![]() |
![]() |
#581 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
I samo još jedan komentar vezano za sudce. Žalosno je da nogometni savez županije delegira ovakve sudce. Iskreno sramota. Nemogu reći da su sudili kontra Sloge ili kontra Soška, no oni ili bolje rečeno on (glavni sudac) je sudio kontra baluna. SVI U K_ _ _ U SLOGA IZ DOLA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#582 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suci preferiraju neku stranu samo ako je ona puna placenika koji skupa sa njima piju pivu na trajektu, a druga nije. A ovako lose sudjenje je samo plod njihovog NEZNANJA(a i straha, i neautoriteta ...) Mislim da bi suci trebali izgledat ovako ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
don
![]() |
![]()
neslužbeni rezultati:
(da preduhitrim monkula dok se bavi woman championship-om) južnjak 3-2 poskok sošk 3-2 sloga jelsa 1-1 vatra mladost 2-1 dalmatinac jučer odigrano: vrisnik 1-1 levanda jadran 2-0 varbonj dakle: 1. Poskok 6 5 0 1 17:7 15 2. S.O.Š.K. 6 4 0 2 14:9 12 3. Južnjak 5 3 2 0 16:8 11 4. Jadran 6 3 2 1 11:9 11 5. Levanda 6 3 1 2 12:8 10 6. Dalmatinac6 3 0 3 14:12 9 7. Sloga 6 2 2 2 9:9 8 8. Vrisnik 6 2 2 2 8:8 8 9. Jelsa 6 1 4 1 7:7 7 10. Mladost 5 1 1 3 4:6 4 11. Varbonj 6 0 1 5 4:15 1 12. Vatra 6 0 1 5 5:23 1
![]() |
#585 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Ako već sastavljaš tablicu onda je sastavi kako valja. Vidi se da ti matematika i nije baš jača strana. Stavio si da je Mladost dobila Dalmatinca 2 : 1 ( ja sam čuo 3 : 1 ) a na tablici, Mladost ima samo 2 boda. Kako je to moguće. Oni trebaju imati 4 boda I ne preuzimaj posao Monkula kad ga loše radiš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inače bila su četiri žuta i jedan crveni na našoj strani ulice, a na sunčanoj strani ulice sunce je prosijalo nakon našeg promašenog penala. ovoliko psovki, beštimi i seksualnih aluzija prema sucima tjera te da se zapitaš: jesmo li ovdje radi svoje ekipe i da protivniku uvalimo gol više ili radi sudaca...a suci su od prve lige pa sve do najbezazlenijih dječjih utakmica uvik ebena stranka...i ne zanimaju me!!!!!!! zanima me samo pobjeda moje ekipe, a do pobjede se dolazi boljom igrom od protivnika.. inače odoh ja na odmor..odoh na neke druge topice..uzelo mi kruh ovdje ![]() ![]() ![]() a i odlučijeh ne biti više trener ženama od večeras...bit će više vremena za moj mali klub. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 | |
Member
![]() |
![]()
@balunjer Erare humanum est
![]() (ili kako vec) Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
Kakvi su to placenici, to oni sta igraju iz splita?? Triba in svima zabranit igrat !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
...eto..nama je jućer sudac dosudio dva penala a posli smo mu na pasja kola sve po spisku..
![]() ![]() dalje......plačenici...ja ih ne želim potirat jer sami smo "krivi" još u startu kad se nije postavio limit igraća sa strane a sad nekome zabranjivat da dolazi igrat na balun jednostavno se ne može i ne smije...na kraju krajeva i po ustavu ne možeš ti nekome zabranjivat......nisu to strani državljani pa da možeš ograničiti njihov broj... dalje.....utakmica Jadran-Južnjak (2-2) dokaz je da se može i mora protiv tih plačenika i šteta je šta nije ušlo sve ono šta je trebalo ući u južnjakovu branku... dalje..jučerašnja utakmica između južnjaka i poskoka po kazivanju svih koji su je odgledali bila je nešto što se može poželjeti...da i ostale ekipe otočke lige igraju tako!!! dalje....imaju love i mogu radit šta hoće sa tom lovom, ja u svom klubu nemam takvog sponzora koji bi mi plačao strancima da igraju za moj klub al stvarno neznam kako bih reagirao kada bi imao mogučnost dovesti kvalitetnog igrača sa strane...zašto ne ako će to biti bolje za moj klub? s druge strane ja sam zadovoljan sa ekipom koju imam i ne treba mi stranaca osim ovih koje već imam - a svi su rodbinski vezani za otok osim jednog tako da ni sam neznam šta reći...jednostavno : ljubomoran sam na klubove koji si to mogu priuštiti jer imaju love, a ja kad bi imo toliko para onda bih prvo kupio mojima šuškavce, desetak baluna, obnovio kopačke, odveo ih na zimske pripreme van otoka i imao bih zagarantiranu gajbu pive posli utakmice... al ja tih para nemam, dovoljno mi je da sam gost na tuđem terenu kojeg plačam XXX kuna po utakmici a isti taj teren ne bude pokošen ni obilježen....i šta sad, da eben nekome nekoga?? nema šanse.....pobjeda na nogometnom polju je najbolji lijek za sve frustracije... dalje....lanjsko finale kupa...nisu plačenici rascijepali pehar za pobjednika u tisuću komada nego naši , domaći...( posli su im kupili novoga i to je to!!)... na kraju.. da ne ispadne da ja ovdi nekoga branim ili nekoga napadam....opet ću se vratiti na moj stav..volim nogomet, svoj mali klub ( dragi su mi i susjedi jer su naši - iako oni baš o nama nemaju takvo mišljenje), želim da moj mali klub dobiva sve utakmice sa protivnicima za koje se unaprijed zna da imamo šanse ih dobiti a uljepšalo bi mi ne cijeli dan nego cijelu sedmicu kada bi uspjeli skinuti skalp nekome od "plačenika" ili ovdašnjih "velikih" klubova....i to je to. ja znam da moja ekipa je ekipa i na terenu i van njega, zajedno se izopijamo ako ima razloga, zajedno tugujemo..cijelu sedmicu zajedno živimo za svaki idući susret, to nam je pored svih drugih obaveza jedina zanimacija ovih ebenih zimskih dana ( osim Hajduka...za kojega svi živimo) ina kraju krajeva više to vrijedi nego i pobjeda ponekada..jer to nemaju ti koji dolaze sa strane, jel tako? ajmo onda osnovat svoju divlju otočku ligu koja neće imat nikakve veze sa nikakvim nogometnim savezom, donesimo vlastita pravila, zabranimo dolazak igrača sa strane...a za suđenja obucimo svoje ljude jer nekako ćemo lakše ebat ''ter svojima nego fureštima, ili nećemo? @balunjer...svaka čast na trudu, da ne ispadne kako monkul ovdi nešto privatizira (obzirom na jutrošnje sms-ove....), dapaće da mi je drago da se prati ovaj topic i da se komentira al uvik imajte (imajmo) na umu da je ovo stranica o Hajduku, da se monkul ubacio sa forskom ligom bez padobrana i evo opstaje već dosta vremena.......pa mi dopustite da nastavim kako sam i počeo...bit će i vama lakše jer, bogu hvala povjerenik lige mi dostavlja i rezultate i tablice pa zašto da to ne iskoristim... idemo dalje.... ![]() ![]() ![]() ( a ako koga zanima mali nogomet, ovaj naš ženski ili rekreativni ima stranica http://www.crofutsal.com pa nek tamo prati....) |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
Inace i ja san jedan od tih "placenika" pa me interesiralo sta vi mislite o "njima" - "nama". ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
don
![]() |
![]()
svaka čast plaćenicima, neka igraju, i slažem se nemože im se ništa braniti (po kojoj to osnovi bi se i moglo), ali to ipak donekle ubija gušt,
jer iskreno malo je tih, koji njih, mogu pratiti. i po financijskoj osnovi, i po osnovi da su oni prošli kakve-takve selekcije, te su naučeni osnovama nogometa. PITANJE: Koliko se klubova u FNL-u može pohvaliti da su njegovi prvotimci iz njegove škole, te da su podučeni osnovama, sportskoj kulturi, odnosu prema i poštivanju trenera. (ovo zadnje je uvjetno jer malo ko ima školovanog trenera, ili trenera koji je imalo studiozan u svom poslu, čovjeka koji poštovanje i zasluži svojim radom, a ne imenom) ![]() za sve moje greške se duboko ispričavam, nisam ima nikakve zle konotacije, stat. SOŠK-Sloga, sam pisao samo zbog jednog čovika, on zna koji je. ![]() btw. bilo što, jednom napisano, uvik se može krivo protumačiti, interpretirati. u bilo čemu što pišem, pokušavam unijeti činjenicu da volim balun, i da želim da balun koji igrom, igromo ili gledom bude bolji, da se ča manje svita rovino, da stvori idu na bolje. zato JUDI TRENIROJTE, pustit da malo dišpet gori u vom ![]() (u meni ga ni Niagara nebi ugosila) ![]() sportski pozdrav
![]() |
#592 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
HVARSKA NOGOMETNA LIGA
REZULTATI UTAKMICA VI KOLA N.K.MLADOST N.K.DALMATINAC 3:1 N.K.VRISNIK N.K.LEVANDA 1:1 N.K.SOŠK N.K.SLOGA 3:2 N.K.JADRAN N.K.VARBONJ 2:0 N.K.JUŽNJAK N.K.POSKOK 3:2 N.K.JELSA N.K.VATRA 1:1 N.K.JADRAN N.K.VATRA 4:1 zaostala utakmica III kola TABLICA 1.POSKOK 6 5 0 1 17 7 15 2.SOŠK 6 4 0 2 14 9 12 3.JUŽNJAK 5 3 2 0 16 8 11 4.JADRAN 6 3 2 1 11 9 11 5.LEVANDA 6 3 1 2 12 8 10 6.DALMATINAC 6 3 0 3 14 13 9 7.SLOGA 6 2 2 2 9 9 8 8.VRISNIK 6 2 2 2 8 8 8 9.JELSA 6 1 4 1 7 7 7 10.MLADOST 5 1 1 3 5 6 4 11.VARBONJ 6 0 1 5 4 15 1 12.VATRA 6 0 1 5 5 23 1 RASPORED VII KOLA 18 i 19 STUDENOG 2006 N.K.VATRA-N.K.MLADOST nedjelja 19.11.2006 igralištePelinje u14.30h N.K.POSKOK-N.K.JELSA subota 18.11.2006 igralištePelinje u14.00h N.K.VARBONJ-N.K.JUŽNJAK subota 18.11.2006 igrališteKrižnalukaHvar u14.00h N.K.SLOGA-N.K.JADRAN nedjelja 19.11.2006 igrališteDolci ![]() N.K.LEVANDA-N.K.SOŠK nedjelja 19.11.2006 igrališteKrižnalukaHvar u14.00h N.K.DALMATINAC-N.K.VRISNIKnedjelja 19.11.2006 igralištePelinje u12.30h DISCIPLINSKA KOMISIJA ĆE DO 16.11.2006 DONIJETI KONAČNE ODLUKE ZA SVE ISKLJUČENE IGRAČE,TRENERE I PREDSTAVNIKE KLUBOVA O ČEMU ĆETE BITI POSEBNO OBAVIJEŠTENI. U POSLIJEDNJE VRIJEME PRIMJEĆENO JE DA SE NA NOGOMETNE TERENE UNOSI , PRODAJE I KONZUMIRA ALKOHOL!!!!!!MOLIM KLUBOVE TJ.KLUBOVI SU DUŽNI SPRIJEČITI TAKVE POJAVE PA IH STOGA MOLIM DA TO I NAPRAVE U PROTIVNOM POSTUPITI ĆEMO PO DISCIPLINSKOM PRAVILNIKU. TAKOĐER NAPOMINJEM DA KLUBOVI KASNE SA PREDAJOM POPISA IGRAČA DELEGATU ILI TO NAPRAVE ZADNJI TRENUTAK,PA IH STOGA MOLIM DA TO NAPRAVE NAJMANJE 30 MIN PRIJE POČETKA TAKO DA BI OLAKŠALI DELEGATIMA I SUCIMA NJIHOV RAD. dobro, ovo je sve copy paste direktno iz kancelarije povjerenika..a za ovo dolje navedeno moji su mirni i spokojni jer:...ne unosimo alkohol, na vrijeme prijavljujemo igraće i na vrijeme prijavljujemo (em) utakmicu p.postaji.... ![]() .. alkohol na sportskim terenima??? toga kod nas nema, jel tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Nema kod nas al ima zato u nama ![]()
![]() |
#594 |
Member
![]() |
![]()
Neka pive, živilooo karlovačkooo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo nam ide i sedmo kolo forske lige.već je polovica staze prijeđena i otprilike zna se di smo i kako stojimo..kako tko...
N.K.VATRA-N.K.MLADOST X2...mladost je ipak favorit iako joj ne cvijetaju ruže ove sezone, vatra loša i rezultat protiv jelse ne bi treba zavaravat..X je tu čisto zato jer su simpatije uvik na strani lošijeg N.K.POSKOK-N.K.JELSA lani bi reka da je ovo derbi u kojem poskok ima malo više šanse, jer isto tako kako se vatra napalila i uzela bod jelsi, tako bi se i jelsa redovno napaljivala na susjede i uvik je poskok teško dolazio do pobjede, al ove godine..tip 1 !! N.K.VARBONJ-N.K.JUŽNJAK 2...normalno da bih volio da vrbanjani iznenade i dobiju južnjake al teško je povjerovati u to. Vrbanj se ove godine dosta mući sam sa sobom i trebat će mu dosta sriće da se vrati u sredinu tablice..i mene su dosta iznenadili jer sam bio uvjeren da će bar na domačem terenu sve momčadi imat vražjih muka za pobjediti ih - al zaebali su me... N.K.SLOGA-N.K.JADRAN hmmmmm, mljac, mljac nije to nikakav derbi za prvaka otoka ili za vrh tablice al je utakmica koja još od 1936 ![]() N.K.LEVANDA-N.K.SOŠK imam neki osječaj da bi ovo mogla biti odlična utakmica ako je nervoza ne razvodni ( o sucima nećemo!!) tip 2 N.K.DALMATINAC-N.K.VRISNIK dalmatinac!!!! unatoč porazu u prošlom kolu u dalmatinca još ima uja u svići i svi bi se trebali čuvat dalmatinca.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
don
![]() |
![]() Quote:
![]() da barem smijem igrat... ![]()
![]() |
![]() |
#597 |
Banned
![]() |
![]()
old-school derbi .. najjace i najdraze utakmice ..
![]() |
#598 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
nadam se da će svi klubovi prihvatiti skromnu inicijativu da minutom šutnje prije početka utakmica sedmog kola fnl-e odamo počast Gradu Heroju Vukovaru i sjetimo se svih ubijenih, nestalih......
slava im. (Još uvijek nepotpuni podaci o obrani Vukovara bilježe 1.700 poginulih na hrvatskoj strani (od toga 1.100 civila), više od 4.000 ranjenih, 3.000 - 5.000 zarobljenih, više od 1.000 nestalih (vojnika i civila) i tisuće prognanih). 18-11-1991- VUKOVAR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() tartaglia šurjak-petrić-pavičić-moškatelo moscatello-kuničić-pavić luketin karković-karoglan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mislite da ćemo ovako biti postavljeni?..da, da, da...... ![]() .................................................. ................................... večeras je u našem malom mistu rock koncert, uz domaće snage: SLOE MOTION, DROF, LAMBIK i ANBEDRA.. gostuju i splitske snage: FAHRENHEIT ( e da je ovo znat napisat ![]() ![]() upad je jednu novčanicu od deset kuna, iza šanka ima dovoljno za ne ostat žedan... (seks,balun i rokenrol - sve je dozvoljeno) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Junior Member
![]() |
![]()
I kako je bilo ?
Jeli to tvoj grdelin, jeli ih ti drzis ili si ga to samo tako slika?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |