![]() |
![]() |
#21 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Sta si i ti isa u agnostike kad ne smis pisat o katedrali??? Pa opisi je malo...kolika je kakva sta ima unutra....ima koja stara slika.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
-i bar će znati da su probali ... -još nešto, ako je nekome "lijepa priča iz Rijeke" stvarno lijepa priča, onda se vidi koliko je taj neupućen... -sorry dugo me nije bilo na vašem forumu, vjerojatno neću opet dugo navraćati , ali morao sam ovo napisati Pozdrav, od po tvojim kriterijima, (koliko god oni bili nebitni) budale koja 100% podržava svaku zapaljenu i bačenu baklju na travnjak San Sira. PS - braća? ![]()
200 and (not) going... Nemam riječi kojima bih mogao opisati koliko mi se sere od hokeja, Medveščaka, te mladih urbanih obitelji što vode svoju djecu u dresovima zig-zaga gledati "naše dobre dečke kak igraju hokej", jer su ti dečki fini, pristojni, kul sportaši i ono baš nam je super u Ledenoj. - citat nepoznatog autora |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ovu tetu gledamo uskoro i na Poljudu!
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Senior Member
![]() |
![]()
i to sama na stadionu!!!
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spor...4/Default.aspx Hahahahahahaha! Bravo Suki ! Svaka cast ! Ovako nas niko nikad nije naguzio! Hahahaha "Bilo je prekrasno vidjeti Maksimir napunjen do maksimalnog kapaciteta koji smo imali za ovu utakmicu, a ponosni smo što tijekom utakmice nije zabilježen niti jedan ozbiljniji incident. Hrvatska može i mora biti zemlja bez rasizma, diskriminacije i nasilja na stadionu. Nakon susreta u Italiji prekinutog zbog huliganizma, ovo je važan korak naprijed i učinit ćemo sve da nastavimo ići u tom smjeru", rekao je Šuker nakon utakmice. Last edited by Sergio; 08-04-2015 at 11:45 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
mocno sta je je
![]() ![]() ![]() ![]() Brbić: "Šokiran sam i iznenađen"
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |