![]() |
![]() |
#501 |
young force
![]() |
![]()
a slike hrane
![]()
![]() |
#502 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
hrana se trenutno probavlja (vidi topic "baljezganje" pa ces vidit kako se hrana probavlja..)al posli utakmice hvar-hajduk nasta je raspasoj, kud koji mili moji a dan prije bilo je prsuta i sira...hobotnica, skampi i dagnji.....nisan lud to slikavat jer dok bi ja to slika i ceka pravi momenat drugi (not this one..another..) bi mi pojija prave bokune.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Krešo
![]() |
![]()
Ajde,ti to probavi i tu stani s izvještajima. Ono poslije probavljanja nas baš i nezanima. Ili neke možda zanima?
Nego,a zašto Cara nisi slikavao? Čovjek da gol a nema mu ni slike!
![]() |
#504 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
pingvin ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
samo da završimo sa ovime na hvaru...
vidin da su i na orgu prenili par slika odavde..neka su. šteta da nije bilo i više ljudi.neki su mi zamjerili da se nije vidija nikakav trans. podružnice sa otoka - nije se ni moga vidit jer su dva u mene, treći je u izradi i nisan ih tija davat nikome zato jer osnivačka skupština još nije dala amen...i po meni bi to bila zajebancija sa transparentima a to mi se ne sviđa.kad budemo imali ravnopravan status onda je to druga prića.... mamić,ćiro,zagrebaši.bandićevi izaslanici.....ne bih ni u to previše ulazio.samo neke stvari bih napisa da bude jasnije...: ćiro junior je pomoga (financijski, šta li?) oko umjetne trave pa je jasno zašto je organizator pozva i ćirinu obitelj.Ćiro senior je sa nk zagrebom bio na mini pripremama na hvaru i tu ne bi trbalo biti ništa čudno.nogometne momčadi se pripremaju onamo di im odgovara a nama na otoku to može biti samo ok, i šta se tiće love i promocije otoka...(meni je jedino zasmetalo u SN šta je napisalo da su povjerenici torcide za otok organizirali utakmicu zagreba i dva člana forske lige....al u telefonskom razgovoru sa novinarom sve je razjašnjeno i nikakvih zlih namjera nije bilo..), a da bih ja osobno volio da jedino i uvik gost na hvaru bude hajduk..to je normalno...samo isto tako se uvik sitin kako san lani pisao upravi hajduka da nam bilo kako izađu u susret i pomognu u organizaciji turnira pa se nisu udostojili ni odgovoriti..onda nije ni čudno šta u goste primamo i ekipe ka šta su nk zagreb..ebate, ljudi su pošteno odigrali a još kad dođu i na zimu se pripremat i donesu nam par baluni....why not? mamić? ja ga nisan zva i niti bih ga zva. kumstvo igrališta???opet..ne ulazim..to je stvar organizatora i njihovih interesa..al da je Hajduk nama jedini..to je istina i tako bi tribalo i ostat. inače puno pozdrava zdravku mamiću šalje jure harašić...najstariji i najluđi navijač bijelih na otoku je ispraznija toliki arsenal beštimi na mamića da ga je ovaj navodno popodne tražija po starome gradu..bilo bi zanimljivo da ga je naša.jer blesav je mamić al još blesaviji smo mi.... .................................................. .................................................. ... f o r s k a l i g a: počinje po jematvi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
show must go on..
nema još prvenstvenih utakmica al znamo da se u nedjelju očekuje prijateljski ogled sloga-dalmatinac na neutralnom terenu u Gorici... sloga očekuje da vidi oće bit šta od malog luketina i novopridošlog napadača iz vatre.... .................................................. .................................................. ....... danas su prijateljski ogled imali u starom gradu jadran i vrisnik.jadran je dobija 1-0 golom juniora.....nisan gleda jer san piturava brod treneru jadrana na škveru ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
težak poraz crvenih vragova u prvoj pripremnoj.
kako se ono kaže?? bit će bolje..(kad na vrbi zasvrbi) al dobro je.kad ništa ne očekuješ ništa ni ne dobiješ pa se ni ne bunimo šta nikad ništa od nas.sve je to samo roken rol. (dok meni ne puknu živci i počnem se koristiti kalašnjikovin rata rata tata tata taaaaaa..tekila-gerila) a nije da nema potencijala..ima ga garant.pa da nečeš poludit? dakle na hvaru je lijepo sunčano.ptice pjevaju.žali plivaju.fjaka je općenarodno veselje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Barba's Backup Boy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
nije forska liga ali je vrijedno spomena...Nk Hvar je na startu ligaškog takmičenja u jednoj od hrvatskih liga (4-5?)jučer startao igrački zadovoljavajuće....nakon negativnog rezultata u korist sloge (origanovci) došao u rezultatsku izjednačenost...a onda je netko sjeo na struju,pa je nekome pao mrak na oči..i obzirom da se ujutro gledalo razbijačinu od strane mirka filipovića krenulo se u odlučan i teški boj istjerivanja javla iz svirača u zviždaljku...biješe tu svega i svašta a najgore je od svega šta tek ima da bude svega i svašta ako stignu kazne od nogometnog saveza....
ipak hvaranima želimo da nas uspješno predstavljaju u ligi višoj od ove naše forske, ako ne može igrama a onda bar nek pokažu zube.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
obavijest br.1
za gospodina don vita corleona. šjor vito molim vas da nakon završene jematve obratite pažnju na najave odigravanja utakmica forske lige te vas (uz pravičnu naknadu ![]() za svaku pobjedu dobivate nagradu, za neodlučen rezultat pola nagrade a za svaki poraz nećete biti vi krivi vengo mi....di češ bolje poslovne ponude??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#511 | |
Banned
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() moglo bi biti iznenadjenja ove godine u forskoj ligi ![]()
![]() |
![]() |
#512 |
Barba's Backup Boy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Cosa nostra
![]() ![]() |
![]() Quote:
može i mukte samo mi ti prvo reci na privat s kim igraju ![]()
![]() |
![]() |
#514 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
sinoć su izvućeni parovi forske nog. lige za sezonu 06/07...
izvlaćilo se po sistemu bergerove tablice. brojevi su: 1.jadran 2.južnjak 3.jelsa 4.vatra 5.poskok 6.varbonj 7.sloga 8.levanda 9.dalmatinac 10.vrisnik 11.s.o.š.k 12.mladost slijedom bergera parovi prvog kola su: južnjak-s.o.š.k jelsa-vrisnik vatra-dalmatinac poskok-levanda varbonj-sloga drugo kolo: mladost-sloga levanda-varbonj dalmatinac-poskok vrisnik-vatra s.o.š.k-jelsa jadran-južnjak ...a sada: Don Vito Corleone...... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
odigrava se masu prijateljskih utakmica al ja san bio samo na jednoj i tamo je vrbanj poražen 1-3..znam da je i vatra u hvaru poražena sa 5-1 i to je sve šta znam...ionako su ovo pripremne i rezultati pripremnih ne moraju biti mjerilo za novu sezonu...
utakmicu u vrbanju pratio sam sa guštom ako ništa onda zbog dva gola luketina i nažalost ozljede golmana sloge koji je mora na hitnu da mu sašiju četiri punta na bradi..ebiga, naletio čovik na njega pa ga pomeo.....do kraja utakimce na branku je sta igrač iz zadnje linije ( nešto ka ono nekad davno volonter...) i proslavija se primanjem gola sa nekih pedesetak metara.... znan da je vatra izgubila 5-1 od levande, znan i da je sošk se dobro nosio sa hvarom al ispraznila se baterija mobitela taman dok su se spremali kazat mi rezultat..posli san načuo da su u jelsi igrali vrisnik-jelsa i dalmatinac sa još nekim al pošto sam bio okupiran od strane 7 igraćica kluba kojem sam trener nisam imao vrimena se raspitat za rezultate....polako..sve ovo tek se zahuktava i bit će i izvještaja i rezultata a nadam se, uz suradnju sa povjerenikom i tablice strijelaca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Banned
![]() |
![]()
ovu sezonu ce klub Sloga imati i podrsku s tribina vec od prvog kola
najavljen je dolazak velikog broja navijaca, a za koje prema ekskluzivnoj slici vidimo da nisu alealestina OldScHOOL Marokanci ![]() ![]() Suzo? ![]()
![]() |
#517 | |
Žak Hudek - moj idol
![]() |
![]() Quote:
Jebate ![]() ![]() A da nece preskakat ogradu i "uletit" u teren. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
nezapažen
![]() |
![]()
Evo stvarno nemam pojma di da ovo pitan pa cu pitat našeg monkula koji vec ima iskustva s tim... ovako... s kojin trajekton bi moga ici iz Pule da stignem na derbi i s kojin je najbrze ic doma.... Nema veze koja jelinija samo da se stigne...i koliko otprilike košta...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#519 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
PRVO I OSNOVNO ŠTA BI TRIBALO NAPRAVIT JE NAZVAT JADROLINIJU..
ili idi na stranice jadrolinije pa pogledaj vozni red......ne virujen da iz pule imaš brod direkt za split, pa ćeš trebat u subotu posli 12,00 sjest na bus i doć do rijeke...u rijeci se ukrcaš na brod....a kad je taj brod ja neman pojma.... /www.jadrolinija.hr/ petak, 29.09.2006 20:00 5 MARKO POLO - Trajekt 8187076 4044 POL RIJEKA-DUBROVNIK 11898 005-01P 1103 Iz luke kreće u luku dolazi LinRelacijaID LukaOd LukaDo LinPutovanjeID RIJEKA 29.09.2006 20:00 SPLIT 30.09.2006 06:30 488 3913 3939 8187076 SPLIT 30.09.2006 07:00 STARI GRAD (HVAR) 30.09.2006 08:40 398 3939 3949 8187076 STARI GRAD (HVAR) 30.09.2006 09:00 KORČULA 30.09.2006 12:40 476 3949 3986 8187076 KORČULA 30.09.2006 13:00 DUBROVNIK 30.09.2006 16:15 477 3986 3983 8187076 .................................................. .................................................. . Aviosjedalo ( pušači / nepušači ) 167 200 182 218 D Palubni prijevoz 137 164 152 182 Ležaljke ( plativo na brodu ) the problem je šta izgleda nema broda sa subote na nedjelju.....al ipak zovi, surfaj,zovi..... ili lipo sjedneš na bus iz pule u subotu popodne pa pravac split, valjda ćeš moć ubit oko malo u busu do splita a pretraži www.jadroliniju radi povratka posli utakmice...iako ako dobijemo tko će se brinuti o tome kako i kad se ide doma..jer bit će alkoholna koma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
u subotu u 15.45 prijateljski ogled vječitih rivala Jadran- Sloga....obzirom na dva vjenčanja te subote i jedno momačko sloga će biti bitno oslabljena a i fibra drma po splitu...
ozlijeđeni golman se dobro oporavlja pa virujemo da će do početka forske lige sve biti u najboljem redu..... nakon prijateljskog ogleda, dva vjenčanja i jednog momačkog polazi se za split u rano nedjeljno jutro..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|