![]() |
![]() |
#14241 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
somo se nimos co zvat sucko sa tockon.
![]() |
![]() |
#14242 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14243 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14244 |
Senior Member
![]() |
![]()
ocito je da se kuho ovako nisto vec puno puno godisc.negovorin za ovo jucere jer nison bi i nean pojma ca se dogodilo...ali cinjenica je da juznjak na ovin nocin kako se ponosodu i vodidu klub i cinidu sve nopoko sa tin ca je uve da je financijska moc(?) primarna stvor za ostvarit rezultat u ovoj nasoj ligi koja mora predstavijot sve suprotno od onega na cemu juznjak lavuro godiscima.judi nasa liga je opasno otrovona sa nikima vrijednostima koje nebi smilie bit primarne na ovoj razini natjecanja i za to je nojvece kriv juznjak i posrnuli poskok
![]() |
#14245 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
inače....Skupština Sloge je prihvatila ostavku predsjednika, danas Sloga doćekuje na stadionu Dolci NK SOŠK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14246 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14247 |
Member
![]() |
![]()
Gustavo ti si se pokaza malo gluplji ovdi na forumu,nerazumim sta vama smeta juznjak,poskok ili neki drugi klub sta igra s igrocima iz vanka,umisto da liga bude sta zanimljivija i da se igra sta lipsi nogomet ,da ljudi mogu doc pogledat koju utakmicu dobru a ne samo nabijanje baluna,tebi je to glupo,a ovi neredi sta budu na terenu su krivi bas budale kao sta si ti,imas igrat i borit se na sportski nacina ili stoj i spavaj doma jer si onda jedino pametan...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14248 |
Member
![]() |
![]()
GUSTAVO vece budale od tebe sigurno nema,kako te nije sram ovo pisat,jedan igrac juznjaka lezi na podu a 6 njih ga tuce nogom u glavu, a predvodnik mu onaj mali mulac koji ga je udara kao da loptu udara,jesi vidija momku glavu i oko koje je moga izgubit,samo je taj mulac naletija na krivoga i puno puno luđega koji mu sigurno nece ostat duzan...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14249 | |
don
![]() |
![]() Quote:
para vrti tamo gdje burgija nemože, parama mogu kupiti sve, političare, nogometaše, sudije!!! Ali upamti frajeru: da ti pare ne mogu, kupit raju ISKRENU...
![]() |
![]() |
#14250 |
Member
![]() |
![]()
nison iti ništa pisat jer nema smisla opče čo govorit...ne opravdavan nikakovo nasilje i tučnjavu...ali ako čemo govorit onda otvormo sve korte na stol...moj suigrač ako čemo otvoreno Hrvoje Grabić je stao u obranu siuigrača nakon šta je igrač brojem 20 nakon šta mu je Matko Čović uzeo loptu udri ga peston...i tu je nastala prova ludnica.neka se jovi igroč koji ne bi broni svoga suigrača.somo ču reč da nismo itili okrenit guzicu južnjacima jer nikome nečemo molat tako ni njima..ne govori niko kako je sudac nas ošeti barenka za jedon penal,niko ne govori kako su se ponošali trener i uprava nk južnjaka za vrime utakmice...počeli su feštat pri nego je prvenstvo gotovo..mi smo se borili do zodnje kapi znoja,to ča ste vi primitivni i umišljeni,govorim o pojedincima iz južnjaka jer san sa puno njih iz južnjaka dobar,to van ne doje na pravo da morete činit ča vas je voja.južjnaku niko ne osporava prventvo ako ga osvoje,jer ako budu parvi znači da su bili boji i da in tuko čestitat..i somo još jedno,neka slobodno ko napadne grabića iz osvete na račun ove utakmice,e pa tin siguro več ne bi dohodi u jelsu to mu jo garantiran...osveta ni rješenje.ko je čo učini,neka bude kažnjen,a ne da priti niki glupson i idiot ala onega koji je započe gveru i dobi po nosu..tučnjava ni rješenje,ali neka bude kako tuko bit.neka bude pravedno i istinito..pozdrav zekotima i drogo m i je da smo se borili i igrali ko lavovi jer su nas podcijenili pri utakmice..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14251 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Ovako Totti, mogu reći da si jedan veliki licemjer i jadnik. To si pokazao par puta već ovdje, najviše kad si pričao o pravilniku svog kluba pišući o njemu kao o Svetom Pismu a uopće se tvoj klub toga ne drži. Koliko znam vaš igrač koji je udario suca trebao bi dobiti ispisnicu iz kluba, a do toga nije došlo? Poštena odluka po tvome je jedino ona po kojoj Levanda dolazi u prednost prije zadnjeg kola. Kad nešto ne vidiš onda to ne komentiraj, a bolje ti je da nisi vidio jer da si vidio onda bi rekao IGRAČI JELSE KOJI SU UDARALI NOGOM U GLAVU IGRAČA NA PODU SU BOLESNI. Ili si ti od onih koji bi rekli: NEKA ZASLUŽILI SU TO? Nakon što smo zabili gol za izjednačenje, moj suigrač uzima loptu iz gola i kreće prema centru. Hvata ga igrač Jelse Čović i uzima mu loptu te se njih dva hrvaju za tu loptu i padaju na pod i nastavljaju hrvanje za tu loptu, jer do kraja bi ostalo zajedno s nadoknadom nekih 10 minuta. Možda malo možda dovoljno. U tom trenutku vidim nešto poslije čega mi više nogomet nije bitan: igrač Hrvoje Grabić ga udara jedanput nogom u glavu a Grgo Barbić ga udara dva puta nogom u glavu. Oni i neki na Forumu kažu da su branili suigrača, ali ja bih rekao da su išli ozbiljno ozlijediti našeg igrača. Komentari po kojima je Južnjak kriv za prekid su tragedija za vaš nogomet i jedino moguće objašnjenje je : NE ŽELIMO VLAHE U NAŠEM NOGOMETU. OK, ali ovo je prešlo granice i zato se iskreno nadam da će se ta 2 momka jednom naći na podu i da će ih netko šutati nogom u glavu i onda osjetiti ono što je naš igrač osjetio jučer... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14252 |
Member
![]() |
![]()
Samo da nesto recem na temu svega jel vi sa hvara mislite da nas vridja sta govorite da smo vlasi,ljudi moji nebi imali za sastavit ligu da nije ljudi sa strane...vridjate vlase a u skoro svakoj momcadi ima igraca sa strane...mogu zamislit kakva bi kvaliteta bila kad bi igrali svi sa hvara tj.bi li uopce mogli igrat veliki nogomet ili samo mali sta ga igrate!!!tenzije su se digle jer ce ljudi iz splita osvojit prvenstvo hvara,igraju za momcad sa hvara i u cemu je problem,odstupite iz hns i donesite odluku na ne moze igrat niko sa stra pa onda lipo igrajte,umisto da se koncentrirate na balun vi ste nadrkani jer vas netko kvaliterniji dobije...zakljucak svega -ma smijesni ste
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14253 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Da si baren malo priostojnije odgojen bar bi se potrudio PROČITAT šta sam ja to napisao pa bi doša do malo pristojnih zaključaka. Razgovara san jucer i jutros sa nekoliko igrača Južnjaka, Jelse a i sa pandurima koji su bili na utakmici i svi se oni slažu u svemu a to je da niko ne poriće da je bilo žalosno i tragično što se događalo. Ako želiš njihova imena slobodno me pitaj. U interesu je otočkog nogometa da se ova liga završi na POŠTEN način, a nažalost opet će se riješavat u Splitu. A biti ce riješena sa priznanjem postojećeg rezultata i kažnjavanjem 5 igrača Južnjaka i pari mi se 3 Jelse. To je vec sinoc reka tajnik saveza. Kad nemaš što pametnije reći onda udri i po klubu koji nema apsolutno nikakve veze sa ovim mojim stavom i mišljejnjem. Dakako kad vec spominješ Levandu i onu prošlogodišnju sramotu to treba osudit i rigorozno kaznit. Savez je kaznio našeg igrača sa 9 mjeseci i on je to odradio. Pravilnik o kojeg spominješ vec godinama ne postoji tj. bio je vazeci samo jednu sezonu, eto pa drugi put provjeri da ne ispadnes smiješan. A smješan si kad opće ides opravdavat bilo koga za bilo što. To je jadno a licemjerno je kad pozivaš na tuču. A ja ispa ovakav i onakav kad sam napisa što su mi igrači Južnjaka i Jelse rekli, a kako bi onda nazva tebe kad pozivaš na fizičko obračunavanje. Neka ti Bog oprosti! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14254 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14255 |
Member
![]() |
![]()
komentar od danijela: OK, ali ovo je prešlo granice i zato se iskreno nadam da će se ta 2 momka jednom naći na podu i da će ih netko šutati nogom u glavu i onda osjetiti ono što je naš igrač osjetio jučer...
iskreno se nodon da ovo nis misli ozbilno nego da si reko u afektu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14256 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ovo se što se događa i u našoj ligi ali i u županijskoj je samo preslika nebrige za balun od strane onih koji vode savez i sl.
Dok se god ne počme drastično sankcioniat sve od igrača do sudaca nema reda na terenima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14257 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ali sigurno je u efektu pa mu necemo zamirit. sigurno vec piše po kompjuteru TOTTI OPROSTI JER NE ZNAM ŠTO ČINIM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14258 |
Member
![]() |
![]()
Neznon Totti kako ti već znoš ishod utakmice i ko će bit kažnjen.Po meni je jedino mjerodavno ča je sudac napiso.Mora se sastat nika komisija i čita se izjave suca i klubova,i naravno komisija odluči kako je sudac napiso.Amo neka stavidu da je 2:2,i možda se žalidu i jedni i drugi.Kako je onda u nediju regularno prvenstvo,a žalba neće bit riješena do nedije.Tajnik je sinoć reko da će bit 2:2,a još ni vidi izvješće suca.Tajnika su sinoć siguro zvoli i Ješani i Sveto Nedijani i Grobjani i Povjerenik i neznon ko već,i sad skin je u bojim odnosima tako će riješit.Zato nom je država ovakva.Južnjaci imodu jednu priču,Ješani drugu,a mjerodavna je izjava sudca i njegovih pomoćnika i delegata utakmice.Po meni bi vajalo nastavit utakmicu zognjih deset minutih,Jelsa sa sedam igračih,a Južnjak sa devet.To je ono ča sam jo vidi,a bi sam poviše Jelšonskog gola.Jo iskreno onako nebi mašku potego nogon u glovu,jo neznom kako je onemu broju 20 glova ostala na mistu.Sve je odgoj,a tega nažalost više nema.................
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14259 |
Senior Member
![]() |
![]()
Slozen se sa tebom.
Kako bilo da bilo ni dobro da se prvenstvo odlucuje u Splitu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14260 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
odgovori mi sta su vam ti momci napravili i ucinili da ih se svaku utakmicu vrijeđa,provocira i prijeti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|