[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-11-2007, 11:13 PM   #2301
balunjer
don

balunjer's Avatar

balunjer is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by 101 dalmatinac View Post
Balunjeru mislin da su tvoji suigraci bili malo subjektivni jer je Vrisnik zadnjih par min. imo inicijativu (moran priznat da je bila jalova)ali stoji da je Mišo mogo izjednacit u 89.Komentator se mozda malo zani jer je lagano neiskusan i u pokušaju da ucini finis utakmice zanimljivin je mozda maaaaalo pretjero ali viruj mi da je bilo zanimljivo pri kraju.ca se tice zagalota,nison dobi dojam da su ga igroci vrisnika tako izubijali(Mirko je prosle sezone dobi od njih minimalno 15 udarcih po nogami)a zagalo mozda 4,5.a stvarno je malo prebezobrazan po mom misljenju.
Dolazi van Dalmatinac u sub?ili vi u Jesu? IGRO SE U JELSI
Svakako van nece bit lako.moj tip na tu utakmicu je da nece bit nerjeseno ili 1 ili 2
ma somo som vom provjo kako som jo doživi utakmicu dok som slušo prijenos u garaži tina ujevića, daleko od svoje ekipe, nervozan ko..
nisom misli nista loše o komentaru, somo da som jo to sve doživi izgleda dramatičnije nego je bilo, sve je ok. jo jako cijenim dečke ča činidu javljanja sa terenih, zbilja se trude i svaka im čast. nekima to sve skupa ide boje a nekima se koji put potkrode i koja greška, ali sve je to dobronamjerno, jer KO RADI TAJ I GRIJEŠI!

Quote:
Originally Posted by mr.BIG View Post
balunjer jo se u nekima tvojima navodima slozen s tobon znon da ni lipo kad te neko cilu utakmicu tuce po nogami ali malo manje onakih ricih ne bi skodilo posebno mise svidilo od kapitona ekipe jadrana kojin ga je cilo vrime upozorava da prikine sa takvima ricima dok vas trener ne da mu doje prov nego ka podrzava baren se meni tako parilo

suci utakmice JELSA-JUZNJAK su bili sramotni utakmica kako tako osudena ali na kraju utakmice dogadaj koji se dogodi je sramotan igrac juznjaka je nabi balun u igroca jese na kojin je tribo bit ocigledan korner za juznjaka kojega pomocnik ne signalizira nakon napada igrocih jese nakon tega igroci juznjaka napadaju pomocnika ali on svoju odluku ne minja svi ti ga igroci sajedu u pm ali na to dolazi golman juznjaka i pjuje pomocnog suca nakon tega se guzva smirije ali pomocni zove glavnog suca i govori mu da ga je golman pjuni i da mu do carvena karton ali to je cu jedon igroc juznjaka i reka je glavnemu sucu da ne doje carveni karton golmanu nego da odsvira utakmicu do kraja i da nece imat problema od strane igraca juznjaka na ca sudac doje znak za izvedanje gol-outa i svira kroj utakmice JUDI MOJI OVO JE VIDILO I CULO PUNO SVITA U PELINJU I OVO JE SRAMOTA CA SE DOGODA U NASOJ MOLOJ LIZI AKO CE DU OVI SUCI OVAKO SUDIT ONDA JE BOJE DA NEKA NE SUDIDU
ča se tiča zagija ne pravdam ga, ali obojici cu vom reč, da mu i jo kad igromo skupa više putih napomenem da pazi jazik, jer da od tega ni potriba. ali zno se svima dogodit da izgubimo regulu pok napravimo neka sranja. on malo češće na utakmici sebi dozvoli neke stvori, mi svi bi volili da se malo veče kontroliro, ali mislim da govorit somo o njemu je glupo jer primjerih imo na stotine, on je trenutno u formi pok pošto ga malo ko može zaustavit, večina govori o njegovemu ponošonju. nemojte mislit da ga mi ko ekipa ne upzorimo na jazik, ma on je ok ali se ko i svi malo zanese kad je utakmica (možda malo veće nego ostali) ali jo mu to ne zamirom, nemojte ni vi..

btw. ču som da je golman južnjaka pjuni suca, i suci to toleriraju, da nekima, ali bud siguran da je to bi netko drugi da bi priča bila sasma drugačija. ali ne splicanima, je teže to dosudit.
nažalost to me sve skupa ne čudi..

Last edited by balunjer; 12-11-2007 at 11:57 PM.
balunjer is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2007, 11:52 PM   #2302
balunjer
don

balunjer's Avatar

Post tipovanje

PROGNOZA SLJEDECEG KOLA:

LEVANDA - SOŠK 2, aj hev a hanč. mislim da svirčani ne odgovoroju levondi, naime prijašnji rezultati:
loni: Levanda – SOŠK 2:2, SOŠK – Levanda 4:1;
prikloni: s.o.š.k-levanda 3:3, N.K.LEVANDA N.K.SOŠK 2:3 aj ča pa se slikaj..

SLOGA - VATRA 1, Sloga ce se slijedeće kolo podignuti kao feniks iz pepela i ostvariti prva tri boda u ovoj sezoni, karković će ostvariti hat-trick motiviran što igra protiv svoga bivšeg kluba

POSKOK - MLADOST 1, furešti legionari ponovno pobjednici nakon tvrde i neizvjesne utkmice protiv ratnika i Kićota (koji puno (čitaj previše) govori)

VRISNIK - JUZNJAK 1, južnjak se vadi protiv solidno dobrog vrisnika

JELSA - VARBONJ X, jelsa igra toplo hladno, vrbanj je tvrd orah, možda i bez golova

DALMATINAC - JADRAN 2, vjerujem u svoju ekipu... (mada nam je lani dalmatinac u jelsi prisjeo, bilo je 3:1 za jelsane, drugi dio u Stg-u je bilo 4:0 za jadran, u pretkolu kupa dalmatinac je odnio pobjedu u Stg 1:0, preklani prvo kolo u stg 4:2, u jelsi 2:0, obje naše pobjede, pobijedili smo ih i na memorijalu T.Moškatelo 4:1, ali mnogo je toga drugačije nego tada, oni su uigraniji, mi smo pomladili momčad, prije tri godine utakmica drugog dijela sezone u jelsi je završila 2:2) uf koliko som ovega napiso.........

Last edited by balunjer; 12-11-2007 at 11:54 PM. Reason: ajmo
balunjer is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2007, 08:24 AM   #2303
Batistuta
martin zeleni

Batistuta's Avatar

Batistuta is on a distinguished road

PROGNOZA SLJEDECEG KOLA:

LEVANDA - SOŠK 1,
ma koliko oni nama bili nezgodni, nevirujen da doma od koga možemo izgubit, a i nikad protiv sebe igrat!

SLOGA - VATRA 1,
Bit će izjednačeno, ali sloga već mora ubrat koji bod, ako ne tri!

POSKOK - MLADOST 1X,
Ako Mladost uzme bod, svaka im čast...ako dobiju već nisu iznenađenje nego ozbiljan kandidat u borbi za naslov?!

VRISNIK - JUZNJAK X,
Ovo je nerješeno....vrisnik će kući izvuč bod ili će južnjak izvuč bod...kako hoćete...

JELSA - VARBONJ 1,
Mislim da će jesa dobit, ne puno...sa 1:0 ili 2:1...al će dobit...

DALMATINAC - JADRAN 1X,
Derbi ovog kola....dalmatincu mala prednost zbog domaćeg terena....

...Meni nema do domaće trove, ali umjetna u križnoj luci izgleda svima paše, svima je gušt doć igrat na travnati tepih...nikako boje klizi balun...i svaka momčad za nijansu boje igro?! ...bar mi se tako čini...
Levanda trenira u križnoj luci, igra domaće utakmice...nekako je naviknuta na ravno...tereni u Starigradu, Varbanju , pa i nekad u Jesi, znaju biti gobavi, teški za lipu igru...hm...da li je to naš hendikep...
Old 13-11-2007, 09:22 AM   #2304
kapitan2
Junior Member

kapitan2's Avatar

kapitan2 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
breaking news...
jedan od hvarskih trenera se malo zamorio, zagrintao pa se odlučio na prekid suradnje sa klubom...pošto sumnjamo da je uzrok svemu tome gospodin Maligan ( em je martinje em se rodilo muško...), vjerujemo da je riječ samo o trenutnoj indotritoksizaciji navedenog trenera... nećemo o imenima jer mi među sobom ionako svi sve znamo - al eto brži smo i od radija..više vridi pisana rić od cile izgovorene rečenice.
breaking news number two:
povjernik je u rasporedu napisao da vrisnik i južnjak igraju 11.11...a kako se ne javlja na mobilnu stanicu, valjda će sam primjetiti grešku...naravno da mi ovdje imamo točan datum odigravanja utakmice...
...................................
treneri su potrošna roba koja se, kad momčadi ne gre rezultat, parvo odbacije. Pri temu je važno procinit da li je to dobro za "team". Budući da su rezultati našeg teama ispod očekivanja i najavljivanja normalno je da treiner odstupi, jer sa ovin ("BOGOM-DANIM") fondom igrača koji posjeduje IZVUKUJE MIZERAN UČINAK a ne optimalan učinak ča se i očekivalo od ove eqipe (u suštini nezna postavit ljudstvo na terenu na za njih optimalna mista). O ostalin pizdarijima koje je napravi nećemo ni govorit na ovemu forumu (to ni za javnost!). Uostalom ko ga 'ebe ionako se nikad ni ni kapi u balun, i boje mu je da se bavi nikima drugima stvorima ka ča su npr kladionica, skupljanje nabivenih balunih, nošenjem vode na utakmicu, vješanjem transparenta, obavještavanjem, skupljanjem i prevozom igrača na utakmicu. Svakomu prema zaslugama, ali za koga čo NI - NI!!! Ona dvo osvojena turnira u Jesi bez dobivene utakmice su mu osvojili igroči jer su realizirali 20 od 21 penal, pa mu je i to uletilo ka ćoravon kokoši pa je valjda čovik pomisli da je veliki trener, ali neka eto mu se je sad sve to razbilo u glovu, ča je nojgore izgubi je utakmice protiv takih klubova ka ča su Levonda i Dalmatinac, protiv kojih jedinih na otoku smo imali pozitivan međusobni skor, je da su oni momentalno u varhu ali ipak... koje su to za nos eqipe... Ča je je lone je dobro vodi eqipu. Je da smo bili uvjerljivo zodnji ali je baren bi mir u kući, ali ovo ča je litos poče činit, ovo je stvarno previše i za trenera, za nojgore čak nas je uspi obrukat i u Češkoj je izgubi obe utakmice. TRENER JE "MRTAV" - ŽIVIO TRENER!!!
Old 13-11-2007, 09:45 AM   #2305
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Quote:
Originally Posted by kapitan2 View Post
...i tako je došlo vrime pa je krenula ...................SRETNO KLADIONIČARI!!!
da ti ne bi bilo obrisano :
ovo izbriši!!!!!!!! SVE!!!!!!!!!!!!!!
tko zno zno - ni potriba na sva usta lajot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
monkul is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2007, 10:04 AM   #2306
Menadjer
Junior Member

Menadjer is on a distinguished road
Default Dobar dan el presidente i ostali

Evo prvi put se javljam i deklariram se kao vatreni navijac sloge.zelio bi prognozirati iduce kolo forske lige. LEVANDA-SOSK 1 mislim da ce hvarski vatrogasci dobit izraelce SLOGA-VATRA 1X nije svaki dan petak da sloga gubi a vatra bi bila zadovoljna i s bodom POSKOK-MLADOST 1 top ko kuca.sucurjanima je previse i ovih 12 bodova VRISNIK-JUZNJAK 2 juznjak je previse kiksao u prvih par kola mora im se vec otvorit JELSA-VARBONJ 1 jelsa igra toplo hladno ali ovaj vikend po meni toplo DALMATINAC-JADRAN X mozda cak i 0-0 dvi podjednako dobre ili lose ekipe kako ko uzme
Menadjer is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2007, 10:35 AM   #2307
hello232
Guest

Ovu prognozu son skoro sve fali........

N.K.Levanda-N.K.Sloga:1 POGODAK
Sloga s ovakvom formom na pocetku sezone je po meni veliko razocaranje i nema sta ocekivati protiv Levande koju smatram prvim kandidatom za osvajanje prvenstva...

N.K.Dalmatinac-N.K.Vatra:2 PROMASAJ
Dalmatinac sokiran porazom protv Vrisnika,koji ih je razbio u svim segmentima igre,i tako ce ostati i ovo kolo....

N.K.Mladost-N.K.Sošk:x2 PROMASAJ
Ja se nadam pobjedi Soška nad njihovim ljutim rivalima Sucuranima........

N.K.Jelsa-N.K.Juznak:2 PROMASAJ
ciso na Južnjaka........

N.K.Varbonj-N.K.Poskok:x2 POGODAK,i imo je poskok posla u Varbanju
imat ce posla POskok u Varbanju

N.K.Jadran-N.K.Vrisnik:2 PROMASAJ
Jadran nema šanse s Vrisnikom koji je u uzletu........
Jadran je isto u uzletu,ali ipak to nije dovoljno
  Reply With Quote
Old 13-11-2007, 10:42 AM   #2308
kapitan2
Junior Member

kapitan2's Avatar

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
da ti ne bi bilo obrisano :
ovo izbriši!!!!!!!! SVE!!!!!!!!!!!!!!
tko zno zno - ni potriba na sva usta lajot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
izbriso san ali koja panika od ničega, kad je i nova tv itila stavit sve na TV, misli san da malo reclame nikad ne škodi za pocetak. Ona iz NOVE je rekla da kako onda na peškariji moredu prodovat zubace na lott, da su onda i to igre na sreću
Old 13-11-2007, 10:51 AM   #2309
hello232
Guest

Prognoza za VI kolo.

N.K.Sloga-N.K.Vatra:1x
A Sloga se mora poceti polako buditi iz proslogodisnjih rezultata kada su stvarno igrali dobro,moraju se okrenuti novoj sezoni koja je vec davno pocela....

N.K.Levanda-N.K.Sošk:1
Levandina pobjeda

N.K.Poskok-N.K.Mladost:1
Izgleda da je Poskok konsolidirao svoje redove i polako gazi prema vrhu,ali nadam se da ce ga zaustaviti Levanda..

N.K.Jelsa-N.K.Varbonj:1
Po meni pobjeda Jelse na domacem terenu.

N.K.Jadran-N.K.Dalmatinac:2
Mislim da ce odnjeti sva tri boda Dalmatinac iz Staroga Grada.

N.K.Vrisnik-N.K.Juznjak:1
U slucaju da OBRANA Vrisnika bude dobro funkcionirala mozemo ocekivati i sva tri boda u Vrisnikovom kontu,proslo kolo protiv jadrana obrana je bila slaba ali zato moram dati pohvalu igracu koji je odigrao sjajnu utakmicu i zabio gol.Bravo,parente......
A i nadam se da ce proraditi golgeterski ucinak kapetana Vrisnika......
  Reply With Quote
Old 13-11-2007, 11:11 AM   #2310
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Default legalno je legalno - ilegalno je ilegalno!!!

Quote:
izbriso san ali koja panika od ničega, kad je i nova tv itila stavit sve na TV, misli san da malo reclame nikad ne škodi za pocetak. Ona iz NOVE je rekla da kako onda na peškariji moredu prodovat zubace na lott, da su onda i to igre na sreću
je!! točno!! al pust ti ća Novu.....
hodilo je i pasonih godišć pok smo opeta ostajoli živi i bez vikonja "ala ribeeee!!!,
ol mora baš svak znat? oni kojih zanimo oni ćedu znat - a nikad neznoš ko sve štije ovo ovde.
dovoljno se jedonput zajebat pa posli moremo na misec - al ni boje ovako, imomo sve i zoč da non tuo niko vazme?
...............................................
Old 13-11-2007, 11:12 AM   #2311
nadal5252
Senior Member

nadal5252's Avatar

nadal5252 is on a distinguished road

hello232,mislin da ces pogodit dosta tega.poskok ce dobit ali bit ce teska borba
nadal5252 is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2007, 12:21 PM   #2312
Batistuta
martin zeleni

Batistuta's Avatar

Batistuta is on a distinguished road

Quote:
treneri su potrošna roba koja se, kad momčadi ne gre rezultat, parvo odbacije. Pri temu je važno procinit da li je to dobro za "team". Budući da su rezultati našeg teama ispod očekivanja i najavljivanja normalno je da treiner odstupi, jer sa ovin ("BOGOM-DANIM") fondom igrača koji posjeduje IZVUKUJE MIZERAN UČINAK a ne optimalan učinak ča se i očekivalo od ove eqipe (u suštini nezna postavit ljudstvo na terenu na za njih optimalna mista). O ostalin pizdarijima koje je napravi nećemo ni govorit na ovemu forumu (to ni za javnost!). Uostalom ko ga 'ebe ionako se nikad ni ni kapi u balun, i boje mu je da se bavi nikima drugima stvorima ka ča su npr kladionica, skupljanje nabivenih balunih, nošenjem vode na utakmicu, vješanjem transparenta, obavještavanjem, skupljanjem i prevozom igrača na utakmicu. Svakomu prema zaslugama, ali za koga čo NI - NI!!! Ona dvo osvojena turnira u Jesi bez dobivene utakmice su mu osvojili igroči jer su realizirali 20 od 21 penal, pa mu je i to uletilo ka ćoravon kokoši pa je valjda čovik pomisli da je veliki trener, ali neka eto mu se je sad sve to razbilo u glovu, ča je nojgore izgubi je utakmice protiv takih klubova ka ča su Levonda i Dalmatinac, protiv kojih jedinih na otoku smo imali pozitivan međusobni skor, je da su oni momentalno u varhu ali ipak... koje su to za nos eqipe... Ča je je lone je dobro vodi eqipu. Je da smo bili uvjerljivo zodnji ali je baren bi mir u kući, ali ovo ča je litos poče činit, ovo je stvarno previše i za trenera, za nojgore čak nas je uspi obrukat i u Češkoj je izgubi obe utakmice. TRENER JE "MRTAV" - ŽIVIO TRENER!!!
uuuuu koji tekst - UŽAS!?
Iz ovog se jasno zno o kome se govori...Mislim da taj čovik ni zasluži ovakve riči!!!! Kao strateg-trener može pogriješit ali ovako ga deklasirat.....ovo se omalovažilo i one koji su ga postavili na to misto...
...osto sam BEZ TEKSTA!!!!
Old 13-11-2007, 01:49 PM   #2313
balunjer
don

balunjer's Avatar

Thumbs down

Quote:
Originally Posted by Batistuta View Post
uuuuu koji tekst - UŽAS!?
Iz ovog se jasno zno o kome se govori...Mislim da taj čovik ni zasluži ovakve riči!!!! Kao strateg-trener može pogriješit ali ovako ga deklasirat.....ovo se omalovažilo i one koji su ga postavili na to misto...
...osto sam BEZ TEKSTA!!!!
složi bi se s tebom, mada neznom čovika, niko ni zasluži da se ovako govori o njemu. tim više ča niko u našoj ligi ni pločen da bude trener, već večina tin posod čini iz jubavi, prema klubu ili prema ekipi..
Old 13-11-2007, 01:50 PM   #2314
Menadjer
Junior Member

Menadjer is on a distinguished road

samo me zanima tko je ovaj momak koji je tako socno ogadija trenera vatre.kakve su ti predispozicije igracke,trenerske ili navijacke.ovake rijeci nebi izgovorija ni najvecem neprijatelju.koliko sam cuja vatra nije kao sto je nekad bila i tesko ce bilo koji trener ponoviti uspjehe sa ovako mladom ekipom.
Menadjer is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2007, 03:10 PM   #2315
burek.stg
Junior Member

burek.stg's Avatar

burek.stg is on a distinguished road

kako onda Vi"veliki igroči,veliki treneri " zamišljote balun-ko dvi none koje pletu gobleme i dici govoridu-ne ovo ne ono,ne beštimat...?
npr. KAD IVANIŠEVIĆ KALOJE SVE SVECE S NEBA ONDA JE TO SIMPATIČNO?
ILI MOŽDA ČAK POŽELJNO??
a kad to čini zagalo iz paiza onda to ne vridi-je to možda jer si vrisničani ili ješani pa ti škodi to ča ste izgubili,možda si somo trgovački putnik koji hoće prodat libar o bontonu?
nison nikad vidi ništa lošega u temu da igroč zabeštimo iz razloga jer nekad somo po temu možeš vidit koliko ga je briga i koliko je "napoljen"
nekoga udrit,sudcima hodit nešto govorit-to ne opravdavan!
burek.stg is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2007, 08:09 PM   #2316
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

mr.BIG is on a distinguished road

BUREK.STG je te srom ovo ca pises da je tebi normalno da igroc bestimo onda su i dobri ovi tvoji igroci po ovemu ca govoris

KAPITON kako te ni srom tako nisto pisat
mr.BIG is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2007, 08:46 PM   #2317
kapitan2
Junior Member

kapitan2's Avatar

je je lako je sad svima vami meni popovat. ni presjednik malog kluba ni dovo ostavku zaništa, nego bome nakon trećega poraza zaredon (ne znan je je stvarno i do ~ neka se izjasni?!), a da je posve čist, čisto sumjan, osim ako se ne pere 2 puta nadan. Jo znon da se o mortvima uvik ''mora'' lipo govorit ali ča onda služi ovin forum somo da slodimo jedon drugemu a da se nikoga ne može malo iskritizirat, onda to gubi svaki smisao. Moj Batistuta da tebi zeleni izgubidu dvi utakmice zaredon jo mislin da bi ste vašega Čifa živega na rožonju vartili. Ovemu Mr.Big-u poručijen da ako oni imaju autoritarni klub sa velikin vođon na čelu, da je za nos tako vrime prošlo i da u nos vloda totalna demokracija, a ne anarhija kako bi niki rado želili.
Old 13-11-2007, 09:10 PM   #2318
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

na šta aludiraš sa tim da ni posve čist ni predsjednik molega kluba??
Old 13-11-2007, 09:32 PM   #2319
kapitan2
Junior Member

kapitan2's Avatar

na to da nisi dovo ostavku ča su te puno folili nego valjda jer su te kritizirali (pretpostavljam), a ''di ima dima ima i vatre'' - to je valjda jasno...?
Old 13-11-2007, 09:47 PM   #2320
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

e to o falama i kritikama moraš pitat te koji to rade.....na krivoj si adresi.
a i kritike i pohvale su dobrodošle ako su argumentirane - inače su samo laprdanja i podmetanja.
pohvale nisu potrebne jer se ovaj posao ne radi zbog pohvala, a kritike - da ti budem iskren, nisam ih se previše naslušao do sada...ako i postoje, onda su to podmetanja i zločestoća jer kritiku treba reći onome kome je namijenjena, a ne izgovarati ih bez prisustva osobe kojoj su namijenjene - da bi taj znao kako se postaviti prema njima i pokušati ih ili odbaciti kao neosnovane ili prihvatiti ih pa pokušati popraviti stvar zbog koje su nastale....
.........
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules