![]() |
![]() |
#461 | |
Žak Hudek - moj idol
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
ja san barba na brodu...nisan in ja trener.ako bog da eto nas u tvoje krajeve (mislin na te sjeverne..) uskoro pa eš vidit kako se loče.alkoholom kontra nogometa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Krešo
![]() |
![]()
nego,plaža za 625 kuna!!!! Ima li naroda tamo? Gledam prilog na Nova TV i samo čekam da te snime i potpišu "monkul" a oni snime "lokalnog prodavača voća"
![]() |
#464 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
grad hvar je grad hvar a otok hvar je otok hvar..bobika!!!!!!!u gradu hvaru je plaža "bonj" od toliko i toliko kuna...a u mom malom mistu ima isto plaža koja se zove bonj i isto ima kućice al tamo se nitko ne kupa...i nema mene šta snimat nova teve a niti ijedna druga jer ja san tek sad doša doma i boli me nešto za televizije..jedino ako čuješ da se neka budala vezala lancima za kerumovu samoposlugu to san ja jer mi pederi još nisu poslali najobičniji prosjek plaće....pa nek me pokušaju odvezat!hvala bogu i ja sam bio u domovinskom ratu i imam vatrenih suvenira proizvedenih u kragujevcu a sliče na šiške i dobro su sakrivene (ne trudi se suzo...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
jutros san se kasno probudija.bilo je vruće i prvo šta san potražija je tekuće osvježenje u kafani di radi jedan od igraća, pa uz prolistavanje štampe, čašice razgovora i planova za budučnost malog kluba i velikog kluba iz Splita..inače potrošin razmantavajučih uru vrimena pri obida. I danas sam tako....ali ne lezi vraže - dočeka me taj moj čovik sa ričima kako ima jednu lošu vijest...ajd, ajd šta može bit lošije jutros od toga da je čuja na radiju da tatin sin ide sto posto iz hajduka, ali ne - govori on da mu je doša poziv za vojsku u osmi misec..ajme, a ja još nisan dove ni jedno pojačanje!!!i iskreno da kažen, ja san i zaboravija da se još uvik ide u vojsku, jer toliko je toga u civilnoj vojsci i svako malo su doma vojaci tako da i ne primjetiš da je netko iša u vojsku..
ma kvragu. ide se u požegu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Krešo
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#467 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
a ne..ja svoje ne prodajem, jedino mogu mijenjat za još boljeg igraća..jer šta ću sa lovom? možemo je samo potrošit na janjetinu a niku kranjčara ionako ne mogu kupit...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
NIŠTA NOVA....osim šta mi iz hvara navodno vrbuju jednog od boljih igraća, jer, opet navodno - nk hvar ima volje napravit malo bolju ekipu (neznan šta je falilo i ovoj do sada- osim rezultata u 3. županijskoj) pa navodno (po treći put!!) skupljaju igrače po otoku koji nešto vride. Jer šteta je da na novom igralištu u Križnoj luci obraslom umjetnom travom i ne ostvare koji povoljniji rezultat..a to im mi svi i želimo.
Nekih zvučnijih transfera nema, bar koliko ja čujen...reka san vam već da znan za jedan transfer iz jadrana u južnjak al tolika je nogometna fjaka da svaki upis u ovom topicu je čisto reda radi i da Faca ne posumnja da sam zaboravija na njega (ne na facu nego na topic..)pa ga delete.... inaće na hvaru sve po starome...grad Hvar je deset miljuna godina isprid drugih mista na otoku, samo me strah da šušur i gužva ne dopijezde i samim hvaranima pa da ne požele i oni imati turizam ka i ostala mala mista otočka...lagana penzija, tu i tamo koji dekolte sa silikonskim umetcima, šegatni talijani koji nemaju pojma ni di bi ni kud bi i dičja odmarališta..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Otrovne ribe Jadrana
Ribe (pisces) Morski pauk (Trachinus) je najotrovnija riba naših mora. Živi na pjeskovitom i muljevitom dnu uz obalu, do 100 metara dubine. U Jadranu žive četiri vrste pauka: pauk bijelac (Trachinus draco), pauk crnac (Trachinus araneus), pauk mrkulj (Trachinus lineatus), te najmanji ali i najotrovniji pauk žutac (Trachinus vipera). Otrov, koji je termolabilan, može ući u tijelo žrtve preko 5 bodlji: 3 na leđnoj peraji, i po jedna na svakom škržnom poklopcu. Najčešće žrtve uboda kod nas su turisti ribolovci. Iako za čovjeka nije po život opasan, ubod na paukovu bodlju je izrazito bolan. U okolini ubodenog mjesta koža je isprva blijeda, a kasnije pomodri uz javljanje otekline koja se može širiti, na primjer, od prsta na zapešće, a rjeđe sve do lakta pa i ramena. Ovi lokalni simptomi prevladavaju, dok su sistemski (malaksalost, hladan znoj, kolaps) rijetki. Kako je toksin termolabilan ubodeno mjesto treba odmah izložiti jakoj toplini (50-60°C) u vremenu između 30 i 90 minuta, ukoliko se žrtva nalazi na motornom brodu može poslužiti voda za hlađenje motora. Kod jako izraženih slučajeva trahinizma može se dati i serum koji proizvodi Imunološki zavod u Zagrebu. nemojte se ubost na pauka jer boli za spalit na živce i tipkaš samoi sa jednon rukon. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
razbili turiste i odgrizli im uho...
sa poršeon se zabija u zid pod utjecajen alkohola.. srp se zabio djevočici u tjeme.. ajme nisu baš sve crnjaci kako to možda izgleda izlistavajući naslove i mjesta radnje u zadnje vrime... danas, jučer i sutra imamo cambi na koncertima, sutra je edo maajka na tvrđavi, imamo novu, lipu i šesnu umjetnu travu u križnoj luci,na peškariji ima uvik friške ribe,uskoro ćemo imat i organizirane navijače bile boje,imamo forsku ligu...i nije sve tako crno na ovom škoju. ne virujte novinama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Banned
![]() |
![]()
dobro je, jer pojedini forumasi ( njih tri
![]() ![]() p.s. za Bobiku ![]()
![]() |
#472 | |
Krešo
![]() |
![]() Quote:
A to je??? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#473 | |
maro, mare, marice...
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#474 | |
Barba's Backup Boy
![]() |
![]() Quote:
![]() nemoj misliti na čehinje, nemoj misliti na čehinje, nemoj misliti na čehinje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
Banned
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#476 | |
Krešo
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() papa štrumf ima li još puno? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#477 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
vratija se šime..ćeka se povatak omiških gusara..vidimo se na susretu u splitu i kontra purgera isprid tevea u srcu metropole....
živili antibiotici..dobro ide crno vino uz njih... (ps. počeli dolazit nagelrirani apeninci...da bi proša ovi osmi misec šta prije...) ..i pored kompjutera nakon par dana uključija san i teve..hehehe..plačat će se ljekovi i svi priko pedeset godina tribaju na sistematske preglede svake dvi godine tako da se zna kad će ih vrag odnit...a koji će vrag smetat ti priko pedest hrvatskom zdravstvenom osiguranju..plaćat će se ljekovi?? ebent te državo lipa šta još nečeš doživit..trgovačko-švercerska država..ma da neću popizdit? srića da smo ostvarili pobjedu u prvom kolu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Krešo
![]() |
![]()
Samo za pegulu i monkula:
Jest da nisu lokarde,ali etto tek toliko da se vidi da i Bobika zna prepoznat uloviti poneku ribu (najbolja pozivnica na ribarenje s monkulom). Šaran (takozvani porcijaš-zbog veličine): ![]() Babuška: ![]() A najbolje od svega je da nemam ni pribor,ni iskustvo.... A što bi tek bilo da se ozbiljno prihvatim tog posla?
![]() |
#479 | |
nije vidija SP
![]() |
![]() Quote:
je kad je to na ribnjacima u Orahovici, je problem nešt uhvatiti, da se malo potrudiš i rukom uhvatiš ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#480 |
Krešo
![]() |
![]()
Ajde neka netko s Hvara ili okolice pomogne monkulu da osposobi kompjuter pa da nam se što prije vrati. Kud mu komp nevalja,još su nočas i mrežu iskidali pa su je morali krpat....
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|