[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Hrvatski sport

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-10-2009, 02:26 PM   #21
rezervirano
Goran Rubil

rezervirano's Avatar

rezervirano will become famous soon enoughrezervirano will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by 19hst11 View Post
Zašto Zajec, a ne npr. Peruzović koji je isto tako steka ime vanka bija trener u Belgiji godinama pa i izbornik nekih reprezentacija (je da su neke live, al i snjima je radija uspjehe...
zašto ne i jedan i drugi,vjerujem da imaju dovoljne kvalitete da bi mogli naslijediti bilića,nije bilić sveto tele

Quote:
Zašto ne Štimac...pa koje su to reference Štimca za izbornika?pa bija je trener Hajduka 3 utakmice, Cibalije 5 utakmica i evo Zagreba već 2 utakmice...tri kluba, a nema skupa 10 trenerskih utakmica iza sebe...
makar se to ne triba pokazat bitnin, jer su neki dobijali izborničke funkcije ka prve poslove i odma su napravili rezultat...
Bilić je bar prije toga vodija mlade i to skupa sa istin stožeron, i tamo su već mogli upoznat se sa kvalitetama jednog Modrića, Da Silve ili Čorluke...da je bilo ko drugi tad preuzeja tu funkciju pitanje koji bi od ove trojice zaigra i posta nositelj današnje ekipe...al to ne znači da vidin jednog Ladića ka njeghovu zamjenu...
bilić je vodija još manje utakmica prije reprezentacije,tako da je štico u prednosti

je bilić je bija izbornik mlade reprezentacije i to mu je prednost,imao je na uvidu 20-25 mladih igrača koje je kasnije povukao za sobom,ALI
nije li štico bio predsjednik udruge prvoligaša,on je imao pod nadzorom sve mlade igrače iz Hrvatske ,bolji uvid i možebitno bolju selekciju nego što ju je pružala bilićeva pozicija

hoću reći,ima ljudi koji dostojno mogu zamjeniti bilića,čak vjerujem da bi neki od njih i više i bolje od bilića napravili,samo se nadam da ako ode bilić nećemo dovesti beskičmenjake poput ivankovića ili koje slične škovace,jer ja vjerujem da mi imamo još dovoljno kvalitetnog kadra,i to onoih koji ne iskaču iz jutarnjeg,sportskih ili jumbo plakata

NIMA DUŠA ONO ŠTO JE SNILA,DALMACIJA ZASTAVU RAZVILA
rezervirano is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2009, 02:29 PM   #22
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Bodul has a spectacular aura aboutBodul has a spectacular aura about

Quote:
Originally Posted by 19hst11 View Post
Bilić je bar prije toga vodija mlade i to skupa sa istin stožeron, i tamo su već mogli upoznat se sa kvalitetama jednog Modrića, Da Silve ili Čorluke...da je bilo ko drugi tad preuzeja tu funkciju pitanje koji bi od ove trojice zaigra i posta nositelj današnje ekipe...
Eduardo i Modric su debitirali za vrime Kranjcara znaci nije ih Bilic uveo u repku nego Kranjcar ... Modrica je Kranjcar vodio i na SP, a obojica su trebali preuzeti znacajniju ulogu nakon SPa ... al davno je to bilo
Old 15-10-2009, 02:29 PM   #23
enigma
Member

enigma is on a distinguished road

ma kakav stranac dat mu dvije milje eura godisnje ili vise da stavi 4 4 2 sustav i stavi najboljih 11 zdravih koji su vise manje isti bilo ko da dode za izbornika.

igraci oko kojih se mi svadamo odigrat ce maksimalno 5 utakmica u repki i to je to,

drugo je trener koji ima 60 utakmica u sezoni i mora bit stalno sa ekipom.

izbornik , samo zove igrace koje mu treniraju drugi , ono je nula kaj on s njima radi 20 dana od 365 dana u godini , da bi odigrali 12 utakmica .

rade tih minimalnih 2milijuna ulozit u kamp , da nam igraci netreniraju u sloveniji.

bilic je ok izbornik sad je falilo srece da 4 stative protiv ukrajine budu golovi i sad nebi srali o strancu nego o protivniku u drugom krugu.

a to kak smo prosli kvalifikacije za euro sad nam se vratilo , ljudi moji pa mi smo slucajno pobjedili engleze 2 puta i od toga smo napravili koda smo boga za bradu primili,

zagreb : krtica za 2-0
engleska : 1:0 GOLMANU kroz ruke prode lopta

puno srece smo imali sa englezima ,plus njihova arogancija i mi smo dobili .
sad ce nas svaki put kantat jer smo debili i moramo se kurcit dosta nam je 2-2 ali ajmo dat treci . zato smo sad i dobili 10 komada i zato su poklonili gol ukrajini ,10 dodavanja kod gola dok ne uzmu loptu .
enigma is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2009, 02:34 PM   #24
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Quote:
Originally Posted by enigma View Post
igraci oko kojih se mi svadamo odigrat ce maksimalno 5 utakmica u repki i to je to
mi smo u kvalifikacijama izgubili dvi utakmice i dvi odigrali nerjeseno i ne idemo dalje ... tako da je svaka utakmica i svaki igrac vazan a kamoli ne 5 utakmica
Quote:
izbornik , samo zove igrace koje mu treniraju drugi , ono je nula kaj on s njima radi 20 dana od 365 dana u godini , da bi odigrali 12 utakmica
... navodno je Capello izjavio nesto slicno prije par dana ... e sad nisam siguran jel bas reka kaj al bilo je tako nesto slicno
Old 15-10-2009, 02:48 PM   #25
abatenoj
Senior Member

abatenoj's Avatar

abatenoj is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Bodul View Post
mi smo u kvalifikacijama izgubili dvi utakmice i dvi odigrali nerjeseno i ne idemo dalje ... tako da je svaka utakmica i svaki igrac vazan a kamoli ne 5 utakmica

... navodno je Capello izjavio nesto slicno prije par dana ... e sad nisam siguran jel bas reka kaj al bilo je tako nesto slicno
je, čuja san ga ja...reka je i to na čistom londonsko-peckamskom engleskom šta ga je Rodney Troter naučija
Old 15-10-2009, 03:07 PM   #26
19hst11
Senior Member

19hst11's Avatar

19hst11 is on a distinguished road

ma nemislin ja da je Bilić jedini najbolji i da mu nemamo zamjenu u jednom Zajecu, Peruzviću ili nekom trećen Hrvatu, ali baš radi tih sranja oko toga ko je čiji igrač i zašto igra ovaj a ne onaj, najmanje bi bilo kod jednog stranca...

ja mislin da je Bilić vodija Hajduka čak 16 utakmica (tu negdi) prije nego je posta izbornik mladih, tako da Bilić-Štico 16:10

enigma, kako moš reć da su naši tribali stat nakon 2:2 na Wembleyu? šta su naši tribali stat igrat i pustit njima da pobjede ili je Petrića tribalo zatvorit nakon gola za 3:2?? jesi ti možda tugova nakon svakog našeg gola i nakon pobjede jer si zna da ćemo u sljedećin kvalifikacijama igrat opet protiv njih i da će naše "debile" onda natamburat???

taj kamp čekamo od Markovića već 7 godina...prije će naši igrači kročit nogon na Poljud u službenoj utakmici, nego u kamp u Tuhelju...

ako nije bitno ko će bit izbornik tih 5-6 utakmica godišnje, onda ćemu strka oko novog izbornika i zašto tako svaki put...

znan ja da tebi nije bitno kojih je to 5 igrača koji i onako ne igraju, al zašto su oni uvik iz dinama ili po nečijoj naredbi igrači?? još od vrimena Pralije i Mikija pa sve do danas...
19hst11 is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2009, 03:21 PM   #27
enigma
Member

enigma is on a distinguished road

citam kad pricate o mladima u hajduku i uvjek pisete da od srne i pletikose niste izbacili jakog mladog igraca , osim sad kalinica mozda ti je tu odgovor na pitanje zasto je uvjek 5 iz dinama kako ti kazes .

a bodul znas kaj sam htio rec sa onih 5 utkmica , to su prijateljske na kojima ce odigrat igraci tipa hrman , mumlek , drpic .... mi se oko takvih svadamo a ne oko prvih 11 .

a englezi su sad pokazali kako se odigra tekma kad se plasiras na ep ili sp .
lagano bez nekog lovljenja 3 boda , a ne ko mi da ti zivot o tome ovisi .
a onda svi hrvati pred televizorom ocekivat od engleza da ce nam pomoc nakon onog .

pa zajebi covjeka na ulici za 5kn pa te nece pozdravit vise a kamoli kad je rjec o ep .

glumimo postenje a jedan smo od najpokvarenijih naroda , sve zivo nam ide na kurac kaj nije iz naseg sela . a ako je iz naseg sela ma ko ga jebe njega je stipe ,stef pogural
enigma is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2009, 03:28 PM   #28
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Enigma toliko je toga napisano na ovu temu da je suvisno kometirat tvoj post ... pogotovo ovako blesav ... mozda nismo ni Andoru trebali dobit u proslim kvalifikacijama pa bi ovi jace stisli protiv Ukrajine ... daj covice kaj brijes ... cak ni Bilic ne krivi Engleze on covik objektivno kaze da jbga nismo imali srice
Old 15-10-2009, 03:29 PM   #29
rezervirano
Goran Rubil

rezervirano's Avatar

rezervirano will become famous soon enoughrezervirano will become famous soon enough

Quote:
.

a bodul znas kaj sam htio rec sa onih 5 utkmica , to su prijateljske na kojima ce odigrat igraci tipa hrman , mumlek , drpic .... mi se oko takvih svadamo a ne oko prvih 11 .

a je je,jemaš ti prav,evo recimo na jednoj nebitnoj utakmici protiv kazahstana,jednog nosonje nema 60 minuti nigdi i onda uđe Mate Bilić i u 30 minuti dođe u 5 prilika za gol

al taj Mate Bilić ne more doći ispred nosonje,mada redovito zabija još otkad je bio drugi strijelac Austrijske lige,pa Španjolska druga,pa sad prva i igra,ali on je podređen jednom nosonji,a sam ce ga bilić znati zašto

NIMA DUŠA ONO ŠTO JE SNILA,DALMACIJA ZASTAVU RAZVILA
rezervirano is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2009, 04:35 PM   #30
19hst11
Senior Member

19hst11's Avatar

19hst11 is on a distinguished road

bit je u tome da veliku težinu kod prodaje igrača ima i reprezentacija odnosno nastupi na SP i EP, pogotovo kad je rječ o jakoj u koje spadamo i mi, pa kad neko vidi da je jednom Šukeru i Bokšiću (Vlaoviću) zamjena jedan Krpan ili Marić ili Šimić J., a ne Rapajić ili Mornar...ili sad kad je jednom Da Silvi i Oliću (Petriću) zamjena jedan Manđukić, a ne Bilić M ili Vukušić, onda dotični dobiva višestruko na cijeni jer nastupa za ponajbolju reprezentaciju na svitu i lakše se proda...

pa ja se i ne sičan sa smo se mi nešto morali posebno potrudit da dobijemo engleze, koji su tad igrali očajno i mučili su se i protiv ostalih protivnika, tako da ih i nije bija neki problem dobit...

a šta vi non stop izbacujete Modriće, Da Silve, Čorluke..????
19hst11 is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2009, 08:44 PM   #31
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

*ebe me se tko je izbornik sve dok vlada ova ludilo fama o "repki", dok su to bilićevi/ili nije bitno čiji "boysi", dok je marković na čelu hns-a, dok se ignoriraju Poljud i svi drugi, dok se sve centralizira prema metropoli...dok smo država mita, korupcije i političke podobnosti/interesa....

i sve dok je prva ljubav Hajduk živ...a zna se kol'ko će on živit.
monkul is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2009, 09:45 PM   #32
abatenoj
Senior Member

abatenoj's Avatar

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
*ebe me se tko je izbornik sve dok vlada ova ludilo fama o "repki", dok su to bilićevi/ili nije bitno čiji "boysi", dok je marković na čelu hns-a, dok se ignoriraju Poljud i svi drugi, dok se sve centralizira prema metropoli...dok smo država mita, korupcije i političke podobnosti/interesa....

i sve dok je prva ljubav Hajduk živ...a zna se kol'ko će on živit.
potpis
Old 15-10-2009, 10:54 PM   #33
gotovINA
TOČI EURO 95

gotovINA's Avatar

gotovINA is on a distinguished road

Štimac za izbornika, samo nek je što dalje od Hajduka...
gotovINA is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2009, 11:02 PM   #34
don kacunko
Senior Member

don kacunko is an unknown quantity at this point

steta sta nije isa sa taton ciron u bosnu
don kacunko is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2009, 11:29 AM   #35
GE
slovenac aka "janez"

GE's Avatar

GE will become famous soon enough

Igraju Hrvati protiv Turaka u četvrtinalu EP u nogometu, daju gol i Bilic uzme mobilni i odmah nazove mamu i onako ushiceno počne da viče:
-Mama, mama... pobjedili smo! Pobjedili smoooo!
-Smiri se sine... slabo te čujem... ajde sad polako reci što je bilo...
-Ma ništa, ništa...
Old 16-10-2009, 01:55 PM   #36
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Ostajemo zbog želje HNS-a, igrača i čitave javnosti, ali i moralne obveze.

... shvatio sam ovo da ostaje zbog zelje HNSa citaj Markovica koji tako cuva svoju guzicu ... jasno mi je da ostaje i zbog igraca kojima je sigurno drazi Bilic koji s njima lezi u krevetu kad ih muce ljubavni jadi nego neki trener cvrste ruke ... razumijem i da ima moralnu obavezu prema ljudima ka sto je mamic ... al sto se tice ovoga dijela "citave javnosti" pa dobro jel Vokri i ja smrdimo ili sta
Old 16-10-2009, 02:11 PM   #37
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

http://www.index.hr/sport/clanak/bil...je/455493.aspx

Neka ostanu pa idemo 2012 uzet EP kad vec nismo domacini.
Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše
Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje
Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže
baRBa is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2009, 03:10 PM   #38
abatenoj
Senior Member

abatenoj's Avatar

Quote:
Originally Posted by baRBa View Post

svakako
Old 16-10-2009, 04:55 PM   #39
psihijatrija
Šta da?

psihijatrija's Avatar

psihijatrija will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by baRBa View Post

zamisli okus koka kole sa 0 šećera
zamisli kandidaturu sa 0 bodova
Old 16-10-2009, 08:23 PM   #40
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

kaze Markovic ...

Bilic meni neizmjerno vjeruje, ja njega nikada nisam prevario. Uostalom, nađite čovjeka u Zagrebu kojeg sam ja prevario.

... ja mu virujem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules