![]() |
![]() |
#141 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Šta je barba Luka Kaliterna reka,ako ti pukne prednja liva guma,minjaš je prednjom livom.Ne stavljaš zadnju desnu na to misto. Dok ga mazi rezultat,okej,ali ne znan koliko će ga mazit.I također,moje je mišljenje da je glupost uspoređivat ga sa nekim ko je ima neke fol igrače,blabla.Iz više razloga.I drugi klubovi su imali druge igrače.I taj je dovoljan. Mišo ima igrače koje ima,radi rezultat koji radi,čestitke na svemu,apsolutno,samo kažen da me počelo zabrinjavat.I koliko god svi (pa i ja) govorili da se mišljenje neće prominit neovisno o osvajanju/neosvajanju kupa,neće to bit baš tako.Ne osvoji li ga,neće se na sezonu gledat ka na nešto baš uspješno.Nema Mišo ni toliko loše igrače kao šta svi naglašavaju. A za kup me strah,ne virujen da će nas suci dirat,ali mislin da će Lokomotiva se najozbiljnije spremit za nam to uzet.Udarilo bi nas jebački,a to Maminju svakako ide u prilog,iz puno razloga.A po viđenom dosad,igrači su,a Mišo još i više,pokazali da u stani-pani utakmicama visimo.
![]() |
![]() |
#142 |
Cosa nostra
![]() ![]() |
![]()
Dok god se forsira ta laž o mladosti i neiskustvu nema fete a ne kruva.
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|