[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Hrvatski sport

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-06-2013, 10:10 PM   #21
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Bodul has a spectacular aura aboutBodul has a spectacular aura about

Quote:
Originally Posted by belfast View Post
a onda ćemo se mi borit s ostalima za 2/3 misto
zvuci optimisticno ka i ovo moje da bi neko napokon moga skinut dinamo ... mislim da niko sa sigurnoscu ne moze rec kako ce momcad Hajduka izgledat dogodine, ali po onome sto se moze realno ocekivat do kraja prijelaznog roka i s obzirom na druge klubove reka bi da bi ponavljanje ovogodisnjeg 4 mista bilo nesto sta bi tribalo zadovoljit sve
Old 04-06-2013, 11:12 PM   #22
HSTZ
Senior Member

HSTZ's Avatar

HSTZ is on a distinguished road

valjalo bi opet izborit europu, na bilo kakav način. tudor pokazuje da je zanimljiv materijal za trenera, nekako sam pesimist šta se tiče prelaska u liniju od 3 igrača u obrani. puno podrška momčadi, šta se mene tiče transferirat maloču andrijaševića i vukovića. ostalo ako može zadržat. uz pokoju prinovu(poglavito omladinski pogon, tu mislim na bašića), već ako nemože pojačanja sa strane. igra se 36 kola, bit će zanimljivo, dugačko, lokomotiva sigurno ulazi slabija u sezonu, dinamo rijeka i split će se sigurno pojačat, istra će prodat sve šta valja, ne treba zaboravit na slaven belupo.
HSTZ is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2013, 11:29 PM   #23
osvomposlu
Senior Member

osvomposlu's Avatar

osvomposlu will become famous soon enough

Meni je zanimljivije kad se borimo za nešto...a ne ono kad Dinamo ima 100 bodova, Hajduk 70, a treći ima 50...tako mi je i ovo prvenstvo bilo zanimljivije za pratit, nego neka prošla di smo bili uvjerljivo drugi...

Lipo bi bilo izborit europu i dogodine...ovaj Hajduk mi je jedan od najdražih ikad i s gušton ga pratin i navijan...stvarno ga doživljavan ka dio sebe i dio svih nas koji ga držimo na životu i guramo naprid. Hajduk koji nije poligon za političke igre i pljačkanje, nego Hajduk koji se vratija puku, svima nama. Iako je ovogodišnji plasman jedan od najlošijih zadnjih sezona, srce nikad nije bilo punije. I još je ka šlag na sve to doša taj KUP koji svitli ka nebo u ponoć na 13.2.2011

I zato s gušton čekan novu sezonu...
Old 07-06-2013, 01:08 PM   #24
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

nema ih puno u HNLu pa je uvik lipo procitat neku dobru vijest ... mislim da ovakve stvari znace ne napredak samo jednoga kluba nego i cile lige tj. drugim klubovima mogu biti samo putokaz i motiv vise

Francesco Cuzzocrea nepoznat je riječkoj javnosti. Predsjednik je Nadzornog odbora riječkog nogometnog prvoligaša i generalni je direktor zaklade Social Sport.

Mi vjerujemo u projekt novog stadiona na Kantridi. Pozicija uz more i pod stijenama je sjajna i uvjeren sam da će to biti prekrasan sportski objekt. Sve pripreme idu ubrzanim ritmom. Prvu fazu smo završili. Sada čekamo svu potrebnu dokumentaciju od gradskih tijela. Kada to Grad zgotovi ulazimo u treću fazu, a to je izrada nacrta. To će po našoj procjeni potrajati oko šest mjeseci, a nakon toga slijedi i sama izgradnja. Moram naglasiti kako smo izuzetno zadovoljni suradnjom koju smo ostvarili s gradonačelnikom Obersnelom i njegovim suradnicima. Transparentnost koju iskazuju, nama je kao ulagačima od izuzetne važnosti. To je bilo od ključnog značaja prije godinu dana kada smo odabrali Rijeku za ulaganje, jednako tako je i danas. Ovakav projekt izgradnje stadiona teško je ostvariti bez podrške cijele zajednice. A riječ je o trenutno najvećem projektu u koji Social Sport ulaže.

uz samu cinjenicu da neko danas planira nesto graditi i stvarati u Hrvatskoj po meni dvi stvari mislim da triba izdvojit, a obe spadaju u stvari koje su preduvjet za uspjesan klub ... prva je vrhunski covik na celu NOa; svicarac sa priko 30 godina iskustva u bankarskom poslu; koji se s obzirom na funkciju predsjednika NOa ne razvlaci stalno po medijima i druga stvar, puno vaznija, uska suradnja i podrska od strane grada
Old 07-06-2013, 06:42 PM   #25
aleština
Junior Member

aleština's Avatar

aleština will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by Bodul View Post
po meni dvi stvari mislim da triba izdvojit, a obe spadaju u stvari koje su preduvjet za uspjesan klub ...
a preskočio si najbitniju stvar, a to je naguzit se velikom gazdi, i postat GNK 3...
ovo što se dešava zadnjih dana između Rijeke i Dinama je presmješno, isto kao i navijači ovog prvog kluba, koji ili se prave slijepi, i gluhi, ili je ipak sasvim dovoljno uzimat mrvice sa gazdinog stola...

btw. na što te podsjeća ovo dovođenje igrača, na koji pokušaj, kojeg kluba od prije par godina ???
Old 07-06-2013, 06:51 PM   #26
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

od koga bi ti u Hrvatskoj kupio igrace vrijednosti Tomecaka, Alispahica, Malesa itd.?! ... od Zadra, Intera, od koga?! ... pogledaj malo ko su Damir Miskovic i Gabriele Volpi, sta stoji iza njih, s kojim pedigreom ti ljudi dolaze ... i ti padas na price da su to ljudi koji se klanjaju jednom mamicu i postaju dinamo3 ... nemoj bit smisan

dovodenje igraca im je po meni vise/manje jako dobro za razliku od nekih prije ... ili mislis da Jertec i Buljat tada idu u istu kategoriju sa Tomecakom i Malesom danas?! ... uostalom od borbe za opstanak, usli su u europu ... di ce bit na kraju sezone pred nama vidit cemo

i najbitnije ... zanemari dovodenje igraca ... ljudi su vec izgradili/renovirali jedan teren u Rijeci, sprema se izgradnja/rekonstrukcija kampa i omladinske skole, evo za par miseci krece izgradnja stadiona ... govorimo o desecima milijuna eura, ali eto da tebi bude laksa gledajuci nas jad oni su to napravili/rade jer su postali dinamo3 ... da sigurno
Old 07-06-2013, 07:22 PM   #27
HSTZ
Senior Member

HSTZ's Avatar

Quote:
od koga bi ti u Hrvatskoj kupio igrace vrijednosti Tomecaka, Alispahica, Malesa itd.?! ... od Zadra, Intera, od koga?! ... pogledaj malo ko su Damir Miskovic i Gabriele Volpi, sta stoji iza njih, s kojim pedigreom ti ljudi dolaze ... i ti padas na price da su to ljudi koji se klanjaju jednom mamicu i postaju dinamo3 ... nemoj bit smisan

dovodenje igraca im je po meni vise/manje jako dobro za razliku od nekih prije ... ili mislis da Jertec i Buljat tada idu u istu kategoriju sa Tomecakom i Malesom danas?! ... uostalom od borbe za opstanak, usli su u europu ... di ce bit na kraju sezone pred nama vidit cemo

i najbitnije ... zanemari dovodenje igraca ... ljudi su vec izgradili/renovirali jedan teren u Rijeci, sprema se izgradnja/rekonstrukcija kampa i omladinske skole, evo za par miseci krece izgradnja stadiona ... govorimo o desecima milijuna eura, ali eto da tebi bude laksa gledajuci nas jad oni su to napravili/rade jer su postali dinamo3 ... da sigurno
malo mi je ovo tvoje čudno. Sa jedne strane imaš rijeku koja se javno izjasnila da neće plaćat masne odštete, nego da će se opredjelit za dovođenje igrača bez odštete, a sa druge strane imaš maminja koji bi se cjenkao i za rođenu mater. i sad sasvim slučajno maminjo da rijeci alispahića besplatno, tomečaka da oće može prodat za milju-dvije al će rađe ovaj u rijeku za kikiriki.

po meni njihova politika dovođenja igrača je katastrofa. dovode samo da nekog dovedu, veznih igrača na bacanje, plus šta ih još dovode, desni bek im je katastrofa, imaju jednog i pol stopera, golman ispod prosjeka lige, imaju 2 napadača i sad su doveli atomsko pojačanje Josip vječni talent Tadić. plus šta iz svog omladinskog pogona nisu izbacili nikoga tokom sezone, a sa ovakvim nagomilavanjem kadra neće ni iduće sezone vjerojatno.

i zaboravljaš jednu važnu činjenicu, oni se nisu borili za opstanak, oni su trebali ispast iz lige, ali močvara je napravila svoje, močvara ih je pogurala i u tu europa ligu ove godine
Old 07-06-2013, 10:03 PM   #28
bojan
Senior Member

bojan is on a distinguished road

je li se zna ili ne zna!?

http://www.novilist.hr/Sport/Nogomet...ivac-potpisali
Sva četvorica stižu na Kantridu kao slobodni igrači. Zna se i da su Boras i Maleš potpisali četverogodišnji ugovor (dva »plus« dva), a Tomečak i Pokrivač trogodišnje (dva »plus« jedan) ugovorne obveze.

http://www.novilist.hr/Sport/Nogomet...atima-Kantride

Zna se da je Boras pod ugovorom s »Lokomotivom«, Tomečak igrač pod ugovorom s »Dinamom«, Pokrivač igrač »Dinama« na posudbi u zaprešićkom »Interu«, te da je Malešov ugovor od »Lokomotive« prije nekoliko dana otkupio Zdravko Mamić, izvršni predsjednik »Dinama«, koji izravno utječe i na sportsku politiku druge momčadi »modrih« koja se natječe u Prvoj HNL pod nazivom – »Lokomotiva«.

i transfermark zna da su pod ugovorom!?
srićom je rijeka d.d. pa će se viditi u financijskom izvještaju ;-)
bojan is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2013, 10:10 PM   #29
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Quote:
Originally Posted by HSTZ View Post
malo mi je ovo tvoje čudno. Sa jedne strane imaš rijeku koja se javno izjasnila da neće plaćat masne odštete, nego da će se opredjelit za dovođenje igrača bez odštete, a sa druge strane imaš maminja koji bi se cjenkao i za rođenu mater. i sad sasvim slučajno maminjo da rijeci alispahića besplatno, tomečaka da oće može prodat za milju-dvije al će rađe ovaj u rijeku za kikiriki.
kome prodat Alispahica koji je bio out par miseci sa slomljenom rukom ... kome prodat Tomecaka koji ti je lani zapoceo 5 utakmica ... naravno ako ih se oces rjesit prepustit ces ih onima koji ih mogu platiti, a to je danas Rijeka ... situacija je indenticna kao kad je Hajduk prije par godina uzeo Buljata i Jerteca (samo je u igrackoj kvaliteti razlika ) ... zanimljivo onda niko ode nije pisao nikakve teorije zavjere i Hajduk tada nije postao dinamo3
Quote:
po meni njihova politika dovođenja igrača je katastrofa.
me sve mogu shvatit, al da se kritizira njihova transfer politika to ne mogu nikako ... pa je*te ljudi su skoro ispali iz lige i naravno da su kupili cilu momcad, naravno da je tu bilo i dosta gresaka (Gabric, Vannucci, Mierzejewski itd.), s druge strane doveli su i Benka koji je postao najbolji strijelac lige i Brezovca koji je najbolji asistent lige ... na kraju zavrsili treci ... mozda bude jos promjena, al recimo za ocekivat je da momcad Rijeke u novoj sezoni bude nesto tipa

Vargic - Boras, Knezevic, Maric, Skarabot - Brezovec, Males - Tomecak, Anas, Jugovic - Benko

a na klupi igraci tipa Leskovic, Mocinic, Alispahic, Culina, Cesarec itd. ... i to je lose

dakle tek ili ja bi objektivno reka vec od dogodine mozemo ocekivat da ce se momcad minjat/pojacavat na 2/3 mista, a ne na svih 11 ... mozda je pretjerano reci ove godine iako sam ja vec reka da se nebi iznenadio ako se neke stvari poklope da bude vec ove godine, ali dogodine ce Rijeka sigurno napast prvo misto
Quote:
plus šta iz svog omladinskog pogona nisu izbacili nikoga tokom sezone, a sa ovakvim nagomilavanjem kadra neće ni iduće sezone vjerojatno..
ulozeno je 4 mil. kuna u igraliste na Podmurvicama, najavljena su nova ulaganja u infrastrukturu omladinske skole, dovedena su 3 U21 reprezentativca Nigerije, u U20 Hrvatske su Datkovic, Milos, Sluga, Mocinic, u U21 Culina ... o toga ce Datkovic, Mocincic, Milos, Culina sigurno dobit svoje minute s obzirom na ocekivani broj utakmica ove sezone ... uostalom i ove sezone su Datkovic, Mocinic, Culina odigrali svaki po 20ak utakmica ... a bit svega njihov predsjednik je i rekao da prve rezultate omladinske skole ocekuje za 3, a one prave za 5 godina ... dakle ljudi rade planski i dugorocno

dajte ljudi malo objektivnost ... u Rijeci se dogadaju vrhunske stvari za njihov klub ... grabe ogromnim koracima prema naprid ... ljudi idu u izgradnju stadiona, al eto u qrcu su jer su doveli Tadica, ALO ... pa je*te tu govorimo o minimum 20 mil. eura ... a zamisli kad za koju godinu zavrse ta ogromna ulaganja u infrastrukturu pa dio tih novaca ode i na transfere

Rijeka je najbolji primjer onoga sto ja stalno ode pisem da se triba dogoditi u Hajduku ... pa jeli Rijeka danas manje rijecka dolaskom Volpija i Miskovica?! ... dakle za sve one koji pisu pamflete tipa "Privatizacija Hajduka ne donosi nužno spas ... Barem je svakom hrvatskom građaninu do sada postalo jasno da vlasnik nužno ne mora ulagati u tvrtku" neka bace malo pogled prema Kvarneru ... ne mogu reci da virujem u to, ali se nadam da Hajduk sada ima odgovornog vlasnika koji nece klub kao do sada voditi populisticki i kako je prosli gradonacelnik govorio "poklanjat ga navijacima" i da ce Hajduk uskoro krenuti tim putem; jedinim ispravnim ako zelimo veliki i mocan Hajduk
Old 07-06-2013, 10:35 PM   #30
Mass_Sarr
Senior Member

Mass_Sarr's Avatar

Mass_Sarr is on a distinguished road

Onog momenta kad rijeka postane primjer Hajduku nek ga ugase komodno.
Bodule,ili ne znas ili ne zelis znat sta je Hajduk.
Odma da te prekinen.ne zelim dalje ulazit u raspravu o tome jer ti to ocito nisi nikad ni zna
Old 07-06-2013, 11:06 PM   #31
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Tito Kirigin, Tomislav Ivic, prvenstvo bez poraza, 5 komada Manchesteru, 70te, polufinale Kupa UEFA, polufinale Kupa kupova, 1/4 finale Lige prvaka ... kada je Tito bi gazda, Ivic vodio momcad, a cili Split i Dalmacija stajali su iza kluba ... to je veliki i mocan Hajduk

nikakve udruge od sacice clanova, nikakvi gradonacelnici iz Ogorja koji "navijacima poklanjaju klub", nikakvi izbori za NO ... to nije Hajduk to je tuzna sadasnjost ovoga kluba koja ce uvjeren sam vrlo brzo postati samo ruzno sjecanje
Old 07-06-2013, 11:10 PM   #32
zile
Senior Member

zile is on a distinguished road

Pa normalno da Bodul nezna sta je Hajduk, kako vam to još nije jasno?
Rijeka je i lani pokupovala novu mega momčad, dok je Hajduk igra sa juniorima i predviđena mu je borba za opstanak.
Ko je ono sezonu zavrsija sa trofejem!? Neka oni samo kupuju, ja cu s guštom gledati juniore Hajduka. Neka samo prodaju Gigu, Maloču i Oremuša, može i Vršajevića.
zile is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2013, 03:16 PM   #33
aleština
Junior Member

aleština's Avatar

aleština will become famous soon enough

Quote:
e moj bodule, sam si sebe uvatija u besmislici, da ne kažem laži..
bolda sam ti najbitniji dio, i tu se nema puno toga pisati, govoriti..
dakle, dva ponajbolja igrača viceprvaka lipe naše, pod ugovorom s Dinamom, i agencijom sina Maria, šaban pušta BESPLATNO u Rijeku ....
dakle, nije kupovina, nego poklanjanje....
čovik koji ima mašineriju iza sebe, tipa Samovosjka, Rivetti, Židak, čovik koji ni materi ne bi kunu dao bez da on od te kune ima neke koristi, igrače koje sigurno može negdje, nekome prodati, jer složit će se svi realni i Maleš, i Boras, pa i famozni Tomeščak su se mogli brat-bratu prodat za ukupno cca 1,5 mil. do 2 mil eura...
I sad Mamić se toga odriče, odriče se njihovih ugovora, i pušta ih kao slobodne igrače u Rijeku

ma daj, pa daj čoviče, stani malo, promučkaj glavom, i onda razmisli opet...

a ti se onda tu ložiš s nekim pričama o ulaganjima od 10 miliona eura u terene, u kamp...
alo, alo, kuc-kuc...

ne mišaj kruške i jabuke, molim te...

tema je pakt, koji je još pokjoni Komen sa Jurčićem dogovorio s Mamićem...

ako ti ovo poklanjanje igrača nije dovoljno, sjeti se da predprošlu sezonu Rijeka je trebala bit drugoligaš, a ovu sezonu nije trebala bit u Evropi, jer koliko god ne volija Žužolove piture, u Zadru se pokradeni na najpodliji način, tako da i Renov klub, koji je Štimćev prvi pratitelj bude u ligi, Žužula se se odrekli, a naravno osim Zadra profitirala je i vidi vraga, atomska Rijeka...

ali ti jednostavno ne želiš vidjeti evidentno, i ono čemu se cila normalna hrvatska javnost smije, ti opravdanje za način rada Rijeke nalaziš u švicarskim bankarima, i talijanskim biznismenima, samo da samom sebi skreneš sa "pravog" puta....

moj bodule, Rijeka nije od sad GNK3, već od prije dvi godine...
a ti samo tiraj svoje...

P.S. nemoj mi molim te opet o pričama o sudbini Hajduka, te privatizaciji, ovdi se ja držim samo načina poslovanja Rijeka, to jest komedije na relaciji Rijeka-Dinamo...

evo čujem da Manchester City pušta u Manchester United besplatno Đžeku, Aguera, i Kolarova
Old 08-06-2013, 04:35 PM   #34
HSTZ
Senior Member

HSTZ's Avatar

Quote:
kome prodat Alispahica koji je bio out par miseci sa slomljenom rukom ... kome prodat Tomecaka koji ti je lani zapoceo 5 utakmica ... naravno ako ih se oces rjesit prepustit ces ih onima koji ih mogu platiti, a to je danas Rijeka ... situacija je indenticna kao kad je Hajduk prije par godina uzeo Buljata i Jerteca (samo je u igrackoj kvaliteti razlika ) ... zanimljivo onda niko ode nije pisao nikakve teorije zavjere i Hajduk tada nije postao dinamo3
me sve mogu shvatit, al da se kritizira njihova transfer politika to ne mogu nikako ... pa je*te ljudi su skoro ispali iz lige i naravno da su kupili cilu momcad, naravno da je tu bilo i dosta gresaka (Gabric, Vannucci, Mierzejewski itd.), s druge strane doveli su i Benka koji je postao najbolji strijelac lige i Brezovca koji je najbolji asistent lige ... na kraju zavrsili treci ... mozda bude jos promjena, al recimo za ocekivat je da momcad Rijeke u novoj sezoni bude nesto tipa

Vargic - Boras, Knezevic, Maric, Skarabot - Brezovec, Males - Tomecak, Anas, Jugovic - Benko

a na klupi igraci tipa Leskovic, Mocinic, Alispahic, Culina, Cesarec itd. ... i to je lose

dakle tek ili ja bi objektivno reka vec od dogodine mozemo ocekivat da ce se momcad minjat/pojacavat na 2/3 mista, a ne na svih 11 ... mozda je pretjerano reci ove godine iako sam ja vec reka da se nebi iznenadio ako se neke stvari poklope da bude vec ove godine, ali dogodine ce Rijeka sigurno napast prvo misto
ulozeno je 4 mil. kuna u igraliste na Podmurvicama, najavljena su nova ulaganja u infrastrukturu omladinske skole, dovedena su 3 U21 reprezentativca Nigerije, u U20 Hrvatske su Datkovic, Milos, Sluga, Mocinic, u U21 Culina ... o toga ce Datkovic, Mocincic, Milos, Culina sigurno dobit svoje minute s obzirom na ocekivani broj utakmica ove sezone ... uostalom i ove sezone su Datkovic, Mocinic, Culina odigrali svaki po 20ak utakmica ... a bit svega njihov predsjednik je i rekao da prve rezultate omladinske skole ocekuje za 3, a one prave za 5 godina ... dakle ljudi rade planski i dugorocno

dajte ljudi malo objektivnost ... u Rijeci se dogadaju vrhunske stvari za njihov klub ... grabe ogromnim koracima prema naprid ... ljudi idu u izgradnju stadiona, al eto u qrcu su jer su doveli Tadica, ALO ... pa je*te tu govorimo o minimum 20 mil. eura ... a zamisli kad za koju godinu zavrse ta ogromna ulaganja u infrastrukturu pa dio tih novaca ode i na transfere

Rijeka je najbolji primjer onoga sto ja stalno ode pisem da se triba dogoditi u Hajduku ... pa jeli Rijeka danas manje rijecka dolaskom Volpija i Miskovica?! ... dakle za sve one koji pisu pamflete tipa "Privatizacija Hajduka ne donosi nužno spas ... Barem je svakom hrvatskom građaninu do sada postalo jasno da vlasnik nužno ne mora ulagati u tvrtku" neka bace malo pogled prema Kvarneru ... ne mogu reci da virujem u to, ali se nadam da Hajduk sada ima odgovornog vlasnika koji nece klub kao do sada voditi populisticki i kako je prosli gradonacelnik govorio "poklanjat ga navijacima" i da ce Hajduk uskoro krenuti tim putem; jedinim ispravnim ako zelimo veliki i mocan Hajduk
kako njihova transfer politika može biti dobra? od veznih igrača u godinu dana kupili weitzera, jugovića, brezovca, pokrivača, maleša, alispahić, leškovića, to ti je 7 sličnih tipova igrača, i dodaj tome starosjedioce kreilacha i močinića. od tih 9 igrat će maksimalno 3. dok im je golman, desni bek i barem 1 napadač nakon benka i cesarca banana. dodaj tu još promašaje tipa gabrić, mutombo, onaj poljak. pa sa ovakvom politikom gomilanja igrača na istim pozicijama mi bi razapeli upravu , bez obzira koliko love imali, ali etto rijeka je to super odradila.

edit:Sva četvorica stižu na Kantridu kao slobodni igrači. Zna se i da su Boras i Maleš potpisali četverogodišnji ugovor (dva »plus« dva), a Tomečak i Pokrivač trogodišnje (dva »plus« jedan) ugovorne obveze. i sad ti meni reci već kad tomečak ajde otišao besplatno jer nije igrao, alispahić je imao slomljenu ruku, zašto maleša i borasa nije prodao negdje drugdje? koje je tu objašnjenje? nego ih dat besplatno rijeci. ja neznam zašto pored zdravih očiju nemožeš prihvatiti neke činjenice.
Old 08-06-2013, 07:29 PM   #35
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

Da se pero nadovezem...

"To su neistine, ništa neću na prečac raditi. Pustimo Hajduka da ide svojim tokom, uprava je depolitizirana, projekt Naš Hajduk je dobar i zaustavljeno je potonuće kluba. Uprava i NO su dosad dobro radili, osobno poznajem dr. Paladina, cijenim ga i suosjećam s njim u osobnoj drami. Dajmo im vremena da dovrše posao, ako projekt ne bude funkcionirao, nikad nije kasno prodati dionice", rekao je Baldasar u Intervjuu tjedna, Hrvatskog radija.
Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše
Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje
Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže
baRBa is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2013, 12:28 PM   #36
Hajduk91
Senior Member

Hajduk91 is on a distinguished road

Kako cujem Rebic i Hrvoje Milic su blizu dinama
Hajduk91 is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2013, 01:22 PM   #37
Mass_Sarr
Senior Member

Mass_Sarr's Avatar

Mass_Sarr is on a distinguished road

jel ti to reka duje ili barba?
aj priznaj...aj
Old 10-06-2013, 11:08 PM   #38
Bobika
Krešo

Bobika's Avatar

Bobika will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by Hajduk91 View Post
Kako cujem Rebic i Hrvoje Milic su blizu dinama
Mi ionako nemamo para da ih dovedemo. Jel to Milić preko repke upao u Dinamo ili obrnuto?
Old 11-06-2013, 11:09 AM   #39
zoranvulic
Senior Member

zoranvulic is on a distinguished road

Bojane,mislim da Rijeka jos nije obvezna podnijeti financijske izvjestaje
da su oni u nekom prijelaznom razdoblju od 3 godine,tako da su ovakve muljaze sasvim moguce

Htio bih te pitat,moze li se kao i u slucaju Lokomotive,istraziti dolazak ove cetvorice igraca pod ugovorom u Rijeku "besplatno"?
Po meni je to isti princip,pustanje igraca,za jacanje onog drugog bez placanja nekakve realne trzisne vrijednosti

Da ne govorim ukoliko nije placen PDV,da je ostecena i drzava,a opet kroz PDV bi se znali i iznosi transfera ukoliko su placeni

Moj Bodule,ako ti ne vidis nista sumnjivo u ovim transakcijama,onda stvarno neznam tvoj smisao,osim da je svima jasan da svakim svojim postom ides kontra Hajduka dizuci u nebesa ovaj kriminal u HNL-u jer ovo je cisti kriminal,naravno po nasim zakonima,logickim zakljuccima je sve legalno i normalno
Dinamo je do prije godinu dana odbio ponudu Spartaka za Tomecaka od 1,5 milijuna €,i trazio od Spartaka 3,5 milijuna eura..sada tog istog malog poklanja Rijeci

da ne govorim da Lokomotiva "poklanja" dva bitna igraca u Rijeku a igraju Europu

ovi ce dobiti drugo mjesto,Dinamo mir,i mozemo u ovakvom sustavu samo pusiti onu stvar!
zoranvulic is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2013, 12:17 PM   #40
Hajdukovac-RI
Senior Member

Hajdukovac-RI's Avatar

Hajdukovac-RI is on a distinguished road

Čestitam Rijeci na uvjerljivo osiguranom drugom mjestu u novoj sezoni!
Pa nisu valjda ludi boriti se s vjetrenjačama, bolje ugovor s vragom.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules