Liverpool, doduše s manjom minutažom, ali je bio stalan član reprezentacije Švicarske i standardan u prvoj postavi, 28 godina) Ima tu još igrača- primjerice veznjaci Kim (reprezentativac J. Koreje) ili Kozak (reprezentativac Slovačke), Ergić (reprezentativac Australije), Hughes (reprezentativac Škotske), Bandrowski (reprezentativac Poljske), itd...
Bio jednom jedan sastav..I nikad više.. ![]() Mešković, Džoni, Rožić, Boljat, Peruzović, Holcer, Buljan, Žungul, Mužinić, Jerković, Šurjak, Katalinić, Šimunić, Jovanić, Jurišić, Gluić Trener: Tomislav Ivić |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Member
![]() |
![]()
Sta je to? Staracki dom?
![]() |
#210 |
Senior Member
![]() |
![]()
svi stari i skupi, neće oni doć za male pare, dosta su andrić i ljubo kao iskusni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Senior Member
![]() |
![]()
appiaha,ferrari,diogo; provjereni i igraci koji bi nam donjeli dimenziju vise, al nevjerujem da se s njima moze uopce pricat ispod 500keka godisnje.
![]() |
#212 |
Senior Member
![]() |
![]()
Po meni igrač od 30 godina koji je spreman zalagati se je igrač u najidealnijim godinama da pomogne Vukušiću, Maloči, Kukoču, Tičinoviću i ostalima da stasaju uz njih.. Zaista ne vidim razloga da nam neki od ovih gore ne bi bio pojačanje. Ako bi se slučajno dogodilo da dođemo na 2-3 boda od Agregata za Novu, posegnuo bi za nekim od ovih igrača, a prioritet bi mi bio desni bek, stoper i dobar veznjak (npr. Degen-28 god, Asatiani- 30 god i Bandrowski- 27 godina)
Bandrowski isključivo iz razloga što može i hoće puno pretrčati, i di je got igrao bio je omiljen zbog borbenosti među navijačima.
Bio jednom jedan sastav..I nikad više.. ![]() Mešković, Džoni, Rožić, Boljat, Peruzović, Holcer, Buljan, Žungul, Mužinić, Jerković, Šurjak, Katalinić, Šimunić, Jovanić, Jurišić, Gluić Trener: Tomislav Ivić |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ulazi Mujo u kuću i s vrata kaže Fati:
- Izjeba me Inter za sto evra! - A mene Milan - odgovori Fata. - Daj da vidim listić. - Nije mi ostavio nikakav listić |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Member
|
![]()
@galinjo Jesi li bilo kad ti osobno ( pratim te dosta dugo šta pišeš) pokusao doprijeti do nekoga iz uprave ili nekog naseg skauta i preporucit ove sta ih na forumu pišeš ? Ili možda poslao mail nekome u Hajduk ..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Senior Member
![]() |
![]()
Više puta, nikad nikakvog odgovora. Bavim se nogometom dugi niz godina, pratim više igrača na sve moguće načine (internet, uživo, satelit), tako da mislim da mogu pokoju reći.. Al ne zanima njih u upravi što ja i slični mislimo, oni sad za sad idu samo na pranje novca preko poluigrača.
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Senior Member
![]() |
![]()
galinjo imas kakav klub za Buljata,Barisica,Vejica,Andrica,Milicevica,Vukovic a,Ahmada,Brkljacu,Ljubicica
pa da skupimo lovu za ove tvoje igrace!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Senior Member
![]() |
![]()
pošto me nakon utakmice u nedilju nije bilo na forumu,da i ja bacim kasnim izvještaj s utakmice
navijanje sve ok.. igru ste već prokomentirali 90 puta vjerojatno,tićinović i brkljača odma mogu u barcelonu,ja fala bogu nisam nit vidio prvi gol jer sam bio ispod koregrafije,čita sam u novinama da je subasic isto moga obranit,kako je to bilo ? janjetina posli utakmice,neprocjenjivo ![]() p.s. drugi,jel ides ti na manchester-benficu? znam da ide nasih dosta,jel znas ti ista o tome ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Senior Member
![]() |
![]()
Brkljača, Ljubičić i Andrić još su interesantni na tržištu. Ostali ne. Ali ni za ove se ne može dobit neki novac... A Andrića ne bi prodavao, dobar je on za ovakav Hajduk.
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |