[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-01-2006, 01:44 AM   #141
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Quote:
Originally Posted by barca_5
...zasto imate tolike troskove sudaca?zar nemozete to na laksi nacin i jefitiniji?
zato jer kao i inače i u svemu u hrvatskoj svoje nam ne odgovara..radije ćemo platit furešte nego od gušta poslat u tri gliste paterine svog čovika i pljunit ga sočno posli utakmice...i zato jer smo pod nadzoron županijskog saveza i oni nam delegiraju suce - a sami smo krivi za to jer se nismo mogli složit oko naših sudaca.. a na kraju se svelo na isto...ebemo ater i ovima sad ka šta smo i svojima prije al to bi već moglo prerasti u priću o guskama šta idu u maglu a onda bi se tribalo vratit masu godina nazad..ab ovo.
uglavnom meni je prvi golman otkaza nastup na turniru i sad moran ka prvog golmana stavit čovika koji je tek doša.. bidan najeba je kad vidi kakav je propuh u obrani.
al zato mi dolazi najbolji napadač u povijesti kluba pa smo svi nekako napeti i spremni a tog nije bilo odavno.. a i kupilo se po pedeset litara bilog i crnog vina i pečenje je u ledenici pa bi mogla u nedjelju nastat ganga - samo se ćeka iz kojeg će se pehara nazdravljat.
monkul is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2006, 01:47 AM   #142
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Quote:
Originally Posted by barca_5
a to je vasa domaca(ja sam mislio da je tu jedan dan,a onda adio....
ne ne ne!! nije odavde... al lijepo ju je vidjeti večer prije za šankom....
veni vidi vici
Old 13-01-2006, 07:49 PM   #143
kavatap
Dence Wašinton

kavatap's Avatar

kavatap is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Raspašoj
I? Monkul os primit NK LUČKI RADNIK u Forsku ligu?
Oce mi tko od forumaša biti sponzor? Barba? Barca?? Pachagana?

posto si mi krivo napisa ime, necu te sponzorirat.
medjutim, sutkinju......hmmmmmmmm
Old 13-01-2006, 07:50 PM   #144
kavatap
Dence Wašinton

kavatap's Avatar

kavatap is on a distinguished road

Quote:

posto si mi krivo napisa ime, necu te sponzorirat.
medjutim, sutkinju......hmmmmmmmm cu pozvat kad se vratim

koji je ovo kuva sa duplim postovima
Old 13-01-2006, 11:54 PM   #145
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
nisan ja tolika faca da Vas mogu primat u ligu al da gostujemo jedni kod drugih, o tome bi se dalo raspravljat..vi na zimske pripreme kod nas (osvježit će te pliča - garantiram) a mi na proljeće u pohode na učku...
baj d vej:
izvućeni su parovi za sutrašnji turnir.sastaju se u podne i po "jadran" i "dalmatinac", a u dvi ipo "sloga" i "vrbanj"...sve je spremno za boj.
u nedljelju se igra za treće misto i finale.u lokalnih kladioničarskim krugovima situacija je otprilike ovakva:
da će osvojit turnir:
jadran 60 %
varbonj 20%
dalmatinac 15%
sloga 5%,
a i evo nam se gradska vlast odobrovoljila pa nam je dala razglas na korištenje, bit će rokenrola.
Old 14-01-2006, 12:30 AM   #146
Raspašoj
Žak Hudek - moj idol

Raspašoj is on a distinguished road

Slušaj može, mi kod vas na pripreme, ali sumnjam dabi vi kod nas tili doc, jer ipak je to Rujevica
Koliko kola je još ostalo do kraja sezone? Pitan da znan kad triba igrat kvaifikacijsku za ulazak
Raspašoj is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2006, 12:37 AM   #147
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

još dvanaest kola i tri kola kupa....a za kvalikifikacije trebate se obratit na NSŽSD I JADROLINIJI a ne bi bilo loše ni upravu gradske luke priupitate.a ja bi van ipak preporučio da vi pošaljete na posudbu meni jednog zadnjeg a može i dva ako se ovaj prvi ozljedi, jednog veznog sa livon i desnon, a moga bi uletit i zadnji vezni ako ovom veznom ne bude dan pa da ima ko proigravat a ne da zadnji samo kendaje balune.ja bi malo gušta gledat balun a ne da mi je glava stalno prema gore u vis jer svi nabijaju balun na pasja kola samo da nije kod njih..
e onka kad se ti tvoji dobro ušeme ovdi kod nas onda bi se dalo razgovarat da vas učlanimo..
Old 14-01-2006, 12:42 AM   #148
Raspašoj
Žak Hudek - moj idol

Quote:
Originally Posted by monkul
još dvanaest kola i tri kola kupa....a za kvalikifikacije trebate se obratit na NSŽSD I JADROLINIJI a ne bi bilo loše ni upravu gradske luke priupitate.a ja bi van ipak preporučio da vi pošaljete na posudbu meni jednog zadnjeg a može i dva ako se ovaj prvi ozljedi, jednog veznog sa livon i desnon, a moga bi uletit i zadnji vezni ako ovom veznom ne bude dan pa da ima ko proigravat a ne da zadnji samo kendaje balune.ja bi malo gušta gledat balun a ne da mi je glava stalno prema gore u vis jer svi nabijaju balun na pasja kola samo da nije kod njih..
e onka kad se ti tvoji dobro ušeme ovdi kod nas onda bi se dalo razgovarat da vas učlanimo..

Reka san ti da san sa kapetanijo,jadrolinijom i NSŽSD sve dogovorija. Ovi dva mi financiraju novi stadion u splitu, a Jadrolinija placa troskove puta.
Ovako cemo, da ja i ti odigramo prijateljsku, moreš uzeti sve one koji ti se budu svidali, pa makar to bilo 22 igraca, moreš uzet sve na posudbu na 6 miseci. Baren dok ne uđen u F. ligu. A sad reci, kad oces da iframo friendly??
Old 14-01-2006, 12:46 AM   #149
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

da igramo ok..al friendly?? to ne! ne igra se nikad friendly - ja san za pobjedu uvik.pošteno - pa ko koga zajebe.vi se samo najavite misec dana prije i no frks.
Old 14-01-2006, 12:56 AM   #150
Raspašoj
Žak Hudek - moj idol

Quote:
da igramo ok..al friendly?? to ne! ne igra se nikad friendly - ja san za pobjedu uvik.pošteno - pa ko koga zajebe.vi se samo najavite misec dana prije i no frks.
Ma mislija san prijateljsku da vidiš ove igrace koje misliš na posudbu. A kako ih misliš provjeriti?
Old 14-01-2006, 12:58 AM   #151
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

moraju lokat,fumat i igrat na balun.i da im vumeni nisu mrski.po mogučnosti da su politički neosviješteni.
Old 14-01-2006, 01:01 AM   #152
BILI ANDJEO
Barba's Backup Boy

BILI ANDJEO's Avatar

BILI ANDJEO will become famous soon enough

Quote:
moraju lokat,fumat i igrat na balun.i da im vumeni nisu mrski.po mogučnosti da su politički neosviješteni.
i još kada bi i jedan od tih potencijalnih igrača mogao i sponzorirati i financirati klub...
Old 14-01-2006, 01:04 AM   #153
Raspašoj
Žak Hudek - moj idol

Quote:
Onda, pristaješ li na utakmicu Dalmatinskog derbija?! Da vidimo koje najbolji klub 3.ligasa u Dalmaciji!
Nedilja,15.1.2005.,službena
NK SLOGA-NK LUČKI RADNIK???
Old 14-01-2006, 01:15 AM   #154
BILI ANDJEO
Barba's Backup Boy

BILI ANDJEO's Avatar

Quote:
NK SLOGA
zanimljivo ime za klub... inače, postoji ti klub sloga, iz nove gradiške, igra u trećoj hrvatskoj ligi, pri vrhu je i danas su igrali utakmicu protiv dinama 82 među kojima je bio i cico... službena večera kluba i prijatelja kluba u novoj gradišci trenutno i dalje traje
Old 14-01-2006, 01:18 AM   #155
Raspašoj
Žak Hudek - moj idol

Quote:
Originally Posted by BILI ANDJEO
zanimljivo ime za klub... inače, postoji ti klub sloga, iz nove gradiške, igra u trećoj hrvatskoj ligi, pri vrhu je i danas su igrali utakmicu protiv dinama 82 među kojima je bio i cico... službena večera kluba i prijatelja kluba u novoj gradišci trenutno i dalje traje
Pa šta se mnkulov klub tako ne zove? Ili san ja možda jopet falija?
Old 14-01-2006, 01:25 AM   #156
BILI ANDJEO
Barba's Backup Boy

BILI ANDJEO's Avatar

neam pojma... ali evo, kako čujem osoba koju neću imenovati ( a piše se po novinama da više ne pije ) trenutno je "pijan ko letva"
Old 14-01-2006, 02:21 PM   #157
Raspašoj
Žak Hudek - moj idol

Quote:
Originally Posted by BILI ANDJEO
neam pojma... ali evo, kako čujem osoba koju neću imenovati ( a piše se po novinama da više ne pije ) trenutno je "pijan ko letva"
jeli ta osoba Luda?
Old 14-01-2006, 04:00 PM   #158
BILI ANDJEO
Barba's Backup Boy

BILI ANDJEO's Avatar

Quote:
jeli ta osoba Luda?
ne, ne...

ova osoba obećala je da neće više piti zbog SP-a, a pila je u malti...
baš se nedavno pisalo po novinama... e da se sad novinari dohvate ovoga...

u novoj gradišci domaća loza postaje mu običaj
Old 15-01-2006, 01:13 AM   #159
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

nakon zanimljivih informacija o selektoru izabrane vrste evo i informacija o prvom danu turnira " Tomislav Moškatelo 2006 "..je,je - malo sam zakasnija al triba sve pripremit za sutrašnje utakmice, za treće misto i za finale.Triba se mislit za govorancije posli finala,dodjele pokala,ozvućenje,klapu da zapiva dvi pisme pa sve do toga kako i di ispeć janjetinu za večeru...nije ni meni baš lako...
U prvoj utakmici jadran je lako dobio dalmatinca 4-1 i moga se udobno smistit na tribine sa gajbon bire i pratit dvoboj sloge i varbanja a u kojemu je sloga napokon osjetila slast pobjede ove sezone(!!!!!!!!!!) i sa 3-1 objezbjedila nastup u finalu..Potvrdilo se koliko je dobitno za slogu kad iz splita može doći karoglan i odigrati, škarice za drugi goal i asistencija za njih dokaz su da sloga može kad hoće ( a sutra šta bude...)
Sutra se za treće mjesto sastaju dalmatinac-vrbanj au finalu u 14,00 sati
sloga-jadran. Ujutro posli mise igrači i uprave će posjetiti mjesto počivališta tomislava i položiti cvijeće....
a lučkom radniku poručujem da smo spremni ih ugostiti al o terminu bi se dalo raspravljati i bilo bi nam drago upoznati se sa jednim od najbogatijih klubova u hrvatskoj.....
sloga je ime kluba al to je ovdi nebitno jer ovdi je monkul: monkul...
a da ne bi zauzima previše prostora neću komentirat pobjedu junaka ( bravo momci..) već ću se u tišini otoka pripremati za derbi 12.veljače i molit boga da nam jadrolinija izađe u susret i da će trajekt čekat....
još malo o turniru.....naravno, sloga je igrala pod marokanskom bandirom a ostat će zapamćena i bakljada dok su igraći okupljeni na centru i publika na tribini minutom šutnje odavali počast....i mogu reći da mi je žao šta prijatelj iz torcida org.foto nije moga bit danas na stadionu dolci jer bi mu bilo drago da je marokanac...
ps. pa di je taj el chino????
http://img490.imageshack.us/img490/3609/trle1dv.jpg
..evo broja 11 isprid branke vrbanjanih...
http://img490.imageshack.us/img490/3141/bandira5te.jpg
a i neizbježna je marokanska bandira???....
sutra je večera pa će izvještaj sa finala vjerovatno biti ovdje prikosutra jer ne virujen da će imat ko pisat sutra navečer...
Old 15-01-2006, 01:58 AM   #160
barca_5
Figo je moj idol

barca_5's Avatar

barca_5 is on a distinguished road

cestitam na pobijedi
barca_5 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules