![]() |
![]() |
#1 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
S kojeg je ovo gostovanja?
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
moja anuška
![]() |
![]()
ahhahaha...kako dobro
![]() ![]() mislila san u prvi čas da je zastava konfederacije heheh ![]()
![]() |
#3 |
dektiva
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kao policjot mogu obećat da neće dugo ovaj kradljivac... ![]() ![]() p.s. mislio sam da je tema o Chinu, monkulu i ostalim galebovima s ovog foruma... ![]()
![]() |
#4 |
Šta da?
![]() |
![]()
ovo je malduk 100000000000%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
moja anuška
![]() |
![]() Quote:
su se zbivanja premjestila na msn i face ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
bavo Aduk :)
|
![]()
Pa di ti sve ovo nađeš čovjeće
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
zauzeta
|
![]()
tako je i meni stari ostavija ribu na gradelan dok je po ulje isa.. srica pa je samo jedna falila
![]()
![]() |
#8 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
a sanader spominje da cemo se borit za poslove...
Barba ceka te teska borba..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Šta da?
![]() |
![]()
a gdje je sad murija a???
TORCIDA UZ GALEBE SA ZABRANOM!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
PERVERTIT iz Australije pomno je osmislio provalu u sex shop u gradu Cairnsu, gdje se provukao kroz neke rupe u zidu, prozore i instalacije. Sve samo zato da bi ukrao pet lutaka na napuhavanje, s jednom spolno općio, ispuhao ih i ostavio ih ispred dućana. Prethodno je već pokušao provaliti u dućan, međutim nije mu uspjelo, tako da mu je policija već neko vrijeme za petama. Ovoga puta, policija ima bolje i čvršće dokaze protiv njega jer je na lutkama na sve strane ostavio svoju DNK kao i otiske prstiju na njihovim licima, tako da će im ta činjenica uvelike olakšati potragu.
Visoki jako mršavi bijelac Vjeruju da je ista osoba kriva za provale u još nekoliko sex shopova u nekoliko posljednjih dana. Metoda ulaska u dućane mu je uvijek ista - prolaz kroz razbijene zidove i proguravanje kroz minijaturne rupe, tako da policija smatra da se radi o nekom sitnije građe. Vogue, kako se vlasnik posljednjeg pokradenog shopa voli nazivati, potvrdio je kako je u njegovom novootvorenom dućanu ukradeno pet lutaka, a spolno općeno s jednom od njih. "Uzeo je lutke, napuhao ih, upotrijebio i na kraju ostavio takve pred ulazom. Totalno bizarno. Stvarno me zabrinjava činjenica da se netko takav još uvijek slobodan šeće ulicama našega grada", rekao je Vogue. Također je spomenuo kako je u oba slučaja provalnik, lopov i seksualni manijak pokušao doći do posebne lutke na napuhavanje koja se zove "Jungle Jane", te da počisti svaki put za sobom nakon razbijanja zidova i provale. Vogue i David Sharman, vlasnik drugog orobljenog dućana, usporedili su snimke na kamerama koje su zabilježile provalu i složili se kako je u oba slučaja provalnik visok jako mršavi bijelac. Policija je potvrdila kako još uvijek nemaju nikakvo ime, međutim, da je istraga u tijeku, te da se čekaju rezultati DNK analize..." DA ČUJEM, TKO JE OD FORUMAŠA ZIMOVAO U AUSTRALIJI OVIH DANA??!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo i ultras
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
![]() |
![]()
Predobro!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |