[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-11-2012, 06:22 PM   #14981
Kagawa - 90
Senior Member

Kagawa - 90's Avatar

Kagawa - 90 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by riquelme View Post
Južnjaku nikad neće klecat kolina protiv Hvara, a neće ni nekima drugima.

A ti POKISLO GOVNO si jedno veliko govance koje puno sere !!!
pogledaj omjer zadnjih godina
on sere sta on hoce,i ima pravo na to
izvukli ste bod sad ko ''domacin'' ali docete nam u goste !
Old 06-11-2012, 07:04 PM   #14982
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Pokislo govno is on a distinguished road

Quote:

Co jo serem co te ni srom takve rici pisot. Jo govorim istinu niti som spomeni Juznjok niti som reka co vezi drugog kluba. Ovo je forum i pisot cu ca me voja.
Old 06-11-2012, 07:31 PM   #14983
A jo neznon
Member

A jo neznon's Avatar

A jo neznon is on a distinguished road

Quote:

Svak ovdje ima pravo govorit sta mu padne napamet.Istina Hvar je jaka momcad,i doma tesko ko moze njih dobit.Ako lani,Hvar rijetko izgubijo u zupanjisku ligu,ove godine mozda nece niti jednu utakmicu izgubiti od forske klubove.Sad ne govorim da ce Hvar dobit svih po 10-0.A vi navijaci Juznjaka nemojte se umisliti,ove godine NECETE OSVOJITI LIGU.
A jo neznon is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2012, 07:34 PM   #14984
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

cunga lunga is on a distinguished road

Vrisnik-Jelsa - u nediju
teska utakmica za jedne i druge,jesa potresena porazon od varbanja mi smo malo u bojemu raspolozenju posli zodnjega kola. Smatran da je veliki hendikep jese to ca su prominili trenera, Njihov bivsi trener zno nasu ekipu dosta dobro i od njegovih shemih me uvik bilo stroh. somo sad smo se mi paricali na njegove smicalice a on vec ni trener. i co sad? po meni je jesa favorit u ovoj utakmici, imodu boje igroce, imodu grgota koji moze uvik rijesit utakmicu, sigurnega golmana i granitnu obranu. bice puno puno tesko protiv jese nodomo se bar bodu

Ne zelim da se blamiram...
cunga lunga is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2012, 10:05 PM   #14985
riquelme
Senior Member

riquelme is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Kagawa - 90 View Post
pogledaj omjer zadnjih godina
on sere sta on hoce,i ima pravo na to
izvukli ste bod sad ko ''domacin'' ali docete nam u goste !
Pa ko govori o omjeru.

On ima pravo na to je li? On ima pravo govoriti da su Sloga, Vatra otpaci je li tako?
Ma Kagawa moram ti reći da si i ti kao i POKISLO GOVNO jedno obično govance ustvari GOVNO.
riquelme is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2012, 11:15 PM   #14986
zoc uvik jo???
Senior Member

zoc uvik jo???'s Avatar

zoc uvik jo??? is on a distinguished road

Quote:
Pa ko govori o omjeru.

On ima pravo na to je li? On ima pravo govoriti da su Sloga, Vatra otpaci je li tako?
Ma Kagawa moram ti reći da si i ti kao i POKISLO GOVNO jedno obično govance ustvari GOVNO.
Svako ima svoje misljenje i isto tako ga ima pravo izrazit na svoj nacin bez obzira kakve gluposti pise ode...Naravno da Sloga,Vatra i ostali klubovi nisu otpatci ali to je misljenje pojedinca,a ne misljenje vecine ode na forumu isto tako nema razloga napadat Kagawu jer on u zadnje vrime nije napiso niti jedan negativan post o nekoj drugoj momcadi...
Old 06-11-2012, 11:29 PM   #14987
Kagawa - 90
Senior Member

Kagawa - 90's Avatar

Quote:
Pa ko govori o omjeru.

necu padat na tvoje provokacije
istina je,on ima pravo govorit sta oce,ali sad je tu administrator da odluci jel to prikladno ili nije,on je za ono sta je napiso i dobio opomenu,tu je prici kraj,on nije spomenuo nista o tome posli nego samo ti ovim sadasnjim postom
Old 07-11-2012, 12:03 AM   #14988
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Pokislo govno is on a distinguished road

Riquelme ti si zodnji covik koji more rec o vricanju vec sam dulje vrime na ovom forumu i pogleda som neke tvoje postove i vise judi si nazvo bud***m, kre**nu i takvih ostalih rici dok som jo u svojih sada vec 59 posta nisom nikog prozva ni reka da je bud**a ili kr***n a ono u vezi 'otpakom' som shvati svoju pogresku i dobi som zasluzu opomenu s ovim postom sam zavarsi ovu nepotrebnu rasprovu.
Old 07-11-2012, 12:12 AM   #14989
Kagawa - 90
Senior Member

Kagawa - 90's Avatar

[QUOTE=Pokislo govno;281441]Riquelme ti si zodnji covik koji more rec o vricanju vec sam dulje vrime na ovom forumu i pogleda som neke tvoje postove i vise judi si nazvo bud***m, kre**nu i takvih ostalih rici dok som jo u svojih sada vec 59 posta nisom nikog prozva ni reka da je bud**a ili kr***n a ono u vezi 'otpakom' som shvati svoju pogresku i dobi som zasluzu opomenu s ovim postom sam zavarsi ovu nepotrebnu rasprovu.[/QUOTE

nadam se da ce monkul uvidit ovo,jer ode ne zelimo provokacije ,a to je upravo sta on radi i sta zeli izazvat
Old 07-11-2012, 12:59 AM   #14990
A jo neznon
Member

A jo neznon's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kagawa - 90 View Post
necu padat na tvoje provokacije
istina je,on ima pravo govorit sta oce,ali sad je tu administrator da odluci jel to prikladno ili nije,on je za ono sta je napiso i dobio opomenu,tu je prici kraj,on nije spomenuo nista o tome posli nego samo ti ovim sadasnjim postom
Kagawa 90 ako nisi primijetio on provocira samo zbog ljubomore,ljubomoran je samo jer
Juznjak nece nista osvojit,vec po komentarima forumu se vidi da su se stisli,nije samo on vec jos jedna BUDALA koji provocira
Old 07-11-2012, 01:07 AM   #14991
Kagawa - 90
Senior Member

Kagawa - 90's Avatar

Quote:
Originally Posted by A jo neznon View Post
Kagawa 90 ako nisi primijetio on provocira samo zbog ljubomore,ljubomoran je samo jer
Juznjak nece nista osvojit,vec po komentarima forumu se vidi da su se stisli,nije samo on vec jos jedna BUDALA koji provocira
to se podrazumijeva,cu san da su im vatreni pruzili otpor i da su zasluzili bod ako ne i pobjedu,te da su se izvukli ....kad nalete na ovaj mladi i poletni jadran nece se dobro provest jer in taka momcad sigurno ne pase,dok ponavljam,mislim da ce jadran imat problema sa levandom sa kojom su uvik imali problema a cak mislim da duze vrijeme neznaju za pobjedu protiv levande,pa ce im to bit motiv vece
Old 07-11-2012, 02:03 AM   #14992
riquelme
Senior Member

Sad kad je POKISLO GOVNO završija raspravu ću prokomentirati malo i KAGAWU...

Vatra je odigrala dobru i pravu mušku utakmicu i imala je svojih šansi.
Južnjak je imao malo više šansi i iz 2 smo dali gol.

Realizacija nam nije jača strana, ali s obzirom da su nam glavni napadači Darko i Nikola igrači koji ginu za svoju momčad i ne gledaju kako se ostali bore u fazi obrane nego su oni prvi u obrani to je sve normalno.

E sad ti spominješ Jadrana po meni najperspektivniju momčad na otoku Hvaru.
Uvijek je nezgodno igrati s Jadranom. Više puta smo ih pobijedili ali par puta su nas razbili.

I siguran sam da momci iz Starog Grada imaju redovite treninge da bi bili bolja momčad nego NK Hvar...
Old 07-11-2012, 02:05 AM   #14993
riquelme
Senior Member

Realizacija nam nije jača strana, ali s obzirom da su nam glavni napadači Darko i Nikola igrači koji ginu za svoju momčad i ne gledaju kako se ostali bore u fazi obrane nego su oni prvi u obrani to je sve normalno.

Uvijek je nezgodno igrati s Jadranom. Više puta smo ih pobijedili ali par puta su nas razbili.

I siguran sam da momci iz Starog Grada imaju redovite treninge da bi bili bolja momčad nego NK Hvar...
Old 07-11-2012, 10:23 AM   #14994
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

mr.BIG is on a distinguished road

Obični REDIKULI!!!
Old 07-11-2012, 12:20 PM   #14995
A jo neznon
Member

A jo neznon's Avatar

Quote:
Originally Posted by mr.BIG View Post
Obični REDIKULI!!!
Ko je redikul?Mi,koji samo kazemo da ovdje svak moze komentirati bilo sta(Naravno bez uvrede i prostote)ili oni koji napadaju zbog malo ostriji post?
Old 07-11-2012, 01:19 PM   #14996
Kagawa - 90
Senior Member

Kagawa - 90's Avatar

Quote:

postujem sirkota i sandrota to su im najjace karike,ali kakav je ovaj isti jadran bio u drugom dijelu prosle sezone,istog ovog jadrana je hvar dobio sa kadetima uz dva seniora!!!! jel ti sad jasnije!!!
stoji to sta govoris da imaju perspektivu ali igraju vec par godina sa ovom momcadi i nisu napravili nista
hvar igra bez 5,6 prvotimaca,dakic,filip,domancic ozlijedeni bepo,tomi,bucat na faksu o cemu da pricamo dalje?
za mene je jadran nije jaci od nikoga jer su ode sve podjednake momcadi jedan put jedan dobije,drugi put drugi...i tako u nedogled
tek su 3.kola prosla ,nisu imali neki ozbiljniji test ...sad ce im doc jelsa,hvar,juznjak,levanda...
Old 07-11-2012, 01:33 PM   #14997
sucuranin
Member

sucuranin is on a distinguished road

Quote:

pise istinu ovode i reka je da mu je zol ca je napiso za slogu i vatru i ti mu jos i govoris da je govance samo da znos pogledo san tvoje postove i vidi son kako pises drugima i more te bit srom kako nazivos druge ljude na ovemu forumu
sucuranin is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2012, 04:53 PM   #14998
gustavo
Senior Member

gustavo is on a distinguished road

Quote:
Pa ko govori o omjeru.

ti ode vriđoš svakoga i fermoj s tin i poj lez ili poj u vlašku tumač i ne vriđoj već nikoga na ovemu forumu. provokatoru.
gustavo is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2012, 06:19 PM   #14999
A jo neznon
Member

A jo neznon's Avatar

Quote:
Originally Posted by gustavo View Post
ti ode vriđoš svakoga i fermoj s tin i poj lez ili poj u vlašku tumač i ne vriđoj već nikoga na ovemu forumu. provokatoru.
BRAVO!!!!!.Napokon,neko je rekao provokatoru da zasuti a da nije navijac Hvara.

Last edited by A jo neznon; 07-11-2012 at 06:55 PM.
Old 07-11-2012, 08:31 PM   #15000
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

http://www.hnkhajduk.com/forum/announcement.php?f=22

evo..somo da se prisitite....
je da se na Forumu svak može izražavat onako kako misli i sa onin ća misli...al to ne znači u svakom slučaju da je to u skladu sa Pravilima ponašanja.... niti da ću jo tolerirat..za sad son somo upozori na ono pisanje vezano uz Slogu i Vatru, i to somo upozori a ne i kazni - jer ka i uvik, mislim da od kažnjavanja nema ništa a ne zato jer pušton sve nego zato jer virujen u SVE korisnike Foruma da svaki za sebe zno ća je pravo a ća ni, da mu se to ne mora crtat. Ukoliko neko bude inzistiro svojim upisima, slijedit će mu opomena i odma posli ukoliko napravi i jedon "krivi korak" automatsko baniranje..jo son na privatne poruke uvik dostupan za odgovorit, učinit uslugu ili bilo čo...somo Vos molim da ne šprkomo Forum šporkarijima i virujte mi da možda ono ća je meni šporkarija možda nekome od Vos i ne izgledo ka šporkarija - al moja je zonja..

evo za početak poslat ću poruku jednemu od korisnika....pa ćemo vidit.

slijedi 4. kolo, zanimljivo po mnogočemu, meni osobno zanimljivo jer utakmica između Sloge i Vatre cmijo da bi napokon ili jedni ili drugi mogli s guštom popit pivu posli te utakmice, o utakmici između Levande i Jadrana ni čo pun o pisat... Jadran se zalaufa, Levanda je ( bar tako govore rezultati proteklih godina...) sposobna zaustavit Jadrana i sigurno bit će to jedna od boljih utakmica naše lige ovog četvrtog kola. Vrisnik-Jelsa također zanimljiva utakmica, susjedski derbi, igrači se međusobno itekako dobro poznaju, Jelsa je valjda svjesna da je mogla i bolje startat, a Vrisnik pobjedom ide visoko.... Spomenute utakmice ne omalovažaju preostale i bilo koju utakmicu da odaberete za pogledot virujen da nećete falit....

veseli i zdravi bili.
monkul is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules