![]() |
![]() |
#61 |
Senior Member
![]() |
![]()
kao što sam već rekao : to je jedna lijepa prića sa kvarnera koja daje novu nadu hrvatskom nogometu...
da to nebi bilo samo moje mišljenje ( i bodulovo) , to potvrđuje i nova hrvatska vertikala na samom vrhu piramide: http://sportske.jutarnji.hr/miskovic...-hnl-/1108635/
![]() |
#62 |
Senior Member
![]() |
![]()
http://sportske.jutarnji.hr/andrija-...otivi/1108548/
Trojicu smo prodali zbog preživljavanja, kako bismo i dalje mogli redovito isplaćivati plaće i nastavili uređivati kamp na Kajzerici, kojeg želimo pretvoriti u najljepšeg u Hrvatskoj. S novcem koji smo zaradali od prodaje pokrit ćemo oko 50-60% godišnjeg proračuna - predviđa sportski direktor Lokomotive, Božidar Šikić, realno glavni čovjek kluba. kako su ih prodali kada su maleš i boras u rijeku došli besplatno??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#64 |
Senior Member
![]() |
![]()
Šteta, ove su sezone samo tri kluba domaćini na Maksimiru
![]()
![]() |
#65 | |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
lipo je vidit da te se ljudi site tu i tamo kad te nema
![]() inace kada se prije par miseci o odnosima u HNLu i HNSu pricalo u kontekstu Hajduka ja sam napisao Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#66 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Senior Member
![]() |
![]()
lipo san ja reka....to se sve može protumačit kao jedna lijepa priča s kvarnera...
![]() |
#68 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
šabanova lijepa gesta
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Senior Member
![]() |
![]()
Mišković alo!!!!Volpi,eeeejj!!!Dođe Mišković glavi i kaže:"Glava,ovako stvari stoje.Ima da me postaviš za predsjednika udruge prvoligaša!"I bi tako.Mamić ga je postavija jer je mora...ma šta postavija,još mu je mora i dat 4 igrača u dotu.
A sad povratak u realnost.Ova liga 10 je hajduku došla u najodvratnije moguće vrime.Nama je ovo iznimno bitna sezona,u kojoj možemo uzet ogromni zamah,a možemo i prosut sve lipo iz ove sezone.Ja se nadam da su Tudor i igrači svjesni momenta u vrimenu,i da će dat sve od sebe,posebno mislin na start sezone.Ako bi se složilo da povežemo par pobjeda to bi masu značilo,i posjeta i onaj pozitivni zamah za dalje.Tribaju se spremit ka spartanci,grist,i trčat troduplo od onog drila s Mišon.Iznimno,iznimno bitna sezona.Ona za koju ćemo za dvajst godina pričat "tad je krenilo odlično/prema doli". Satirat će nas se više nego dosad ako bude potribe,mark my words.Mamić nas sad mrzi više nego ikad,zadnje šta bi tija je da Hajduk uspije s ovon pričon oko NH-a.Siguran san da bi sveproguta,i da Hajduk uzme prvenstvo,ali samo daje to uz pomoć nekakvog Volpija/Štimca.Još da se složi još jača homogenost sa publikon i da se to osjetije odrazi na posjetu....Poija bi se živ.Nadan se i da će hajdukovi navijači pripoznat pozitivu i poštenje oko kluba,da uviđaju razlike ka npr ova sa Galešićem di se nije znaloništa dok nije potpisa,da vide da smo napokon počeli ličit na klub. Mamiću puno više paše Rijeka kao "konkurent",a to je samo i jedino radi sistema upravljanja.A i pošto je Lokomotiva pročitana priča,Rijeka da uzme nešto to mu je "dokaz" kako nije svemoguć.... Samo čisto srce i ničeg se ne boj! Jako!
![]() |
#70 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
eto Volpi je nakon sto je od Pro Recca napravio najdominantniji momcadski klub u Europi, samim time osvojio sve sta se moglo osvojit zadnjih nekoliko godina eto sada krenuo ulagat u Rijeku da bi posta gnk3, a navodno mamica od milja zove Jong-il Kim ... kakvi ste vi likovi
![]() ![]() ![]() ![]() ka sta sam reka napokon se dogada bipolarizacija moci u hrvatskom nogometu i to je dobro ... kako za sve druge tako i za Hajduk ... triba se nadat da cemo s vrimenom dozivit i multipolarizaciju u kojoj ce aktivno sudjelovat i Hajduk ... naravno za to su nuzne korjenite promjene; evo da podsjetim na recenicu od predsjednika Brbica od prije tri dana "Sadašnje stanje je neodrživo."
![]() |
#71 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Naletili Mujo i Haso na medvida pedera sprintera i Mujo trk prema šumi a Haso se sageo.
Mujo u čudu trčeć zaviče: Haso, šta si se naguzija? Biži! Haso: A nisam se naguzija oblačin patike... Mujo: Koji će ti Q patike nemo'š bit brži od mede ni sa patikama ![]() Haso: Ni ne mislim ja bit brži od mede pedera... ![]() ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Senior Member
![]() |
![]()
bipolarizacija
![]() kako ce se ocitovat ta bipolarizacija stvaranjem HNK Rijeke kao drugog kluba Hrvatske ![]() Da se Gazda osjeca ugrozen od te Rijeke,nasao bi rjesenje za njih,a ne im dopustio da gledaju prema 10 milijuna € od Uefe,i doveo svoje poslovanje u pitanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
vulicu jesi ti ono prije par miseci ode objasnjavao i radija onaj izracun po kojem Volpi u Rijeku ulaze godisnje manje od 2 mil. eura pa je to samim time qrac od ovce u usporedbi sa Hajdukovim potrebama ... kad ono izmedu ostalog najavljena izgradnja stadiona koja sigurno ne moze kostat manje od 20ak mil. eura
![]() osjeca se gazda i te kako ugrozen, ali ovoga puta nema bas puno rjesenja jer je sada naletio na sebi ravne pa je izmedu batine i mrkve ovoga puta izabra mrkvu jer zna da mu batina vise ne moze proc ka sta mu je prolazila do sada na primjerima Hajduka i drugih ... ova sezona je sigurno pocetak kraja mamiceve apsolutisticke vladavine HR nogometom ... a uostalom ka i u svemu drugome vrime ce pokazat mamic je prije svega bio jak zato sto su svi drugi oko njega bili slabi ... polako to postaje jasno
![]() |
#74 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
nego sta je sa igracima momcadi koje ispadaju iz lige ... Abdurahimi, Sovsic, Orsic, Budimir, Zuparic, Rugasevic, Mazalovic ... zna li se za kojega od njih di bi trebao zavrsiti; mozda jos neki medu njima voli knjizevnost
![]()
![]() |
#75 |
Senior Member
![]() |
![]()
Opet nisi lijekove uzeo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Senior Member
![]() |
![]()
koje ti droge uzimas,koje usporedbe provlacis
ti si rekao da je bolje igrat u Munchen 1860,nego u HSV-u pa tako da neznam zasto se ti pozivas na to tko je sta rekao Nema smisla,uzivajmo u tome sta je Rijeka ravna Dinamu,ajde da mi sestra ovo napise,ali covjek koji se svadja tu sa svima i brije da pise konstruktivno,argumentirano Imat ce 20 bodova manje od Dinama,zivio! |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
sta je bilo?! ostali smo bez argumenta?!
![]() ![]() zivio i ti meni ... ovo sta ja pisem by the way nema veze sa brojem bodova u sezoni koja dolazi ... drugi su klubovi u HNLu koji zive bolje rec prezivljavaju od miseca do miseca, od sezone do sezone
![]() |
#78 |
Senior Member
![]() |
![]()
glup si bodule
![]()
![]() |
#79 |
Senior Member
![]() |
![]()
argument na ravnopravnost Rijeke,na Mamica i mrkvu,kakve argumente da ti covjek da na to,mogu samo citat i cudit se ,sta moze izici iz tipkovnice jednog "zabrinutog" Hajdukova navijaca
vidim da imas podatke HNK RIJEKE s.d.d ,mozes ih staviti na forum da vidimo usporedbu Hajduka i Rijeke?! (ili ih ipak nemas ,pa seres kvake) ps-mislim da si ti zadnji koji bi nekome trebao reci da je kreten jer imas 100 % glasova,kada bi pita Jesam li ja kreten? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|