[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Hrvatski sport

View Poll Results: Svjetski prvak?
Hrvatska 4 22.22%
Francuska 6 33.33%
Svedska 0 0%
Danska 3 16.67%
Njemacka 0 0%
Spanjolska 1 5.56%
Island 1 5.56%
Cile 2 11.11%
Egipat 0 0%
Srbija 1 5.56%
Voters: 18. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 29-01-2012, 07:20 PM   #81
adisandoša
young force

adisandoša will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by Bukowski View Post
Mislin da je čovik priča o "zašto ćutite"
u pravu si
Old 30-01-2012, 01:17 PM   #82
Bukowski
Senior Member

Bukowski's Avatar

Bukowski will become famous soon enough

Evo,rezime,ukratko.
"A gdje je bila policija?Pojavila se tek na direktnom susretu dviju reprezentacija,da bi u dogovoru sa hrvatskim kolegama spriječila napade na one koji neće bit bespomoćne žrtve."
A sad,još da mi neko objasni kako se skida/stavlja link sa članaka/drugih foruma na ovaj forum npr.?
Inače,odličan članak o kojem govorim napisan je na stranici HRHb,portal hrvatskih integralista,pod imenom "Igrale se Delije."
Old 30-01-2012, 03:02 PM   #83
Bobika
Krešo

Bobika's Avatar

Bobika will become famous soon enough

Mene boli jer smo izgubili od Srba.
Mene boli jer smo kvalitetniji od Srba.
Mene boli što ova reprezantacija ima snagu i kvalitet za finale baš svakog natjecanja na koje ide a igra nam nije na toj razini (čitaj izbornik).

Za 10 godina ćemo se osvrnit i reć:"Jebote,kakvu smo reprezntaciju imali malo smo toga i osvojili"

I da odmah kažem, nije ovo pljuvanje po igračima. Igrači su legende i svaka im čast za sve. Mene samo boli jer znam da smo bolji od ove bronce.

P.S. a zašto nedaju izjave?
Old 30-01-2012, 05:01 PM   #84
aleština
Junior Member

aleština's Avatar

aleština will become famous soon enough

Ja sam broncom zadovoljan...
realno, ekipe u egalu su i Španjolska, i Danska, i francuska, te mi...ekipe koje napreduju su Mađari, Makedonci....nije baš to "dječija igra".....
Srbi jesu ispod ovog nivoa, ali jebi ga, igraš doma, i odma ti je to nekakav impuls...
I ja bi volija da smo ih dobili, na njihovom terenu, to bila možda i najveća pobjeda u kolektivnim sportovima od osamostaljenja.....
ali na žalost, za onu utakmicu sami smo krivi...stali smo kad je bilo najvažnije....
No dobro, bronca je tu....možemo žaliti, ali ne biti i nezadovoljni...
Old 30-01-2012, 05:25 PM   #85
Hajdukovac-RI
Senior Member

Hajdukovac-RI's Avatar

Hajdukovac-RI is on a distinguished road

Bronca je dobar rezultat, jedan loš dan nas je koštao jače medalje.
Lijepo je bilo gledati Vukovarca kako nosi zastavu Proud to be Croat i kako na centru pjevoju Hrvatsku mati
Old 30-01-2012, 06:34 PM   #86
suzanaoko
dektiva

suzanaoko's Avatar

suzanaoko has a spectacular aura aboutsuzanaoko has a spectacular aura about
Send a message via AIM to suzanaoko

normalno da moramo biti zadovoljni, medalja je oko vrata po tko zna koji put.
svakako da bi volili svi skupa da je od zlata, ali ona utakmica sa srbima je bila više od jednog rukometnog susreta, previše emocija, pritiska, naboja, s čime se nismo znali nositi i zato smo izgubili.
onaj tko kaže da to isto ne bi osjeća laže sam sebe i sve oko sebe, oni su ljudi od krvi i mesa i ono šta su u tom susretu osjećali sasvim je normalno, malo tko od nas bi to izdrža i odigra na najvišoj razini.
da s njima igramo 100 puta na neutralnom terenu, 99 bi dobili, 1 bi bila nerješno i to na onaj jedan loš dan koji se svakom dogodi.
momcima i stručnom stožeru hvala na ovih 15-ak lijepih dana, a posebno hvala svim hrvatskim navijačima koji su nam također priuštili nezaboravne trenutke prepune domoljubnog ponosa.
idemo dalje.
Old 30-01-2012, 11:47 PM   #87
MučkoĐubre
MučkiProvokator

MučkoĐubre's Avatar

MučkoĐubre is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by suzanaoko View Post
svakako da bi volili svi skupa da je od zlata, ali ona utakmica sa srbima je bila više od jednog rukometnog susreta, previše emocija, pritiska, naboja, s čime se nismo znali nositi i zato smo izgubili.
onaj tko kaže da to isto ne bi osjeća laže sam sebe i sve oko sebe, oni su ljudi od krvi i mesa i ono šta su u tom susretu osjećali sasvim je normalno, malo tko od nas bi to izdrža i odigra na najvišoj razini.
da s njima igramo 100 puta na neutralnom terenu, 99 bi dobili, 1 bi bila nerješno i to na onaj jedan loš dan koji se svakom dogodi.
momcima i stručnom stožeru hvala na ovih 15-ak lijepih dana, a posebno hvala svim hrvatskim navijačima koji su nam također priuštili nezaboravne trenutke prepune domoljubnog ponosa.
idemo dalje.
i jesi se raspitao tko je kriv za nepuštanje navijača preko granice?
MučkoĐubre is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2012, 12:49 AM   #88
Bukowski
Senior Member

Bukowski's Avatar

Bukowski will become famous soon enough

Quote:
idemo dalje.
Ali stvar je šta je UPRAVO TO triba bit naš forte u toj utakmici.Jer,koliko smo mi imali pritisak,a oni su ga imali DUPLO!A,opet ponavljan,to je tribala bit naša prednost,jer smo,jelte,iskusni.
Šta vrime dalje teče,i šta više gledan reprizu po internetu,sve san bliže onoj blasfemiji,da je dogovoreno.
Old 31-01-2012, 10:48 AM   #89
suzanaoko
dektiva

suzanaoko's Avatar

Quote:
Originally Posted by MučkoĐubre View Post
i jesi se raspitao tko je kriv za nepuštanje navijača preko granice?
nisam još, ne radim do kraja tjedna.
Old 31-01-2012, 10:50 AM   #90
suzanaoko
dektiva

suzanaoko's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bukowski View Post
Ali stvar je šta je UPRAVO TO triba bit naš forte u toj utakmici.Jer,koliko smo mi imali pritisak,a oni su ga imali DUPLO!
triba je bit, ali nije.
možda je prvo poluvrijeme bila šansa, u drugo smo uletjeli u mlin tribina i loše igre, upravo tog pritiska, emocija, nervoze i pukli smo.
oni nisu.
Old 31-01-2012, 02:52 PM   #91
MučkoĐubre
MučkiProvokator

MučkoĐubre's Avatar

MučkoĐubre is on a distinguished road

Quote:
nisam još, ne radim do kraja tjedna.
aj kad saznaš napiši
MučkoĐubre is offline   Reply With Quote
Old 25-01-2013, 10:37 PM   #92
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Talking

dobro nije Švedska nego u Španjolskoj... i evo nas u polufinalu protiv Danaca nakon što smo otpremili Francuze doma...
Dok ovo pišem ne piše nam se dobro na terenu al do kraja ima još dosta......
i znam da sam proklet i da će mi mnogi reć, monkule ne seri..al isto kao što sam bio ravnodušan prema "bilić boysima" takav sam i prema "kaubojima" jer niti naziv "bilić boysi" niti naziv "kauboji" ne priliče mi mojoj nogometnoj, odnosno rukometnoj reprezentaciji....

a ne omalovažavajući niti malo ni na kraj pameti sms poruku uoči utakmice protiv Francuza, mislim da je red objaviti i ovu večerašnju poruku poznatog sportsko-financijskog djelatnika...
Attached Images

monkul is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules