[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-07-2006, 12:44 AM   #461
Raspašoj
Žak Hudek - moj idol

Raspašoj is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by monkul
a moraš probat kokota pod peku u konobi pod 1., pa ćeš vidit da im svima triba dat šansu da igraju.kukuriću ka kokoti po forskim terenima...
Lako tebe podmitit za uc u prvi sastav Lipo gradelade i amo livi bok odmah
Raspašoj is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2006, 12:51 AM   #462
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Quote:
Originally Posted by Raspašoj
Lako tebe podmitit za uc u prvi sastav Lipo gradelade i amo livi bok odmah
A šta će mene podmićivat?
ja san barba na brodu...nisan in ja trener.ako bog da eto nas u tvoje krajeve (mislin na te sjeverne..) uskoro pa eš vidit kako se loče.alkoholom kontra nogometa.
monkul is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2006, 11:27 PM   #463
Bobika
Krešo

Bobika's Avatar

Bobika will become famous soon enough

nego,plaža za 625 kuna!!!! Ima li naroda tamo? Gledam prilog na Nova TV i samo čekam da te snime i potpišu "monkul" a oni snime "lokalnog prodavača voća"
Old 18-07-2006, 02:59 AM   #464
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

grad hvar je grad hvar a otok hvar je otok hvar..bobika!!!!!!!u gradu hvaru je plaža "bonj" od toliko i toliko kuna...a u mom malom mistu ima isto plaža koja se zove bonj i isto ima kućice al tamo se nitko ne kupa...i nema mene šta snimat nova teve a niti ijedna druga jer ja san tek sad doša doma i boli me nešto za televizije..jedino ako čuješ da se neka budala vezala lancima za kerumovu samoposlugu to san ja jer mi pederi još nisu poslali najobičniji prosjek plaće....pa nek me pokušaju odvezat!hvala bogu i ja sam bio u domovinskom ratu i imam vatrenih suvenira proizvedenih u kragujevcu a sliče na šiške i dobro su sakrivene (ne trudi se suzo...)
Old 19-07-2006, 03:35 AM   #465
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

jutros san se kasno probudija.bilo je vruće i prvo šta san potražija je tekuće osvježenje u kafani di radi jedan od igraća, pa uz prolistavanje štampe, čašice razgovora i planova za budučnost malog kluba i velikog kluba iz Splita..inače potrošin razmantavajučih uru vrimena pri obida. I danas sam tako....ali ne lezi vraže - dočeka me taj moj čovik sa ričima kako ima jednu lošu vijest...ajd, ajd šta može bit lošije jutros od toga da je čuja na radiju da tatin sin ide sto posto iz hajduka, ali ne - govori on da mu je doša poziv za vojsku u osmi misec..ajme, a ja još nisan dove ni jedno pojačanje!!!i iskreno da kažen, ja san i zaboravija da se još uvik ide u vojsku, jer toliko je toga u civilnoj vojsci i svako malo su doma vojaci tako da i ne primjetiš da je netko iša u vojsku..
ma kvragu. ide se u požegu...
Old 19-07-2006, 03:07 PM   #466
Bobika
Krešo

Bobika's Avatar

Quote:
ide se u požegu...
To je tu meni preko brda. Ja ću ga obić da vidim jel se dečko snašao,a mogli bi ga prodat u Kamen Ingrad pa ti kao menager i ja kao posrednik podjelimo malo novaca među sobom.
Old 19-07-2006, 03:54 PM   #467
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

a ne..ja svoje ne prodajem, jedino mogu mijenjat za još boljeg igraća..jer šta ću sa lovom? možemo je samo potrošit na janjetinu a niku kranjčara ionako ne mogu kupit...
Old 25-07-2006, 03:40 PM   #468
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

NIŠTA NOVA....osim šta mi iz hvara navodno vrbuju jednog od boljih igraća, jer, opet navodno - nk hvar ima volje napravit malo bolju ekipu (neznan šta je falilo i ovoj do sada- osim rezultata u 3. županijskoj) pa navodno (po treći put!!) skupljaju igrače po otoku koji nešto vride. Jer šteta je da na novom igralištu u Križnoj luci obraslom umjetnom travom i ne ostvare koji povoljniji rezultat..a to im mi svi i želimo.
Nekih zvučnijih transfera nema, bar koliko ja čujen...reka san vam već da znan za jedan transfer iz jadrana u južnjak al tolika je nogometna fjaka da svaki upis u ovom topicu je čisto reda radi i da Faca ne posumnja da sam zaboravija na njega (ne na facu nego na topic..)pa ga delete....
inaće na hvaru sve po starome...grad Hvar je deset miljuna godina isprid drugih mista na otoku, samo me strah da šušur i gužva ne dopijezde i samim hvaranima pa da ne požele i oni imati turizam ka i ostala mala mista otočka...lagana penzija, tu i tamo koji dekolte sa silikonskim umetcima, šegatni talijani koji nemaju pojma ni di bi ni kud bi i dičja odmarališta.....
Old 29-07-2006, 03:24 PM   #469
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Otrovne ribe Jadrana

Ribe (pisces)
Morski pauk (Trachinus) je najotrovnija riba naših mora. Živi na pjeskovitom i muljevitom dnu uz obalu, do 100 metara dubine. U Jadranu žive četiri vrste pauka: pauk bijelac (Trachinus draco), pauk crnac (Trachinus araneus), pauk mrkulj (Trachinus lineatus), te najmanji ali i najotrovniji pauk žutac (Trachinus vipera). Otrov, koji je termolabilan, može ući u tijelo žrtve preko 5 bodlji: 3 na leđnoj peraji, i po jedna na svakom škržnom poklopcu. Najčešće žrtve uboda kod nas su turisti ribolovci.
Iako za čovjeka nije po život opasan, ubod na paukovu bodlju je izrazito bolan. U okolini ubodenog mjesta koža je isprva blijeda, a kasnije pomodri uz javljanje otekline koja se može širiti, na primjer, od prsta na zapešće, a rjeđe sve do lakta pa i ramena. Ovi lokalni simptomi prevladavaju, dok su sistemski (malaksalost, hladan znoj, kolaps) rijetki.
Kako je toksin termolabilan ubodeno mjesto treba odmah izložiti jakoj toplini (50-60°C) u vremenu između 30 i 90 minuta, ukoliko se žrtva nalazi na motornom brodu može poslužiti voda za hlađenje motora. Kod jako izraženih slučajeva trahinizma može se dati i serum koji proizvodi Imunološki zavod u Zagrebu.

nemojte se ubost na pauka jer boli za spalit na živce i tipkaš samoi sa jednon rukon.
Old 30-07-2006, 01:30 AM   #470
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

razbili turiste i odgrizli im uho...
sa poršeon se zabija u zid pod utjecajen alkohola..
srp se zabio djevočici u tjeme..

ajme nisu baš sve crnjaci kako to možda izgleda izlistavajući naslove i mjesta radnje u zadnje vrime...
danas, jučer i sutra imamo cambi na koncertima, sutra je edo maajka na tvrđavi, imamo novu, lipu i šesnu umjetnu travu u križnoj luci,na peškariji ima uvik friške ribe,uskoro ćemo imat i organizirane navijače bile boje,imamo forsku ligu...i nije sve tako crno na ovom škoju.
ne virujte novinama.
Old 31-07-2006, 08:10 AM   #471
pegula
Banned

pegula's Avatar

pegula has disabled reputation

dobro je, jer pojedini forumasi ( njih tri ) su mi s obzirom na plavljenje pojedinih dijelova tijela vec izrazili zabrinutost da postajes purger ..

p.s. za Bobiku
Attached Images

Old 31-07-2006, 06:42 PM   #472
Bobika
Krešo

Bobika's Avatar

Quote:
Originally Posted by pegula

p.s. za Bobiku

A to je???
Old 31-07-2006, 06:48 PM   #473
Mare6
maro, mare, marice...

Mare6's Avatar

Mare6 is on a distinguished road

Quote:
na peškariji ima uvik friške ribe
zar je ovdje dozvoljeno besplatno reklamiranje????????
Old 31-07-2006, 08:19 PM   #474
BILI ANDJEO
Barba's Backup Boy

BILI ANDJEO's Avatar

BILI ANDJEO will become famous soon enough

Quote:
ajme nisu baš sve crnjaci...........ne virujte novinama.
al vidiš kako i novine imaju lošeg utjecaja na tebe, sjeti se šta si sinoć htio raditi jadnim fureštima, a šta fureštkinjama

nemoj misliti na čehinje, nemoj misliti na čehinje, nemoj misliti na čehinje...
BILI ANDJEO is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2006, 10:49 PM   #475
pegula
Banned

pegula's Avatar

pegula has disabled reputation

Quote:
Originally Posted by Bobika
A to je???
riba pauk zbog koje nam je monkul poceo postajat strumf ..
Old 01-08-2006, 07:08 AM   #476
Bobika
Krešo

Bobika's Avatar

Quote:
Originally Posted by pegula
riba pauk zbog koje nam je monkul poceo postajat strumf ..

papa štrumf ima li još puno? he,he,mjenjaj mu podnick!
Old 02-08-2006, 12:56 AM   #477
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

vratija se šime..ćeka se povatak omiških gusara..vidimo se na susretu u splitu i kontra purgera isprid tevea u srcu metropole....
živili antibiotici..dobro ide crno vino uz njih...
(ps. počeli dolazit nagelrirani apeninci...da bi proša ovi osmi misec šta prije...)
..i pored kompjutera nakon par dana uključija san i teve..hehehe..plačat će se ljekovi i svi priko pedeset godina tribaju na sistematske preglede svake dvi godine tako da se zna kad će ih vrag odnit...a koji će vrag smetat ti priko pedest hrvatskom zdravstvenom osiguranju..plaćat će se ljekovi?? ebent te državo lipa šta još nečeš doživit..trgovačko-švercerska država..ma da neću popizdit?
srića da smo ostvarili pobjedu u prvom kolu...
Old 12-08-2006, 02:59 PM   #478
Bobika
Krešo

Bobika's Avatar

Samo za pegulu i monkula:

Jest da nisu lokarde,ali etto tek toliko da se vidi da i Bobika zna prepoznat uloviti poneku ribu (najbolja pozivnica na ribarenje s monkulom).

Šaran (takozvani porcijaš-zbog veličine):

Babuška:

A najbolje od svega je da nemam ni pribor,ni iskustvo.... A što bi tek bilo da se ozbiljno prihvatim tog posla?
Old 12-08-2006, 06:09 PM   #479
Divljak
nije vidija SP

Divljak's Avatar

Divljak is an unknown quantity at this point

Quote:
Originally Posted by Bobika
A najbolje od svega je da nemam ni pribor,ni iskustvo.... A što bi tek bilo da se ozbiljno prihvatim tog posla?

je kad je to na ribnjacima u Orahovici, je problem nešt uhvatiti, da se malo potrudiš i rukom uhvatiš
Old 15-08-2006, 11:32 PM   #480
Bobika
Krešo

Bobika's Avatar

Ajde neka netko s Hvara ili okolice pomogne monkulu da osposobi kompjuter pa da nam se što prije vrati. Kud mu komp nevalja,još su nočas i mrežu iskidali pa su je morali krpat....

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules