![]() |
![]() |
#8081 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
evo kraden sa drugog foruma...
GOLMANI: Kalinic, Grbic, Stipica D.BEKOVI: Basic, Juranovic, L.BEKOVI: Kvesic, Memolla, Pejic STOPERI: Cosic, Nizić, Simić, Ismajily, VEZNI: Savvas, Jefferson, Bašić, Kalik, Kožulj, Maganto, Hamza KRILA: Vlašić, Erceg, Tudor, Vojković NAPADACI: Ohandza, Futacs, Said Otišli: Billy, Sušić, Milić, Radčenko, Velasquez Po dolascima možemo vidit kakvu nam je ekipu ostavija Gogi i da ovi iz NO nisu reagirali na vrime ovo lito bi nas čekala katastrofa a Tommy bi već preuzea uzde kako je i zamislija. Šteta šta nije doša desni bek, to je veliki minus obzirom da ga nemamo godinu dana. Za ostale dolaske sam zadovoljan a neki su pokazali da će biti i više od popune. Dovoljno igrača imamo za rotacije, sad samo triba vidit kako će to Pušnik uigrat i oće li to ličit na nešto.
![]() |
#8082 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
Ja sam i tada to govorio no kao što znaš napadan sam i blaćen. Grogy NIJE KRIV jer se on nije mogao sam zaposliti,odnosno on je najmanje kriv a dalje redom njegovi nadređeni BRBLJO te NO koji ih nije maknuo još 2014g. i to su činjenice. Ma što mi pričali Jozinović je bolji i od Pejića i od Memole a igrača s plaćom od 1000 eura i poštenim odnosom prema radu samo budala može otjerati,no Jozo je ovakav i onakav. O desnom beku sam stranice i stranice napisao i tu se radi o KAZNENOM djelu no svi ste bili puni razumjevanja jer su doveli igrača na posudbu jihaaa. ima toga još ali ne da mi se....meni je totalno licemjerno sada prozivati Grogija a cijelo vrijeme njegova uništavanja kluba njegovi šefovi su imali vašu podršku i Brbljo i NO. kad smo kod NO-a znači li Vam što da su iz istog glavom bez obzira pobjegli i Ramljakica i Guste,ekonomisti koji znaju što slijedi. Branka bi sigurno prošla i u drugi saziv....
![]() |
![]() |
#8083 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
Mene više brine zašto je Tommy pošto poto želija ostavit brblju i Gogoija? nije valjda da mu je odgovaralo takvo stanje... ili nedaj bože da je klub za njegov račun namjerno doveden u ovu situaciju. Po meni je on najviše sumnjiv.... Lik u tišini pokušava otkupit dionice i noktima se bori za zadržavanje loše uprave koju je on nadzira... znači li ti to išta?
![]() |
#8084 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
pravo je pitanje zašto udruga NH nije glasa digla protiv brblje i grogija??? kada je ovaj NO srušio brblju i grogija vrlo brzo se oglasio i NH i Torcida s podrškom istima(upravi) i "upozorenjima" novom NO-u za odgovornost za smjenu. Dakle nije Tommy jedini kojem je loša uprava odgovarala....
![]() |
![]() |
#8085 | |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]() Quote:
Jedini mogući način za smjenu Grogija i Brblje je preko NO. Smjena njih van demokratske procedure je doslovno pucanje sebi u nogu i gašenje projekta. Zašto bi pustili Tommya da gleda svoje interese ako je njegov interes slabljenje Hajduku kako bi okrenija aleštinu protiv NH i jeftino se domoga kluba. Kad neko svoj posal loše radi, firma pati ali on je samo loš radnik. kad neko namjerno loše radi jer ima neki skriveni interes onda je to kriminal.
![]() |
![]() |
#8086 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
Pucanje sebi u nogu i gubljenje svake vjerodostojnosti projekta je svaki pozitivan izvještaj kojim je NO ocjenio rad Uprave odnosno GS ocijenila rad NO-a a istovremeno i sam kažeš imamo ljude koji rade štetu klubu i slizani su sa zlim kapitalistom Tommyem??? Nadalje,udruga NH u svakom trenutku pa tako i sutra može sazvati preko Grada kao većinskog vlasnika i čije interese zastupa GLAVNU SKUPŠTINU i na njoj oderati perje i Upravi i NO-u ako postoje dokazi lošeg rada ili nadzora. Ne trebamo govoriti da je katastrofalno stanje struke i više nego dovoljan razlog bio za oglašavanjem udruge i aktivnim djelovanjem u OKVIRU DEMOKRATSKIH OVLASTI kojima raspolaže. Također višegodišnje negativno financijsko poslovanja i nereagiranje na isto je znak da su svi ili dobro plaćeni za svoju šutnju bili ili nedovoljno educirani za svoje funkcije,u svakom slučaju nisu dorasli funkcijama bilo Uprave,NO-a ili vođenja projekta... Eno je košarkaški klub Split završio godinu u PLUSU 9 jebenih miljuna kuna....da,to je onaj gubitaš za kojeg je i Hajduk bio u financijski dobroj poziciji...dakle može se,ali treba znati ili biti pošten.... aleština kažeš....a eto živim u ovom gradu i znan ljude koji ne idu ili rijetko kad odu a znan koliko su proveli i prošli uz klub,s druge strane čujen i širom otvorenih očiju i ušiju slušam neke nove posjetitelje poljudske ljepotice,a tek kad se počnu zgražati nad bakljama i zvižducima........ uglavnom,ljudi koji podržavaju projekt i sve rade u najboljoj namjeri po klub nemaju pravo DIJELITI ni ljude ni navijače........za takve postoji gledatelj,KUPAC ULAZNICE pa bio on aleština,podržavatelj ili član=navijač kluba.... navijač si može dozvoliti luksuz selekcije i izražavanja vlastitog mišljenja,vlasnik ne ![]()
![]() |
![]() |
#8087 | |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]() Quote:
Cilo vrime imputiraš da udruga NH ima neke (financijske??) koristi od kluba pa im često spočitavaš loše rezultate kroz prizmu te navodne koristi. Zanima me samo kako to Brbljo, grogi ili LJPV i Tommy to nisu nigdi spomenili niti dali neki dokaz prilikom smjene a nije da nisu dovoljno žuči prosuli gladnim novinarima željnim rušenja projekta. Ja podržajem projekt i želim sve najbolje klubu isto kao i ti koji nepodržaješ projekt, razlika je samo u putu. Ali bez obzira na to ja san navijač isto kao i ti i zadržajem sebi taj luksuz i pravo da dijelim navijače na one koje razume i na aleštinu.
![]() |
![]() |
#8088 | ||
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#8089 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
korist ili NEZNANJE spoinjem cijelo vrijeme,no jednako je opasno odvjetnik ili pohlepnik da ti da dokaz o "mutnim" poslovima i time sebi stvori moguću kaznenu odgovornost i zatvori si moguće nove malverzacije u bilo kojem drugom segmentu u kojem bude poslovno aktivan,jer ne zaboravi s drukerima se ni u poslu ni na tribini nitko ne druži ![]() ja sam načelno podržavao ideju i projekt ali i od starta upozoravao(poučen iskustvom iz 90-ih) kako bi to moglo završiti,a odlaskom pokojnog Žana i inzistiranjem da lova od članarina ide udruzi ,podrškom brblji i grogiju i tako tim sitnicama ja jasno vidim da to neće na dobro izaći. Isto kao što sam jasno vidio i govorio da nema govora o smanjivanju ili vračanju duga u što su se svi kleli i objašnjavali mi da sam idiot,trenutno je rezultat takav da je dug tu,nitko ne zna koliki je i više se ne spominje,a uz katastrofalne rezultate i rasprodaju bio je jedini argument zašto je Hajduk loš.
![]() |
![]() |
#8090 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
I mene sad čudi zašto je Tommy to podržava?? Čovik je utuka 50M kn i pušta grogija i brblju da tako orgijaju?? A za razliku od Rilova, sidija je na svim sastancima NO i za razliku od Rilova donosija je odluke. Možda su namjerno vodili Hajduk u propast a prema vanka izlazili s krivim informacijama koje su navijače dovodili u zabludu?
I kad su navijači izabrali pošteniji NO i kad su ovi osujetili njihove namjere odjednom paljba po Marasoviću i Šalinoviću i svim njihovim odlukama. MOžda su oni ustvari spasitelji... možda oni stvarno okrenu negativni trend koji nam je ostavija Brbljo a amenova Tommy. U svakom slučaju, rađe ću podržat Kosa koji možda ni nezna di je doša nego Tommya koji je sidija i gleda raspad kluba na svim razinama iz prvog reda. I u vrime Peroša/ Svaguše i sad u vrime Brbljića.
![]() |
#8091 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
![]() |
#8092 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
Ahahahaha.... Miki ga ja izda...
![]() |
#8093 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
uglavnom,počelo je ono na što sam upozoravao retorika podržavatelja priče oko NH-a je sve žešča i isključivija jer su svjesni sve lošije i neobranjive situacije u koju su doveli Hajduk,no takva će biti i reakcija obična čovika koji voli Hajduk,a kad to eruptira letit će perje(simbolicno ne...letjeti....perje....gavran...) i tražit će se krivci trenutnim stavovima NH je doveo do razdora među ljudima i navijačima kakvog ni najstariji ne pamte,njihova retorika "ILI MI ILI ONI" dijeli njihov slogan "član Hajduka=navijač Hajduka" nam jasno govori da oni smatraju da Hajduk ima cca 41 TISUĆU navijača,ja osobno virujen da za Hajduk navija najmanje 1,5 MILJUNA ljudi...neki ne mogu,neki ne žele,neki ne vole agresivan pristup,neki ne vole isključivost,no sigurno je samo da više od 41 tisuću ljudi navija za Hajduk bit će veselo ![]()
![]() |
![]() |
#8094 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
Pa natpisi nisu upuceni NH. Nevidim ni di se spominje sam model. Spominje se Branco mr.5% , Bjelanovic, neki Kacinar za kojeg nikad nisan cuja i Pusnik i Kos. Po fontu i imenima meni ovo je djelo nekog igraca koji očito nije zadovoljija a misli da je zasluzija bit novi Jurica. Zazivanjem legendi ustvari zaziva prošlo svršeno vrime kad je sa kuverton moga sebi kupit misto u rosteru pa mu sad neodgovara ovaj pošteni način.
Nema ovo veze sa aleštinom koje ni nezna prave funkcije gore nabrojanih osoba.
![]() |
#8095 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
naš narod voli kazati "ko o čemu kurva o poštenju" PS: je li ti možda i u primisli negdje da postoje ljudi koji vole Hajduk i koj se ne slažu s kolektivnom svijesti i da polako dižu svoj glas??? Ili je tebi to jednostavno nepojmljivo???
![]() |
![]() |
#8096 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
Otjeraju je malo teska rič ali si ustvari potvrdija moju tezu. Neki mulac koji nije zadovoljija se uvatija spreja i nabrojia krivce sta nije dobija ugovor. Doduse mozda je neko i iz dph Split, oni su ionako ostali na toj razini. Uostalom, Pušnik je dobro poentira. Za 100kn se može svašta napisat.
Nije mi nepojmljivo da ima neistomišljenika, dapače sve ih je više i više. I mislin da su uvjereni da je ovaj put loš. Uvjereni su jer je to napisa Reić, Alfirević, Vulas, Smolčić i svi ostali debili iz mainstream novinarstva. Ako piše u novine onda mora bit istina. A svi znamo za čiji račun pišu novinari i kome je interes srušit projekt ali o Tommyu smo već dovoljno pisali...
![]() |
#8097 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
"tko ne misli ovako taj kleveće i laže ljudi bez kalibra i bez ideje ufuravaju nam istine crno bijele investicije su probile plafon troše se krediti(potrošeno) svuda mnogo paranoje svi su do grla u krizi" dobra stara odlika svih totalitarnih režima je ako nema neprijatelja treba ga stvoriti
![]() |
![]() |
#8098 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
A Hajduk je po tome najviše i poznat jer nema neprijatelja. Di god dođe dočekaju ga se cvećem.
![]() |
#8099 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
nije se jadan snasa
![]() ![]() ![]() 3.7. - Za sve u prijelaznom roku smo odgovorni gospodin Mario Branco i ja 3.9. - Igrače dovodi Hajduk i Mario Branco, a ne Marijan Pušnik jos da ga je bilo pitat preko koje agencije/managera je doveden Punosevac u Fukuoku kako bi mu se tek onda sapleo jezik ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8100 | ||
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]() Quote:
ako cemo biti iskreni ovo je momcad koju je Gogi ostavija GOLMANI: Kalinic, Grbic, Stipica D.BEKOVI: Basic, Juranovic, L.BEKOVI: Milic, Pejic STOPERI: Nizić, Simić, Ismajily, Billy VEZNI: Jefferson, Bašić, Kalik, Susic KRILA: Vlašić, Tudor, Vojković, Maloku, Radcenko NAPADACI: Ohandza, Velez, Maganjic znaci bili smo kao i sada duplirani na svim pozicijama ... a jeli momcad bolja ili losija nego ove godine?! ... iskreno ja bi reka isti qrac sto dosadasnje utakmice i rezultati uostalom i pokazuju kakvu su to konkretno katastrofu sprijecili ovi iz NOa ... je*ote sto su nam pala ocekivanja jer ako 8 komada u mrezi na Poljudu nisu katastrofa onda ja ne znam sta je ![]() valjda je svima jasno (biti ce i tebi belfast s vremenom; ti si uporan tako si i Brbica branio do zadnjega pa ne sumnjam da ce tako biti i sa ovima ![]() ![]() znaci mislim da se svi slazemo da Hajduka ceka 3 misto ... neki kazu lagano, neki borba sa Osijekom, ali realno tu smo ... e sad bi li ova momcad u HNLu bila treca/cetvrta Kalinic - Juranovic, Nizic, Simic, Pejic - Basic, Kalik - Tudor, Vlasic, Bencun - Ohandza naravno da bi pa se postavlja logicno pitanje koji qrac nam tribaju Maganta, Hamze, Savvasi, Futacsi, Saidi ... iako slazem se 5 po 5 posto skupi se za svakoga po malo ![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|