![]() |
![]() |
#1 |
Senior Member
![]() |
![]()
Nema problema, jer poslije Bilića... dolazi opet "Bilić". Tako da aktualnog selektora ne bi trebalo niti mijenjati, jer u strukturi znanja i sposobnosti među, u tisku, nabrojanih kandidata nema različitosti. Sjetimo se predhodnih izbornika, kakav su oni trag ostavili, vrijedan spomena, na europskoj i svjetskoj sceni (zanemarimo na trenutak Francusku). To su stručnjaci koji su, zbilja, dali sve od sebe, a rezultat je toga ovo što imamo danas u nogometu i što ćemo, u ovakovim okolnostima , imati i sutra.
Promjena nabolje u pristupu rješenja krize igre i rezultata neće biti sve dok se ne izvrše temeljite kadrovske promjene u kući Rusanova 13, Zagreb. Uz pomoć metle i znanosti imamo šansu uhvatiti priključak do boljeg plasmana na međunarodnoj sceni. Hoćemo li imati više sreće pri izboru novog izbornika? I tko bi to mogao biti? U svakom slučaju osoba s autoritetom znanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
Ne smijemo pogriješiti i angažirati neku nogometnu lutalicu, poput Edoarda Reje, koji još nije raspakirao kofere u Splitu, a već je počeo pljuvati po sucima i Zdravku Mamiću
zovi samo zovi ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Member
![]() |
![]()
a kakvih sve ljudi i mišljenja ima ja skoro da nevirujen, evo gleda san 1.poluvrime protiv Kazahstana u jednom kafiću u zagrebu... i tri lika side stol do mene i komentiraju kako triba dovest mamiča za izbornika, ili bar vanjskog suradnika, da kad mamić uleti u svlačionu da se stvari uvik prominu na bolje....
SAČUVAJ NAS BOŽE!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
![]() |
![]()
a di je se izgubija kad se traži........ma ja ga nebi minja, neka stoji jer ako dođe neko novi neće bit bolji od ovoga
![]() |
#5 | |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
![]() |
![]()
može može.....siti se samo bisera koji su prethodili ovome
![]() |
#7 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
podsjeti me
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Senior Member
![]() |
![]()
evo odma samo šta nisan
![]()
![]() |
#9 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
![]() |
#10 |
Senior Member
![]() |
![]()
ma nije bitno, al samo kad se sitin kako smo igrali svojevremeno onda mi Bilić uopće nije loš........al nije stvar samo u izborniku, i igrači su (ne svi) u kurcu i pristup igri je ajme (neka malo pogledaju utakmicu Irska-Italija i vide kako se gine za "repku").......triba toga pun qrac prominit a ne samo izbornika,al ja nisan jedan od onih šta imaju volje po dana badat i pisat romane tako da ni neću
![]() |
#11 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
Bilić je prvi ciklus odradio vrhunski,imali smo IGRU i tada mu nitko nije imao što prigovorit,ali tada ni kadar reprezentativaca nije bio ni blizu nakradan kao današnji sve poslije EP je pad i to očit i evidentan i rezultatski(manje bitno) i u igri,koja više ne postoji i naravno da je problem u treneru,sve da i igrači imaju pristup igri AJME kao što kažeš,ipak je izbornik taj koji ih bira i odgovora za njih i njihov pristup
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
![]() |
![]()
ja mislin da je doslo vrime da samir zaigra a i srna mi tamo na desnoj strani umorno izgleda ,etto bi bia prava zamjena
![]() ![]() ocito je da je m.bilic propuca svoju sansu i idealno je vrime za kramarica,liva strana je prelosa,ibanez bi dosa ka kec na desetku... mislin se kandidirat za izbornika,i virujen da su moja razmisljana idealna za takvo misto sta vi mislite?? ![]() ![]() oceteme podrzat?? ![]() ![]() bog vas blagoslovija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
![]() |
![]()
nije nije...otkad je nives isla u njemacku nisan svoj!
žilis li ti sta?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
![]() |
![]()
žilin žilu kucavicu
![]() |
#16 |
Senior Member
![]() |
![]()
problem je šta u Hrvatskoj trnutno ne vidin bolje rješenje od Bilića pogotovo kad vidin imena kandidata koji se vrte ako Bilić ode, ka šta su Ivanković, Zajec i Štimac...zato ka i u Hajduka mislin da je vrime za stranca, al samo pravo ime...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
a zašto Zajec ne bi bio bolje riješenje od bilića???
vodio je Panatinaikos i Portsmouth,doduše ne previše,više je bio u ulogama menađera ili direktora,ali očito je vanka stekao ime i cijenjen je,nikada se nije spuštao na razinu sjever-jug na koju se spuštao Ivanković,i ja osobno ne bi imao ništa protiv Zajeca a Štimac,bez obzira što mislim o njemu,ipak ima veće reference za mjesto izbornika nego što ih je imao Bilić kad je preuzeo reprezentaciju,stoga ne vidim razlog zbog kojega ne i on,barem ne u odnosu na Bilića,a to što bi umjesto mamićevih igrača štico počeo forsirati svoje je ista stvar koju i danas imamo najizglednije je da bilić ostane,jer on je eto naš,a opet poslušnik da ne može nego takav,zamisli samo da je Zajec izbornik i pozove ovoliko poluigrača,talenata,a neki ni to nisu iz dinama,možda bi se netko i pobunio,biliću nemamo pravo što prigovoriti on je "naš"
![]() |
#18 |
Krešo
![]() |
![]()
A jel Točka slobodan?
![]() |
#19 |
Senior Member
![]() |
![]()
Zašto Zajec, a ne npr. Peruzović koji je isto tako steka ime vanka bija trener u Belgiji godinama pa i izbornik nekih reprezentacija (je da su neke live, al i snjima je radija uspjehe...
Zašto ne Štimac...pa koje su to reference Štimca za izbornika?pa bija je trener Hajduka 3 utakmice, Cibalije 5 utakmica i evo Zagreba već 2 utakmice...tri kluba, a nema skupa 10 trenerskih utakmica iza sebe... makar se to ne triba pokazat bitnin, jer su neki dobijali izborničke funkcije ka prve poslove i odma su napravili rezultat... Bilić je bar prije toga vodija mlade i to skupa sa istin stožeron, i tamo su već mogli upoznat se sa kvalitetama jednog Modrića, Da Silve ili Čorluke...da je bilo ko drugi tad preuzeja tu funkciju pitanje koji bi od ove trojice zaigra i posta nositelj današnje ekipe...al to ne znači da vidin jednog Ladića ka njeghovu zamjenu... a upravo da se smire i te tenzije oko sjevera i juga i privilegiranih igrača mislin da bi najbolje rješenje bija stranac, kojem niti jedan igrač neče bit pozvan jer je on nečiji igrač i mora bit pozvan da bi se proda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Zajec je bia direktor (možda griješim oko funkcije, nebitno) Panathinaikosa one godine kad je Hajduk gubia ligu prvaka radi igre u Rijeci....Puno se pričalo o toj utakmici i da Hajduk to jednostavno nije smia dobit. Navodno je i Zajec urugura da se igra u Rijeci i spominjalo ga se kao glavnog krivca zašto smo mi to trebali izgubit...ovo pričam iz glave po sjećanju, našlo bi se googlanjem zanimljivih tekstiva u vezi njega... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|