![]() |
![]() |
#1 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Nije me bilo dva tjedna pa molim ako mi neko moze rec par stvari:
ko je trenutno trener Hajduka, piju li nam vuci sa izvora vodu, da li nam slavuji pjevaju u zoru, je li pegula sta umocio ili je jos natrkan, je li suzani izasa iz beda sta nismo dobili euro i sta nece ucit engleski, je li zagor opet prominija nick, je li vas oneum vele zajebava sta je BiH bila u finalu evrosonga, je li Bodul kome platio pice, je li digitron razgranicio sta se razgranicit ne da, je li vokri konacno uzica koju kartu od suzanog, kolko sad monkul ima dice, je li orahovcan posta modulator, je li kavatap zazalio sta se vratio, Je li Djole produzio ugovor, vraca li se Miladin, Ima li GE novog decka, je li Chino konacno upeca stripy, je li Manus konacno dobio na kladionici, Je li se Faca odmagarcio, je li 2 + 2 jos 4 ili je 5...
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže Last edited by baRBa; 14-05-2007 at 05:00 PM. Reason: No rizon đast 4 fan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ma iako nisam umocio, kad sam ovo procita, nisam vise natrkama ![]()
![]() |
#3 | |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
A ne ni pod razno,jest da me suza
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
mišO
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
slovenac aka "janez"
![]() |
![]()
![]() |
#7 |
Krešo
![]() |
![]()
Hebao te Orahovčan tamo di kakaš
![]() ![]() ![]() ne da nisam postao modulator nego još uvijek nemam ni pošten podnick!!!
![]() |
#8 |
slovenac aka "janez"
![]() |
![]()
Zamolba, molim da se barba umjesto copy paste gay preimenuje u search paste guy...
![]() |
#9 |
purger hajduckog srca
![]() |
![]()
Kažu da lipa lič sva vrata otvara: JEBEN VAN MAJKU AKO JE LIPA I Molin vas prominite mi ovu sličicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bosančino di si pičko jedna izbjeglička jeben ti oca u baklavi pomagaj starom drugu. Samo mi ne šalji prozorčiče ka prošli put jer moran gasit vindovse pa me čača čuje da mu krečen u konpjuter pa popizdi.
![]() |
#10 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Evo GEju se konacno posricilo lijepo momce je ispod njega.
![]() ![]() ![]() Molin te qwert najprije promini avatar ![]() Opsaka qwert: avatar=slicica ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
slovenac aka "janez"
![]() |
![]()
Inache moj prvi pik je
![]() ali nikako da mi naleti...Više Bodulu.. ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Krešo
![]() |
![]()
Ja molim neki podnick!
Ajde zemljače pegula riješi nešto samo da nije uvredljivo.Ovaj Senior member mi ide na organ(osječam se kao da sam u najmanju ruku 71. godište). I bez dogovora sa baRBom,monkulom i Bodulom ![]()
Degustator otpadnih voda Last edited by Bobika; 22-05-2007 at 12:48 AM. Reason: reason for editing! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Šta da?
![]() |
![]()
barba a nisi pitao ništa za mene????
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
A sta cu pitat sve se vidi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Barba's Backup Boy
![]() |
![]()
13 godina kasnije... isto pitanje, isti odgovor??
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|