![]() |
![]() |
#15221 |
Senior Member
![]() |
![]()
i mozete mi rec u kojemu klubu kojin ce igrat cetvrfinale igradu igraci hvara osim galapagosi????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15222 |
Member
![]() |
![]()
Zadnje na ovu temu, jer sve je objašnjeno i sve stoji, a isto se proteže iz godine u godinu. Napisao sam - ako je moguće - i koliko znam nisu se poklapale utakmice turnira s vremenima velikog nogometa niti jedanput ove godine. Turnir zbog toga i počinje u 9:30 ujutro. Možda griješim, ali teško.
Ekipe su MNK GC i NK Kopito '99. Molim za odmor od pitanja, telefon je otvoren, sve se može doznati i pozivom, uzurpiramo forum. pozdrav EDIT: Dakle, provjerio sam i griješim, jedanput se dogodilo i to u utakmici 1. kola GC - Vodenjača koja je počela u 13:30, a igrali su Južnjak -Vrisnik u Križnoj Luci u 14:00. Vodenjača je kao ekipa posebna jer ima (ovo iz glave govorim) igrače iz 5 klubova velikog nogometa - vrisnik, varbonj, jelsa, levanda, vatra. Možda i još koji. Nije realno očekivati da se raspored napravi na način da je svima iz te ekipe idealno. Last edited by Tajnik; 18-12-2012 at 12:41 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15223 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Kopito: Filičević, Stojko, Cvitanić GC: Tudor, Bošnjak, Vršajević, a i ostali juniori hvara koji u slučaju nedostatka igrača konkuriraju MNK Na Booor: Cetto, Jeličić, Lušić (ne znon skroz ekipu pa je možda i još niko tamo) Eto ako son koga izostavi nemojte se idit jer nison još pogledo nijednu utakmicu na Tenis....Nažalost pa nimo prijenosa na internet za pratit u Zagreb ![]() Eto jedino mi se pari da je Na Booor ispo iz kombinacijih za četvrtfinale, al igroju u subotu.... ![]()
![]() ![]() Last edited by Try2BeFair; 17-12-2012 at 11:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15224 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#15225 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15226 |
Member
![]() |
![]()
Mene bi cudilo da utakmica bude u bilo koju drugu uru osim 9.30 h...jer je hrt otkupi prava prijenosa za utakmice rk jelse i oni moraju igrat parvu utakmicu a i radi tega da se moredu na miru zagrijot,a na kraju krajeva lasnje je da mi portimo u 8ipo iz Jese nego da drugi u 9i10 izojdu iz kuce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15227 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Ovako koliko jo znon drugo kolo novogodišnjeg von je stavjena utakmica na vaš zahtjev rano ujutro jer ste tukali poć igrat rukomet vonka otoka. I jucera ste igrali treću utakmicu rano jer koliko znon nimote baš 20 minuti vozit se do sućurja za odigrat veli pa mi se pari da von se malo tote izošlo ususret, ali bome ti moreš mislit i tumačit sve kako te voja.
![]() |
![]() |
#15228 |
Member
![]() |
![]()
Sve cemo sad vidit,mozda san i u krivu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15229 |
Senior Member
![]() |
![]()
je litos turnir u foru opeta po bergeru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15230 |
Member
![]() |
![]()
A i koliko se spominjem parvo kolo se pocelo igrat u 11 uri tako da ste tote kako parvi odigrali u 11 a ne u 9 ipo.... Isto tako plan je bi da i ostala kola pocmedu u 11 sa parvin utakmicima, ali iz gore spomenutih razloga von se izošlo ususret. Pa eto ti koji si se buni, pari mi se da si u krivu jer se ustvari nojveće vami išlo na ruku.
Skužojen se ako son digod fali, ali prema informacijima koje jo imon tako je bilo.
![]() |
#15231 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15232 |
Member
![]() |
![]()
"Danas se gotovo sva grupna natjecanja u sportovima igraju Bergerovim sustavom, danas je u širokoj primjeni u većini momčadskih sportova koji imaju natjecanja u grupnoj fazi.
Drugi najpoznatiji sustav natjecanja je tzv. nokaut (poznatiji kao "kup") sustav u kojem se porazom ispada iz daljnjeg natjecanja." Evo ako malo pogledoš izgled turnira vidit ćeš da se na njemu imo oba oblika sustavih, i ako je tin Berger kako ga ti zoveš tako loš ne virujen da bi bi nojprimjenjeniji u sportu. Očito son malo veće nauci o "Bergeru" od tebe jer da si malo šti ili uci o temu sustavu(a o temu studiron), gre se po meni logičnim činjecimima. Pa tako on postavije nositelje slobodne u parva kola u slučaju neparnih ekipa i namišćo da odigraju svoje noj jače utakmice na početku turnira da bi se izbjeglo to da ako budu slobodni u zodnje kolo ovi slabiji mogu namistit da oni ispadedu ako dođe do take situacije. I ustvari ovode parvi i drugi nositelji ovisidu somi o sebi. Mislin da je to uredu jer ako si bi pasono godišće na turnir i dobro si paso, zoc ne bi imo sad nike beneficije? Valjda će ti bit sad pinku jasnije obo temu "Bergeru".
![]() |
#15233 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
ni grih pitat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15234 |
Member
![]() |
![]()
Niko ni reka da je grih pitat, somo mi ni jasno ca svima smeto ti Berger jer da se igro ko zno kako drugacije smetalo bi i to večini, al neću u to introvat sad.
Bilo je dosta za veceras. Dobra noć von svima ![]()
![]() |
#15235 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15236 |
Member
![]() |
![]()
Evo, ovo ću sad napisat osobno, a ne kako predstavnik turnira. Molin vos sve da smirite duhove sa tim kako se komu gre na ruku sa rasporedom molega baluna, a nikomu ne.
konkretno, kako niko more bit tako neinformiron ako igro za rk jelsu i ne kapit zoc su igrali tri utakmice parvi. 1. kolo -u 11 uri igralo se da igrači koji igraju za vrisnik stignu na utakmicu protiv južnjaka 2. kolo - u 9:30 na zahtjev rk jelsa jer su morali rukometaši na trajekt u 11:30 4. kolo - u 9:30 jer je nk jelsa imala gostovanje u sućuraj, a for i sućuraj nisu blizu Drugo - vodenjača nijednu utakmicu ni igrala u 9:30. Treće - niko valjda mora igrat u tih 9:30 Cetvorto - ovake kombinacije kako gore za jelsu cinimo svaku šetemonu tako da svaki klub i svaki igrač more arivat svudera i to ni lako naštimat. koji put ni ni moguće molin vos ne pište bezveze i napamet i ne huškojte jedni druge, a ako falijete pristojno se i skužat posli tega. Ovamo se stvarno cinidu cuda da bi se svima provalo pomoć i onda je grubo kad se jude ovako napado. Mi smo svi volonteri bez interesa da komu god pomognemo ili odmognemo i ne cinte nom posol težim nego ca je. to bi bilo lipo. A ako vos ništo i muci lipo sve moremo , ako imomo posla sa razumnim svitom, raspravit i provat dogovorit na tenis oci u oci, a ne priko foruma. Ala, pomalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15237 |
Senior Member
![]() |
![]()
sve je to u redu, somo mi ni jasno zoc ekipe koje igrodu cetvrfinale( a ovin slucajen igrodu u sucurju) nebi mogle igrat utakmicu u 9ipo......
reka san da je glupo odgodat cilo kolo za neki drugi don.... isto tako provjer ca je reka neko od delegata igrocu vodenjace/vrisnika kad ga je pito kako se igra jedna i druga mu utakmica u isto vrime......(ili ga pitoj je reka da se nece izahodit u susret nikome).... ako se nikome prijasnjih godisc ni izahodilo u susret , a npr predstavijoli su otok na nojpoznatijemu malonogometnom turniru kutiji sibica, u cemu je sad forska liga dobila toliku pozornost??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15238 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Koliko son slušo povjerenika na radio ne igro se somo For - Sućuraj drugi vikend. Igro se i druga utakmica kupa, a i vjerojatno zaostale iz lige Vatra-Jadran i Varbonj-Vrisnik. I koliko znon ostale ekipe na novogodišnji imaju igrače u tin ekipima. Evo moreš ga psolušot ako nisi: http://www.otok-hvar.com/audio/podca...c-17122012.mp3 Al eto ca se tici mene ko igroča ako ću igrat novogodišnji u podne ni mi bitno dok god arivon na vrime u sućuraj na veli balun. Baš suprotno, meni je draže ca se manje "hlodin" ![]()
![]() |
![]() |
#15239 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Evo još jedonput, niste dobro pratili: Reka son već da je moguće da u tri različite utakmice četvrtfinala igraju ekipe čiji glavni igrači moraju u nedjelju na put u sućuraj. TRI od četiri utakmice. Ne mogu sve tri počet u 9:30. + ovo je problem za koji smo sigurni, a već sam napomeni da se igraju i druge utakmice, ali još ne znomo kad. Ako je ijedna u nediju u podne - amen. Gore son napravi edit na stori post, pa pogledojte: Vodenjača ima igrače iz najmanje pet klubova velikog nogometa (slično je i s U'peu) i to po jedon, dvojica iz svakega. Može se pri turnira zamolit da se utakmice vodenjače ne preklapaju sa npr. utakmicama Jelse i Vatre, ali ne možeš očekivat da će svaki pojedini igrač moć postavijot zahtjev da se baš radi njega igro u drugu uru. ne bi se nikad nijedno kolo odigralo. Ako već imaš u ekipi igrače iz toliko klubova, moraš bit spreman da će se jedonput nikomu ništo i priklopit. Ukratko, svakoj ekipi malog nogometa na turniru organizator će uzet u obzir jedan, a iznimno maksimalno dva, kluba velikog nogometa i gledat da se naštima da se može stić. Forska liga je uvik bila glavni faktor pri određivanju rasporeda turnira, to ni novost. A uvlačit Kutiju šibica u priču je besmisleno. Ovo je jedan turnir, a to drugi. A ako bi nekome tribalo stavit utakmicu u 9:30 da može stić navecer u Zagreb odigrat drugu i to bi napravili. Mislim da se veliki ustupak napravi već sa tim da su prijave otvorene do kraja igre po grupama, tako da se ipak svi ti igrači mogu pojavit na turniru. A sad bi vos zamoli da druga pitanja ako hi imo priko telefona riješimo, morete me u pp pitat za broj. Monkul će zagrintot, zadovili smo forum sa ovim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15240 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ovi sa ovim svojim teorijama zavjere uvik kontra ekipa koje nisu iz Hvara mislim da apsolutno ne stoji i to se već povlači godinama nepotrebno, ljudi iz organizacije se trude svima izaći u susret, a to ko kad igra u 9:30 je nebitno jer samim time šta ste se prijavili na turnir, prešutno ste pristali i na termine, koji su zadnjih 100 godina od 09:30. Puno veći problem je loše vrime, malo svita i sl. kvaliteta momčadi koji nastupaju, fair-play, izgube mogućnost za proći dalje pa se ne pojave...eto toliko od mene pozdrav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|