![]() |
![]() |
#21 |
Member
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Senior Member
![]() |
![]()
par slika, ne znam rotirat slike da ispadne kak spada, al eto... sve u svemu, najemotivnija hrvatska priča u povijesti. sva djela, sve strahote, sva patnja i na kraju sva povijest jednog naroda utkana je u priči o Vukovaru...
-vječan ko narod-VUKOVAR-ponosno stoji- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. na kraju se nemrem načudit, kak mogu lokalni političari voziti Mercedese i BMW-e po Vukovaru dok je grad još uvijek u lošem stanju. zar ih nije Boga strah? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() al dbr... nije to ni bitno... sve u svemu... vama koji dođete jednom u godini/životu, strašno... kako živi ovdje, čovjek se s vremenom navikne, i zapravo mi je čudno vidit grad bez ruševine ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
![]() |
![]()
evo još malo slika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
![]() |
![]()
Nikad zaboravit-nikad oprostit !! V u k o v a r ~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
bavo Aduk :)
|
![]()
Vukovar Vukovar
Ima jedan grad oduvijek mi drag Ima jedan hrast Slavonski Ima jedan grad svakom srcu drag Ima jedan div Hrvatski Vukovar, Vukovar Stoji dok protiču vode Dunavske Vukovar, Vukovar Gori na braniku svoje Hrvatske Ima jedan brod svima nama rod Koji nikud ne putuje Ima jedan brod i u njemu rod Što zauvijek tu ostaje Vukovar, Vukovar Stoji dok protiču vode Dunavske Vukovar, Vukovar Gori na braniku svoje Hrvatske
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|