![]() |
![]() |
#21 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
. «Ne priznajem umor, jer je momčad ušla u žrvanj jakih utakmica. Dovoljna su 72 sata, da se momčad odmori» kaže Špaco. Da, istina je, ali samo u slučaju akutnog umora, dok kroničnom treba puno, puno više , ali nikada kao pasivan odmor. Pojavom umora označena je dovoljna količina dnevnog opterećenja. Trener, koji ga ignorira ne shvaća ozbiljnost govora tijela u pojavi umora, pa radi toga nema nikakvu perspektivu u očekivanju dobrog rezultata. Umor se definira kao smanjenje radnog učinka tijekom određenog vremena, on se može iskazati različitim subjektivnim i objektivnim pokazateljima. Postoji fizički i psihički umor, koji se javlja nakon što intenzivno, kroz dulje vrijeme, opterećujemo neku mišićnu skupinu. A, psihički se manifestira kao monotonija i jako emocionalno opterećenje koje nastaje zbog nedostatka stimulacije, a ponekad i kao frustracija. Ako se zna, da je momčad ogledalo stručnosti i sposobnosti trenera onda se može slobodno kazati; kakav trener, takva momčad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
zaista vam kažem, odavno nisam vidio ovakvog igrača ka šta je ovaj hobit g.bale iz totenhama..u jedan metar ostavlja suparničkog dva metra, u devedesetoj pretrčava protivnika ka od šale, centaršut mu je sa očima..zaista, momak i po, a tek mu je 21.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
deutschtürke
![]() |
![]()
ja taman isto tija ostavit komentar.......
jebote Maicon pari oremuš ili Buljat pokraj njega ![]() odavno nisam vidija tipa koji pusti balun u for 20 metara, i igrača zaobilazi kroz preko aut linije :P i šta je najbolje, nakon svega toga, trke, kvalitetnog ulaska, kako izjebe cilu obranu, ima centaršut s očima.... a naši mediji se čude zašto igra ispred Kranjčara ![]() mislim, Niki svaka čast, odličan je igrač, ali ovi momak je svjetska klasa, a nakon ove dvi utakmice protiv Intera, mislim da će se grist za njega ove zime ko za nikoga dosad..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
Godina: ne pamtim više Uloge: mihajlo mikić i El Capitano Darko Miladin Događaj: ista fora ko i Bale jučer,Darko je pretčrao mihajla(koji je slovio za brzog igrača) balun s jedne strane Darko kroz aut Dobar je Bale ima 21g.,bojin se da bi kod nas bio dobar igrač.ali bi mu falilo malo iskustva ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#26 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
dobra utakmica sinoc ... moji dobili 1:0
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
kakav genije je taj Mourinho ... sta cemo gustat ove dvi utakmice
![]()
![]() |
#28 |
deutschtürke
![]() |
![]()
bit će čupavo šta je je.......
može ga se ne volit, ali lik je jebeni genijalac.... inače sam za Barcelonu, ali dopizdili su više ![]() a najjači su mi mudraci bivši igrači Reala s pizdarijama tipa triba igrat ovako onako, ma otvori se Barceloni i ide ti 5:0, njih se jedino može dobit na način na koji igra sad Real, i prije Chelsea kad su ima ukrali utakmicu, i Inter prošle godine... Međutim, sve to ne bi bilo dovoljno Realu da je Villa u barem 50% standardne forme, a ovako, jebiga, u dvi utakmice, tko zna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
![]() |
![]()
šta ti je problem što će svi počet tako igrati..bunker i samo bunker
al dobro...mislim da će ManU i Schalke bit metla, nemaju švabe teorije kraj SAF-a...bojim se __________________________________________________ ____________ ---Traži se Gastone da mi proda onaj dres Athletica. Ako ga netko vidi ili zna neka se javi. Hvala--- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
novinskih naslovnica
![]()
![]() |
#31 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
kakva demonstracija sile u ove dvi utakmice sa jasnom porukom UEFA-e "Don't fuck with us"
![]() |
#32 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ajmo Barca, gazi te Ingleze, da mozemo jos malo vise nabit cijenu ulaznica, nije isto dolazi li euro prvak ili viceprvak
![]() |
#33 |
Senior Member
![]() |
![]()
Hoće ko neki djeliti dresove đabe, ako kupimo karte?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Senior Member
![]() |
![]()
jedino ako Mamić bude organizator
![]()
![]() |
#35 |
Senior Member
![]() |
![]()
ajmo Alekse Vergusone upregni Rodnija i ekipu i dobite one pičkoslave od BACAONE
![]() |
#36 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Senior Member
![]() |
![]()
Iđemo Barcelona, nemojte sad zajebat stvar, osvojite to da Cicarelli moze na jumbo plakate stavit igrace Barce sa osvojenim trofejom...
![]() |
#38 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ipak je katalonjska momčad najbolja u Evropi. definitivno. zasluženo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|