[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-04-2006, 10:29 AM   #381
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

kiša, kiša svugdi oko nas,
iz daljine jedva čujno dopire povjerenikov glas....
"odgođeno za sutra!!!!!"
stari dobri običaj je da se na sutrašnji dan ŽDERE janjetina i LOČE vina u potocima pa se baci na balote...
svi smo mi buljubašići, hihihihiiiii!!!!!
monkul is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2006, 11:06 AM   #382
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Sretan van sveti Josip radnik.(manoval)
Old 30-04-2006, 12:32 PM   #383
Raspašoj
Žak Hudek - moj idol

Raspašoj is on a distinguished road

Živija sv. Josip

Nego, iman jedno pitanje za tebe monkule. Di ide pobjednik hvarske lige? Je ide u nekakve kvalifikacije za neku županijsku ligu ili je sve to samo...?
Raspašoj is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2006, 12:50 AM   #384
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Talking Sezona Lova Na Turiste PoĆinje....

Quote:
Originally Posted by Raspašoj
Živija sv. Josip

Nego, iman jedno pitanje za tebe monkule. Di ide pobjednik hvarske lige? Je ide u nekakve kvalifikacije za neku županijsku ligu ili je sve to samo...?
nije to sve samo....jer ipak igramo balun ka veliki.....al nažalost financijski teško da bi mogli podnit svaki drugi vikend putovat van otoka, puno nas radi i teško bi bilo sve to namistit...a u trećoj županijskoj takmiči se nk hvar iz grada hvara - i šteta je da još netko se ne takmiči sa otoka, al šta ćeš??!!
moga bi bilo koji klub uključit se u takmičenje županijskog kupa, al i za to triba love, prijatelju moj..a znam sigurno da moj klub to ne bi moga a za druge nezna, neko bi vjerovatno i moga al mu se ne da..ili im je tlaka...zato je za naše uvjete naša liga prejaka, na desetak tisuća stanovnika 12 klubova....
ima dosta igrača sa strane, tj. iz splita,kaštila, trogira koji znaju igrat balun, samo oni su uglavnom u južnjaku i poskoku jer imaju ti klubovi jake sponzore pa im nije problem plačati tim igračima dolaske na otok..e to mi i ostali "mali" ne možemo, al opet smo u prednosti jer za naše klubove nastupaju domaći ljudi pa nam na kraju krajeva i ne treba netko tko bi izgura naše momke...

inače majta je dobila špicaskondal 3-2. a trener ponosan...i kuntenat.
ostatak utakmica ovog kola koje su se trebale igrat ove nedjelju igrat će se iduću subotu i nedjelju a mi ćemo nažalost tribat igrat baš na sv.duju..a ja bi volija ić u spalato i kupit malome onu "guralicu šta klepeće krilima.. "..obeća sam mu!!!!a sad nisam pametan.
živila nepamet. i sutra je u hvaru povodom prvog svibnja svečani doček "prvog hvarskog porinovca" pa će bit fešta i koncert na pjaci..samo da ne bude kiše.

e, da...da ne zaboravim!

VIVA MEHIKO. VIVA ZAPATA. DOLI AMERIKA.IDEMO U MEHIKO....
Old 01-05-2006, 02:53 AM   #385
balunjer
don

balunjer's Avatar

balunjer is on a distinguished road
Default e moj monkule

svim Josipama i svim Josipima, Jopama, Bepotima, Sibetima ecc. sretan imendan želim.
i sretan dan (ne)rada!
jedno pitanje za tebe monkule, kako to da toliko igraca Mladosti nije moglo igrat kontra tvoje momčadi, oli su bili na drugom kraju mista pa nisu mogli doč???
najave za poskok do kraja sezone su jako (kako da kažem) "OTOČKE", dakle najava je da ce se izgleda jako povećat, postotak "OTOČNOSTI" ekipe poskoka, zanimljivo. možda bi tako bilo bolje da su prije osvojili titulu pa da ih prije vidimo u "OTOČKOM" izdanju
jadran je jadan ali...
...nada umire poslijednja
završavam s tom nadom u bolje sutra
Old 01-05-2006, 01:06 PM   #386
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
Originally Posted by balunjer
svim Josipama i svim Josipima, Jopama, Bepotima, Sibetima ecc. sretan imendan želim.
i sretan dan (ne)rada!
jedno pitanje za tebe monkule, kako to da toliko igraca Mladosti nije moglo igrat kontra tvoje momčadi, oli su bili na drugom kraju mista pa nisu mogli doč??? najave za poskok do kraja sezone su jako (kako da kažem) "OTOČKE", dakle najava je da ce se izgleda jako povećat, postotak "OTOČNOSTI" ekipe poskoka, zanimljivo. možda bi tako bilo bolje da su prije osvojili titulu pa da ih prije vidimo u "OTOČKOM" izdanju
jadran je jadan ali...
...nada umire poslijednja
završavam s tom nadom u bolje sutra
zaista neznam šta je pjesnik htio reći sa ovim pitanjem...al znam da smo mi bili u sućurju, pošteno odigrali i čak izvukli bod...nikad se nisam bavio "protivnicima" tako da neznam dali im je tko nedostajao ili nije...samo se nadam da će ubuduće tvoj klub imati snage i volje pa sakupiti dovoljno igrača pa otputovati u sućuraj i pokušati osvojiti bodove na terenu...
a i ovo za poskoka nije da sam baš shvatio al pošto je praznik neću se ni pokušat potrudit shvatiti.. - poskok je prvak i svaka mu čast a na nama svima je da dogodine pokušamo spriječiti da nam se opet ponavljaju iste stvari..da dva kluba uzimaju sve šta se uzeti može samo zato jer imaju igraće sa strane....pa valjda i na otoku ima igraća koji znaju igrat balun.
A kako ćemo to napraviti ako nemamo volje i čim nas trener ostavi na klupi dignit nos i grintat na poskok i južnjak..neznam

show must go on...
Old 03-05-2006, 02:53 AM   #387
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Thumbs up 3-2 dalmatinac jelsa

dalmatinac dobija jelsu u zaostaloj utakmici forske lige ma da ne poviruješ a ja nisan ni zna da su tribali igrat upitnik i šta je najgore zarez još san i stavija ovdi raspored..i sad će ova zadnja dva kola bit totalna kaša na dnu jer naravski nikome nije drago bit zadnji - ma i predzadnji je bolje nego biti najgori....
vatra dalmatinac i sloga teški će boj biti..a u zadnjem kolu vatra - sloga !?
i šta se ovo dogodilo sa jelson?? a iduće kolo protiv nas zapet će ka puške jer bi im dva poraza za redom i to od dvi najlošije ekipe bija loš horoskop pred finale kupa...mogla bi nastradat i jedna suza, hehe.
Old 04-05-2006, 11:21 PM   #388
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

pegula..molim te pripazi da preletin priko 1666 jer mi se ne kaći za šestice!!još od "predskazanja" iman fobiju od tri šestice..
Old 05-05-2006, 09:52 AM   #389
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

Quote:
Originally Posted by monkul
pegula..molim te pripazi da preletin priko 1666 jer mi se ne kaći za šestice!!još od "predskazanja" iman fobiju od tri šestice..
Cuvaj se monkule, navodno kad dodjes do 666 dobijes racun od t-coma na taj iznos: 666 kn
Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše
Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje
Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže
baRBa is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2006, 09:58 AM   #390
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Exclamation

Quote:
Originally Posted by baRBa
Cuvaj se monkule, navodno kad dodjes do 666 dobijes racun od t-coma na taj iznos: 666 kn
a upoznat sam sa time..još mi samo ti tribaš napominjat i kvarit jutro ,
1668 - 1669..a sada.. tišina!molim!

čuvaj se baRBa, isključilo BK, pa nemoj da i tebe isključe iz etera a i dobro pazi na vrata od firme da ti ne bi uletio kojekakvi virus otočki ovih dana
Old 05-05-2006, 10:09 AM   #391
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

Quote:
Originally Posted by monkul
a upoznat sam sa time..još mi samo ti tribaš napominjat i kvarit jutro ,
1668 - 1669..a sada.. tišina!molim!

čuvaj se baRBa, isključilo BK, pa nemoj da i tebe isključe iz etera a i dobro pazi na vrata od firme da ti ne bi uletio kojekakvi virus otočki ovih dana
Moj Norton ceka...

Da ne kvarim ovu temu tu je slija do mog antivirusa NORTONA
http://www.worldclassk-9.com/breeds/...asar%20(3).JPG
Old 05-05-2006, 10:32 AM   #392
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

jel mu se to vidi fimozis vulgaris?
Old 05-05-2006, 10:34 AM   #393
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

Ono sta mu se vidi je za posebne goste
Old 05-05-2006, 10:40 AM   #394
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

"američka staford forska liga"
ne laje a grize.
Old 05-05-2006, 10:42 AM   #395
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

Ako ne ugrize zgidzeri te
Pa ti biraj...
Old 06-05-2006, 08:48 AM   #396
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Default još jako jako malo...

HVARSKA NOGOMETNA LIGA

REZULTATI UTAKMICA XXI KOLA

N.K.DALMATINAC N.K.VATRA 2:1
N.K.LEVANDA N.K.JUŽNJAK 1:2
N.K.MLADOST N.K.VARBONJ 3:0 par-forfe

N.K.JELSA N.K.DALMATINAC 2:3 zaostala utakmica XX kola

TABLICA

1.POSKOK 20 18 1 1 51 13 55
2.JUŽNJAK 21 17 0 4 67 19 51
3.MLADOST 21 13 3 5 48 25 42
4.SOŠK 20 12 2 6 41 34 38
5.JELSA 20 10 3 7 46 36 33
6.VARBONJ 21 9 2 10 32 33 29
7.VRISNIK 20 8 4 8 36 40 28
8.LEVANDA 21 7 4 10 44 40 25
9.JADRAN 20 9 0 11 37 42 24 (-3)
10.SLOGA 20 3 3 14 20 59 12
11.DALMATINAC 21 3 0 18 20 65 9
12.VATRA 21 2 2 17 24 60 8

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA XXI KOLA 06 i 07 svibnja 2006g.

N.K.SLOGA N.K.JELSA nedjelja 07.05.2006.g. igralište Dolci u 14.30h
N.K.VRISNIK N.K.SOŠK nedjelja 07.05.2006.g. igralište Pelinje u 14.30h
N.K.POSKOK N.K.JADRAN subota 06.05.2006.g. igralište Pelinje u 16.30h

ovo i ja prvi puta vidim da je mladost dobila bez borbe varbanjane...izgleda da vrbanjani nisu ni bili u sućuraj?????
danas ne oćekujemo ništa posebno al vrisnik-sošk zbog međusobnog primata vrijedilo bi pogledat, a poskok-jadran utakmica je koja ništa ne odlučuje ma svejedno jadranu zbog ugleda trebat će odigrat..valjda će se sakupit..sloga je spremna za sutra!!
prije odigravanja zadnjeg kola rezimirat ćemo strijelce pa staviti ovdje.
Old 08-05-2006, 12:17 AM   #397
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

ajme kako se dobije na živce kad na svoje oči vidiš da ti je protivnik u svom šesnaestercu igra rukom a sudac to ne vidi i ne svira penal za tvoje..puka bi od muke - pa na kraju njihov igrač dobije žuti, pa nešto malo pizdi sucu..pa nabije balun van...pa on sam izađe van bez da se zvala zamjena...- i sudac mu ne da crveni, a još je pet minuti do kraja a ti gubiš jedan nula jer si popija glupi gol.... - ma da popizdiš!!!!!i izgubiš tako jedan nula, a protivnik uopće nije bio tako dobar da nije zaslužio da ne popije bar jedan gol.....kvragu i balun, i sloga i forska liga i hajduk...
pa navečer igraš ligu ženskog baluna sa tarantelama, mučiš se,svađaš, vićeš, gubiš jedan nula..pa u drugom igraš krvavo, napadaš, imaš šanse - izjednačiš i odlučiš krvavo čuvat taj jedan bod (jer ti iz publike voditelj turnira potvrđuje da si sa tim bodom konačni treći na tablici - a šta uopće nije bilo točno!:, a imaš filing da možeš dat i gol za pobjedu, ali ne!..čuvaš taj bod ka da ti je sve u životu jer bolje ne riskirat pa da ga popiješ.. i onda ti na kraju kažu da si ipak četvrti..ehhhhh.....i promašiš susret sa annon zraćnom lutalicom za pet minuta...i na kraju balade na dan Sv. Dujma dobiješ sms o baniranju i kako im triba svima madr fakr....i sad bi vi da pišem o forskoj ligi?
da,da...
sošk je dobio vrisnika 2-1 a sloga je izgubila doma od jelse 0-1. a jučer je poskok dobija jadrana 4-1 i to sa dva zgoditka postignuta od strane đulijana, inače pjevača a, evo kako vidite - povremeno i nogometaša...i sad mojeg bidnog prijatelja iz jadrana zajebavaju...jadniče, đulijano ti je zabi dva gola, ubij se..i tako je poskok posta opet prvak a "tonika" će i dalje proizvodit muzičke hitove i prvake otoka, dok ćemo mi ostali lajat na misec i molit boga da bar dođemo do finala kupa ako i tamo već ne budu južnjak i poskok.
Old 08-05-2006, 09:01 AM   #398
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

monkule,
Kad se sitim onog jada u subotu na Poljudu, pa me jos dodatno shebu ova shranja po forumu molim te dopusti da se ovde, na ovom najnormalnijem Threadu, javim s kojom brzopoteznom.
E fala sta mi dopusti

Htjedoh nadodati ovom uspjesnom sportskom vikendu i izvjesce s ostalih terena. U subotu se igralo novo kolo lige u kojoj nastupa i moj najstariji petlic. Kako se igralo popodne okrenuli su raspored pa su prije njegove generacije igrali najmladji petlici i to je bio veliki zajez. Mladji petlici rasturili i dobili 4:1 a domacini poceli naganjat suca!! Zamalo ga istuklo, prid dicom. Bez ikakvog razloga. (tako smo mi mislili)
Razlog smo otkrili u sljedecoj utaknici s mojim petlicem. Shebo nas sudac samo tako. Nista nam nije sudio a njima samo zamisli A jos je bila pricest u nasoj zupi pa smo igrali s tri invalida rada. Moj je silom prilika zaigra ka livi bocni. I da bi stvar bila jos gora sneveralo ka nikad - prvo poluvrijeme je tako puvalo da su igrali na jednom boku (sva srica na desnom). Mi napadali, oni imali jedan korner. Izveli i nas "golman" obranio balun - ravno u svoj gol...
Drugo poluvrime pa vitar, pristala kisa - mi u napadu. Slomi nam jednog igraca. Sudac nista - svi prema sucu. A domacini u kontru. 2:0
Obzirom na razvoj situacije vrlo je moguce da je jedan nas forumas sudio? (naknadno se se utvrdit )

Uglavnom, prikraj utakmice (4-5 minuta) smo zabili za 2:1 i zamisli sudac svira kraj
Zivio rvacki nogomet. Zivili roditelji koji pokusavaju dicu odgajat da budu posteni i vrijedni i da ce im se sve vratit. Bome na hrvatskom nogometnom terenu tesko.

Onda smo slusali Hajduka na radio, i kao nagradu uvecer kvartovske delikvente kako slave titulu...

Ale ale...
Old 08-05-2006, 12:03 PM   #399
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

a mi gledali đulijana kako se razlokava po hvaru i slavi pobjedu poskoka......
i sada nam preostaje da u zadnjem kolu pokušamo dobit vatru pa zapečatit ovogodišnji "šampionat" pa uz janjetinu ćekat da i nama osvane koji đulijano......
Old 08-05-2006, 02:55 PM   #400
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Talking

citiram...
"u zemlji hrvatskoj povela se živahna rasprava neki dan na temu: je li uprava nk rijeke postupila nesportski, nepametno ili negospodski kada je izvršnom dopresjedniku dinama, stanovitom Z.M zabranila da derbi prati iz VIP lože. Z.M. je u službenim prostorima na riječkom stadionu proglašen nepoželjnim zbog delikta šamaranja i vrijeđanja direktora nk rijeke M.K. u maksimirskoj loži, pa je utakmicu rijek i dinama odgledao u društvu najdražih navijača, svojih vlastitih bad blu dečeca...
Nitko među brojnim komentatorima svečane deložacije nije uočio (ma kakav cerd?) da su riječani zapravo bili velikodušni prema poznatom delikventu iz maksimirske šume, ne libeći se pritom ni kršenja zakona..., ZAKON, naime, nalaže da se registriranim huliganima ne dopušta pristup stadionima i da im se u vrijeme odigravanja utakmica visokog rizika mora omogučiti pristojan boravak u policijskoj stanici...."
završen citat.

ne čuditi se upisima u forskoj ligi u litnjim misecima...balun polako završava, pa triba malo i promišat kašu...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules