[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-01-2013, 10:22 AM   #15361
Nebitan
Junior Member

Nebitan is on a distinguished road

https://www.facebook.com/Hv1950

Idemo Hvarani. Dogovori o akcijama u budućnosti, malo zabave i vijesti o Hajduku i Torcidi.
Šaljite materijale i idemo napravit dobru stvar.

Ajmo lajk ko je na facebook.
Nebitan is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2013, 11:02 AM   #15362
.sucko
Member

.sucko is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by gustavo View Post
ma hod ne broj priko ovega o temu stvarno si dosadan. koga brige za jedon umjetni klub
Ajde Gustavo odma u Sv.Nediju i vazmi ispisnice za ona tri svetonedijana.Jer će ih niko drugi skupit.Sa njima bi Vrisnik siguro bi među parvo tri.Kad san jo nikidon napiso da već nećedu igrat niste virovoli,otkozali su memorijal,valjda su Doljani to jedva čekoli,jer da su igrali osvojili bi i ovo godišće.Ko bi ih već gledo na memorijalu......................
.sucko is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2013, 11:46 AM   #15363
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Pokislo govno is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by TOPEK View Post
Juznjak vise ne nastupa u Hvarskoj nogometnoj ligi,nadam se da su se napokon mnogima ostvarile novogodisnje zelje,i da ce sada gledat atraktivniji i ljepsi nogomet a isto tako ocekujem svaku utakmicu pune tribine jer nema vise VLAHA,neki su ih mrzili kao najvece neprijatelje,,,,
pozdrav i svima sve najbolje u Novoj godini i neka LEVANDA bude prvak otoka...
Eto i to se dogodilo Juznjok je pobiga, klub se raspa sramota i nista vise. Proslo godisce kada se slavilo naslov parvoka a od ove se odustalo. Moj For je izgubi jednog rivola koji ni moga parirot jednom Foru izgledo da ce moj For jos lokse osvijt parvenstvo.
Old 04-01-2013, 12:46 PM   #15364
TOPEK
Senior Member

TOPEK is on a distinguished road

Nekolicina igrača iz Splita već dobila ponudu za prelazak u druge klubove FNL,dali će ih sad tretirat ko vlahe ili su vlasi samo oni što igraju za Južnjaka.Neka prvak bude najbolji i svi će te igrat u drugom dijelu jednu utakmicu manje,a Jadran i Mladost dvije manje.
SRETNI I VESELI BILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOPEK is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2013, 01:59 PM   #15365
TOPEK
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Pokislo govno View Post
Eto i to se dogodilo Juznjok je pobiga, klub se raspa sramota i nista vise. Proslo godisce kada se slavilo naslov parvoka a od ove se odustalo. Moj For je izgubi jednog rivola koji ni moga parirot jednom Foru izgledo da ce moj For jos lokse osvijt parvenstvo.
Zapamti Juznjak nikad jaci nece biti nego ovi drugi dio,tako da ste se malo rano poceli veselit,sve ce vrijeme pokazat...JUZNJAK ZIVI VJECNO...
Old 04-01-2013, 02:01 PM   #15366
TOPEK
Senior Member

Exclamation

Quote:
ma hod ne broj priko ovega o temu stvarno si dosadan. koga brige za jedon umjetni klub
GUSTAVO ti jos xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx prosle..

Last edited by monkul; 04-01-2013 at 08:10 PM.
Old 04-01-2013, 02:04 PM   #15367
TOPEK
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Lav Nikolajevič Tolstoj View Post
Bumo vidili dali Topek laže..……
Old 04-01-2013, 02:04 PM   #15368
zoc uvik jo???
Senior Member

zoc uvik jo???'s Avatar

zoc uvik jo??? is on a distinguished road

Jadan potez Juznjaka da se usred sezone odustane od prvenstva...sramota,a zasto? Koji je to veliki razlog preko kojeg se nemoze proc?...Imamo primjer u HNL-u di masakriraju Hajduka vec godinama, pa cak i u Premiershipu imamo primjer Manchester Uniteda koji cesto uzima bodove pomocu sudaca,pa su tu i Italija,Srbija,Bugarska... i niti jedan klub iz svih tih zemalja nije odustao od odigravanja prvenstvenih utakmica,ali jednom Juznjaku o kojem sam do danas imao vise manje pozitivno misljenje ocito smeta nesto i bez obzira na razlog sezonu treba odigrat do kraja,a ovo sta vi radite to je sramota za Juznjak i za otocki balun
Old 04-01-2013, 02:10 PM   #15369
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

izgleda da niti jedna medijska kuća više ne može pratit sve skupa a kamoli jo..
uglavnom, najnovije informacije nakon odustajanja Južnjaka od učestvovanja na Memorijalu Tomislav Moškatelo ( i da se kapimo, moj osobni, napominjem moj osobni - stav u vezi nastupa Južnjaka je da sve dok bi osvajao Memorijal - Južnjak ili bilo koji drugi klub, imao bi pravo i dužnost ,ako baš hocete, nastupati na Memorijalu!!!), ista sudbina dogodila se i NK Mladost, jer je zaostala utakmica iz prvenstva između Mladosti i Hvara stavljena baš u vrijeme odigravanja Memorijala....., tako da nažalost Memorijal gubi još jednog učesnika a dobiva novog, kako saznajem - NK Jelsa.

Hoće le već sutra ili možda ćak večeras biti nekih novih vijesti - znat ćemo.
monkul is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2013, 02:33 PM   #15370
Lav Nikolajevič Tolstoj
Member

Lav Nikolajevič Tolstoj's Avatar

Lav Nikolajevič Tolstoj is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by TOPEK View Post
GUSTAVO ti jos gluplji ove godine nego prosle..
hahahahaha ovega gustava svi sprdaju....a topek vas je svih lipo naguzi tako van i treba kad mu sve virujete
Lav Nikolajevič Tolstoj is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2013, 02:57 PM   #15371
riquelme
Senior Member

riquelme is on a distinguished road

NK Južnjak je doista u jako teškoj situaciji...

Ali nadamo se da će se sve nekako riješiti.

Najveći problem je što je određeni broj igrača krajem polusezone imao žestoki verbalni obračun s upravom nakon jedne utakmice i da nije bilo Nikše Zaninovića inače redara na utakmicama NK Južnjak došlo bi i do fizičkog obračuna.

Tako da je upitno tko će od igrača iz Splita nastupati za klub u budućnosti.

Kao da je sve krenulo naopako kad je Vuška otkazao poslušnost...
riquelme is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2013, 05:14 PM   #15372
gustavo
Senior Member

gustavo is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Lav Nikolajevič Tolstoj View Post
hahahahaha ovega gustava svi sprdaju....a topek vas je svih lipo naguzi tako van i treba kad mu sve virujete
slušoj parente som se sprdaj sa sebon, a tin topek je muflon koji misli da je interesantan sa ovin vlaškin vicevima.
gustavo is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2013, 08:08 PM   #15373
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Cool

NEZAHVALNO, MA I NEPRISTOJNO JE GOVORITI O STVARIMA O KOJIMA SE SKORO PA NIŠTA NEZNA....
ja nemam pojma što se to događa ( ako se događa) u Južnjaku, kao prvo mogu napisati da mi je krivo i žao ako će zaista propustiti Memorijal a odma idući vikend nastupiti u redovnom kolu forske lige... No, opet ponavljam, njihova stvar, a na kraju krajeva i stvar kompletne lige će bit ako zaista odustanu od nastupanja u ligi, u štoi ja osobno sumnjam sve dok se - ne uvjerim u to.
Raznorazne priče kruže i vjerovatno će se pokazati da malo koja od njih drži vodu, vidimo da se ovdje već donose zaključci i prepisuju odluke samih ljudi iz Južnjaka...pa ajde da se i ja uključim u ta "čoronja". Veliki dio ljudi koji vode Južnjaka trenutno nisu na otoku, kao što znamo jedan od boljih igraća je nažalost ozlijeđen i velika većina igraća Južnjaka je po Splitu ili još i dalje iz ovog ili onog razloga, stanje je takvo da jednostavno nema tko organizirati dolazak igraća kao što su to radili neki od članova uprave Južnjaka za prvenstvene utakmice... Ovi iz Splita bi se trebali sami organizirat za doć na otok i ostat dva dana ( misilm na Memorijal..), a to je teško za očekivati da bi oni to mogli...Za nastavak prvenstva biti će netko na otoku tko će pokrenuti sve te igraće i organizirati im sve što treba..
T o je otprilike moja verzija...
p.s
unatoč svemu ipak moram priznati da mi je žol ća Južnjak neće biti na Memorijalu jer Memorijal bar za mene nije zbog Južnjaka, ni Sloge, ni Jadrana ni........ - već znam, odnosno znamo za i zbog koga. I iz poštovanja prema toj tužnoj činjenici mislim da je bilo red ne ako si već pozvan, nego pogotovo ako si branitelj - da nastupaš na Memorijalu. Uopće ne želim sad ulaziti koji su razlozi nedolaska ni dali je itko išta kriv zbog toga, već jedina stvar koja me zanima, je ta - da Južnjak neće doć, a tu je i drugi por postoli, a to je da je na dan Memorijala predviđena i zaostala utakmica prvenstva i tu mi nije jasno da nije moglo se doć do nekakvog zajedničkog rješenja, al dobro...... ja osobno da sam pozvan negdje, učinio bih sve da se tamo pojavim ( al ponavljam na kraju - samo NK Južnjak zna razloge i sve ovo ovdje što se piše spada u sferu nagađanja) sa svojim klubom.

btw, ako netko zna, molio bih da napiše informacije vezane uz malonogometni turnir u Jelsi ako će ga bit ove godine... hvala.
Old 04-01-2013, 08:19 PM   #15374
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Wink

ovu subotu na stadionu Dolci Stari Grad, tradicionalni El Clasicco ISOLIRANI, utakmica otočkih simpatizera Reala i Barcelone.

Utakmica počinje u 14,00 sati !!
Old 04-01-2013, 11:36 PM   #15375
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

obrisano zadnjih par upisa Topeka i Gustava.. kome pravo kome krivo, tako je. Molim vas da ne nastavite u istom tonu. hvala.
Old 05-01-2013, 09:37 AM   #15376
gustavo
Senior Member

gustavo is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
obrisano zadnjih par upisa Topeka i Gustava.. kome pravo kome krivo, tako je. Molim vas da ne nastavite u istom tonu. hvala.
a bubli ča si pametan digo ti padne napamet da nikoga izbrises i onda to učiniš a dobro briš kad ti je drogo.
gustavo is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2013, 09:52 AM   #15377
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
a bubli ča si pametan digo ti padne napamet da nikoga izbrises i onda to učiniš a dobro briš kad ti je drogo.
ništa osobno...
nimoš se zoč idot.
Old 05-01-2013, 04:27 PM   #15378
Guillermo Ochoa
Senior Member

Guillermo Ochoa is on a distinguished road

skinuto sam facebooka:

JELSA PLUS d.o.o
organizira
MUŠKI MALONOGOMETNI
TURNIR
JELSA 2013

- PRIJAVA SVAKIM DANOM OD 18.00-21.00 U SPORTSKOJ DVORANI „PELINJE“ U UREDU VODITELJA, ZAKLJUČNO SA 16.01.2013(SRIJEDA) DO 18.00 SATI
-KOTIZACIJA ZA SUDJELOVANJE IZNOSI 800,00 KN PO EKIPI
-PRIJAVA NAJMANJE 10 , NAJVIŠE 15 IGRAČA PO EKIPI
-POČETAK TURNIRA 19.01.2013(SUBOTA)

SVE INFORMACIJE NA MOB.091/585 0748
Guillermo Ochoa is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2013, 04:51 PM   #15379
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Wink el clasico isolirani 2013

ubojiti napad Jadrana na gostovanju kod Barcelone finilo je uz ofsajde, ozlijede i kako neslužbeno zapisnički stol dojavljuje: neriješeno.

p.s (ovamo, Marko, ovamo!!)
Attached Images

Last edited by monkul; 05-01-2013 at 07:36 PM.
Old 06-01-2013, 04:21 PM   #15380
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

NK Hvar pobjednik je Kupa otoka Hvara za 2012. godinu, nakon pobjede nad SOSK-om sa 2-1.
Specijalni izvjestitelj Foruma T.P - tahi, dojavljuje da je proveo ugodno poslijepodne na Pelinju ( boje nego na Pelinu ili Jaegeru..), te je svjedočio više-manje dobroj utakmici, u kojoj je SOŠK moga na kraju i ne dočekot kraj utakmice ovim rezultatom već je imo šansu za izjednačit, a poseban naglasak izvjestitelja stavljen je na "molega" od Cettota, koji je vodi Hvor drugo poluvrijeme i od njega je i krenila akcija kojom je Hvor pove 2-1 - a tim rezultatom na kraju i osvoji Kup otoka Hvara...
a sad slijedi šetemona u kojoj se pripremamo za Memorijal Tomislav Moškatelo, hoćemo lijepo vrijeme, lijepe žene i dobar balun ka ća je i bilo sve ove prethodne godine Memorijala.

Last edited by monkul; 06-01-2013 at 06:22 PM.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules