![]() |
![]() |
#1 | |
Barba's Backup Boy
![]() |
![]()
Vrijeme je da se krene!
Quote:
Krenula akcija za Veliki Hajduk Kodeks upravljanja Hajdukom Rejting Hajduka u Europi Sve novosti vezane uz akciju možete pratiti na: www.hnkhajduk.com www.torcida.org www.velikihajduk.com
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
![]() |
![]()
pocelo potpisivanje peticije
od utorka do subote od 10 - 17 h potpisat mogu svi stariji od 17 godina
![]() |
#3 |
slovenac aka "janez"
![]() |
![]()
Osobno, aplauz za akciju dok mi je sam koedks nerazumljiv...tj. razumljiv je, čitljiv, plemenit ali ako ga donosi netko tko ne sudjeluje u njegovom prvođenju i sankcioniranju prekršitelja onda ga možete upotrijebiti za zamatanje kestena.
Isto ko i bonton, postoje pravila ponašanja za stolom ali ako se netko podrigne ne znam koje on to sankcije snosi. Osobno, da sam vlasnik i uložim pare u klub, ja osobno uvodim moj kodeks tako da ideja plemenita ali utopijska.
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
evo jedan post sa torcida.org:
Na mail adrese svih medijskih kuća u Hrvatskoj stigao je poziv na potpisivanje Online peticije na webu. U e-mail poruci koja je poslana na sve redakcije dnevnih i ostalih novina, ali nije objavljena na ovom forumu, potpisuje se VelikiHajduk.com i navodi link do online lokacije za potpisivanje peticija. Obavještavamo svu Torcidu i ostale prijatelje Hajduka da se radi o podmetanju očito zainteresiranih strana te da ta peticija nije važeća pred hrvatskim zakonodavstvom. Ta online peticija nije dio ove organizacije i njena je namjera da odvrati ljude od potpisivanje prave i važeće peticije koja se potpisuje na lokacijama u gradu Splitu i našim podružnicama. Nije naš stil ni metodologija da kazneno prijavljujemo, makar je lažno predstavljanje kazneno djelo. Ne potpisujte peticije na Internetu - idite do grada i vaših predstavnika u podružnicama i stavite svoj potpis na ZAHTJEV za Veliki Hajduk! VelikiHajduk.com http://torcida.org/forum/viewtopic.php?t=6259 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
![]() |
![]()
samo da se pohvalim da san uspia nagovorit 2 nastavnice da mi se potpisu na papir ......
zivilo skolstvo!!!
![]() |
#6 |
bavo Aduk :)
|
![]()
Do sada se skupilo preko 10.000 potpisa. Još 2 dana biti će vrlo blizu brojke od 20.000 koliko su se nadali da bi se moglo skupiti...
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
Ghandi
![]() |
![]()
kad se nastavlja ova akcija???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
u deveti misec
![]() ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
![]() |
![]()
Hnkhajduk šta ti misliš da odu svi pa da opet bude halabuka u medijima pa i u samom klubu???
AJMO BIJELI ALE |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
zauzeta
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
![]() |
![]()
majstore, ajd idući put dobro pročitaj sve i shvati pa onda komentiraj, može?
![]() |
#13 |
Senior Member
![]() |
![]()
Nema velikog Hajduka dok ga vode mali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
![]() |
![]()
Šta se događa s projektom tj. udrugom "DITE PUKA" mislim da se od toga ni slučajno ne smije odustati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
taj projekt je pao na prvoj stepenici tj. prepoznalo ga je samo cca. 5000 ljudi sto je nazalost znacilo i njegov kraj
![]() |
#16 |
Member
![]() |
![]()
Zašto kraj pa ni 5000 ljudi nije malo za početak s vrimenom bit će nas još i opet ponavljam da se ne smije odustati od projekta imamo isto uložene love kao i Kerum.Momci dajte nastavite jer to je ulaganje u budučnost ma koliko se to čini sada glupo.Ako Kerum ima pravo glasa zašto i mi ne bih imali svog predstavnika
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ku-Klux-Klan
![]() |
![]()
ja mislin da je cijena od 500 kn bila ipak preskupa za običnog navijača...možda bi više ljudi kupilo da su pustili u prodaju više dionica al po cijeni od 100-200 kn za jednu...tako bi barem bia veći broj malih diničara...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
moja anuška
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Gdje ima volje, ima i načina.
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
![]() |
![]()
I ja mislim da ova privatizacija neće ništ dobrog donijeti.Sve to smrdi na mutikarenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|