[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2012, 10:33 PM   #15001
A jo neznon
Member

A jo neznon's Avatar

A jo neznon is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
http://www.hnkhajduk.com/forum/announcement.php?f=22

evo..somo da se prisitite....
je da se na Forumu svak može izražavat onako kako misli i sa onin ća misli...al to ne znači u svakom slučaju da je to u skladu sa Pravilima ponašanja.... niti da ću jo tolerirat..za sad son somo upozori na ono pisanje vezano uz Slogu i Vatru, i to somo upozori a ne i kazni - jer ka i uvik, mislim da od kažnjavanja nema ništa a ne zato jer pušton sve nego zato jer virujen u SVE korisnike Foruma da svaki za sebe zno ća je pravo a ća ni, da mu se to ne mora crtat. Ukoliko neko bude inzistiro svojim upisima, slijedit će mu opomena i odma posli ukoliko napravi i jedon "krivi korak" automatsko baniranje..jo son na privatne poruke uvik dostupan za odgovorit, učinit uslugu ili bilo čo...somo Vos molim da ne šprkomo Forum šporkarijima i virujte mi da možda ono ća je meni šporkarija možda nekome od Vos i ne izgledo ka šporkarija - al moja je zonja..

evo za početak poslat ću poruku jednemu od korisnika....pa ćemo vidit.

slijedi 4. kolo, zanimljivo po mnogočemu, meni osobno zanimljivo jer utakmica između Sloge i Vatre cmijo da bi napokon ili jedni ili drugi mogli s guštom popit pivu posli te utakmice, o utakmici između Levande i Jadrana ni čo pun o pisat... Jadran se zalaufa, Levanda je ( bar tako govore rezultati proteklih godina...) sposobna zaustavit Jadrana i sigurno bit će to jedna od boljih utakmica naše lige ovog četvrtog kola. Vrisnik-Jelsa također zanimljiva utakmica, susjedski derbi, igrači se međusobno itekako dobro poznaju, Jelsa je valjda svjesna da je mogla i bolje startat, a Vrisnik pobjedom ide visoko.... Spomenute utakmice ne omalovažaju preostale i bilo koju utakmicu da odaberete za pogledot virujen da nećete falit....

veseli i zdravi bili.
Imas pravo,malo smo pretjerali.Umisto da pisemo pametne stvari i da potaknemo normalan razgovor,mi sve vrijedamo ko dica.
Ovaj vikend zelio bi viditi Slogu dobit,imaju mlade igrace i stvarno su to zasluzili.Previse preuvelicavamo Hvara,Jadrana te Juznjaka
Old 07-11-2012, 11:16 PM   #15002
riquelme
Senior Member

riquelme is on a distinguished road

Eto ja ću od danas bit malo bolja osoba i probat ću držat razinu komunikacije u granicama normale...
riquelme is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2012, 11:25 PM   #15003
gustavo
Senior Member

gustavo is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by riquelme View Post
Eto ja ću od danas bit malo bolja osoba i probat ću držat razinu komunikacije u granicama normale...
bravo
gustavo is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2012, 11:39 PM   #15004
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Talking

a ništa...ne preostaje mi drugo nego predložit vodstvu Foruma da započmemo kažnjavat i sve predobre korisnike Foruma...sve ove koji šire ljubav, mir i toleranciju. sve to treba banirat.

( to ne znači da ove ća nesvjesno pozivaju na "šporke riči" nećemo odma na strijeljanje. )

inache..hvala svima iz Jelse, Hvara, Starog Grada i ostalima s otoka koji su pratili i prate, te pomažu u akcijama HKNH "Bilo Srce"...slijedeća akcija bit će
" direktore driši kesu pomozi bilom dresu... "
monkul is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 11:33 AM   #15005
Ole Gunnar Solskjaer
Member

Ole Gunnar Solskjaer's Avatar

Ole Gunnar Solskjaer is on a distinguished road

N.K.SLOGA-H.N.K.VATRA 2 u hendikepu zicer kola
N.K.VARBONJ-N.K.HVAR 2 varbonj je dobar ali for je for
N.K.VRISNIK-N.K.JELSA x šanse su podjednake
N.K.SOŠK-N.K.MLADOST 1x mladost igra boje na gostovanjima nego doma a pogotovu u jesi
N.K.LEVANDA-H.N.K.JADRAN 2 planjar rješava utakmicu

p.s.dosadni ste za popizdit sa postovima
Old 09-11-2012, 02:25 PM   #15006
windfucker
Senior Member

windfucker's Avatar

windfucker is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Ole Gunnar Solskjaer View Post
N.K.SLOGA-H.N.K.VATRA 2 u hendikepu zicer kola
N.K.VARBONJ-N.K.HVAR 2 varbonj je dobar ali for je for
N.K.VRISNIK-N.K.JELSA x šanse su podjednake
N.K.SOŠK-N.K.MLADOST 1x mladost igra boje na gostovanjima nego doma a pogotovu u jesi
N.K.LEVANDA-H.N.K.JADRAN 2 planjar rješava utakmicu

p.s.dosadni ste za popizdit sa postovima
planjar ne igra
windfucker is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 02:37 PM   #15007
gustavo
Senior Member

gustavo is on a distinguished road

Sošk-Mladost-2
Varbonj-Hvar-x
Vrisnik-Jelsa-1
Levanda-Jadran-x
Sloga-Vatra-x
gustavo is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 07:30 PM   #15008
super koščenjak
Junior Member

super koščenjak's Avatar

super koščenjak is on a distinguished road
Default poraz koji to i je

Mladost - Vrisnik 1:2 (0:0)

šta napisat o utakmici koja je za običnog gledatelja nezanimljiva za popizdit (po mom sudu), utakmica bez šansi sa puno kontakt igre di su se vrisničani na kraju bolje snašli. Mi imali neku jalovu kontrolu utakmice do nekih zadnjih po ure, a nakon šta smo primili gol, mi smo jednostavno stali al doslovno stali igrat, nažalost desilo se ono najgore za nas, puno je tu bilo negativne energije između pojedinaca i mi ovu utakmicu nismo mogli dobit nikako ali baš nikako, vrisniku svaka čast zaista al da smo mi bili pravi njih se puno ne bi pitalo. Desilo se to da su se pojedinci na utakmici zakačili međusobno (o imenima neću) i kad se tako nešto desi poraz je vrlo vjerojatan! Nažalost situacija u klubu nije bajna al prevladat ćemo sve probleme, zvuči nevjerojatno al nakon što je doša prvi poraz puno toga je izašlo na površinu, bolje reć sva govna su isplivala..e sad ih triba samo dobro usmjerit! Dosta o tome sad se okrećemo svirću momčadi koju izuzetno cijenimo u nadi da ćemo bit dobri pa šta zaslužimo..težak protivnik pogotovo sad kad je situacija nabrušena i nikakva!
super koščenjak is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 05:29 PM   #15009
Guillermo Ochoa
Senior Member

Guillermo Ochoa is on a distinguished road

levanda- jadran 2:0 . stijelci,novi igrac levande portugalac carlos i sime. levanda puno bolja.
Guillermo Ochoa is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 05:58 PM   #15010
riquelme
Senior Member

riquelme is on a distinguished road

NK Južnjak pokušava dignuti svoju formu na blic-pripremama u Brnu u Češkoj. Prema informacijama iz Brna, najbolju formu je pokazao Darko Novačić...
riquelme is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 06:05 PM   #15011
TOPEK
Senior Member

TOPEK is on a distinguished road

Veceras se u Brnu odrzava tradicionalni malonogometni turnir 4 kafica. Nastupaju Caribic, Tabarin, Mandarin i Bastila.. Ahooj
TOPEK is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 06:10 PM   #15012
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Talking

Quote:
Originally Posted by Guillermo Ochoa View Post
levanda- jadran 2:0 . stijelci,novi igrac levande portugalac carlos i sime. levanda puno bolja.

dakle..

Hvaru se sutra pruža prilika uzeti prvo mjesto na tablici nakon što Jadran ipak nije nastavio pobjednički niz protiv Levande u Hvaru.

a ovima u Brnu poručujem da je monkul bio lani u Brnu i da je u nekoj butigi tamo našao BIJELU ČOKOLADU ZA DIJABETIČARE što ga je itekako razveselilo te je počastio sebe sa dotičnom...sad ne preostaje ništa nego ćekati povratak Južnjaka da vidimo oće se ko sitit..
Old 10-11-2012, 06:14 PM   #15013
Kagawa - 90
Senior Member

Kagawa - 90's Avatar

Kagawa - 90 is on a distinguished road

toliko o jadranu
Old 10-11-2012, 07:37 PM   #15014
zoc uvik jo???
Senior Member

zoc uvik jo???'s Avatar

zoc uvik jo??? is on a distinguished road

Jeli cemu taj portugalac u Levandi ???
Old 10-11-2012, 08:13 PM   #15015
Guillermo Ochoa
Senior Member

Guillermo Ochoa is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by zoc uvik jo??? View Post
Jeli cemu taj portugalac u Levandi ???
a po meni je danas bio medu boljima na terenu. zabio prvi gol i sudjelovo, mozda i asistiro kod drugog gola
Guillermo Ochoa is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 12:32 PM   #15016
A jo neznon
Member

A jo neznon's Avatar

A jo neznon is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Kagawa - 90 View Post
toliko o jadranu
Sad ce Jadran polamo pocet padat
Old 11-11-2012, 04:41 PM   #15017
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

mr.BIG is on a distinguished road

NK VRISNIK-NK JELSA 1-1
Strijelci:Antonio Grgičević;Ivo Mišković
Old 11-11-2012, 05:56 PM   #15018
windfucker
Senior Member

windfucker's Avatar

windfucker is on a distinguished road

N.k.varbonj-n.k.hvar 1:3
n.k.soŠk-n.k.mladost 2:3
windfucker is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 06:00 PM   #15019
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Wink

Sloga-Vatra 2:2

zanimljiva i dobra utakmica dva kluba sa začelja tablice...eurogolovima, prije svih Radića i Kakija malobrojni gledaoci imali su što za vidit na stadionu Dolci... po jedan crveni karton sa svake strane i ostaje žal i jednima i drugima da nisu baš oni osvojili tri boda al dobro je i jednima i drugima ovako, po jedan bod...Slogi je dobro, kad Jadran i Varbonj gubidu Sloga pasoje dobro... ))

rezultati i tablica nakon 4.kola fnl
Hvar preuzima prvo mjesto, Mladost pobjedom u gostima za jedno mjesto ide gore i nalazi se na vrlo dobrom četvrtom mjestu, Vrisnik pad za jedno mjesto unatoč današnjem neriješenom rezultatu, a najneugodnije iznenađenje dosadašnjeg tijeka je SOŠK koji dijeli zadnja tri mjesta sa Slogom i Vatrom......

- kako je Sloga igrala??
- super..Radić je kreni od kornera, iša prema šesnaste oni golman ća je broni za Slogu je misli da će Radić dodat a ni nego je Radić puca super u drugi kantun i do mu gol, onda je oni ća je do gol Jadranu iz slobodnega izjednači isto super gol a Fabijan je prevari golmana i pogodi prečku.. ( eto tako mi je sin preni dojmove sa zadnjih nekoliko minuta današnje utakmice..)

Last edited by monkul; 11-11-2012 at 06:40 PM.
Old 11-11-2012, 10:39 PM   #15020
strumfeta
Junior Member

strumfeta is on a distinguished road

Aaa jedino ca imon za rec je:Bravo sloga..somo tako daje :P
strumfeta is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules