![]() |
![]() |
#15141 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
prije svega, danas na sportskim terenima hotela Helios školsko prvenstvo u nogometu...početak u 11 sati, lipi je don, masline su oberene - dakle tko imo voje, neka navratti i pogleda dicu iz Hvara, Starog Grada, Jelse.........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15142 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
pobjednici školskog prvenstva su učenici O.Š Petar Hektorović iz Starog Grada, drugi su vršnjaci iz Hvara a treći Jelšani.
U prvoj utakmici Starograđani pobijedili su Hvarane 4-0, zatim su pobijedili i Jelšane sa 2-0, dok su u trećoj utakmici Hvarani bili bolji od Jelšana sa 4-1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15143 |
Senior Member
![]() |
![]()
Vrisnik-sloga-1
jadran-hvar-1 levanda-vatra-1 soŠk-juŽnjak-x mladost-jelsa-1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15144 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Odgodjene su danasnje utakmice fnl
. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15145 |
Senior Member
|
![]()
Kad ce se igrat? Je se odgodo cilo kolo ili somo danasnje utakmice?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15146 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
odgođene su današnje utakmice hvarske otočke nogometne lige, tako (me) je izvjestio Povjerenik lige. Uzrok odgodi su vremenski uvjeti odnosno neuvjeti. Odogoda se odnosi samo na današnje utakmice, za sutra tek slijedi eventualna odluka o odgodi, al kako sada stvari stoje - igrat će se, a čak moglo se i odigrat ovo danas, jer evo sad Sunce....... p.s - malo čudna odluka Povjerenika obzirom na zadnji njegov izvještaj na radiju FFR i priču da se jednom opekao s odgađanjem utakmica ujutro a da se popodne već moglo igrati i da ubuduće neće postupati isto...meni izgleda da je netko od klubova inzistirao na odgodi, Povjerenik prihvatio i odlučio kako je odlučio - a to može samo značiti da će se ove odgođene utakmice odigrati preko sedmice, zar ne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15147 |
Member
![]() |
![]()
E moj Gordane...Ljudi su zvali cak od 7 sati,pa i sudci da nedolaze bez veze na hvar... jednom davno sam se prevario, kada sam odgodio.... e ovaj put necemo sve do zadnjeg trenutka, neka sudci docu na teren pa neka odluce. E moj Gordane
http://www.otok-hvar.com/hr/vijesti-...em-vremenu-844 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15148 |
Senior Member
![]() |
![]()
Novogodišnji malonogometni turnir:
2. kolo, subota 8. prosinca 2012. 9:30 DVD HVAR - RK JELSA 3-1 10:20 NA BOOOR - GC 1-9 11:10 GALAPAGOSI - U'PEU 1-1 12:00 NK KOPITO - NATOC 3-1 SLOBODNI: MNK LAMPEDUSA / VODENJAČA
![]() |
#15149 |
Member
![]() |
![]()
nezaslužena pobjeda dvd hvara uz ogromnu pomoć sudaca.
kurve janjetina i vuco! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15150 |
Senior Member
![]() |
![]()
koju si ti utakmicu gledo?
![]() |
#15151 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
dakle...
niti jedan od klubova koji su trebali danas ( subota) igrati svoje utakmice redovnog kola nije iz ovog ili onog razloga tražio od Povjerenika da odgodi utakmice ( utakmicu), već je Povjerenik, promatrajući ono vrijeme jutros sam donio tu odluku - dali je pogriješio ili nije pogriješio o tom ja ne želim niti hoću ( a Povjerenik mi je osobno potvrdio da je pogriješio što je jutros odgodio no, slažem se s njim - a tko nebi odgodio gledajući ono vrime jutros????, i osobno mislim; da je jednom kako je sam reka pogriješio, evo i sada je, i da mu ubuduće nema druge nego utakmice odgađati tek onda nakon šta suci izađu na teren zajedno s kapitenima i donesu odluku dali će se odgađati ili ne u ovakvim i sličnim situacijama - a naravno da postoje i situacije kada će se moći unaprijed odgađati a to opet spada u nešto drugo, treće...), a činjenica je da će se ovo kolo odigrati sutra ( naravno ako bude ujutro vozio trajekt zbog vrimena-nevrimena), kako mi je i sam Povjerenik potvrdio. Znači sve utakmice 8.kola igraju se sutra, u nedjelju ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15152 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15153 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ne igraju se utakmice 8.kola FNL Jadran-Hvar i Mladost-Jelsa !!
Sve drugo igra se! p.s Još u petak je bilo dogovoreno da ako se ne bude igralo u subotu zbog lošeg vrimena, igrat će se u nedjelju !! Zašto su odgođene ove dvi danas, ne pitajte - u Sućurju ne voze trajekti i suci nisu mogli doć na otok, a što se tiće utakmice Jadran-Hvar ne znam, vjerovatno je tražio da se ne igra......i to će se 99% odigrat tijekom sedmice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15154 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Vrisnik-Sloga 2-1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15155 |
Senior Member
![]() |
![]()
Vrisnik-Sloga 2-1 strijelci za Vrisnik Duje Jelaska i Antonio Grgičević.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15156 |
Junior Member
![]() |
![]()
Juznjak-SOSK 0-0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15157 |
Senior Member
![]() |
![]()
levanda - vatra 3-0. banjos, i 2 sime.tesko ce vatra koga dobit bez kakija
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15158 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
tablica i rezultati nakon odigranog nekompletnog kola FNL
Kako je da je, al ( neka mi ne zamjere ostali...) moram ovako javno odati priznanje igraćima Sloge iz Splita ( Joško, Ivan, Hrvoje , Frane, David......) koji unatoč svemu dolaze!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15159 |
Member
![]() |
![]()
Nedjelja, 9.12.2012
14,00 h HNK Jadran-NK Hvar ODGOĐENO puta 2 Nakon odgode u subotu, savez je najavio da ce utakmica biti odigrana u nedjelju. Ali na iznenađenje svih naš uvaženi povjerenik odgađa ponovno. Naime razlog je navodna nemogucnost okupljanja nogometasa NK Hvar. Sad mene zanima kako klub koji se hvali sa tako sirokim kadrom igraca nemoze skupiti 15 igrača sposobnih za igru. Iz pouzdanih izvora doznajem kako zbog loseg vremena nisu dosli 4 standardna prvotimca NK Hvara te da je to bio istinski razlog opetovanog odgađanja utakmice a ne vremenske neprilike na stadionu dolci. I tada na scenu stupa uprava HNK Jadrana koja izlazi u susret NK Hvaru, te prihvaca odgodu i pokazuje korektnost prema suparnicima. Što je HNK Jadran mogao uraditi u ovom slucaju? s obzirom da su suci namjenjeni za ovu utakmicu dosli ( istim trajektom poslani nazad) , igraci HNK Jadrana su mogli izaci na teren te bi se utakmica registrirala 3-0 u korist nogometasa HNK Jadran. Zanima me stav povjerenika u ovom slucaju i da li bi NK Hvar postupio jednako da su uloge zamjenjene?? Sportski Pozdrav, P.S Pojedini igraci NK Jadrana viđeni u ranojutarnjim satima u jednom od lokalnih kafica, te su time prekrsili zajednicku odluku o karanteni. Biti ce kaznjeni od strane disciplinske komisije HNK Jadrana. Bravo Falcao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15160 |
Senior Member
![]() |
![]()
samo 1 igrač izvan otoka igra za NK Hvar i standardan je, tako da nema govora o tome da je utakmica odgođena zbog toga što 4 igrača nisu mogla doći na Hvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|