![]() |
![]() |
#501 | |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() Poslovanjem sa dobiti i placanjem poreza (20%) tvrtka moze raspolagati sa dobiti; Moze oporezovanu dobit i isplatiti vlasniku (u slucaju š.d.d. vlasnike - dionicare na nacin da isplati dividendu). Glupo je trositi zaradjeno kako bi na kraju godine podvukli crtu i rekli necemo platit porez na dobit. Najlakse je tako i to se moze radit sa pekarom ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
PRODAJMO HRVATSKU
![]() |
![]()
baRBa u pravu si! Ja svima govorim da radije plaćam 4 posto harača a ne 2 ili 0 (kad se već plaća)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Mene najvise zivcira sta kad gorivo poskupi nikad ne napisu koliko je poskupio kerozin za moj private Jet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Vuliceva kontralogika je vrhunska ![]() Bolje da smo u gubitku, jerbo ce nam mozda neko i dat stagod nego da imamo dobit i na dobit platimo porez?
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Senior Member
![]() |
![]()
A hebote Barba imamo najveća porezna davanja na svijetu, mislim prvi smo na svijetu ejjj, a za šta? Jesi li vidio da se nešto izgradilo (osim u Zg-u) ili da se nešto napravilo od tih novaca oko tebe? Služi samo da bi se onaj krmak skupa s ostalim bandama jos vise ugoio. Bolje zamračiti dobit, a može se iako malo teže i fino legalno zamračiti, ako se baš želi sve brojke vidjeti na papiru, pa upotrijebit lovu kad ti treba…a sad zajebancija - može se i preimenovati u neprofitnu udrugu građana haha, jebo davanje lopovsko purgerskoj državi…
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 | |
PRODAJMO HRVATSKU
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Senior Member
![]() |
![]()
barba ,ja ne vidim da itko lose zivi u Hajduku,place odlicne,redovite
stadion u redu itd Hajduk se financira novcima sponzora,godisnjim prihodima od ulaznica,nagrade,marketing i prodajom igraca znaci bitno je prihode staviti u rang rashoda,da bi onda od prodaje igraca mogao imati cisti profit neznam bas koliko je pmaetno Hajduku stalno akumulirat prihode pa onda placat porez na te prihode,sta nije bolje zaradu ulozit u jedan nogometni travnjak,ili recimo wc u cijelom iznosu nego placat porez na dobit(kroz dividende itd) i davat to drzavi neka cifra se moze tako ostaviti za dogodine,ali recimo prodaja Ibricica krozz pola godine,godinu dana je bolje iskoristiti u vecem dijelu nego to cuvat u kasici prasici |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Samo sam rekao da je GLUPO sve sto se prihoduje rashodovat i pod svaku cijenu. Naravno da treba sredstva trosit u investicije ali ne u svakakve i neplanski, zato da se ne plati porez na dobit.
Dabogda svake godine platili 3-4 milijuna poreza na dobit ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
PRODAJMO HRVATSKU
![]() |
![]()
Mislim da bismo trebali odma lovu svu uložit u pojačanja tipa Cernat ili Jertec. JEr ćemo u Evropi bit i iduće godine i prihodi će biti opet ovaki. NAravno treba zajebat državu što je ona ikad dala Hajduku, a ako se što može neka malo uprava lapi sebi koju kunu.
Prema HajdukTV-u radilo se na osvjetljavanju pomoćnih terena, uređuje se stadion, sve košta, ali prije potrošnje svaku kunu treba izbrojati. I bolje dat 20% državi neg, poluigračima sa strane. ili ne daj Bože za kazne UEFI |
![]() |
![]() |
![]() |
#511 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
ali uskoro ce doci imucni transferi imat ces par igraca sa po minimum 5 milijuna eura i ako ces to cuvat,drzavi dajes 7 milijuna kuna,a to je iznos dva tri terena sa umjetnom travom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Dabogda svake od iducih 10 godina mi dali po, ne sedam nego, 15 milijuna kuna drzavi na ime poreza na dobit i dabogda tih 15 milijuna drzava svake godine davala kao ispomoc d.namu
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
Vulicu ako Suker padne dabogda ti bio novi ministar finacija
![]() ![]() ![]()
![]() |
#514 |
Senior Member
![]() |
![]()
pa davat cemo porez ako cemo dobro raditi ali prvo bi htio da Hajduk uvjete rjesi,recimo uredi Poljud,kamp,terene,wc-e pa onda neka rade sa zaradom sta zele i ulazu u sta zele i daju porez kakav zelis
dajemo porez od sponzora,jos porez na dobit,a drzava nam nista ne daje |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#516 |
Senior Member
![]() |
![]()
Plasman u Euroligu je IMHO i bio najbolji moment za naci "najskupljeg" sponzora, ti tom covjeku/firmi nudis konkretno najmanje 6 utakmica gdje ce se kocoperiti njegov natpis na majici koje ce prenositi razne evropske televizije, kako vrijeme prolazi ta mogucnost je sve manja
![]() |
#517 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
no opet ponavljam...ako mislimo biti ozbiljni nemozemo improvizirat pa sta bog da... oko tog ntl-a mi nista nije jasno...platili su onu utakmicu s unireom...pa su jos nekoliko utakmica bili na dresu i onda jednostavno nestali...nisan bija sritan s izborom sponzora iz raznih razloga ali bolje ijedan nego nijedan
![]() |
![]() |
#518 |
Senior Member
![]() |
![]()
financirat ce nas navijaci,i torcida.hr treba staviti na dres
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#520 |
PRODAJMO HRVATSKU
![]() |
![]()
5 milijuna kuna Hajduk skoro zaradi u jednoj euro utakmici.
- 2,4 milijuna na ulaznicama - 1 milijun na TV pravima - nešto sitno rekviziti, štandovi i slično.... - rast cijene igrača Dakle za Hajduk (a ne za mene) 5 milijuna (sada a ne prije godinu dana) i nije neka lova. E sad da li je to samo kalkulacija s ponuđačima ili nešto drugo, ne znam. A možda je i do recesije, jbg. 32 milijarde kuna neplaćenih obveza, 42 milijarde eura javnog duga, svi se boje fakturirat bez naplate,... |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|