![]() |
![]() |
#1821 |
Senior Member
![]() |
![]()
Vi u kupe, a ja ću opet u špade: apsolutno je nebitno ko će doć, ko će otić, ko će bit trener, dok se klub ovako vodi:
... U ponedjeljak kasno navečer u kafiću Ars na splitskoj Rivi s Vučevićem su razgovarali gradonačelnik Željko Kerum i predsjednik Nadzornog odbora, inače Kerumov zet, Petroslav Sapunar ... ... Splitski gradonačelnik Željko Kerum večeras je u društvu svojih prijatelja u restoranu Noštromo kraj ribarnice, kako neslužbeno doznajemo, najavio da će na današnjoj sjednici Gradskog vijeća skinuti s dnevnog reda točku o prodaji dionica Hajduka i da odustaje od te zamisli ... I sad bi ja triba bit zadovoljan ako dođu Križanac i Bilić? Di će potpisat ugovor, u dnevnom boravku u Kerumovoj kući na Mejama? A o tome ko donosi najvažniju odluku u povijesti oće li se klub prodat ili ne - bolje da ni ne počinjen. Da nije pretragično jer se ovde radi o Hajduku, bilo bi za umrit o smija... ... Izvjesno je da će Milica Cipci, vijećnica Stranke umirovljenika, u četvrtak tijekom nastavka prekinute sjednice Gradskog vijeća Splita glasovati za prodaju Hajdukovih dionica u vlasništvu Grada, iako je ranije najavila da će biti suzdržana ... U razgovoru s Milicom Cipci doznali smo kako će se oko Hajduka konzultirati s Edom Pezzijem, umirovljenim novinarom Hrvatskog radija, jer ga je, kaže, slušala na radiju, gdje joj je oko nekih stvari otvorio oči : - On je ipak eminentan stručnjak i slušala sam pomno njegovo gostovanje na jednom radiju, gdje je kazao kako gotovo svi europski klubovi imaju privatnog vlasnika ... Je, skoro pa svi su privatni klubovi, samo dva-tri nisu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1822 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
Za sve je potrebno dvoje,nije da imam što protiv Vučevića(još ![]() PS: je da je ovo ludo šta ću reć,al sve me straj da ćemo mi žalit za Svagušon......... ![]()
![]() |
![]() |
#1823 |
Senior Member
![]() |
![]()
ajde Hajducee,sad ili nikad..sve nam se nudi na pladnju,100 godina kluba
idemo raditi na svim razinama i protiv svih!! sponzori,grad stanite uz Hajduk! igraci ostanite u budite dio velikoj jubileja i ajmo zajedno rusiti bracu Daltone!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1824 | |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
Ovo bi tribalo stavit na svaku sliju ovogodisnjeg kalendara (obavezno uz kapetana Malocu). Ili bar kao screensaver na racunalo u omladinskoj skoli. Sa potpisom, autora ovog poziva, naravno... Sad ce krenit nabolje... ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Senior Member
![]() |
![]()
ma ti si vec umro,tebi je sve crno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
mrtav san ali san ziv
![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
Senior Member
![]() |
![]()
imam ja, dovest zdravka mamica.
ovi purgeri ga ne zele i tjeraju iz svetinje malogradjanjstva i tu vidim priliku da ga mi privucemo i onda cemo bit prvaci svijeta. torcida & mamic do IGMANA. ![]()
![]() |
#1829 |
Senior Member
![]() |
![]()
mozda bi moga Krizanac biti nas brend, ka sta su sad HNS i agregat dobili u liku zlatne kopacke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 | |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
ajde Hajducee, sad ili nikad..sve nam se nudi na pladnju,100 godina kluba idemo raditi na svim razinama i protiv svih!! sponzori,grad stanite uz Hajduk! igraci ostanite u budite dio velikoj jubileja i ajmo zajedno rusiti bracu Daltone!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1831 |
Senior Member
![]() |
![]()
haha
![]() dobro je,da mozemo ko na menageru save prije utakmice i onda ako izgubimo utakmicu vratimo se preko Load na pocetak utakmice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1832 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#1833 |
Senior Member
![]() |
![]()
pa to je barbino rjesenje da prodjemo Europu,samo se vratimo nakon utakmice sa Anderlechtom pa pokusamo ponovo tuci Aeka
![]() spominje neki Zubcic na slobodnoj,da bi Ibro mogao otici za 6 milijuna €,ako bi za to dosli Krizanac i Bilic i nitko drugi otisao,odmah potpisujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1834 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
kaze Vucevic "treba nam jedan defenzivni vezni ..."
Andric, Bulku, Ljubicic, Brkljaca, Andrijasevic pa mi to bas nema previse smisla ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1835 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
taman i ja to mislija komentirat,al u pdf-u novi trener ![]() ogulit će nas gogi ko bananu ![]()
![]() |
![]() |
#1836 |
Šta da?
![]() |
![]()
trebaju nam dva stopera,jedan desni bočni jedan zadnji vezni jedna polušpica,i jedna špica, sposobna uprava,hvala bogu trenera konačno imamo
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1837 |
never learned
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1838 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
ajde ovo zvuci malo bolje
![]() Dok nismo postigili dogovor nisam puno razmišljao o igračima. Činjenica je da nam nedostaje desni bek, volio bih i defenzivnog veznog i napadača. Ali, sve će ovisiti o tijeku događaja, o tome hoće li se netko prodati i kakve će biti klupske mogućnosti u kupnji – kaže Vučević.
![]() |
#1839 |
Šta da?
![]() |
![]()
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
Senior Member
![]() |
![]()
hahah, ocito dinamu nije dosta da drze pola lige pod svojim utjecajem al sad jos moraju i sve igrace pokupovat.
nakon brezovca i palica, navodno da je gotovo posao i sa alispahicem ![]()
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|