![]() |
![]() |
#1 |
Member
![]() |
![]()
Ko će bit?
MIslin da je Miše već preda ostavku te da možemo oćekivat objavu odluke da za novog trenera dolazi ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
![]() |
![]()
jako andabak. novi-stari
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
![]() |
![]()
Evo bogami javili da je da ostavku ali to se moglo i očekivat.
Ja bi najradije Vulića za trenera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
![]() |
![]()
Oće uskoćit Pere Nadoveza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
srce vuče za Vulića,kad god je dolazio stvorio je igru u skladu s mogučnostima igrača kojima bi raspolagao
ali ako se netko postavi ko gazda i pokaže da klub uredno funkcionira moguć je i dolazak Peruzovića,bez jamstava da smo ozbiljan klub Peruzović(ili bilo koji ozbiljniji trener) sigurno ne će htjeti prihvatiti takav posao samo se nadam da ne će eksperimentirat sa gamadi purgerskoj tipa kuže,ivanković,ćiro jer trentuno nije ni situacija ni vrime za takve eksperimente ja vjerujem da bi Vjeran Simunić napravija vrhunski posao ![]()
![]() |
#6 | |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
evo da i ja svoje pribacim ode
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
![]() |
![]()
Moj favorit je Miljenko Dovečer.
![]() |
#8 |
deutschtürke
![]() |
![]()
ma jebenti više ovaj isprdak od svih, pa eeeeeej, redikul priprema ekipu 3 miseca, odigra dvi utakmice i papa sad
i sad uskače novi trener koji ništa nezna o igračima?????? prije europske utakmice? ma koji smo mi kurac od kluba, to je strašno, taman kad se ponadaš nečemu, evo opet isto, za popizdit..... AVRAM GRANT!!!! :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
![]() |
![]()
šta će ti netko omiljen do navečer, taman kad počne utakmica nigdje ga nema
moji favoriti Točka i Paolo Di Canio
![]() |
#10 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Krešo
![]() |
![]()
Miše nije imao drugog izbora. Nema igre, nema rezultata i jedino se ostavka mogla desit. Doduše,mogao je dobit otkaz :-)
Novi trener? Točka, Vulić ili Peruzović!
![]() |
#12 |
Member
![]() |
![]()
Hebate, bojin se da trenutno ni Točka nebi moga puno napravit, a sumljan da bi i doša............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
![]() |
![]()
Hajduk je svoju Hajducku dicu upropastio kao trenere /veliku vecinu njih), dovede ih se, budu kratko vrijeme ne naprave nista i adio mare i njima i njihovoj trenerskoj karijeri...
Za njih bi bilo bolje da su poceli od manjih klubova, pa onda Split, Sibenik, Zadar.... Vjerovatno ce dovest Peruzovica, on stoji spakovan vec u nekom ormaru... od trenera koji cirkiliraju po HNL ne vidim ime za Hajduka (Kalinic iz Sibenika malo golica, od nepoznatih igraca je stvorio kompaktan klub) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
eno na sportnetu se spominje Dalić,ja ću samo kazat da su igrači,ljudi u i oko Hajduka i sami navijači Hajduka specifični,temperamentni i furbasti,a Dalić ostavlja dojam finčukastog i ugodnog gospodina ali nedovoljno agresivnog i temperamentog da bi izdržao u Hajduku
svi Hajdukovi treneri bez karizme,bez stava i doze bahatasti nisu dugo izdržali od gračana,jarnija,vučevića,miše,gudelja,pudara i kod svih njih ostao sam dojma da nisu uopće vladali svlačionicom,a bez toga ne možeš ni terenom,ako ne vladaš terenom ne vladaš ni tribinama,a ako ne vladaš tribinama ne vladaš ni upravom.........jednostavno ![]()
![]() |
#16 |
Member
![]() |
![]()
Ako ništa, onda najbolje Vulić, njega se igrać pripadne ćin ga vidi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
PRODAJMO HRVATSKU
![]() |
![]()
Meni se ne čeka novi Mesija, spasitelj, dugoročno rješenje Hajduka, čovjek s vizijom igre Barcelone ili Liverpoola, čovjek sa igračkom prošlošću i šarmom prema novinama.....
Ne meni se ne prolazi još jedna godina, e da sam odradio pripreme sa svojim igračima, e da sam ja birao pojačanja i e da sam ja........ Ja bih da se miši da prilika i dalje i da mu se kaže da mu nema nigdje. A dat udarac onima koji su zapravo krivi za sve. ako igrač dobija 350.000 eura plus 150.000 eura samo zato što je došao ne napravi 3 asistenicije i zabije 2 gola nekom zadru onda jebiga ..... Ante ostani!!!!! (Alex ostani, Manchester 1988.g.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
ako to igrač ne napravi na pripremama,pa na generalnoj probi u Osijeku,pa protiv Žiline onda je tu trener da ga izbaci iz momčadi a upravi da prijedlog da se igrača sankcionira novčano ili na neki drugi način,ako to trener nije u stanju napraviti ili nema muda napraviti neka ode,jer Miše neke igrače ni za 4 godine ne bi izbacija iz momčadi sve da daju svaku utakmicu autogol miše nema stvari pod kontrolom,miše nema igru,ako smo ikada trebali zazivati i braniti kojeg trenera to je bio Vulić koji je imao igru,imao je i rezultat i obično bi otišao nakon 3-5 loših(rezultatskih) utakmica,zašto trpjeti lošeg trenera i lošu igru još od Osijeka lani????
![]() |
![]() |
#19 |
Krešo
![]() |
![]()
@rezervirano- Miše je vladao tribinama, tj. tribine su voljele Mišu i vjerovatno ga i držale do sada na klupi.
![]() |
#20 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ma jebenti sve....
sad će dovest nekog novog koji će ako se ne prođe protiv slovaka pizdit kako nije ima vrimena upoznat stanje, uigrat i pripremit.. Uprava je ta banda od koje sve počinje!!!!! oni su odgovorni za politiku kluba, oni postavljaju i daju otkaze trenerima, oni dovode i puštaju igraće.l Trener ako nezna, nije ni on uvik kriv šta nezna, kriv je onaj koji ga drži.a na kraju priće su i igraći, od njih sve dolazi...oni klubu na terenu donose ili odnose.... već više od 30 godina uz i za Hajduka ali dođu ovakvi neki dani kada čovik izgubi volju....jebiga. sutra će biti bolje, ali strah me četvrtka... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|