![]() |
![]() |
#221 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
e a vezano za onaj gore obranjeni penal triba reć da je moj igrač kojem je balun udarija u ruku zavika da su ga svi ćuli:"benti onega koji me napravija ovako smotanega.."
šta je ljubav,a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Banned
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#223 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
radi link al ne radin ja..trebalo ih je biti 4-5, a kod druge sam odustao..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Žak Hudek - moj idol
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
"hrvatska policija ruši niku kranjčara"
tko je to izjavija i osta živ? 1.gospodin Kirin. ![]() 2.gospodin prezimenjak bivšeg askovog atletičara ![]() 3.gospodin Lošo Domazet ![]() 4.gospodin "izgleda na teveu ka da je mosor a mosoru nije ni do j..a" ![]() 5.gospodin predmnijevam da je ćaća nevedenog inkriminiranog fuzbaliste ![]() nakon uvodne pitalice samo da vas obavijestim da sam naša jednog igraća iz slavonije za moj mali klub,liva noga,livi bek i sad ćekamo papire da se to pod hitno registrira..eto mene u split još ovu sedmicu. osta sam sebi dužan objašnjenje kako je to vatra vodila 0-2, pa izgubila 3-2 od mladosti?kontradiktorne su informacije sa bliskog istoka, neki tvrde da je utakmica prekinuta zbog međusobne tučnjave, a opet neki se kunu da je sve bilo regularno, sjetimo se kako je moj mali klub vodio u prvom poluvremenu 3-0 pa je na kraju bilo 3-6....ipak ću pričekat izvještaj povjerenika hvarske lige pa ćemo znat šta se dogodilo.a do tada molimo svevišnjeg da ne bude kiše ovaj vikend i da sutra u londonu bude x/2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
HVARSKA NOGOMETNA LIGA
REZULTATI UTAKMICA XII KOLA N.K.VARBONJ N.K.JELSA 1:5 N.K.MLADOST N.K.VATRA 3:2 N.K.SLOGA N.K.SOŠK 0:3 N.K.DALMATINAC N.K.JADRAN 0:2 N.K.VRISNIK N.K.JUŽNJAK 0:5 N.K.POSKOK N.K.LEVANDA 2:0 TABLICA 1.POSKOK 12 11 0 1 32-7 33 2.MLADOST 12 9 1 2 30-16 28 3.JELSA 12 8 2 2 33-19 26 4.JUŽNJAK 12 8 0 4 38-13 24 5.SOŠK 12 7 1 4 30-24 22 6.VRISNIK 12 6 2 4 20-19 20 7.VARBONJ 12 6 1 5 22-18 19 8.LEVANDA 12 3 3 6 21-23 12 9.JADRAN 12 5 0 7 22-27 12 (-3) 10.VATRA 12 1 1 10 14-38 4 11.SLOGA 12 1 1 10 13-43 4 12.DALMATINAC 12 1 0 11 9-37 3 RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA XIII KOLA 25 i 26 veljače 2006g. N.K.POSKOK N.K.VARBONJ nedjelja 26.02.2006.g. igralištePelinje u12.30h N.K.LEVANDA N.K.VRISNIK subota 25.06.2006.g. igrališteGorica u14.15h N.K.JUŽNJAK N.K.DALMATINAC nedjelja 26.02.2006.g igrališteDolci u14.30h N.K.JADRAN N.K.SLOGA subota 25.02.2006.g. igrališteDolci u14.00h N.K.SOŠK N.K.MLADOST nedjelja 26.02.2006.g. igralištePelinje u14.30h N.K.VATRA N.K.JELSA subota 25.02.2006.g. igralištePelinje u14.15h MOLIM KLUBOVE KOJI NISU PLATILI KOTIZACIJU DA TO NAPRAVE U ŠTO KRAĆEM ROKU.UNAPRIJED IM SE ZAHVALJUJEM. ![]() POVJERENIK ZA NATJECANJE |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() Uglavnom: Mladost je bila bolja cilu utakmicu - slučajno je primila dva gola na početku pa to nadoknadila. Uvjeti: regularni (skroz). Navijanje: po običaju (bučno). Nekoliko igrača i navijača gostujuće momčadi moglo se vidit posli utakmice u jednom Sućuranskom kafiću. Baš smo se lipo družili - šteta šta ostali gostujući ritko svrate u misto. Puno pozdrava Monkulu iz Sućurja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
dektiva
|
![]()
Vidi, vidi, od mog Žare Jelsa dobro stoji, monkule ima da mi javiš kad je prvi veći derbi Jelse s nekim, pa da ja to vidim by svojim očima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
aj kvragu i database error!!!!!izbrisalo mi cilo štivo i sad nemam pojma šta san napisa...
uglavnom,sućuraj - pitanje je bilo a di mi to ubivamo vrime dok ćekamo trajekt za drvenik,možda je gusar u omišu?i pozdrav mojoj ekipi sa Bobije povrh obrovca.. a suza ćekam te na derbi jadran jelsa kada će starograđani vadit mast jelšanima a sve zbog ona tri oduzeta boda jadranu baš protiv jelse..hehe,tribat će i onih tvojih svemiraca ako ovi ovi naši starogradski runovićani poćnu odma ujutro se ulivat sa lozama i travaricama....a možeš i na utakmice jelse protiv južnjaka ili poskoka samo onda nećeš biti moj gost na obidu a to ti neću dopustit, ka ni gospodinu B.K. I TA JELSA JE REGISTRIRALA NEKOG BUĆANA ŠTA JE NAVODNO BIJA DIO HAJDUKA AL TAJ JE VJEROVATNO JAKO DOBRO IGRA U HAJDUKA JER GA SE NE SPOMINJEN....a vid ova velika slova?po pravilu to bi tribalo značit da sad vićen na sav glas a to je laž - miran san .......i oće li se taj El Chino ikad više pojavit ovdi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
AMEN..rekla bi moja draga prijateljica,
iden leć jer izgleda da nam kiša neće pomoći i da će tribat sutra odigrat protiv jadrana..ajme,nagrabusili smo..fali mi cili napad i pola obrane..ako nas dođe jedanaest bit će dobro. ja san pripreme večeras odradio.žrtvova san najbolju čokoladu i da je njihovon napadaču..čovik me pita jel iman šta za sutra pri utakmice..nadan se da će ga blokirat ka šta mene blokira - to nam je jedina šansa sutra, još ako mu bude previše pa pozove još nekoga od njih na dim moga bi se i nadat bar bodu...al šta ćeš kad se ovi moji ne zapuštaju pa bi moga sutra na terenu bit slow motion.... forzza morocco. |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
uslišane su molbe Svevišnjem i kiša ne prestaje da pada..i tako je jutros povjerenik lige javija da se odgađa cilo kolo fnl-e.
![]() ![]() ![]() samo šteta čokolade.......... ![]() a i ako se ne bude igralo iduću sedmicu, onda će njihovi kartonirani igrači odradit kazne protiv nekog drugog - a onda neznam kom Bogu da se obratim za pomoć... ![]() e a baš su neki u hajduku šta nisu pustili našu beštijicu na poljud..mogli su je obuć u čistaćicu ,dat joj metlu u ruke, pa ka ono nešto čisti po sjeveru a usput - da je niko ne vidi lagano bode po mobitelu i iz prve ruke izvještava o rezultatu..a o igi i ne mora, jer ionako nemamo igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Žak Hudek - moj idol
![]() |
![]()
He,he di je optimizan Monule?? Uvik se nadaj najboljen!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo da malo rezimiramo današnji i jučerašnji dan.jučer se forska liga nije igrala zbog kišnih uvjeta, dok je danas vrime bilo ok pa se moglo....e ali...ja san sinoć bija malo vani,ima san u planu puno toga i sa takvon namjeron san i izaša..al na kraju nisan nigdi bija jer me odnilo, to jest petalo me na jedno misto i ni makac, a plesovi u skoro svako misto na otoku .. al onakav kakav san bio nisam sebi dozvolio da vozin auto pa san na kraju na noge napravija kilometar do kuće..a izgledalo je ka da putujem godinama...
danas su u stg-u igrali dalmatinac i južnjak,dalmatinac se doša branit i primit šta manje golova, šta je i donekle i uspilo jer su popušili sa 5-1,utakmicu je skroz upropastija sudac koji je svira bez veze i blesavo.da je dva crvena kartona igračima dalmatinca, zasluženo ili ne - neznam, al pošto san uvik za slabije, ža mi je dalmatinaca...ionako su u južnjaka sve sami legionari...., a u jelsi su igralo sošk-mladost, ja san gleda do 1-0 za sošk a onda san iša u kavanu se rekuperavat od sinoć,uz to san i čuva dicu pa san bia totalno izbezubljen - i u kavani san dobija vijesti da je utakmica prekinuta kod rezultata 1-1 zbog sveopće tučnjave igrača,publike,redara.jebate kako su me događaji danas zaobilazili.a i ona maloljetnica od prije par dana nije me sinjala a ja ka pravi mužjak doša na njezin teren pokazat mladunce...... ![]() onda san iša u dvoranu u jelsu i od šest uri gleda ligu ženskog malog baluna.prvo je majta izgubila od ludih koka 2-6, dobra utakmica ali kvaliteta je ipak na strani ludih koka.druga utakmica mi je uprskala dan.nažalost,vidija san kad se jedna cura u bezazlenom duelu našla na podu sa nogom skroz slomljenom (katastrofa za vidit.),pa je to ciloj dvorani shebalo gušta gledanja baluna..tu se dvadesetak minuta maloj ulazivala pomoć dok nije došla hitna i odma je odveli na uzletište da bi je sa helikopterom odveli u split u bolnicu...drž se Majo..............!!!! tu san malo popriča i sa predsjednikom nk jelsa, koji je i suza uza sve - a u vezi tučnjave na utakmici sošk-mladost,nije bija na dužnosti al došla je prijava na stol pa bi moglo bit krivičnih,hehe.tako je to kod nas.ili je makljaža ili je nema..a glasine govore,doduše sa samo jedne strane, da će sošk dobiti 3-0 jer je ipak igrač mladosti izazvao reakciju soškovog napadača koji mu je uvalija kroše u oko,pa su uletili ostali igraći a redara je bilo premalo da spriječe upad gledatelja..ufff,sad će moja draga suzanaoko trljat ruke:jesan ja lipo reka da svi moraju imat redarsku službu osposobljenu za dužnost redara,eto van sad,sad neka klub domačin snosi odgovornost...-je,je ali ipak ne!alooo, plačamo 11,500 kuna kotizacije za učešće u lizi,plus ostali troškovi koji dosežu i do 5-6 tisuća kuna i sad bi još tribalo plačat ljudima liječničke preglede,put u split i kurs za redara..nažalost neće moći.odgovor svega je u današnjem danu,pogledajte samo koliko je crvenih kartona bilo u italiji, danas su svi nekako bili vanka regule... ![]() ![]() ![]() i na kraju ipak zadovoljan (ako se to može bit,žao mi je one male,ebiga..)završavan današnji dan pogotovo nakon šta san predsjedniku nk jelse pokaza i dokaza da moj mali klub unatoč lošim rezultatima ima ljubitelje diljem lijepe naše i foruma....forzza morocco. a u vrbanju je poskok dobija vrbanj 1-3, i tamo je bilo napeto,svi nekako grintavi i samo se čekalo da netko nekoga prvi malo jače ošine pa da proradi adrenalin, al eto srećom završilo je sve sa sućevim zviždukom za kraj. i sad izgleda da će tribat ove neodigrane utakmice odigrat u četvrtak a to nam nikako ne odgovara,ni jednima ni drugima,jer nas devedeset posto radi i biti će teško skupit se..al šta ćeš ako zakon kaže da triba odigrat,samo imat ćemo na pameti da su i hajduk i dinamo odigrali utakmicu nakon sto godina a trebali su mnogo mnogo prije... eto ga na. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Member
![]() |
![]()
Sudac koji je jučer sudio Južnjak-Dalmatinac je tako grozno odsudija utakmicu da nisam odavno vidio goreg suđenja.Svaka čast igračima Dalmatinca što su to podnijeli bez većeg incidenta jer onako izazivati igrače je sramota.Pozdrav igračima Dalmatinca.Legionar Južnjaka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
nisu svi legionari francuzi.....
ala da.dobro je i da među njima ima neko ko voli nogomet.. ![]() još da jovito uvali baksu crnjaka eto veselja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
[I TA JELSA JE REGISTRIRALA NEKOG BUĆANA ŠTA JE NAVODNO BIJA DIO HAJDUKA AL TAJ JE VJEROVATNO JAKO DOBRO IGRA U HAJDUKA JER GA SE NE SPOMINJEN....
ipak je poskok...a ne jelsa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Interceptor
|
![]() Quote:
![]() Ja bi garantujem znao postavit ekipu i nakon isključenja... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#238 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
e moj lućki radniče,imaš rupu od golmana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() šta ima veze igrač manje(..nekad i ima..), šta nisi ti od iza vika kako da se namisi tvoja odbrana i veza kad već trener nije vidija di će bit najtanji kad je osta bez igrača.jel ikoga izvadija vani i pokrija rupu nastalu isključenjem... by d way, ona jučerašnja makljaža u jelsi je bila prilično brutalna i masovna.a prijave će vjerovatno zaradit "civili" šta su uletili na teren, svrbe ih dlanovi a sad bi ih moga zasvrbit i takujin.misliti misliti i uvik promisliti !!!!!! a komentar suđenja na utakmicu južnjak-dalmatinac je pored poštenog danijelovog posta i pitanje sucu utakmice : "alo,prika - di ti je crveni karton?"...- eno ti ga na šanku na počasnom mjestu.i ja san stavija potpis na njega. drugi put pazi kako ga vadiš jer bi moga ostat bez njega ![]() ![]() ![]() sutra je zadnji dan prijelaznog roka i ko je mamio,mamio je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
volija bi da sportski novinari dvadeset i četiri ure (troture) i simpatizeri plave boje pogledaju i tablicu forske lige.a možda je i naš Poskok u društvu šampiona tanzanije,afganistana,libanona,sao tome i principa,san marina i sjeverne hrvatske......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Member
![]() |
![]()
A jadan onaj sudac kad su mu momci iz Dalmatinca uzeli karton puka san od smija. Još mi se čini da je i osta bez grba na majici. Ali stvarno je loš. Sad igramo protiv Sloge,oni su domaćini. A kako neću volit nogomet to je nešto najbolje. Još kad se ekipe koje nemaju nas Splićana napale na nas onda je gušt igrati. A najslađe je dobit u Sućurju. Je da onda idemo smrdljivi doma. Vidimo se ovaj vikend. Pozdrav iz Splita.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|