![]() |
![]() |
#1 |
Desanka
![]() |
![]()
Nakon svih iznenađenja i sportskih rezultata koje su nam priuštili naši sportaši uz nevjericu i priznanja svih medija u svijetu:
od vatrenih '98, rukometaša, košarkaša OI Barcelona, Ivaniševića, Davis Cup-a, Janice sa i bez štapova, medalja OI '02, povrataka nakon ozljede, Ivice i općenito skijaške reprezentacije jedne Mediteranske Hrvatske... Može li nas još nešto uopće iznenadit? Koji nam je sljedeći izazov? Da Janica osvoji medalju bez jedne skije? da nekakav garavi iz Hrvatske pobjedi u slalomu, da neki Maroje iz Dubrovnika osvoji četri skakaonice, da Slavonac osvoji Americas Cup, da Zagorac (prednost KR tablice) osvoji F1, Hercegovac prvak u golfu (ne auto nego sport), Purger prvak u šahu ![]() Ličanin u umjetničkom klizanju, P.S. Da Hajduk uđe bar u kup UEFA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Desanka
![]() |
![]()
Da li bi veći uspijeh bio da Slovenaci imaju maratonca ili da mi imamo ekipu orginal zagrepčanaca za nekakvu štafetu (ono 4 x nešto)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Desanka
![]() |
![]()
Evo je bih voljela vidjeti nekog Bračanina da igra poker na DSF-u...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Cosa nostra
![]() ![]() |
![]()
sve je to lipo al bilo bi još duplo više lipo kad bi hajduk barem uša u ligu uefa pa makar i ne proša...mislin da sam skroman (možda ne u ovoj današnjoj sitaciji).
![]() |
#5 |
plavuša
![]() |
![]()
Stripy je popizdila to sam reka vec u par navrata
STA SE TICE IZAZOVA- SAMO NAM JE NEBO GRANICA Evo par mojih izazova: 1. Sljedeci izazov je da ja potegnem Stefani i ona ima veze sa sportom gimnastika i te sprehe 2. Da odem sa Stripy na kavu! 3. Da ovo lito odem kod monkula na hvar ![]() 4. Da skupim jedno par ijada boca i da se satarem na racun smeca o_O 5. Da odem sa suzom na sjever (naravno da je suza prirusen da me nebi satralo jer je suza ipak javna licnost) 6. Da opijem bestijicu.....
![]() |
#6 |
slovenac aka "janez"
![]() |
![]()
Objasniti curi da se još ne želim uselit s njom u stan ali da je istovremeno jako volim....
![]() |
#7 | |
starija ekipa
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Desanka
![]() |
![]()
Da Šokota dobije zlatnu kopačku u Njemačkoj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Desanka
![]() |
![]()
Da Rijeka dobije Mediteranske igre, a da Raspašojev avatar bude maskota
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Desanka
![]() |
![]()
Da NK Sloga n/H dogodine izbaci HNK Hajduk iz kupa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Krešo
![]() |
![]()
E,ono s 4 skakaonice bi bilo jako lijepo.Ajmo nekoga izabrat ovdje na forumu i poslat ga malo na školovanje pa pitat Bosance jel im skakaonica od Olimpijade u funkciji i tamo ga malo trenirat i poslat na turneju.
![]() |
#12 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
radi bijelih......bolje ti meni poželi dinama u prvom kolu kupa pa će nas 11 stat na liniju branke a oni neka pucaju od prve do devedesete - neće ga uvalit.A posli na penale birat ćemo branku od bure jer njihovi golmani nisu navikli na buru (vidi reprezentaciju hrvatske na poljudu!!)..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
nezapažen
![]() |
![]()
Naravno stripy je mislila da nakon pobjede nad Hajdukom Sloga osvoji i kup i kvalificira se u UEFA cup.....aaaaaaaa.....
![]() |
#14 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
je,je - ma bija bi ja kuntenat i sa našin otočkin kupom al to već spada u temu ovog topica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
![]() |
![]()
Da Kranjcar pozove Janicu u Repr.Posto ona ostvari sve sto pozeli, mislim da bi joj ovih par mjeseci bilo dovoljno da izbori mjesto medju prvih 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Žak Hudek - moj idol
![]() |
![]() Quote:
Lipo (cudo!) ![]() ![]() ![]() ![]() Da hrvatska ima štafetu, jednog Slavonca, Zagorca, Istriana i Dalmatinca! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Interceptor
|
![]()
Biti ću realan:
Po meni sportski ciljevi u 2006: Nogometna repka: Finale sp-a Rukometna repka: Prvaci Skijanje: Janicina sva 4 zlata na ol u torinu, ivica da uđe ponekad u 2. lauf. Klupski nogomet: Da se hajduk izvuče iz govana, i dinamo dođe daleko u europi(govorim o dobrobiti za hrvatsku ne osobno)
![]() |
#18 |
Žak Hudek - moj idol
![]() |
![]()
Luca, budimo realni sto se tice repke. Premda svi ocekujemo ponovnu exploziju reprezentacije, bojin se da ce naši u utakmice uci prenapuhani i nece odigrati niti jednu postenu partiju, ka sta je bija slcaj u zadnja 2 velika natjecanja, pobjedimo francuze i talijane, a nemoremo prdnut protiv Švicarske ili nekog Ekvadora...ali ljudski je nadati se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Interceptor
|
![]()
Pa znam ja da je u mom postu samo rukometna repka i janica realni(čak ni ivica) ali ja sam oduvijek velik optimista pogotovo što se sporta tiće
![]() |
#20 | |
maro, mare, marice...
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|