![]() |
![]() |
#1 |
Senior Member
![]() |
![]()
Da otvorim temu,
uglavnom nije baš da me zanima nakon svega šta se događa sa reprezentacijom i oko reprezentacije, i utjecaja na Niku Kovača. Teška pobjeda protiv Malte. Kvalifikacije se nastavljaju protiv Bugarske 10.10. i Azerbejđžan 13.10 u Osijeku. Popis za navedene utakmice Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka) Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Dejan Lovren (Liverpool), Ivan Strinić (Dnipro), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Marko Lešković (Rijeka), Hrvoje Milić (Rostov), Ivan Tomečak (Rijeka) Vezni igrači: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Inter), Marcelo Brozović (Dinamo), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Domagoj Antolić (Dinamo), Alen Halilović (Barcelona B), Ivan Perišić (Wolfsburg) Napadači: Mario Mandžukić (Atletico Madrid), Ivica Olić (Wolfsburg), Nikica Jelavić (Hull City), Andrej Kramarić (Rijeka), Duje Čop (Dinamo)
![]() |
#2 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
jesam li ono ja drzao stranu Kovacu prije i za vrime SP
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
Bravo za Osijek ... suvisno je sad lamentirat zasto je negdje drugdje reprezentacija docekana kako je i zasto je mnogi sve manje dozivljavaju kao svoju ... bez obzira na sve lipo je vidit da negdi jos uvik postoji taj kult reprezentacije; sitis se neki starih vremena
![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
![]() |
![]()
Osjećam se prozvanim pa da odgovorim. Kao izborniku koji je naslijedio Igora Štimca i odveo Hrvatsku na SP protiv slabašnog Islanda, dao sam mu podršku.
![]() Ako je to moja pogreška, neka je. Ja bar stojim iza svojih riči, ne poričem. Da li je kod mene nastupilo zasićenjem predstavama HR reprezentacije, jest, i pauziram trenutno od toga. Bez obzira na tri pobjede, Niko Kovač je i dalje enigma, razočaranje zbog SP i izbora igrača. Reprezentacija zbog politike HNS-a ostati će bojim se opet bez Splita i ove kvalifikacije. Atmosfera u Osijeku potencira priču o lijepoj slici hrvatskog nogometa. ![]()
![]() |
#5 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
nisi se triba osjetit prozvanim jer je to islo mene
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ne mogu a da ne napišem nešto o kovaču. boli me kurac za njega i repku, ali kada sam vidio na popisu anusa, pjacu, čopa i šimunovića stvarno sam se od srca nasmijao. ali zašto mene to uopće čudi, kada rođendan od zokija mamića pohode niko i njegov brat također u restoran od njegovog brata također, a trenign dinama pred salzburg odgleda ni manje ni više nego niko kovač, čini mi se ovaj puta bez njegovog brata također.
jebo te mamić u dupe |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Krešo
![]() |
![]()
Da. Šimunović je ove sezone odigrao 3-4 utakmice, lani isto tako, Pjaca grije klupu u Dinamu a Anas i u RIjeci igra toplo-hladno. Pošto na ovu utakmicu s Argentinom vodi krnji sastav smatram da je u tom sastavu bilo mjesta za Maloču. Ovo je smješno što Kovač radi, smatrao sam da će biti prava osoba za izbornika, da nije pod utjecajem ali me razuvjerio. Sretno mu i dabogda nam Argentina utrpala 10 komada i svih 10 nek gutne Vargić. Da, Leovac i Jajalo su nam također reprezentativci.A sad kad se vrate Močinić i Maleš taj Jajalo će ladno da preseli na tribine Kantride i to na obiteljsku tribinu.
![]() |
#8 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Samo za cara Malocu nakon izjava nikidan i danasnje predstave na ovu temu:
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
![]() |
![]()
uzeo si mi riječ iz usta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
E Maloca, Maloca...
Quote:
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Krešo
![]() |
![]()
Repka je odigrala i četvrtu utakmicu u kvalama a ovdje se ništa ne piše
![]() Ja bih samo rekao da svaka akcija ima svoju reakciju a ono što me najviše zabrinjava je to da NITKO ali baš NITKO nije primjetio onu nebulozu na Pranjićevom vratu!!!
![]() |
#12 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
braca su u Genovi postavili ljestvicu visoko i tesko ce to neko dostici u skorije vrijeme ... ekipa u Milanu je dala sve od sebe, al nije islo iako i ovako mogu biti zadovoljni ... baklje, ustaske budnice, sukob s policijom ... mislim da se svako od njih danas moze ponosno ulogirat na ultras forum, fejsbuk grupu i rec Jebali smo im mater
zajebanciju na stranu budala je svako ko na bilo koji nacin podrzava i/ili nalazi opravdanje za ono sto se jucer dogodilo u Italiji tu su i kretenske izjave jucer i danas da se tribamo sramit radi Europe ... tribamo se sramit ne radi drugih nego radi sebe samih jer smo jos jednom pokazali koliko je jos uvik jak primitivizam u nogometu i drustvu opcenito Uostalom u Hrvatskoj je nogomet stvarno potpuna preslika drustva u cijelini ... imamo vladajucu kastu (HNS) koja je najodgovornija za trenutno stanje, imamo kriminalnu organizaciju (dinamo) koja je u dosluhu i radi sa blagoslovom vladajuce kaste, imamo one nesposobne (Hajduk) koji svoj nerad i neuspjeh pravdaju ovim drugima, imamo sve one ostale (drugi klubovi) koji zivotare u toj kaljuzi, imamo divljake i primitivce (huligani skriveni iza navijackih skupina) koji koriste ovu situaciju da nasiljem lijece svoje frustracije, kao i u drustvu tako i u nogometu postoje neki pozitivini primjeri koji su nazalost sve vise iznimka; u nogometu je to danas samo Rijeka
![]() |
#13 |
Krešo
![]() |
![]()
Treba kaznit organizatora utakmice sa 2 utakmice igranja pred praznim tribinama, a goste treba kaznit duplo. I to nakon dodatnog dana razmišljanja.
ne podržavam nerede, ne podržavam prekide utakmica i baklje u terenu ali ih u potpunosti razumijem zašto su to tamo radili. Sad neka HNS objasni kako "on nemože utjecati na navijače" i zašto onda isto to što on ne može traži od svojih klubova. Još nitko ništa o Pranjiću?! Vidim da su se svi jučer bavili trivijalnim stvarima i zaboravili obratit pažnju na one bitne ![]() Po igri smo bili bolji od loših talijana. Baš su loši, osjete im se izostanci i to momački, no, Conte stvara neku novu,pomlađenu reprezentaciju i smatram da će na EURU 2016 biti pravi. A mi ćemo ispast u prvom krugu. Osim ako Kovač ne pozove Kukoča, tada smo na konju. S hvataljkama.
![]() |
#14 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Mislim da bi odmanama trebalo Hajduka kaznit s jos jednom utakmicom kazne!
Zanimljivo je kako se mnogi cude sto se dogodilo. (I da zanimljivo je kako se talijani zgrazavaju ![]() Suludo je pokusati pronaci opravdanje, razumijevanje i sl. ali da ovako nesto moze iznenaditi, zacuditi ili šokirati... Može one koji glavu drže u prijesku ili u necijoj g.zici. I uopce me nije sram. Ko je napravio p.zdariju njemu na brk. Od nečijeg divljanja me više sram kad frcaju kladioničareske afere, afere o namještanju utakmica, način na koji se vodi savez i "Repka", imenuju izbornici, predsjednici, mijenjanju propisi, pozivaju igrači, odabiru domaćinstva, dijele pare, grade kampovi i sl. TI LJIGAVCI SU VEĆA I JEDNINA STOKA JER ČINE SUSTAVA KOJI JEDINI MOŽE NEŠTO PROMIJENITI PO OVOM PITANJU. Ali neće, nego upravo suprotno njihova hrana su izgredi, podjele naroda pa i oko onoga što bi trebala biti Nacionalna svetinja. HNS pederi!
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
![]() |
![]()
Sve naslovnice naravno posvećene "huliganima"
Stotine stranica ispisano histeričnim pozivima na linč navijača Portali zapanjujućom brzinom štancaju izjava ovih i onih. Dragu ćosića triba neko zazbiljno tužit,jer ono šta je on radia u direktnom prijenosu je degutantno. Ali mene samo zanimaju tri stvari: Koliko je vrimena, novinskih stupaca, naslovnica bilo posvećeno : - propucavanju navijača u zagrebu od strane mamićevih plaćenika - evidetnom orgijanju mafije po nogometu - pokušajima NH i ZZD-a da tome stanu na kraj
![]() |
#16 |
Senior Member
![]() |
![]()
neznam šta se čudite oko ovih medijskih pizdakanja, o tome da ko će spasit naše društvo od huligana??? ja pitam ko će spasit nas od tih novinarskih spodoba želnjih senzacionalizma i jioš važnije ko će nas spasit od spodoba šuker mamić vrbanović. ta gospoda su najveći "huligani" našega nogometa
nemojmo se pravit glupi, da dotična "gospoda" odstupe sa svojih funkcija, jučer do ovakvih scena nebi došlo. volimo se baviti posljedicama, a o uzrocima niko ne piše ništa. onaj kretenski index će 2 tjedna pisat o zdravku mamiću kakav je mafijaš, kako krši zakone di stigne, a onda će se čuditi i zgražati nad likovima koji ga oče svrgnuti. dno dna, a drago glupan čosić nije vrijedan spomena jer je duboko zaglibio u maminjovoj guzici, zajedno sa prasičkom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
bavo Aduk :)
|
![]()
Iskreno, utakmicu nisam gledao niti me zanimala i tako će bit dok god reprezentacija ne bude Hrvatska, a ne Dinamova i Zagrebačka... dok god u jednom ciklusu 1 utakmica ne bude u Splitu 1 u Rijeci 1 u Slavoniji, a ostale mogu u Zagrebu ili okolici (Varaždin)...
![]() |
![]() |
#18 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
Tko si ti? činiš mi se poznat al ka da te odavno nisam vidia
![]()
![]() |
#19 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
Lijepa priča ili bolje reć lijepa slika Hrvatske
"HRVATSKI DIVLJACI i djeca u suzama" naslovljen je tekst u jednom od najuglednijih sportskih dnevnika na svijetu, milanskoj Gazzeti dello Sport, sa svjedočanstvima talijanskih sigurnosnih dužnosnika i navijača koji su na utakmici prekinutoj u nedjelju na Meazzi bili oko ili ispod Hrvata. "Hrvatski navijači na San Siru izgledali su kao naoružana, ali razularana vojska, koja je terorizirala žene i djecu" podebljavaju talijanske kolege izrečeno o "slavenskim barbarima", nakon čega se nižu svjedoci njihovog divljanja: Gospođa Donatella Bernasconi detaljno opisuje nezaboravnu traumu: "Sjedila sam na etaži C, sektor 213, gdje su bile i tisuće djece iz škola nogometa, mnogi od njih s roditeljima. Deseci Hrvata koji su se nalazili iznad njih, vrijeđali su ih, pljuvali i bacali baklje i petarde. Djeca su plakala i zapomagala..."
![]() |
#20 |
dektiva
|
![]()
bio u Milanu. sve šta se napisalo ima veze sa onim šta se uistinu događalo ka ja sa uzgojem činčila u južnom Pakistanu. tipična posla kad je pitanju novac-nogomet-navijači (redoslijed slučajan) i usput se tu negdje pojavi policija.
sve u svemu tri dana Milana sasvim dovoljno, katedrala u centru grada i stadion nešto je za pamćenje. žao mi je šta ne mogu više o ovome napisati.
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|