![]() |
![]() |
#14981 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
on sere sta on hoce,i ima pravo na to izvukli ste bod sad ko ''domacin'' ali docete nam u goste !
![]() |
![]() |
#14982 |
Senior Member
![]() |
![]()
Co jo serem co te ni srom takve rici pisot. Jo govorim istinu niti som spomeni Juznjok niti som reka co vezi drugog kluba. Ovo je forum i pisot cu ca me voja.
![]() |
#14983 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14984 |
Senior Member
![]() |
![]()
Vrisnik-Jelsa - u nediju
teska utakmica za jedne i druge,jesa potresena porazon od varbanja mi smo malo u bojemu raspolozenju posli zodnjega kola. Smatran da je veliki hendikep jese to ca su prominili trenera, Njihov bivsi trener zno nasu ekipu dosta dobro i od njegovih shemih me uvik bilo stroh. somo sad smo se mi paricali na njegove smicalice a on vec ni trener. i co sad? po meni je jesa favorit u ovoj utakmici, imodu boje igroce, imodu grgota koji moze uvik rijesit utakmicu, sigurnega golmana i granitnu obranu. bice puno puno tesko protiv jese nodomo se bar bodu
![]() |
#14985 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
On ima pravo na to je li? On ima pravo govoriti da su Sloga, Vatra otpaci je li tako? Ma Kagawa moram ti reći da si i ti kao i POKISLO GOVNO jedno obično govance ustvari GOVNO. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14986 |
Senior Member
![]() |
![]()
Svako ima svoje misljenje i isto tako ga ima pravo izrazit na svoj nacin bez obzira kakve gluposti pise ode...Naravno da Sloga,Vatra i ostali klubovi nisu otpatci ali to je misljenje pojedinca,a ne misljenje vecine ode na forumu isto tako nema razloga napadat Kagawu jer on u zadnje vrime nije napiso niti jedan negativan post o nekoj drugoj momcadi...
![]() |
#14987 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
istina je,on ima pravo govorit sta oce,ali sad je tu administrator da odluci jel to prikladno ili nije,on je za ono sta je napiso i dobio opomenu,tu je prici kraj,on nije spomenuo nista o tome posli nego samo ti ovim sadasnjim postom
![]() |
![]() |
#14988 |
Senior Member
![]() |
![]()
Riquelme ti si zodnji covik koji more rec o vricanju vec sam dulje vrime na ovom forumu i pogleda som neke tvoje postove i vise judi si nazvo bud***m, kre**nu i takvih ostalih rici dok som jo u svojih sada vec 59 posta nisom nikog prozva ni reka da je bud**a ili kr***n a ono u vezi 'otpakom' som shvati svoju pogresku i dobi som zasluzu opomenu s ovim postom sam zavarsi ovu nepotrebnu rasprovu.
![]() |
#14989 |
Senior Member
![]() |
![]()
[QUOTE=Pokislo govno;281441]Riquelme ti si zodnji covik koji more rec o vricanju vec sam dulje vrime na ovom forumu i pogleda som neke tvoje postove i vise judi si nazvo bud***m, kre**nu i takvih ostalih rici dok som jo u svojih sada vec 59 posta nisom nikog prozva ni reka da je bud**a ili kr***n a ono u vezi 'otpakom' som shvati svoju pogresku i dobi som zasluzu opomenu s ovim postom sam zavarsi ovu nepotrebnu rasprovu.[/QUOTE
nadam se da ce monkul uvidit ovo,jer ode ne zelimo provokacije ,a to je upravo sta on radi i sta zeli izazvat
![]() |
#14990 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Juznjak nece nista osvojit,vec po komentarima forumu se vidi da su se stisli,nije samo on vec jos jedna BUDALA koji provocira |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14991 |
Senior Member
![]() |
![]()
to se podrazumijeva,cu san da su im vatreni pruzili otpor i da su zasluzili bod ako ne i pobjedu,te da su se izvukli ....kad nalete na ovaj mladi i poletni jadran nece se dobro provest jer in taka momcad sigurno ne pase,dok ponavljam,mislim da ce jadran imat problema sa levandom sa kojom su uvik imali problema a cak mislim da duze vrijeme neznaju za pobjedu protiv levande,pa ce im to bit motiv vece
![]() |
#14992 |
Senior Member
![]() |
![]()
Sad kad je POKISLO GOVNO završija raspravu ću prokomentirati malo i KAGAWU...
Vatra je odigrala dobru i pravu mušku utakmicu i imala je svojih šansi. Južnjak je imao malo više šansi i iz 2 smo dali gol. Realizacija nam nije jača strana, ali s obzirom da su nam glavni napadači Darko i Nikola igrači koji ginu za svoju momčad i ne gledaju kako se ostali bore u fazi obrane nego su oni prvi u obrani to je sve normalno. E sad ti spominješ Jadrana po meni najperspektivniju momčad na otoku Hvaru. Uvijek je nezgodno igrati s Jadranom. Više puta smo ih pobijedili ali par puta su nas razbili. I siguran sam da momci iz Starog Grada imaju redovite treninge da bi bili bolja momčad nego NK Hvar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14993 |
Senior Member
![]() |
![]()
Sad kad je POKISLO GOVNO završija raspravu ću prokomentirati malo i KAGAWU...
Vatra je odigrala dobru i pravu mušku utakmicu i imala je svojih šansi. Južnjak je imao malo više šansi i iz 2 smo dali gol. Realizacija nam nije jača strana, ali s obzirom da su nam glavni napadači Darko i Nikola igrači koji ginu za svoju momčad i ne gledaju kako se ostali bore u fazi obrane nego su oni prvi u obrani to je sve normalno. E sad ti spominješ Jadrana po meni najperspektivniju momčad na otoku Hvaru. Uvijek je nezgodno igrati s Jadranom. Više puta smo ih pobijedili ali par puta su nas razbili. I siguran sam da momci iz Starog Grada imaju redovite treninge da bi bili bolja momčad nego NK Hvar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14994 |
Senior Member
![]() |
![]()
Obični REDIKULI!!!
![]() |
#14995 |
Member
![]() |
![]()
Ko je redikul?Mi,koji samo kazemo da ovdje svak moze komentirati bilo sta(Naravno bez uvrede i prostote)ili oni koji napadaju zbog malo ostriji post?
![]() |
#14996 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
stoji to sta govoris da imaju perspektivu ali igraju vec par godina sa ovom momcadi i nisu napravili nista hvar igra bez 5,6 prvotimaca,dakic,filip,domancic ozlijedeni bepo,tomi,bucat na faksu o cemu da pricamo dalje? za mene je jadran nije jaci od nikoga jer su ode sve podjednake momcadi jedan put jedan dobije,drugi put drugi...i tako u nedogled tek su 3.kola prosla ,nisu imali neki ozbiljniji test ...sad ce im doc jelsa,hvar,juznjak,levanda...
![]() |
![]() |
#14997 |
Member
![]() |
![]()
pise istinu ovode i reka je da mu je zol ca je napiso za slogu i vatru i ti mu jos i govoris da je govance samo da znos pogledo san tvoje postove i vidi son kako pises drugima i more te bit srom kako nazivos druge ljude na ovemu forumu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14998 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14999 |
Member
![]() |
![]()
BRAVO!!!!!.Napokon,neko je rekao provokatoru da zasuti a da nije navijac Hvara.
IVO BEGO ŽIVI VJEČNO Last edited by A jo neznon; 07-11-2012 at 06:55 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15000 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
http://www.hnkhajduk.com/forum/announcement.php?f=22
evo..somo da se prisitite.... je da se na Forumu svak može izražavat onako kako misli i sa onin ća misli...al to ne znači u svakom slučaju da je to u skladu sa Pravilima ponašanja.... niti da ću jo tolerirat..za sad son somo upozori na ono pisanje vezano uz Slogu i Vatru, i to somo upozori a ne i kazni - jer ka i uvik, mislim da od kažnjavanja nema ništa a ne zato jer pušton sve nego zato jer virujen u SVE korisnike Foruma da svaki za sebe zno ća je pravo a ća ni, da mu se to ne mora crtat. Ukoliko neko bude inzistiro svojim upisima, slijedit će mu opomena i odma posli ukoliko napravi i jedon "krivi korak" automatsko baniranje..jo son na privatne poruke uvik dostupan za odgovorit, učinit uslugu ili bilo čo...somo Vos molim da ne šprkomo Forum šporkarijima i virujte mi da možda ono ća je meni šporkarija možda nekome od Vos i ne izgledo ka šporkarija - al moja je zonja.. ![]() evo za početak poslat ću poruku jednemu od korisnika....pa ćemo vidit. slijedi 4. kolo, zanimljivo po mnogočemu, meni osobno zanimljivo jer utakmica između Sloge i Vatre cmijo da bi napokon ili jedni ili drugi mogli s guštom popit pivu posli te utakmice, o utakmici između Levande i Jadrana ni čo pun o pisat... Jadran se zalaufa, Levanda je ( bar tako govore rezultati proteklih godina...) sposobna zaustavit Jadrana i sigurno bit će to jedna od boljih utakmica naše lige ovog četvrtog kola. Vrisnik-Jelsa također zanimljiva utakmica, susjedski derbi, igrači se međusobno itekako dobro poznaju, Jelsa je valjda svjesna da je mogla i bolje startat, a Vrisnik pobjedom ide visoko.... Spomenute utakmice ne omalovažaju preostale i bilo koju utakmicu da odaberete za pogledot virujen da nećete falit.... veseli i zdravi bili. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|