![]() |
![]() |
#1 |
Junior Member
![]() |
![]()
ajmo svi dođite danas u 17:40 i podržite žute da dođu do prve pobjede!!!!Bilo bi lipo da i 'vi' sudjelujete u navijanju i vodite žute do pobjede....Da se barem malo osjeti atmosfera kad smo bili trostruki prvaci europe!!!!!
SVI NA GRIPE ZA 2 URE!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
![]() |
![]()
prvi post odma tema kad vec otvaras temu otvori temu za cilu sezonu............
![]() |
#3 |
bavo Aduk :)
|
![]()
Jup pobjedili smo iako nisam očekivao
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
gleda sam prvo poluvrime i iša ća. onu lušu igru nisam moga virovat. tek sad vidin da su dobili!! ko će mi reć jesu li bili naši extra dobri drugi dio ili su ovi podbacili??
![]() |
#5 |
Senior Member
![]() |
![]()
obadvoje...
![]() |
#6 |
Junior Member
![]() |
![]()
Tribalo bi nesto napravit za pomoc splitu jer ovako nece nista napravit ajmo bar se svi skupit bar na domacin utakmicama da mu pomognemo povratit staru slavu jer ovako nece nigdi doc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Krešo
![]() |
![]()
Prvo smo u subotu došli do prve pobjede u NLB ligi nakon 361 dana, a danas smo došli i do pobjede u gostima. Geoplin Slovan-Split 65:80.
Jel se mi to budimo ili ....
![]() |
#8 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
nažalost po ostatak Hrvatske, al košarka u Hrvata stanuje jedino u Stanovima!!!
ja npr. nemam pojma tko je prvak Evrope u košarci i postoji li to uopće ili su i se podijelili na više verzija prvaka Evrope??? ...eee, od prošlosti se ne živi al meni se kadikad vrati onaj znoj i svrab na dlanovima u danima kada se gazilo partizana, real,židove i talijane..a zastavica povodom osvajanja lige prvaka u Minhenu i dan danas ponosno visi na zidu mog doma..žuti žutuju - bili ?? ....biluju?putuju?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
dektiva
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
jesam..namjerno sam.
jer još nisam osjetio te maligane u krvi..al hoću - obečajem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Dence Wašinton
![]() |
![]() Quote:
svaka utakmica na rubu incidenta.. ali to je bila juniorska liga. sad zamisli to. jedan primjer. igramo mi utakmicu s alkarom(cca 17 god) i vodimo za divno cudo. prid kraj utakmice nam zapisnicki stol brise par punata iz rezultata. mi se žalimo, trener popizdija, dobia tehničku pa još jednu.. I tako smo se borili, doslovno tukli i pobijedili uz to brisanje koševa. kad ono onih nekih 15-20 ljudi šta nas je gledalo oće nas pribit, nedaju nam da odemo. mali modrić plaće, itd... sve u svemu samo mogu reć da nikad nismo imali lipu utakmicu u Sinju!
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
![]() |
![]()
ali Vama nije bio prenizak
![]() Split je najvise dobio sa Suboticem i mogu puno napraviti ove godine, jer vec se prosle godine vidio ogroman pomak, naravno ako mu se nece petljati u posao inace .. Slovan - Split 65-80 .. ![]() ![]() a sutra mirne duse mogu staviti na hokej 100 kuna .. iako je cetvrtak
![]() |
#13 |
bavo Aduk :)
|
![]()
Split 2 pobjede zaredom. Nevjerojatno. Prva gostujuća pobjeda nakon skoro 3 godine
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
dektiva
|
![]() Quote:
lipa utakmica u Sinju???? ![]() ![]() ![]() sjećam se prije 10-ak godina utakmice s Donom (to vam je klub di je igra podmladak Cibone sa možda kojim iskusnijim igračem, sad neznam kako im je ime) i za vrime utakmice bila je prava atmosfera, ludnica na rubu šta se ono kaže, ali bez ozbiljnijeg incidenta, i kad su nas dobili njihovi igrači i cijela klupa su sa trenerkama priko glave pobigli s terena, dvorana u čudu, neznamo šta se događa i zašto, i onda je netko shvatio i sve ih vratio na centar, dobili su takav pljesak da im dan danas virujen tutnji u ušima, hoću ti reći da je uvik bila i danas je ludnica na tribinama, posebno kad je u tvrdo rezultat, ali imamo respect prema nekome tko nas zasluženo bez zakulisnih igara dobije, a to je najbolje osjetila KK "Vojvodina" prije rata kada su nas uz sudačku krađu dobili i kada je iza utakmice bilo "spašavajmo se tko može" ![]() volimo Alkara, al to ti je ona istinska ljubav bez mrve zadršake, tako je uvik bilo i tako će biti u Sinju, parimo za vrime utakmice malo divlji, al to je samo odraz ljubavi i želje da nam klub postigne šta bolji rezultat..... sorry šta malo skrećem s teme, al evo dobro je da se košarka vraća u grad pod Marjanom, jer u gradu pod Kamičkom nikad nije falilo interesa i ljubavi...... p.s. koji je Modrić plaka, obzirom da sam sa sva tri brata u dobrim odnosima?
![]() |
![]() |
#16 | |
Krešo
![]() |
![]() Quote:
...i u Čačince! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ma svi naši dobri igrači odu u Cibone....
![]() |
#18 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
jel slavko najmlađi?? ako je onda je taj..
![]() |
#19 |
Junior Member
![]() |
![]()
Amo sutra svi na gripe se skupit proiv partizana u 17 i 30 da pokazemo srbima KAKO SE IGRA KOSARKA AJMO ZUTI
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
pošto upad???
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |