[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2006, 04:19 PM   #241
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

di smo sad?
jutros lega u šest uri a u osan i po bia na poslu.sinoć bili tonci (raspašoj alkohola,dima i maškara:u heliosa.atmosfera loša,pijanstvo i nasmijanost kolko duša hoće.ostalo se bez staklarije pa davalo mikseve u plastiku,umisto konjaka davalo pelin sa red bulon,a umisto vodke crne bevande.na šanku svi koji su tu i trebali biti a plesali neman pojma jer se cilu večer nisan maka sa šanka (petakis !!).gvere: komada dva.prva naguravanje i verbalni delikti a druga malo žepća i da nije bilo intervencije M.Ć, gosti izbacivači iz splita ne bi dočekali jutro jer su se namjerili na pleme koje ne ostavlja tragove za sobom..ne potežu se ganovi di im nije misto.amen.
ćeka se rasplet nemira na utakmici sošk-mladost, kruže glasine da će sošk poslati dopis svim klubovima da se zabrani sudjelovanje mladosti u takmičenju jer da su sa njima uvik gvere...dobro,ima tu možda elemenata za raspravu al moj klub sigurno neće biti za kažnjavanje takve vrste..a kog vraga onda se i igra ta forska liga.neka mladost sam riješava svoje probleme ako ih ima jer i oni su dio ove lige i šta sad?postoji povjerenik lige,postoji nogometni savez županije,postoji disciplinska komisija pa nek se oni bave kaznama (pošteno do jaja pa ko koga zajebe..) al nas svih neka puste na miru da igramo balun jer to je bit svega.ubivat subote i nedjelje balunom...
možda bi bolje bilo napravit dvi lige, po šest ekipa u svakoj pa dvokružno.., bilo bi napetije jer bi se mi grčili za ući u ligu šest a južnjak i poskok bi se grčili za ne ispast u društvo sloge,dalmatinca,vatre... - a ne ovako,jer unaprid znan da protiv poskoka,južnjak,jelse... moji igraći više misle na to jesan li kupija heiniken ili twist off za posli utakmice,još kad nas nakantaju sa pet šest komada najradije bi sam uletija na teren,zadavija karamelinota i prekinija susret.....
a još se nezna kad će se odigrat ove utakmice šta se nisu odigrale,a među njima je i vječiti derbi jadran-sloga (sve je drugo nevažno...),bilo bi najbolje da se to odigra ka predigra finalu kupa.
sloga-južnjak igraju u nedjelju u 15,45.stadion dolci.hehe,a trajekt je u 16,30... tako da južnjak ako misli šta napravit neka napravi u prvom poluvremenu jer u drugome..hehehe.
mislija san malo opširnije opisat tučnjavu sinoć na plesu ali neću iz poštovanja prema Torcidi....
monkul is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2006, 04:22 PM   #242
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

dajte upišite bilčo šta samo da se maknen sa trinaeste stranice.hvala.divlji monkul.
Old 01-03-2006, 04:30 PM   #243
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Bodul has a spectacular aura aboutBodul has a spectacular aura about

Broj 13 je broj koji može biti dobar i loš, dobar je za osobe koje se slažu s tim brojem, primjerice ako su ti ostali brojevi u suglasnosi s ovim brojem, te ime i prezime. Posebno se ovaj broj slaže s brojevima 1,2 i 7, a ne slaže sa brojem 6 8 i 9.
Broj 13 utječe na promjene planova.. ovaj broj vlada fotografijom, glazbom, zabavom i okultnim...
Old 01-03-2006, 04:38 PM   #244
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bodul
Broj 13 je broj koji može biti dobar i loš, dobar je za osobe koje se slažu s tim brojem, primjerice ako su ti ostali brojevi u suglasnosi s ovim brojem, te ime i prezime. Posebno se ovaj broj slaže s brojevima 1,2 i 7, a ne slaže sa brojem 6 8 i 9.Broj 13 utječe na promjene planova.. ovaj broj vlada fotografijom, glazbom, zabavom i okultnim...
......hvala bodule moj...al pazi, ako polegneš broj osan onda dobivaš znak isusa krista (ihis),ostaju ti 6 i 9 a za tu asocijaciju mislin da ne triba objašnjenja..69.znači nema ništa loše u tim brojevima pa ni u broju 13, jer sve su to samo brojevi i dobar razlog za zajebanciju i matematiku (vidi post 129...),
inače ja san na čip 14 dobija pet istih pa mi je nekako draži od trinaest...
Old 01-03-2006, 06:56 PM   #245
pegula
Banned

pegula's Avatar

pegula has disabled reputation

hihihihihihi .. a jebate sto sve necu procitat ovdi ..
e da se 13 ne slaze sa 6 i 9 .. a slaze sa 2 i 7 .. ih ma nemoguce

.. umrijet cu .. sva sreca da nisam potega kavu ..

evo za Monkula da se makne sa 13 ..

Last edited by pegula; 26-01-2007 at 08:35 AM.
pegula is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2006, 11:15 PM   #246
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Smile

HVARSKA NOGOMETNA LIGA

REZULTATI UTAKMICA XIII KOLA

N.K.POSKOK N.K.VARBONJ 3:1
N.K.VRISNIK N.K.LEVANDA ODGOĐENO
N.K.JUŽNJAK N.K.DALMATINAC 5:1
N.K.JADRAN N.K.SLOGA ODGOĐENO
N.K.SOŠK N.K.MLADOST PREKINUTO U 65 min
N.K.VATRA N.K.JELSA ODGOĐENO

TABLICA

1.POSKOK..........13.....12 0 1....35-8......36
2.MLADOST........12.....9 1 2....30-16....28
3.JUŽNJAK.........13......9 0 4....43-14....27
4.JELSA............12......8 2 2.....33-19...26
5.SOŠK.............12.....7 1 4.....30-24.. .22
6.VRISNIK..........12.....6 2 4.....20-19...20
7.VARBONJ........13......6 1 6.....23-21...19
8.LEVANDA........12......3 3 6.....21-23...12
9.JADRAN..........12......5 0 7.....22-27...12 (-3)
10.VATRA..........12.......1 1 10...14-38....4
11.SLOGA..........12.......1 1 10...13-43....4
12.DALMATINAC..13.......1 0 12...10-42....3

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA XIV KOLA 04 i 05 ožujka 2006g.

N.K.VARBONJ N.K.VATRA subota 04.03.2006.g. igrališteGorica u14.00h
N.K.JELSA N.K.SOŠK nedjelj a05.03.2006.g. igralištePelinje u14.30h
N.K.MLADOST N.K.JADRAN nedjelja05.03.2006.g igrališteEmil-LenkoSlavić u14.15h
N.KSLOGA N.K.JUŽNJAK nedjelja05.03.2006.g igrališteDolci u14.30h
N.K.DALMATINAC N.K.LEVANDA nedjelja05.03.2006.g. igralištePelinje u12.30h
N.K.VRISNIK N.K.POSKOK subota 05.03.2006.g. igralištePelinje u13.45h
(ovo mi se ne da popravljat.. )
ODLUKU U SVEZI PREKINUTE UTAKMICE KLUBOVI ĆE BITI IZVIJEŠĆENI NAKNADNO,NAJKASNIJE PRIJE POČETKA ODIGRAVANJA NAREDNOG KOLA.
JOŠ JEDNOM MOLIM KLUBOVE KOJI NISU PLATILI KOTIZACIJU DA TO NAPRAVE ŠTO JE MOGUĆE PRIJE.ODGOĐENE UTAKMICE BITI ĆE ODIGRANE IDUĆI TJEDAN,KLUBOVI ĆE DOBITI OBAVIJESTI KRAJEM TJEDNA NAJKASNIJE U SUBOTU 04.03.2006.g.
Old 04-03-2006, 10:48 AM   #247
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

prekinuta utakmica sošk-mladost će biti ponovljena po odluci disc.komesije..ka da im je malo jedna gvera? a možda je i dobro pa da vidimo jel i jednima i drugima draži balun ili kick-boxing.a ponovit će se jednog lijepog a možda i kišnog dana kad se smire "strasti".
Old 04-03-2006, 10:53 PM   #248
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

DANAS JE U VRBANJU VARBONJ DOBI VATRU 5-2, a vatra je vodila 0-2....poskok i vrisnik su do pred par minuta pred kraj igrali 4-3 za poskok a bilo je 2-2, pa 4-2, pa 4-3...i ja triba ić radit...
sutra zove kišu i uvjete nedobre za nogomet...moji po starom dobrom običaju nezainteresirani..golman opravdano odsutan,triba branit igrač, najbolji strijelac neće po kiši dolazit is splita, desni bek mora razvozit neke košnice,broj 9 je odlučija da se u korizmi odrekne baluna, a meni siri na glavi svakim danom sve više napreduju...
a tražit ću ja od vas svih komentar na ovu našu ligu, u biti komentar na prekid utakmice sošk-mladost i odluku da se igra nova utakmica....rezultat kod prekida je bio 1-1...samo me zanima zašto mi trošimo ogromnu lovu na suce?šta nije lipo podilija pet šest crvenih kartona, i privea kraju utakmicu? ovaku su odlučili za zelenim stolom da se utakmica odigra ponovno al za neko vrime..kad se smire strasti - e a mi tribamo igrat zaostale utakmice,ebiga neka onda i oni igraju kad i mi...sutra će moji napravit prekid u 63. minuti i onda će se igrat nova utakmica kad moji budu u punom sastavu!!!!....i navodno tragedija sa te prekinute utakmice je da se zapisnik pisa naknadno, po sječanju..eto kako rade naši suci i delegati..u tri pm, ebate pa mi plačamo 11.500 kuna da bi nas vozali i zajebavali se sa nama..Lipo čemo mi dogodine napravit udrugu "otočka liga" bez županijskog saveza i bez njihovih sudaca koji se obučavaju na nama, ionako od nogometnog saveza dobivamo bilten... i ništa više...preljut san da bih racionalno razmišlja.
ništa!!- za kraj želim samo zaželit dobrodošlicu južnjacima sutra...
Old 05-03-2006, 11:48 AM   #249
Raspašoj
Žak Hudek - moj idol

Raspašoj is on a distinguished road

Monkule ako van ikada zatriba golman, imaš moj broj
Moga si me zvat ovo kolo pa nekako prosvercat...
btw. jucer prije puta u VŽ, Lučki dobija Zamet 2:1, te smo odklonili opasnost ispadanja iz lige
Raspašoj is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2006, 05:52 PM   #250
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

pegula za pegulon....
danas se moj mali klub namirija na bolju ekipu i nema se šta dodat.oni su odigrali taman koliko im triba za rjesiti se nas a mi nismo znali,tj. nije ima tko realizirat šanse koje su nan se ukazale, i ekipa koja ne iskoristi pet a možda i šest šansi nema šta tražit pogotovo ne protiv južnjaka.šta se mene tiće,suci su posebna kategorija neznanja, sigurno da se neće dozvolit da i dogodine savez šalje naučnike kojima triba dobra minuta da obrate pažnju na pomočnike koji je vjerovatno maha avionima šta su prolazili iznad stadiona...i da je žuti karton mom zadnjem igraču a to mu je treći i sad protiv jadrana možemo puhat u.....
levanda je dobila dalmatinca 6-1,sošk je iznenadija i dobija jelsu 1-0,a zanimljivost je da se igrači jadrana nisu uspili sakupit i nije ima tko putovat na istok otoka te će mladost bez borbe dobit 3-0.jadan je jadran di je spa??????
http://img304.imageshack.us/img304/2199/img38063be.jpg
http://img355.imageshack.us/img355/8376/img38141by.jpg
http://img355.imageshack.us/img355/2048/img38164rn.jpg

i zarada današnja od karata??užas....niti nismo pokrili troškove šta se tribalo kupit pumpu za balune..jadni mi.
Old 05-03-2006, 07:37 PM   #251
Raspašoj
Žak Hudek - moj idol

Raspašoj is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by monkul
i zarada današnja od karata??užas....niti nismo pokrili troškove šta se tribalo kupit pumpu za balune..jadni mi.
Ošo' i ti u stečaj:rolleyes
Raspašoj is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2006, 11:12 PM   #252
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

ošo ja davno u stečaj al neće niko da mi oprosti dugove,ebe se državi za nas male klubove, ćekaj kad dogodine dvi ne bude ima ko igrat forsku ligu osim poskoka i južnjaka jer ćemo svi u ne stećaj nego po zatvorima jer ovo kako mi preživljavamo sigurno nije za primjer pravnoj državi....
Old 05-03-2006, 11:24 PM   #253
MLADOST SUĆURAJ
Member

MLADOST SUĆURAJ is on a distinguished road

Quote:
prekinuta utakmica sošk-mladost će biti ponovljena po odluci disc.komesije..ka da im je malo jedna gvera? a možda je i dobro pa da vidimo jel i jednima i drugima draži balun ili kick-boxing.a ponovit će se jednog lijepog a možda i kišnog dana kad se smire "strasti".

Sportski pozdravi svin sportašima na donjem dilu otoka

a posebno moderatoru koji se već misecima trudi prikazati nk mladost iz sućurja kao skupinu divljaka, kojima je jedino do tuča i prekida, svaki put za najavu gostovanja nekog kluba iz donjeg dijela otoka pumpa atmosferu, ko da mi ovdi ubijamo jude.

Već duže vrime pratin ovaj blog, ali više nisan moga izdržat da se tako po nama gazi na ovom blogu.

Vjerovatno smo mi tome sami krivi, kada smo se tek počinjali natjecati, tj. Od kada je ponovno stvorena liga na otoku, gubili smo od svih sa 5-6 golova razlike (poput današnjeg dola), svi su nas tapšali po ramenima i govorili da smo mi dobri dečki, samo da nam još nešto fali u igri.... I razne druge glujposti.

No problem i pozivanje na naše divljaštvo je započeo od prošlog proljeća kada smo ustalili ekipu i počeli nizati pobjede za pobjedom, zaista imamo impozantan niz (plačite)....

Daljnja naša greška je u tome što smo s tim nizom pobjeda osigurali visoko mjesto u vrhu tablice, te smo u konkurenciji za prvaka otoka (a šta bi tek onda rekli za nas...)

Naša katarza je trajala dosta dugo, ali smo uspjeli u zacrtanom, te više nismo vrića za punjenje, mi možemo izgubit, ali smo naveli sve da nas respektiraju, pa čak i legionare....

Kod domačinskih utakmica nastane problem, jer klubovi sa donjeg dila otoka, nakon što izgube utakmicu, dođu u jelsu, starigrad, hvar... Di se već koji klub okuplja na zajedničkom piću i nakon upita kako to da su izgubili, veliki sportaši iz tih klubova reču nešto u stilu: ma puste ih divjake, dobro smo i prošli jer nas nitko nije tuka.... Te tako elegantno pribace temu o svojoj nemoći u igri na neke druge teme koje nemaju veze za sportom uopće, a kamoli sa zdravim razumom, al neka ih, neka tako liče svoje komplekse, ako im je lakše...

Zamolia bi moderatora, kada toliko loše govori o nama, da mi izvadi podatak kada su bili ti pusti prekidi u sućurju, kada je policija ulazila u teren u sućurju zbog nemogućih uvjeta za igru, kada je netko od mojih igrača udaria suca ili njegove pomoćnike... (ne mogu se dalje sitit koje sve bolesne ideje moderator može povezati sa nama) zapisnici o svakoj našoj utakmici postoje, pa ako misli nešto napisati kontra nas, molio bih ga da prvo provjeri vjerodostojnost podataka, te izloži zajedno s skeniranim zapisnikom na ovaj blog... Unaprijed hvala

da se vratim na prekid utakmice u jelsi, vidin da to posebno muči moderatora....

Do prekida je došlo iz sljedećeg:

1. Citirat ću zapisnik: zbog ulaska publike u igralište sudac je ocijenio da su uvjeti za igru nemogući, te odlučio prekinuti utakmicu - iz toga se vidi da je nk mladost zakinuta jer će se utakmica ponavljati, a svi dobro znamo da je hajduk gubia one utakmice nakon što bi torcida uletila u teren, ali tu ima jedna caka: svirčani kažu da se ne radi o publici, nego o rodbini...
Svašta, šta bi mi sad svi tribali vuć sa sobom par rođaka-ca šta je već kome lakše ili kojih više ima, te ih zamoliti da u slučaju nepovoljnog rezultata ulete u teren...
2.
Pri tome je jedan igrač koji igra za neki drugi klub (ne želim navoditi imena... Nije moj stil) dakle radilo se o publici (rodbini) prišao našem igraču i potega ga šakom u glavu, bez ikakvog povoda.. Protiv njega je podnesena prekršajna prijava, te će to dalje policija rješavati....

Nk sošk je zaradio i još jednu prekršajnu zbog toga što redari nisu spriječili upad publike te tako zaštitili nas igrače...kažu da je kazna velika...

O nepravdi te disciplinske komisije ću navesti sljedeće:

u zapisnik su zapisana po dva igrača iz svakog kluba zbog izazivanja incidenta:
1. Goran biočić nk mladost
2. Jure petričević nk mladost
3. Božidar balić nk sošk
4. Te drugi balić iz sošk -a ne mogu se sad točno sititi imena, ali poznavaoci otočkog baluna znaju o kome se radi.

Našim igračima je bilo zabranjeno igrati, do izricanja disciplinske mjere, a igrači sošk-a su danas uredno nastupili za svoj klub... Pa bih molio moderatora da mi ova "nova" pravila malo bolje pojasni, jer ne znam kako igrači čije se ime nalazi u zapisniku mogu igrati?

Pa bi zamolia posjetitelje da prosude tko je zakinut ovdje!

Još bi vam mogao i iznijeti svoje viđenje prekida, potpuno objektivno

nakon što je nk mladost izjednačila, igrači sošk-a su krenuli sa centra i zaradili slobodan udarac, sa nekih 35 m udaljenosti od gola... U toku izvođenja tog slobodnog udarca došlo je do međusobnog naguravanja u šesnaestercu, ništa posebno, jer svaki igrač želi osvojiti bolji prostor... Tu je igrač nk sošk-a namjerno gurnia našeg igrača na pod, pri tome ga je ovaj zakačia s poda, te su se oba dva našli na travi...po meni su oba zaslužila crveni karton.

Situacija je dalje tekla tako da su igrači nk sošk-a tili uzeti pravdu u svoje ruke, bolje rečeno šake, te je njih 5-6 poletilo na našeg igrača, od toga ga je jedan i udaria, bez brige njegovo ime se nalazi u zapisniku...

Publika, gledatelji, rodbina.... Ne znam kako bi ih mogao nazvati je u roku od 5-6 sekundi uletila u teren, tako da je u prostoru od korner zastavice, do prve stative bilo cirka 100 ljudi, šta igrača šta njihove "rodbine" te su u toj masovnoj gužvi tili skrojit neku svoju pravdu...neki su čak u tome i uspjeli, no to san već spomenuo gore u točci broj 2.

E tu se sudac malo pogubia, po meni triba je zalipit dva crvena kartona inicijatorima nereda, te po jednoga igrača iz svake ekipe kazniti zbog udaranja protivnika u gužvi. I dalje nastaviti utakmicu.

No on je pokušao naći neki kompromis, nakon što su se strasti smirile, i publika izašla, te pokušao solomunski dogovoriti nastavak utakmice, no tu je naišao na otpor kapetana svirača (jednog od inicijatora nereda) koji je zahtijevao da se kaznu samo igrači mladosti, a njima ništa... (pa promislite ko bi mu na to prista)

nakon toga je odsvirao kraj utakmice.

Te su u svlačionu za suce ušli suci, delegat, te po jedan predstavnik iz svakog kluba, te su u zapisnik naveli uz standardne stvari o vremenu, uvjetima... Da je razlog prekida - nemogući uvjeti na terenu zbog upada publike, te su navedeni igrači koji su inicijatori nereda i prema kojima bi trebala biti izrečena kazna zbog nesportskog ponašanja... Zapisnik su potpisali suci, delegat i predstavnici klubova.

Igrači su bili van svlačiona, u ugodnoj priči, toliko o nekim strastima, jer ni nama ni njima nije bilo drago da je došlo do prekida, ipak volimo pobijediti na sportskom polju.

Vjerojatno si u pravu kad si rekao da se zapisnika pisao kasnije po sječanju, jer po ovom zapisniku koji mi posjedujemo, a koji je uredno potpisan ne mogu nači razlog ponavljanja utakmice, a ne registriranje utakmice 0:3 , te nastup igrača čije se ime nalazi u zapisniku

provjerit čemo po kojem je to zapisniku komisija krojila pravdu, a sam znaš da ima puno nadležnih institucija za balun, od županijskog saveza, hns-a, a ako nam ni tamo ne upali žalit ćemo se do fife, pa bi moglo biti i nekih otkaza, jer nam je stvarno više dodijalo da nas ovako u ovoj lizi ponižavaju, gaze, kradu nam ono na što po zakonu imamo pravo...

Nadam se da san vam prikazao drugu stranu medalje i da vas nisan puno upila, ali pošto mi je prvi put nadan se da će te mi oprostiti.

Sportski pozdrav
MLADOST SUĆURAJ is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2006, 12:12 AM   #254
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

[QUOTE=monkul], kruže glasine da će sošk poslati dopis svim klubovima da se zabrani sudjelovanje mladosti u takmičenju jer da su sa njima uvik gvere...dobro,ima tu možda elemenata za raspravu al moj klub sigurno neće biti za kažnjavanje takve vrste..a kog vraga onda se i igra ta forska liga.neka mladost sam riješava svoje probleme ako ih ima jer i oni su dio ove lige i šta sad?

a sad pegula molim te lock jer je išlo ukrivo...šteta, al ućini tako.
Old 06-03-2006, 01:13 AM   #255
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
Originally Posted by MLADOST SUĆURAJ
SPORTSKI POZDRAVI SVIN SPORTAŠIMA NA DONJEM DILU OTOKA ...
pošalji mi adresu da ti pošaljen isprintani primjerak "forske lige" i pročitaj PM,molim te.
a levanda je dobila dalmatinca 6-1 a svirćani su dobili jelsu 1-0.
i tako dalje i tako dalje.
Old 06-03-2006, 08:24 AM   #256
pegula
Banned

pegula's Avatar

Nema deranja ali s obzirom da ti je prvi post, drugi puta samo
iskljuci CapsLock i sve ok ..

kako citam Forsku ligu mislim da si, sto se tice napada na tvoj klub, malo
pretjerao, jer Monkul ove izvjestaje pise, po meni, objektivno i pogledom
covjeka zaljubljenog prvo u najljepsi otok na svijetu, a zatim i u nogomet
te forsku ligu, istina uvijek s odredjenom dozom zajebancije no to je ono
sto ovaj kako kazes 'blog' i cine zanimljivim stivom, a ne suhoparnim
izvjescem ..

Quote:
a možda je i dobro pa da vidimo jel i jednima i drugima draži balun ili kick-boxing
Quote:
al moj klub sigurno neće biti za kažnjavanje takve vrste..a kog vraga onda se
i igra ta forska liga.neka mladost sam riješava svoje probleme ako ih ima jer
i oni su dio ove lige
i šta sad?

nadam se da cete ili vec jeste nesporazum izgladiti i da ces nam nastaviti
praviti drustvo kako u temi Forska liga tako i na cijelom forumu i da neces
ostat samo na ovom prvom upisu ..

pozdrav svim sudionicima Forske lige

nema kljucanja! idemo dalje ..
Old 06-03-2006, 10:10 AM   #257
MLADOST SUĆURAJ
Member

MLADOST SUĆURAJ is on a distinguished road

[QUOTE=pegula]Nema deranja ali s obzirom da ti je prvi post, drugi puta samo

Prihvaćam zamjerku, što se tiče CapsLock-a

što se tiče zamjerke da san malo pretjerao, ja smatram da nisam, al neka, svak ima pravo na svoje mišljenje, a i bia san isprovociran nakon nastupa spomenutih igrača za SOŠK, a trebali bi biti pod suspenzijom do izricanja kazne.

A ti sportaši SOŠK-a traže naše isključivanje, a zna se pod kakvim su uvjetima odigrali jučerašnju utakmicu, dobio sam pouzdanu informaciju od čovjeka iz Sućurja koji je bio na utakmici da su ista dva igrača koja su inicirala incident protiv nas, radili istu stvar protiv Jelse. Da ne govorimo o situaciji na utakmici Poskoka i Vrsnika, gdje je sudac bia stiran u oni istočni dia terena i okružen sa cilon klupon Vrsnika, počevši od trenera do igrača... samo zato jer sa centra nije vidia da li je balun proša gol crtu....

PA DI SU SAD TI DIVLJACI IZ SUĆURJA, VJEROJATNO SU ONI KRIVI ZA TA DVA INCIDENTA, MOŽDA BI NA KRAJU I BILI ZA ZELENIM STOLOM, ALI PROBLEM JE U TOME ŠTO SU ONI JUČER SVI BILI U SUĆURJU PA TAKO IMAJU "ALIBI"

Što se tiče problema u vlastitom dvorištu, na nama je da ih rješavamo, mi imamo svoju komisiju koja ne dozvoljava sramoćenje našeg dresa i takve igrače ćemo primjereno kazniti.

SPORTSKI POZDRAVI
MLADOST SUĆURAJ is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2006, 10:18 AM   #258
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
Originally Posted by pegula
Nema deranja ali s obzirom da ti je prvi post, drugi puta samo

kako citam Forsku ligu mislim da si, sto se tice napada na tvoj klub, malo
pretjerao, jer Monkul ove izvjestaje pise, po meni, objektivno i pogledom
covjeka zaljubljenog prvo u najljepsi otok na svijetu, a zatim i u nogomet
te forsku ligu, istina uvijek s odredjenom dozom zajebancije no to je ono
sto ovaj kako kazes 'blog' i cine zanimljivim stivom, a ne suhoparnim
izvjescem ..

nadam se da cete ili vec jeste nesporazum izgladiti i da ces nam nastaviti
praviti drustvo kako u temi Forska liga tako i na cijelom forumu i da neces
ostat samo na ovom prvom upisu ..

pozdrav svim sudionicima Forske lige

nema kljucanja! idemo dalje ..

sportom protiv droge !!!!!!!!
kokoše kljucaju....
Old 06-03-2006, 11:28 AM   #259
suzanaoko
dektiva

suzanaoko's Avatar

suzanaoko has a spectacular aura aboutsuzanaoko has a spectacular aura about
Send a message via AIM to suzanaoko

monkule mogu li biti povjerenik za siugurnost vaše lige, dat ćete mi jedan apartman, dnevnice, dvi jeftinije čehinje i nemaj brige uvodimo reda .
suzanaoko is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2006, 11:55 AM   #260
pegula
Banned

pegula's Avatar

Quote:
Originally Posted by MLADOST SUĆURAJ
što se tiče zamjerke da san malo pretjerao, ja smatram da nisam, al neka, svak ima pravo na svoje mišljenje,
..

mislio sam na monkula i na pisanje u ovoj temi, a ne sošk

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules