![]() |
![]() |
#1 |
Senior Member
![]() |
![]()
polusezona tek završena, druga se opasno bliži..da čujem vaša mišlejnja tko bi eventualno mogao ili trebao napustiti klub, a tko doći
![]()
![]() |
#2 |
Šta da?
![]() |
![]()
imas vec tu temu
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
![]() |
![]()
Kada ce vratiti lendrica ili sacera=
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ku-Klux-Klan
![]() |
![]()
nadan se sta prije...i odjebat čopa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
![]() |
![]()
potira bi sve osim Bulku-a jer se jedini bori ka lav, a dovea Mikija Rapaića
![]() |
#6 |
Senior Member
![]() |
![]()
Tooo, majstore!!
![]() |
#7 | ||
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
sa Index.hr
Quote:
![]() ![]() Andrić, Ljubičić x2, Brkljača, Bulku, Andrijašević??? a za napadača možda da Sharbiniju da šansu... nema desnog beka, obrana katastrofa, golmani rupe... edit: evo čitan na Sportnet.hr skroz druga izjava Quote:
...isti tvrdi kruv smo jili,znaci nan on puno vise nego ca u foje pise... Last edited by belfast; 29-12-2010 at 04:24 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
kome vjerovati, da pitanje je sad ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
![]() |
![]()
Vukušić,Sačer,Lendrić,Ahmad,Čop i jos bi kupovali napadača....to sto samo vukusic igra nije razlog da se trose pare na stare konjine
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
![]() |
![]()
Uvalit nekome Čopa, Ahmada S., Vejića, Maloču, Tomasova i Subašića.
Vratiti sa posudbe Lendrića, Sačera i Kukoča. Dovesti odnosno kupiti M.Bilića, Kresingera, D.Bakovića (free transfer).
![]() |
#11 |
Senior Member
![]() |
![]() nije samo na indexu, prenela je i nova tv, dakle dnevnik.hr , ja kad sam čuo da nam fali zadnji vezni pao sa stolice... desni bočni,napadač i stoper po mom, zoki što ti veliš?
![]() |
#12 |
Senior Member
![]() |
![]()
Po mojem bi nam triba samo desni bek i zdravi Ahmad...
Dobro bi dosa i Krizanac, ali samo ako nije preskup i Vejic ide ca. Ako Vejic ostaje onda dati puuno vise sanse Jonjicu u nastavku... Zadrzat ekipu na okupu i to je to, pa nema na prolice previse utakmica a nema glavnog sponzora, Kerum nezna sta ce s klubom (ka da je njegov), ma... ali nebi ovo triba biti topic s potvrdjenim dolascima/odlascima? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
![]() |
![]()
Mislim da će Šošo i drugovi transferirat Antu Rukavinu u Hajduk, a možda i još kojega igrača iz izloga koji ne može skupit minutažu. Navodno se nudi i Ognjen Vukojević koji je toplo primljen u Spaladium areni.
![]() |
#14 |
Senior Member
![]() |
![]()
jebemu mater i klubu i struci u pm eno andrijasevic odlazi u belgiju a jovanovic u italiju jos samo da nam lendrica uzmu i sačera prodaju pa mozemo kupit jedno 10 starih konjina od 2 milijuna eura koji jedva odaju....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
![]() |
![]()
http://www.index.hr/sport/clanak/alb...ok/531702.aspx
Ne znam je li pametno opet dovodit neprovjerene igrače ka šta je ovi Albanac. U ovom prijelaznom roku triba dovest jednog napadača, desnog beka, a mi mislim da bi tribalo dovest i Križanca i pokušat zadržat Andrijaševića. Ne smijemo sad prodat pola ekipe, ka šta se piše u novinama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
mišO
![]() |
![]()
Ma nama tribaju igrači na svim pozicijama, nemoj pricat gluposti da smo popunjeni na nekima kad nam igraju rupe di god podledas.
Triba dovest Krizanca, Bilica i Vranjesa a prodat Ibricica, Strinica i Vukusica dok se jos moze, tj dok je razvikan jer taj momak ce na kraju zavrsit ka Tomislav Busic tj nigdi jer nema veze s nogometom.
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
![]() |
![]()
strinic - benfica?
here in portugal some newspappers said that on november.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
![]() |
![]()
nek ide ako je neki kreten spreman platit za njega,covjek igra nogomet ko oni iz 2.zupanijske lige,frajer trci i zabije se u covjeka ispred sebe i vice faul...
a andrijasevic kaze ide iz hajduka,ma super...dobice za njega jedno 50 tisuca eura umjesto za 2-3 godine 5 milijuna ali nema veze ipak je to nasa politika,trebalo bi sad ostavit ticinovic karlovcu za 10 tisuca eura prodat lendrica za 15 iljada i jonjica za 5 iljada pa onda mozemo uz pomoc kerumovih milijuna kupit jednog napadaca od 202 godine i ima placu 800 iljada eura godisnje i onda ce sve bit super...isuse opet se vracamo na istu pricu ko s onim perosem dok je bio predsjednik |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Krešo
![]() |
![]()
Treba kupit Sulejmana Smajića i vratit Milića!
![]() |
#20 |
Šta da?
![]() |
![]()
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|