![]() |
![]() |
#14961 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Bila je dobra i borbena utakmica u kojoj smo po meni zasluženo pobijedili a to je ono najvažnije makar ga dali u 90-oj minuti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14962 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14963 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
takoje ) borbena tekma i cak mislim zanimljiva gledateljima ca je najbitnije! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14964 |
Senior Member
![]() |
![]()
mladost-vrisnik 1-2 nelosa utakmica, mladost povela pocetkom 2. poluvremena...mlada ekipa vrisnika dokozala da kad je nas napadoc jasha u formi mozemo svakoga dobit.tino daje gol nakoni preciznog centarsuta rogi-ja , a u sami smiraj utakmice nas trenerski dvojac A.B i M.G rade shemu i postavljaju Ja-Shu u napad a on mozda 10-ak min prije kraja dvoboja velemajstorski "salje po cevape" stopera mladosti i samim spicom kopacke sigurno i rutinirano u stilu Davora Sukera salje loptu u mrezu pored nemocnog vratara mladosti. Danas su svi igraci Vrisnika pokazali nevjerojatnu dozu borbenosti pred kojom je poklekla i ove sezone jako cvrsta ekipa mladosti...
Spomenimo i da je ekipa mladosti danas igrala stalno na granici zutog kartona...
![]() |
#14965 |
Junior Member
![]() |
![]()
varbonj-jelsa 3:0
povratak dvojice grgota;jedon se ni vidi,a drugi je do 3 gola BRAVO NAŠI
![]() |
#14966 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() RASPORED IV KOLA 10 i 11 STUDENOG 2012 N.K.SLOGA-N.K.VATRA nedjelja 11.11.2012 igralište Dolci u 14.30h N.K.VARBONJ-N.K.HVAR nedjelja 11.11.2012 igralište Gorica u 14.30h N.K.VRISNIK-N.K.JELSA nedjelja 11.11.2012 igralište Pelinje u 12.30h N.K.SOŠK-N.K.MLADOST nedjelja 11.11.2012 igralište Pelinje u14.30h N.K.LEVANDA-N.K.JADRAN subota 10.11.2012 igralište Hvar u 14.30h |
![]() |
![]() |
![]() |
#14967 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
vatra je imala poneku sansu i dosta cvrstu obranu ali je kvaliteta presudila hvar i sloga, nema se co komentirat nojvece razocarenje za mene jelsa, varbanjcic 3 gola svaka mu cast( a koliko ce onda tek dat na rukometu ![]() a moja pozitivni rezultati u sucurju se nastavljaju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14968 |
Member
![]() |
![]()
sloga-vatra 1iV
varbonj-hvar x vrisnik - jelsa x levanda-jadran x2 ili manje od 2.5 sošk-mladost x |
![]() |
![]() |
![]() |
#14969 |
Senior Member
![]() |
![]()
hvar je uvjerljivo dobi slogu ali zamjetio sam jednu stvar a to je klupa sloge koja je bila puna, koliko sam vidi mladih igraca, dok je na klupi hvara bilo 5 igraca. svaka cast slozi na ovolikom broju igraca s obzirom na rezultate.
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14970 |
Senior Member
![]() |
![]()
N.K.SLOGA-N.K.VATRA x
N.K.VARBONJ-N.K.HVAR 2 N.K.VRISNIK-N.K.JELSA 1 N.K.SOŠK-N.K.MLADOST x N.K.LEVANDA-N.K.JADRAN 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14971 |
Member
![]() |
![]()
Jadran - SOŠK 2-0 (1-0) Planjar, Sirko
Jadran zasluzeno dosa do pobjede. Bilo bi to mnogo lakse da se strateg Jadrana malo prije odlucio na jednu vrlo bitnu zamjenu. Mladić na desnom krilu u svega 10 min nekoliko je puta ispremiješao obranu Soška te pobrao ovacije mnogobrojne publike. Čuli su se povici varaj ga, igračino i slično. jos da ni bilo sparine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14972 |
Member
![]() |
![]()
Vatra-Južnjak-0-2-Darko,Marko
Južnjak dosta bolji u prvo poluvrijeme ali bez realizacije.Vatra se u drugo poluvrijeme budi imala je 2 -3 sanse za povest ali nakraju Južnjak sa dvo gola zasluženo odnosi 3 boda.Žol mi je ca vatrani ni realizirala svoje šanse moglo je drukčije zavoršit!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14973 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
sad dolazi veliki ispit ,levanda u hvaru,i ako poloze taj test ,mogu puno! a ako ga ne poloze nemogu nista jer se jadran svake godine raspadne nakon 2,3 poraza sican se prin 2,3 godine kad su dobila hvara u starigradu 5-2 s tim da je hvar vodio 2-0,bila je opca euforija najavljivo se uvjerljiv naslov a onda VELILA NULA! zapamtite ovo
![]() |
![]() |
#14974 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
na današnjoj Skupštini NS, izabran je novi predsjednik saveza u liku i djelu ( vidit ćemo) Alojzija Šuprahe...izabran je i čitav niz potpredsjednika i novi izvršni odbor.
Staro rukovodstvo saveza je već prije Sazvalo Skupštinu koja se tek treba održati. Gušt je bit sa strane svega i promatrat..i promatrat...i promatrat........i gledat...i gledat... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14975 |
Senior Member
![]() |
![]()
N.k.sloga-n.k.vatra 2
n.k.varbonj-n.k.hvar 2 n.k.vrisnik-n.k.jelsa 1 n.k.soŠk-n.k.mladost 1 n.k.levanda-n.k.jadran 1
![]() |
#14976 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
1,2,1,2,1 = 7 : 5=3,5 / ocjena kola: vrlo dobar.
![]() al kako 7:5 nije 3,5 onda kvragu sve. Sloga napokon pobjeđuje, Jadranu je ili ili upravo sad, Jelsa se mora isčupat ili se Vrisnik otisnut visoko, Hvar nema kiksa inače by by i tako utakmica po utakmica, opet sve vrlo dobar, da ne rečen odličan ako napokon Sloga POBIJEDI . |
![]() |
![]() |
![]() |
#14977 |
Senior Member
![]() |
![]()
Cestitom igrocima moga Fora na demonstrociju sile protiv Sloge koja je prikovana za dno tabele. Ocekivo som pobjedu od 3-4 gola ali 10 nimom co nadodat nego cu zavrsit tako ca cu rec samo da ce se svakom klecat koljena kad dodu igrot protiv mog Fora. Igroliste Krizna luka je uzoreno poje za svih koji dodu protiv mog Fora.
![]() |
#14978 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14979 |
Member
![]() |
![]()
N.k. Sloga-n.k. Vatra-1
n.k. Varbonj-n.k. Hvar-2 n.k. Vrisnik-n.k. Jelsa-2 n.k. SoŠk-n.k. Mladost-1 n.k. Levanda-n.k. Jadran-2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14980 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Južnjaku nikad neće klecat kolina protiv Hvara, a neće ni nekima drugima. A ti POKISLO GOVNO si jedno veliko govance koje puno sere !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|