![]() |
![]() |
#241 |
Senior Member
![]() |
![]()
U koju uru se sutra otvara štand isprid KN-a. U vezi DVD-a od 100 godina.Jel ga moguče odma sutra uzet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jučer je stigla prva pošiljka dvd-ova i nažalost svaki dvd ima tiskarsku grešku koja je preočita .Tako da dvd neče bit u prodaji na Barceloni već za utakmicu sa Stokeom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jel zna neko di se može ostvarit onih 10% popusta od pretplate na navijačke rekvizite?
Jel u Cro Fan Shopu? Jel može i na onom štandu na pazaru, to je isto roba iz Cro Fan Shopa?
![]() |
#244 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ako si član Torcide, možeš u Cro Fan Shopu, znači isto tako i na pazaru, u četvrtak sam kupovao tamo, tako da imaš informaciju iz prve ruke
![]()
![]() |
![]() |
#245 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Senior Member
![]() |
![]()
e za to neznam, ja sam kupio dres (zlatni za 100 godina), šal (Hajduk - Barcelona) za uspomenu, i za malog bratića nešta, oko 500 kn sveukupno i dobio sam popust
![]() |
![]() |
#247 |
Senior Member
![]() |
![]()
Fala obojici na odgovorima
![]() Inače večeras san se zaletija do tamo, rekla je žena da daju popust na iznad 100 kn.
![]() |
#248 |
Member
![]() |
![]()
Ja san obaša sve po gradu za majicu torcida&NNB i ništa.....pošaljen e-mail i dobijen odgovor da je samo za online prodaju, i sad moran platit poštarinu od kluba navijača do siromašne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Member
|
![]()
Bit ce ti i na Torcida kupu na štandu kojeg ce klub postavit pa mozes uzest i tamo . Vjerovatno već od cetvrtfinalne utakmice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#251 |
Senior Member
![]() |
![]()
Kad če DVD 100 godina. Bia je najavljen za Barcelonu, pa je prebačen za Stoke pa opet ništa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#253 |
Bez trećeg
![]() ![]() |
![]()
A bija je gotov za utakmicu s Barcelonon, ali su u tiskari stvarno napravili ogromnu grešku. Sad čekamo, sve je do njih, jer su materijali uredni bili...
![]() |
#254 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
aka "Torcida-Novska"
![]() |
![]()
Poz,
jucer vidio lika u zg-u sa ovakvom majicom samo umjesto zelenih crta su bile crvena i plava, i nije imala fp znak. ![]() Zna netko gdje ima za kupit takva majica?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Senior Member
![]() |
![]()
kak se uopče kreću cijene hajdukovih dresova-šuškavaca-vjetrovki,.dal ima možda koja kolekcija za jesen-nekaj novo u kolekciji?
išo pogledat pod navijački kutak-torcidini proizvodi al tema je mrtva.. ima ko kakav dobar link od shopa u splitu(za hajdukove majce,vjetrovke i to) .. Last edited by bahrija; 20-09-2012 at 01:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Senior Member
![]() |
![]()
hajduk.hr pa na online shop, cro-fan-shop.com....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Junior Member
![]() |
![]()
Imali naznaka za torcidin kalendar za 2014?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Junior Member
![]() |
![]()
oce se ko minjat za torcidine nalje ili ako ko ima koju za dat nek se javi na mail mario.kuzmanic1@st.t-com.hr
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|