![]() |
![]() |
#101 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Senior Member
![]() |
![]()
kako smo pobjedili bez samira, vrsaljka, badelja i kelave?!
![]() ![]() hebali smo im majku ![]() dinastija mamić se nastavlja, USKOK je naša posljednja šansa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Member
![]() |
![]()
Di si SVABO87, MAJKU TI BALIJSKU JEBEM, KAO I OSTALOJ AUTONOMAŠKOJ, ORJUNAŠKOJ BANDI KOJA UVIK NAĐE NEKI RAZLOG DA BI NAVIJALI KONTRA HRVATSKE. PATI GUBO UŠLJIVA!!!!! I ODJEBI OD HAJDUKA!!!!! HRVATSKA IZNAD SVIH! VELIČANSTVENA POBJEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
ZA DOM SPREMNI! BOG I HRVATI! |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Senior Member
![]() |
![]()
caps off, time samo pokazujes kolki si debil a ne kakve argumente imas
Gledao sam samo golove i stvarno samo ih nakantali usred Istanbula, neznam prije sam skakao na gol hrvatske kao da je i hajduk dao, sada samo meh... P.S. Nadam se da ekipa iz mostara sada slavi jer kada se sjetim 2008 kada je balijska polovica živjela za tursku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Last edited by Sergio; 12-11-2011 at 01:09 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Senior Member
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#108 | |
Slavonijo, tko te nije volio
![]() |
![]() Quote:
![]() Kao trece, reci mi molim te gdje sam ja to reko, da navijam za turke? ja ti zivim u njemackoj,znas li ti kakav je to osjecaj kad oko tebe zive tri milijuna turaka? Ja se bogu zahvaljujem da smo ih danas sredili, neznas koliko sam ponosan da od tih turaka sad neko vrijeme necu nista cuti. Cak se i njemci nama zahvaljuju. I nisam "autonomas" samo nemogu vise tako navijati za "repku" kao prije ( osim protiv turaka i srba) zbog neke stvare koje se dogadjaju u savezu. Ali nikad, bas NIKADA nisam bio PROTIV nase reprezentacije ![]() Inace svaka cast nasim momicma, pogotovo Olicu i Srni...Sta su ova dvojca danas odigrali - svaka im dala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ovo predzadnje ti pogotovo nije tribalo,a odgovorit ću ti potpisom jednog kolege sa foruma- BASKI,IRCI,DALMATINCI. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Moj je tata veći ustaša od tvog.
![]() |
![]() |
#111 |
Senior Member
![]() |
![]()
Bome samljeli ih jučer
![]() |
#112 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#113 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() sad prodat 10 000 karata za uzvrat, ostalih 30 000 podjelit, maminjo će dovest tamburaše i idemo na euro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
mamic - "ova godina bit će označena kao veliki uspjeh hrvatskog nogometa. Hrvatska se plasirala na EP u Ukrajinu i Poljsku, Dinamo igra Ligu prvaka. To je poruka svima onima koji su se nabacivali blatom na hrvatski nogomet, koji su ga polijevali crnilom. Nakon večeri u Istanbulu sve je sjajno, divno, hajdmo sad svi uživati.".
markovic - "jebe mi se i za vas i za izjave! Gdje su sada ti favoriti za HNS?" Zidak je neki dan pisao o najljepsem i najgorem scenariju utakmica s Turskom ... po njemu najljepsi je nazalost pogodio sto pokazuju i izjave mamica i markovica gori "... Vlatko Marković i Zorislav Srebrić bit će spašeni od narodnog gnjeva i vikat će Štimcu: “Nećeš, razbojniče”! ... Sammiru će biti oproštene sve lumperajke i na SP-u u Brazilu bit će u hrvatskoj ekspediciji." Jbga sad nazalost necemo doznat bi li se i onaj po njemu najgori ostvario "Kompletan Hrvatski nogometni savez išuljat će se iz Rusanove ili požarnim stepenicama ili na vrata za poslugu."
![]() |
#115 |
Senior Member
![]() |
![]()
http://sportske.jutarnji.hr/-najpono...se----/986677/
evo ga, nije dugo trebalo cekat. pa vi navijajte i veselite se braco hrvti, jos da hdz ponovno dobije mandat i sve ce bit divno i krasno, hrvatska ce cvasti.
![]() |
#116 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Draža mi je jedna turska riječ od cijele hrvatske nogometne repke ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
deutschtürke
![]() |
![]()
svaka čast momcima, napokon su odigrali utakmicu s mudima, za razliku od onih sranja dosada.....
razbit Tursku u Istanbulu s 3:0, kad smo svi, uključujući i mene očekivali pušing sa 3:0, stvarno kapa do poda, nisan virova da naši imaju snage za to nakon ovako kriminalnih kvalifikacija.... a ljude koji će želit da Hrvatska ispadne da bi se Mamić i Marković makli neću i nemogu razumit, nisu oni Hrvatska, i ka šta je neko već ode prije mene reka, niste navijali protiv Hajduka dok su ga vodili Livaja, Svaguša, ili prije Grgić ili ne znam ko, zato ne serite kvake i ne likujte nakon odlične pobjede Hrvatske..... i žalosno je da zaboravljate da nas ima sve skupa ko taj kvart u Istanbulu di se igrala utakmica, a razguzili smo ih ko niko...... a dosta vas će možda za tjedan dana u Vukovar na 20 godina, a već navijate protiv Hrvatske radi ova dva izroda i smeća od ljudi..... U svakom slučaju, još dovršit posao u Zagrebu i pakirajmo kufere za Euro........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Senior Member
![]() |
![]()
Odlična utakmica jučer u Istanbulu, napokon je Bilić pogodija s taktikom i odabirom igrača. Vidjelo se koliko nam znači Olić, čovik sa svoje 32 godine ima više snage i brzine od mnogih koji ni 25. nisu prešli. Svaka čast momcima na igri i pobjedi, i svaka čast svima onima koji su potegnuli do Turske bodrit Hrvatsku. Isto tako svaka čast Torcidi na organiziranom praćenju utakmice uz svinjetinu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|