![]() |
![]() |
#1641 |
Junior Member
![]() |
![]()
prodajem original dres od Benfice,šal od benfije i veliku zastavicu pletenu sve iz portugala,dres je 00 kn,sa svim natpisima i imenom igraca L velicina,slike u inbox ili na mail,javite m ise na mail ako mozete ; bojanzivkovic13@gmail.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
Junior Member
![]() |
![]()
Želim naći bijelu dugu rukav kapuljaču sto se je prodalo na web stranici Torcide nazad 2 godine. Na njemu je napisano majstori s Mora s crvenim i plavim zastavom. PM......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1643 |
Junior Member
![]() |
![]()
Prodajem sljedeče šalova : PSG, Espanyol,Real Madrid, Werder Bremen, Napoli (Ultra Napoli), Ultras Forever (FC Internazionale Milano, jedna od navijačkih skupina), Panathinaikos, Sporting Lisboa, Sparta Praha,Udinese i Englesku
Također i zastavu Lazia Upite i slike na PM. Može i eventualno minjanje za druge šalove (samo na području Splita). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1644 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
HZV
![]() |
![]() |
#1645 |
Senior Member
![]() |
![]()
ako nekog zanimaju stari navijački časopisi, tifo,tribina nek se javi na pm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1646 |
Junior Member
![]() |
![]()
Kupujen casopis Naprid Bili, brojeve 1,3 i 4, i karte sa utakmica Hajduk-Schalke, Hajduk-Fiorentina i Hajduk-Grasshoper
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1647 |
Junior Member
![]() |
![]()
Prodajem sljedeče šalova : Milan,Juventus, Segesta,Borussia Dortmund,Hajduk,Dinamo-Paok, Barcelona,Njemacka,Fiorentina, PSG, Espanyol,Real Madrid, Werder Bremen, Napoli (Ultra Napoli), Ultras Forever (FC Internazionale Milano, jedna od navijačkih skupina), Panathinaikos, Sporting Lisboa, Sparta Praha,Udinese i Englesku
Također zastave Milana i Lazia Upite i slike na PM. Može i eventualno minjanje za druge šalove (samo na području Splita). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1648 |
Junior Member
![]() |
![]()
juan...aj javi se u inbox ,ili posalji slike salova juventus,hajduk napoli,ultras forever,fiorentina i pao
prodajem torcida magazine... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1649 |
Junior Member
![]() |
![]()
Ima kolekciju dosta salova Torcide,ali isto tako fali mi ih puno..
Svatko ko prodaje neki sal neka mi posalje sliku na mail,odgovorit cu u najkracem roku i dati ponudu,naravno ako mi fali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1650 |
kupuje sve o `Ajduka
![]() |
![]()
[QUOTE=Torcida-Đakovo;279592]Ima kolekciju dosta salova Torcide,ali isto tako fali mi ih puno..
Svatko ko prodaje neki sal neka mi posalje sliku na mail,odgovorit cu u najkracem roku i dati ponudu,naravno ako mi fali ![]() Ovako odgovor na tvoje pitanje salova imam za mjenjati ali samo za zastavice Hajduka ako imas koju viska mozemo se mjenjati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1651 |
Senior Member
![]() |
![]()
šal od ajaxa iz lige prvaka 94-95 prodajen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1652 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ponude na PM
moze i samo jedno a moze i sve skupa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1653 |
Senior Member
![]() |
![]()
a trazi se ovakav dres, nema veze koji igrac, glavno da su sve reklame na dresu.
http://www.njuskalo.hr/dresovi/hajdu...-oglas-5396227 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1654 |
Member
![]() |
![]()
prodajem dugi rukav majicu sa kapuljacim(dux) smedi sa natpisom na prsima 1950 prije se prodavao u cro fan shopu,danas ga nema....slike i sve vezano za to ......inbox
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Senior Member
![]() |
![]() ![]() 150 kn zamjene isključene |
![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ako ko ima crnu duksericu sa fantomkom gore nek se javi.Ako ima kakav natpis onda da je u vezi Torce,a još bolje ako je čisto crna.
![]() |
#1657 |
Junior Member
![]() |
![]()
Prodajem ili mijenjam 2 sala od benfice jedan crni i jedan crveni,slike saljem na mail ponude u pm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1658 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1659 |