![]() |
![]() |
#81 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
tisiderbinavijač, javljašse samokadigramo protiv dimana ami moramo trpitzoraneveliće dok tebenema..jesili uzejazlatni dreszagejparadu usplituovolito?
![]() |
#82 |
purger hajduckog srca
![]() |
![]()
Now this is idiots forum and we are Boysi. Fuck of tonel
![]() |
#83 |
Member
![]() |
![]()
BenficaSplit,just ignore him...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Senior Member
![]() |
![]()
yea, already told me to do that
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Senior Member
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#86 |
Senior Member
![]() |
![]()
![]() |
#87 |
Member
![]() |
![]()
i ova tema bi trebala sluziti za raspravu oko derbija,a ne za glupe šale..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]() Quote:
može lock ![]()
![]() |
![]() |
#90 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#91 |
Senior Member
![]() |
![]()
mene zanima sto i kako ce vucevic postavit igru. spominje se kopiranje taktike iz 2008. gdje bi ahmad glumio kalinica, a trebotic(anas) i vukusic, bartolovica i ibricica.
znaci otprilike ovako; ----oremus--buljat--vejic--barisic--- ---ticinovic--andric--trebotic--anas-- -----------vukusic---ahmad-------- ne nuzno u ovoj formaciji, jer ahmad bi bio ona spica koja ce zadrzat loptu i navuc na sebe igrace, a vukusic i ostali bi trebali dolazit iz drugog plana. no, cisto sumnjam da cemo tako igrat, vjerojatno ce bit ona druga opcija, nakrcat cemu sredinu s panjevima (brkljaca,ljubicic) a anas ce glumit drugog napadaca.
![]() |
#92 |
Krešo
![]() |
![]()
Mene zanima ima li ljudi koji misle da ćemo pobijedit i da ćemo onda kasnije borit se za prvaka do kraja sezone?
Ako ima, ne temelju čega temeljite taj optimizam. Hvala. Naime, ja sam gledao prvo poluvrijeme Hajduk-Split i nisam vidio ništa od neke igre, nekih akcija i nekih prigoda.Split nas je nadigrao a mi smo igrali kao da nam je trener Mladen iz TBF-a sa reklame za Ožujsko(...samo duge balune igrat...). Volio bi da ih pobjedimo,ali nekako nism baš siguran da smo ovoga puta to u stanju,naravno, ako nastavimo s igrom kao u ove prve tri utakmice proljetne polusezone. A i nisam siguran da nećemo kiksat na barem 2 gostovanja do kraja sezone.
![]() |
#93 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
naravno da ćemo pobjedit,zato navijamo za Hajduk,jer viruješ,ma koliko ti razum to branio,da će tvoj klub uvik tuć...................nema tu potrebe za racionalnim objašnjenjima,kad bi uključili razum,ne bi bilo napeto navijat ![]() otkad pratin Hajduka,bilo je jakih utakmica i jakih europskih ekipa,doma i vanka i nikad,baš nikad nisam ni pomišljao niti bi bio zadovoljan s neriješenim,a kamoli da mislim o porazu prvenstvo,bez obzira na rezultat derbija je riješeno(pogledajte Vinkovce) i tu ne treba gajiti neke posebne nade,ali od Hajduka u svakoj utakmici možemo i moramo očekivati pobjedu
![]() |
![]() |
#94 |
Member
![]() |
![]()
potpisujem ovo "
naravno da ćemo pobjedit,zato navijamo za Hajduk,jer viruješ,ma koliko ti razum to branio,da će tvoj klub uvik tuć...................nema tu potrebe za racionalnim objašnjenjima,kad bi uključili razum,ne bi bilo napeto navijat" ,ali mislim da ako dodemo na 2 boda da ce dinamo igrati nervoznije i sigurno ce negdje prosuti bodove(mozda kod splita u zadnjem kolu ako ne ranije) |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Senior Member
![]() |
![]()
derbi je derbi i uvijek jedna lopta može završit u ovoj ili onoj mreži i finito, ko zna...
vaha i ekipa igraju loše, moralesi i sammiri samo čekaju kraj pa da se prodaju di ko stigne, jer im je razumljivo pun k i kluba i stadiona i toga da ih nitko ne jebe 2 posto i velikog gazde mamića plus žive na visokoj nozi i sve skupa su se malo previše osilili u svojoj slavi... problem je da i Hajduk igra loše, al definitivno su šanse daleko veće da će Hajdukovi igrači bit napaljeniji, ako ništa drugo, pa još navijači koji će ovaj put u punm smislu biti 12. igrač... ma nema šanse, vjerujem da kad vide pun jug, pa kad sve zaori da će ih ponijeti atmosfera i onda nekakvi latino-flegmatičari mogu samo pokrit se po glavi i čekat kraj. -noćna mora se vratila- Hajduk definitvno dobiva, ostatak sezone je ono što je nategnuto, jako nategnuto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Member
![]() |
![]()
Dinamo u zadnje vrime igra katastrofa...protiv Karlovca jedva pobjeda iz jednog njihovog udarca u okvir u ciloj utakmici,Slaven Belupo isto losa igra,Cibalia pobjeda pomocu suca...
Mislim da su u goroj formi od nas i da se imamo cemu nadat.
![]() |
#97 |
Senior Member
![]() |
![]()
ko bude vise zelio pobjedu taj ce pobjedit
tu prvenstveno mislim na duel igru i iskoristit jednu od malobrojnih sansi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Senior Member
![]() |
![]()
DINAMOV dres za 100-godisnjicu kluba!
EKSKLUZIVA: Mamić, nakon što je došlo do pomanjkanja dresova u vezi akcije "Kupiš kartu, dobiš kobasicu" izdaje nove dresove posebbno izdane za "100 godisnjicu" tog kluba
![]() |
![]() |
#99 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Member
![]() |