![]() |
![]() |
#1 |
Neuhapšeni 1950
![]() |
![]()
koje filmove imate imate
![]() jel ima iko saharu a da ne blokaje ![]() molim moderatore da ne brisu topic niti ga salju uskovace jer je ovo topic za filmoljupce ![]()
HAJDUK SPLIT I JA BI TIJA VELIKOG HAJDUKA ! Last edited by Žele; 23-02-2007 at 12:38 AM. Reason: briši temu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
imam ti ja hard disk od 500 giga, sa nekih 200 filmova, a ta sahara i nije bas nesto dobar film....
![]() |
#3 |
sinjanin
![]() |
![]()
tako je...
jel ko od vas gleda THE BOONDOCK SAINTS??? e to je film za vijecnost...
![]() |
#4 |
Krećo Hakija
![]() |
![]()
strani filmovi:
007 – Dr No 007–dijamantiSuVječni 007-IzRusijeSLjubavlju 16 blocks 21 gram Pričam ti priču Adaptacija Alatriste Aleksandar Veliki Apocalypto Apokalisa danas redux Babel Bande New Yorka Bili smo vojnici Bjekstvo iz Shawshanka Black Hawk Down Blood Diamond Brzi i žestoki Buena vista Soc Club Mikrosvijet Cellular Children of Men Cinderella Man Constantine Crash Crveni zmaj Čovjek kojeg nije bilo Da Vinci Code Dan poslije sutra Deja Vu Dnevna straža Dreamcatcher Državni neprijatelj Family Man Ples ubojica Fear X Firewall Gladijator Goodbye Lenin Ponovo jučer Gosford Park Gospodar i ratnik Gospodar Prstenova 1 Gospodar Prstenova 2 Gospodar Prstenova 3 Hannibal Hard luck Harrisonovo cvijeće Crime Spree WANTED Hotel Rwanda Hrabro srce In the bedroom Indiana Jones 1 Indiana Jones 2 Indiana Jones 3 Island Izgubljeniu prijevodu Kriv Ja, Robot Kad jaganjci utihnu Kajmak i marmelada Houstonov drugi probl Kill Bill vol1 Roxanin naj Božić Kill Bill vol2 King Kong Kralj Arthur Kraljevstvo nebesko Ladder 49 Librarian II Lord of War Ludi za oružjem Istok je istočno Malena Matrix Matrix Reloaded Matrix Revolutions McLintock Izgubljeni identitet Minority report Mission: Impossible III Moje grčko vjenčanje Monster's ball Mr and Mrs Smith Mulholland Drive Nacionalno blago Napad na pol.stan.13 Nestali u 60 sekundi Nightmare on Elm 1 Nightmare on Elm 2 Nightmare on Elm 3 Nightmare on Elm 4 Nightmare on Elm 5 Nightmare on Elm 6 Odbjegla nevjesta Odmetnuta porota Pasija (The Passion) Pasja ljubav Gdje je lova Patriot Pećina Peti element Planet majmuna Poseidon Posljednji Samuraj Pričaj s njom Privedite osumljičene Prvi grijeh Putevi droge TRAFFIC Red eye Reservoir dogs Resident Evil Resident Evil 2 Riding the bullet S. W. A. T. Sahara Signs Silent Hill Sin City Sirove strasti Slagalica strave Slagalica strave 2 Slagalica strave 3 Slučajni svjedok Star Wars III Svetac Što muškaci žele Čovjek bez prošlosti Talac Texas chainsaw mas. The Graveyard The Haunting The Recruit They Tomb Raider Tomb Raider II Tri Praščića Krađa stoljeća Troya Ubojite namjere Underworld Vampiri Vrisak Vrisak 2 War of the Worlds Windtalkers World Trade Center X X X Za šaku dolara Sekunda do smrti serijali: Kingdom Hospital Nightmares and Dreamscapes Prison Break X Files dokumentarni: Američki gangsteri Arthur C Clarke's Misterije svijeta 1 Arthur C Clarke's Misterije svijeta 2 Arthur C Clarke's Misterije svijeta 3 Arthur C Clarke's Misterije svijeta 4 Atlantida: potraga za ... Divlji svijet: Enciklopedija životinja Ekstremne borilačke vještine Fahrenheit 9/11 HITLER okultno porijeklo Lovci na Tsunamije Misterija Maya Naše vatrene godine NEFERTITI kraljica Egipta NLO u ljudskim rukama Nogometne legende: Maradona Nogometne legende: Michel Platini Nogometne legende: PELE Nogometne legende: Ronaldo Nogometne legende: Zinedine Zidane Normandija: veliki križarski rat Ramzes Tajna zavjera: Kako ubiti Hitlera? Tajne velike piramide U potrazi za svetim Gralom Vanzemaljci među nama Zenica 60tih domaći: Balkan ekspres Desant na Drvar Gori vatra Ko to tamo peva Kod amidže Idriza Konjanik Kuduz Ljeto u zlatnoj dolini Ničija zemlja Povratak optisanih to imam.......................
![]() |
#5 |
sinjanin
![]() |
![]()
evo ukratko dio moje kolekcije... sve origi:
KUM 1-3 - klasika STAR WARS 4-6 - klasika GOOD FELLAS - klasika PULP FICTION - tarantino THE BOONDOCK SAINTS - ko nije gleda, neka potrazi U KANDZAMA VELEGRADA - bore lee SPARTACUS - visnjic TA DIVNA SPLITSKA NOC - splitski OCEANS 11 + 12 - zajebancija ZORRO - zajebancija PIRATES OF THE CARIBEANS - zajebancija RESERVOIR DOGS - tarantino POTRAGA ZA NEMOM - zajebancija FIGHT CLUB - klasika HIGH FIDELITY - cusack SERENDIPITY - cusack SCHOOL OF ROCK - rock en roll PUSHING TIN - cusack WHAT WOMAN WANT - gibson PAYBACK - gibson LIFE OF BRIAN - zajebancija GOSPODAR PRSTENOVA 1-3 - klasika TOMB RAIDER - zajebancija KUPLJENI SERIJALI: VELO MISTO MALO MISTO
![]() |
#6 |
Krećo Hakija
![]() |
![]()
trebaju mi coveri ovog serijala James Bond koji izlazi uz Većernjak. ako ih tko od vas ima PLEASE upload ih ili na imageshack ili mi se javite na PM da dam e-mail.......
![]() |
#7 |
Junior Member
![]() |
![]()
ZABORAVIJA SAM PASSWORD NA NOME PRIJE ACC
ajde ko je voljan da mi preprži neke filmove pogotvo Saharu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Krećo Hakija
![]() |
![]()
kažem da si bliže NO PROB
ovako jeftinije je tebi kupiti ga na pijaci no meni da ti šaljem (poštarina za 1DVD iz ZE u ST je oko 45 kuna)
![]() |
#11 |
young force
![]() |
![]()
jel ima ko (pogotovo neko ko me poznaje) zakon brace,ali ove nove epizode?
![]() |
#12 | |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]() Quote:
So they find this pot, rub it, and a genie comes out. The genie says you can wish for whatever you want. So he asks the Mexican what he wants, and he says "I want all my people in America to be happy and free, and in Mexico." So the genie goes poof. It's done. Then he says to the nigger "What do you want?" And the nigger says "I want all my nigger brothers to be back in Africa, and happy and free and everything." So the genie goes poof. And they're all back in Africa. So he says to the white guy, "What's your one wish?" And the white guy says, "Wait, you mean to tell me that all the spics and niggers are out of America?" The genie goes yeah, and the white guy says, uh, "I'll have a Coke, then." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
nego drazene, kako ti se dalo pisat sva ta imenafilmova?????
![]() |
#14 |
moja anuška
![]() |
![]()
to se i ja pitam, i to složeno abecednim redom uz manja odstupanja,
bez i jedne greške u pisanju...vrijedno divljenja ![]()
![]() |
#15 |
Krećo Hakija
![]() |
![]()
katalog je u računaru duže vrijeme, samo sam copy/paste prvu kolonu s nazivima....
![]() |
#16 |
urbani
![]() |
![]()
žELE imam ti ja saharu...šta ne pitaš..
http://www.youtube.com/watch?v=n7enH7e9HS8 TORCIDA 2008 MIX: "Pazi plastiku!" "Ne bereš momenat starče." "Ja sam biiiiL i buuuum se obraaaanil." "Naaamojte,šef mi ne da,nemam novca" "Kolko je osta Fljedrerer? Fljederer mi odnia Maltu" |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Neuhapšeni 1950
![]() |
![]()
![]() |
#18 |
urbani
![]() |
![]()
poslat cu po drugom ako dođe na derbi...sahara cd 1 i cd 2
http://www.youtube.com/watch?v=n7enH7e9HS8 TORCIDA 2008 MIX: "Pazi plastiku!" "Ne bereš momenat starče." "Ja sam biiiiL i buuuum se obraaaanil." "Naaamojte,šef mi ne da,nemam novca" "Kolko je osta Fljedrerer? Fljederer mi odnia Maltu" |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Neuhapšeni 1950
![]() |
![]()
![]() |
#20 |
Bez trećeg
![]() ![]() |
![]()