![]() |
![]() |
#15301 |
Member
![]() |
![]()
Vatra-Jadran 1-5 (0-4)
Utakmica odlucena u prvih 30 minuta kad je bilo 4-0. Nakon toga utakmica pomalo i dosadna...da bi nakon 5 pogotka jadrana u igru usao igrač zbog kojeg je i publika zivnula. Pri rezultatu 5-1 taj fatalni igrač s brojem 20 u svijetlo-plavom dresu se nalazi u stopostotnoj sansi ali vjenčanje u zadru mu je usporilo reakcije tako da je njegov sut bio blokiran. Neiskoristavanje ovakve prilike pripisao je njegovoj neprivlačnosti postizanja zgoditka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15302 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
nazalost doslo je do onega incidenta posli gola sricon bez posljedica i jos jednom cestiton foru i mislim da ce osvojit ovo godisce i kup i prvenstvo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15303 |
Member
![]() |
![]()
Upiso si non poraz protiv SOŠKA pod prvenstvo,ali zoč si nom oduze bod.Al smo kažnjeni ča smo nastupili sa 10 igračih sa oduzimanjem 1 boda.Južnjak imo 17 bodova odnosno 5 2 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15304 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
samo MOJA je greška ako se dogodi greška. ispričavam se jer sam upisao rezultate Kupa kao rezultate prvenstvenih utakmica, biti će ispravljeno tijekom poslijepodneva. Molim Vas da oprostite na nenamjernoj grešci. hvala. rezultati se automatski ažuriraju i nema šanse da je nekome bod gore ili dole ili ovo ono. Čim se poprave svi rezultati a radi se o utakmicama SOŠK-Hvar i Mladost-Južnjak, tablica će biti ispravna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15305 |
Member
![]() |
![]()
Mogo je vec i ispardit raspored za novogodišnji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15306 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15307 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
REZULTATI 5. KOLA:
NK KOPITO '99 - GALAPAGOSI.......0:2 VODENJAČA - RK JELSA..............0:0 MNK LAMPEDUSA - U'PEU............0:3 NA BOOOR - DVD HVAR..............1:5 4. KOLO - zaostala utakmica: GALAPAGOSI - MNK LAMPEDUSA..10:0 ( preneseno sa fjs..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15308 |
Member
![]() |
![]()
Novogodišnji sa facebooka:
ČETVRTFINALE (Četvrtak, 27. prosinca): 11:00.....RK JELSA - MNK LAMPEDUSA 11:50.....GALAPAGOSI - MNK GC 12:40.....DVD HVAR - NK KOPITO '99 13:30.....U'PEU - VODENJAČA
![]() |
#15309 |
Member
![]() |
![]()
ČETVRTFINALE (Četvrtak, 27. prosinca):
11:00.....RK JELSA - MNK LAMPEDUSA 11:50.....GALAPAGOSI - MNK GC 12:40.....DVD HVAR - NK KOPITO '99 13:30.....U'PEU - VODENJAČA |
![]() |
![]() |
![]() |
#15310 |
Senior Member
![]() |
![]()
jel stvarno tajnik nema obraza da prizna gresku i potvrdi da su prominom termina odigravanja zodnja dvo kola direktno utjecali na pozicije u skupini!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15311 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15312 |
Senior Member
![]() |
![]()
ne..... je govoris o molemu ili velemu balunu???? jo o molemu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15313 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
a ovih 10:0,sta je to bilo?lampedusa slovi za favorita a zadnje 2 utakmice su bili kriminalni
![]() |
![]() |
#15314 |
Senior Member
![]() |
![]()
Pa ni valjda da su svetonedijani toliko napali povjerenika da čovik na bodnji don mora "pustit dušu" na radiju i opravdavat se svima?!!!
Raspored odigravanja je bi poznat navrime, te mislim da je svaka debata suvišna!Gordan je definitivno i bespotrebno pretjerao u pustom opravdavanju a bez trunke razloga???!!! Nogomet je igra i kao takvu ga treba shvatit.Ljudi koji vode Južnjak opteretili su i sebe i druge rezultatom i uspjehom i naravno da im neće ići baš sve od ruke kako su zamislili.Klub treba znat podnit i loše rezultate, te mislim da je upravo ovo božićno vrijeme pravi momenat za rasteretit "glavu".Nije u "slavi" sve! U svoje ime i u ime uprave NK Hvar želim Vam sretan i blagoslovljen Božić! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15315 |
Senior Member
![]() |
![]()
Sretan Božić svima i sve najbolje u 2013 godini, i da bude sto manje ozljeda i sto vise dobrih utakmica!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15316 |
Senior Member
![]() |
![]()
iskreno ne zanima me bili ni ocemo li dobit.......somo ocu da tajnik i organizatori priznaju svoju gresku, te da si utjecali na pozicije u skupini.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15317 |
Senior Member
![]() |
![]()
utjecali su i to oni sigurno znaju,jedino se mogla odigrat utakmica od ponedeljka do petka a sad kozna jesu igraci mogli i jesu se ekipe mogle skupit
![]() |
#15318 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15319 |
Junior Member
![]() |
![]()
Sretan i cestit bozic svima od srca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15320 |
Member
![]() |
![]()
Uvezi utakmice Mladost-Hvar,nije smilo doc do toga,igraci kluba Mladosti,nakon sta su parvo poluvrijeme bolje igrali,primili gol u 70-u minutu(znamo kako) i tako igraci Mladosti burno su reagirali i onda su napali igraci hvara.Ja mislim da su tako reagirali jer nisu htijeli izgubiti utakmicu nakon dobre odigrane utakmice.Da su se igraci Mladosti koncentrirali nakon primjenog gola zabili bi gol i tako bi utakmica mozda drukcije zavrsila a oni su se isli tuc i tako primili drugi gol i ispali iz kupa.Drago mi je da je Hvar usao u finale kupa i mislim da imamo velike sanse dobit sosk.
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|