[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Hrvatski sport

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-10-2009, 09:15 AM   #181
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Bodul has a spectacular aura aboutBodul has a spectacular aura about

ne triba odma srat po svemu ... pametni su Bilic i Markovic i znaju zasto su izabrali bas Lihenstajn ... to ce biti jako dobra prilika da se jos bolje uigraju buduce zvjezde nase repke ka sta je npr. Lovren i nadajmo se Badelj, da igraci koji su kvalifikacije odigrali zericu losije ka sta je npr. Pokrivac dobiju dodatno na sigurnosti ... nije ta utakmica za dzabe sta god mi mislili ... a svi koji se sad misle sprdat sa Lihenstajnom samo cu rec da je taj isti Lihenstajn izvukao bod u gostima protiv Azerbajdzana i doma protiv Finske ... ako vec necemo gledat Messija u Rvatskoj gledat cemo Fricka koji je bio jedan od najbolji napadaca Serie A u vrime dok je igrao u Sieni ... samo se nadam da ce ovi u Splitu napravit sve da umole HNS da tu utakmicu repka odigra na Poljudu
Old 28-10-2009, 09:19 AM   #182
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

ili sta bi reka Pervan: "Nije ni Lihenstajn sta je nekad bio"
Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše
Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje
Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže
baRBa is offline   Reply With Quote
Old 28-10-2009, 12:14 PM   #183
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

kockice vise nisu in ... evo jedna majica za Svabu i jedna za Mausera za utakmicu sa Lihenstajnom

Old 28-10-2009, 12:20 PM   #184
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

ima li pink boja za GE-ja?
Old 28-10-2009, 12:26 PM   #185
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

dalo bi se napravit al onda mozda bolje ova slika di izgleda ko jedan od village people

... inace mislim da je ovo slikano kod Mandzinog gola za 1:3

Old 28-10-2009, 12:37 PM   #186
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

mozda i domenu prominit u croatian-sucker-report.com ?
Old 28-10-2009, 04:23 PM   #187
Švabo
deutschtürke

Švabo's Avatar

Švabo has a little shameless behaviour in the past

koji si ti lik majketi......

nekad iman osjećaj da bi ti bija najsretniji da padne 10 atomskih bombi na Hrvatsku, da svi odemo u tri pičke materine i da onda možeš zadovoljno trljat ruke kako smo svi otišli u tri pm i kako si točno ti zna da ćemo otić u tri pm......

radi takvih ko ti je uostalom i Hajduk ode di je danas, i ako slučajnim slučajem nakon 20 pacijenata naiđe neko ko valja, u misec dana nakon mesije postane pedro, i krug se nastavlja.....

i reci mi koji k ti uopće oćeš? jel pretendiraš za izbornika ili guraš Iliju Lončarevića? šta bi ti?
Švabo is offline   Reply With Quote
Old 28-10-2009, 05:39 PM   #188
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

... nije dosta da pises o Bilicu ka o najboljem treneru osim Cire sad su krenule izjave tipa Bilic je Hrvatska i ko ne voli njega mrzi Hrvatsku ... a evo opet spominjes i Hajduka vjerovatno samo ti znas zasto ... ajde covice ako ne znas nista pametno ili kreativno napisat ostavi se corava posla ... evo ja mislim da je radi takvih ko ti doslo do recesije u svitu, da si ti kriv za globalno zatopljenje i da je radi tebe doslo do svinjske gripe ... ne znam zasto al nekako mi pari dobro to napisat
Old 28-10-2009, 07:24 PM   #189
Švabo
deutschtürke

Švabo's Avatar

ma ti si pošandrca, ajde molinte pošto si poznat po tome da znaš izvuć nešto iz naftalina izvuci moju rečenicu da je Bilić Hrvatska i da ko ne voli njega mrzi Hrvatsku, i da je Bilić najbolji trener na svitu?

Bilić dapače nije najbolji trener na svitu, ali mislim da boljeg u Hrvatskoj baš i nema, odnosno, možda i ima trenera kao trenera ali nema nekoga tko ima takvu atmosferu s reprezentacijom i ko se ponaša mladenački, jer mi je dopizdilo gledat jebenog Ivicu Osima i Otu Barića s trbušinama kako pametuju iz stolice kako se dobro prdilo za vrime austrougasrke........
Old 29-10-2009, 01:01 AM   #190
Švabo
deutschtürke

Švabo's Avatar

još jedan.....
ajde ti iznesi evo svoj prijedlog izbornika u Hrvatskoj umisto Bilića, ili mi nađi kvalitetnog stranca koji bi doša za 200 000 Eura mjesečne plaće trenirat reprezentaciju?

i reci da je u ičemu nešto posebno bolji od Bilića da bi imalo razloga smijenit ga, tj. ajmo reć da se sad nudi Guus Hiddink ili neko sličan pa da možemo reć, evo ovo je klasa trenera, Bilić može ić....

Eto ti i Bodul ga nađite skupa
Old 29-10-2009, 07:48 AM   #191
rezervirano
Goran Rubil

rezervirano's Avatar

rezervirano will become famous soon enoughrezervirano will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by Švabo View Post

Eto ti i Bodul ga nađite skupa
jel in mogu i ja pomoc

obično tako važne odluke donosi neparan broj ljudi,da ne bi glasovanje bilo neodlučeno

NIMA DUŠA ONO ŠTO JE SNILA,DALMACIJA ZASTAVU RAZVILA
rezervirano is offline   Reply With Quote
Old 29-10-2009, 09:47 AM   #192
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Di si Pegula kuco stara ... drago mi cut od tebe nesto ... ajde kad te put nanese u metropolu javi se da platis neko pice
Quote:
Originally Posted by pegula View Post
goran je goli q. za tebe
ovo si dobro reka
Quote:
Originally Posted by Švabo View Post
ajde ti iznesi evo svoj prijedlog izbornika u Hrvatskoj umisto Bilića, ili mi nađi kvalitetnog stranca koji bi doša za 200 000 Eura mjesečne plaće trenirat reprezentaciju? i reci da je u ičemu nešto posebno bolji od Bilića
... svaka cast Svabo ti se drzis one devize jeftino je dobro ... ako vozis auto vjerovatno vozis Daewoo Matiz ili tako nesto jer je najjeftiniji

... inace Svabo ako se ovih 200 000 eura odnosi na Bilicevu placu moran te ispravit jer Bilic kosta puno puno puno vise od toga ... neodlaskom na SP izgubilo se 10ak milijuna eura pa ti racunaj koliko to Bilic kosta godisnje

... a ako bas inzistiras na "jeftinim" trenerima jel ti govore sta imena Weiss, Kek, Martino ... sva trojica su jeftinija od Bilica i niti jedan od njih nema ni priblizno kvalitetne igrace ka Bilic ... a ako se pitas po cemu su bolji od Bilica ... pa sva trojica su se plasirala na SP ili su izborila dodatne kvalifikacije

... zajebanciju na stranu ako nase igrace u klubovima vode treneri tipa Redknapp, Magath, Lucescu, van Gaal, Reja jel ti ikad palo na pamet da onda i "repka" u kojoj igraju ti isti igraci zasluzuje takav kalibar kad govorimo o treneru

... najbolji primjer su ti dali nasi istocni susjedi ... Srbi su sarali sa trenerima ... prvo Petkovic, pa polovni stranac Clemente, pa njihov "Bilic" mladi i talentirani Dukic i kad su vidjeli da je vrag odnio salu doveli su najboljeg kojeg su mogli dovest ... jbga Antic zaraduje 300 000 eura al valjda bi Markovic moga iskopat jos 100 000 eura za trenera takvog kalibra koje je izmedu ostalog trenirao Real i Barcelonu a sa Atleticom osvoji duplu krunu a evo sta je najvaznije sad se i kvalificirao na SP

Last edited by Bodul; 29-10-2009 at 09:57 AM.
Bodul is offline   Reply With Quote
Old 29-10-2009, 10:20 AM   #193
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

da prominimo temu u Trazi se predcidnik

Steta sta su u VL makli intervju s ovom karikaturom u kojem se moglo svasta procita. Od toga da ko god dodje iza njega da mu nece bit lako pa do toga da mogu pitat 45 (cini mi se) zaposlenih u HNS-u je li dobar; uz njegovu napomenu da je tamo kad je dosao bili 3 zaposlenih....
"Ali reći ću vam ovo: da sam ja predsjednik Udruge, bila bi bolje organizirana od HNS-a! Iako sada ide nabolje jer je u Robertu Markulinu Udruga dobila kvalitetnog predsjednika."
Old 29-10-2009, 10:22 AM   #194
GE
slovenac aka "janez"

GE's Avatar

GE will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by baRBa View Post
ima li pink boja za GE-ja?
Ne treba, dobra je meni i ova svijetlo plava...
Bitno da je "upadljiva"
Old 31-10-2009, 09:38 PM   #195
rezervirano
Goran Rubil

rezervirano's Avatar

rezervirano will become famous soon enoughrezervirano will become famous soon enough

http://www.index.hr/sport/clanak/vid...ca/457801.aspx

KALE zabija velikon Manchester Unitedu,a Nane p.čko,da sad vidimo ko ce bit udarna špica protiv LJihtejnštajna,Kale koji zabija najvećin svjetskim klubovima ili nosonja koji ne more ni na treningu dat gol

Old 02-11-2009, 12:29 PM   #196
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

Popis reprezentativaca za prijateljski ogled s Lihtenštajnom:

Runje, Subašić, Ćorluka, Križanac, Knežević, Šimunić, Strinić, Srna, Vukojević, Kranjčar, Pokrivač, Pranjić, Dujmović, Iličević, Gabrić, Da silva, Klasnić, Jelavić, Bilić i Mandžukić

sta je sad ovo

Šimunić i Križanac za mene više nisu reprezentativci ... 95 posto sadašnjeg kadra ostat će sa nama, tako da neće biti potrebe za većim lomovima

... jel to Bilic pojio govno ka i neki ode ... pozdrav Svabi i Mauseru
Old 02-11-2009, 12:38 PM   #197
rezervirano
Goran Rubil

rezervirano's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bodul View Post
sta je sad ovo
šta se čudiš,pokušava se čovk kvalificirat na EP,pa shodno tomu nema leke,lovrena ,badelja,kramarića,ćale..........al pokrivac se drži,i po svemu sudeći mislim da je j.leko dobio nasljednika u njemu

Old 02-11-2009, 01:52 PM   #198
anonymous69
Senior Member

anonymous69 is on a distinguished road

Ne znam u cemu je problem, Slaven Bilic je napravio smjenu generacije, gurnuo u ekipu igrace koji su postali svjetski hit, plasiro se na EP, proso skupino, nesretno ispali, sad se nije plasiro na SP i to je kiks naravno, ali u tim kvalifikacijama sjetite se nekad nije bilo Eduarda, nekad Modrica, nekad Kranjcara, mislim cak nekad i dvojice skupa. A mi bez tih igraca nismo ista ekipa i to moramo shvatit. Isto ko sto Francuska ne bi bila ista ekipa da im ne igraju Henry, Ribery ili Englezima Gerrard, Lampard i Rooney.
Sad je pozvo Strinica ko alternativu na lijevom beku, boljeg i potentnijeg igraca trenutno nema. Ne pratim Pamica, on je imo potencijal ali nisam upoznat s njegovom formom. Bilic nije nikad reko da Joe i Krizanac otpadaju i to bi grijeh bio jer mogu jos oni dat reprezentaciji a i realno nemamo bolje. Pozvao je Dujmovica koji igra zadnje tri godine na visokom nivou u Rusiji, Gabrica koji je stalno tu negdje, Ilicevic takodjer. Jelavic i Bilic su ostali u sastavu. Kalinic, Lovren, Jajalo, Badelj, Rakitic trebaju mladoj reprezentaciji zato ih nema. Izostavio je J.Leku, Pokrivac igra standardno u Red Bullu.
Runje i Subasic najbolji golmani, Corluka, Krizanac, Simunic, Pranjic su udarna obrambena cetvorka, ne znam ko bi bolji bio od njih, alternative Knezevic, Strinic, protiv ovih i ne treba vise, a desnog beka nemamo na vidiku osim Corluke, Veza Srna, Vukojevic, Kranjcar su clanovi udarnog sastava od kojih nema boljih, fali Modric, ja bi bio i Anasa zvao ali nije zasluzio igrama i opravdano nepozivanje. Napad takodjer najbolji moguci. I sta bi vi sad mijenjali, koga bi zvali, koga bi za izbornika, kako bi igrali, dajte neka rjesenja, bas me zanima, jer ja razmisljam slicno ovom sastavu, mozda sa max 2-3 razlike, a s obzirom da je mlada rep. trenutno vaznija onda i te izmjene su tesko izvedive.
anonymous69 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2009, 02:14 PM   #199
Bodul
Mladen Grdović

Bodul's Avatar

@anonymous69 covik je prije Kazahstana bez mozda ili ali jasno rekao "Šimunić i Križanac za mene više nisu reprezentativci" ... a njegov popis za Lihenstajn (a virujem da ce isto biti i u kvalifikacijama za EP) najbolje pokazuje koliko je on zajeba u ovim kvalifikacijama za SP ... vise nego iti jedan post ode Vorkija, mene ili bilo koga ko ga je kritizirao ... Bilic je nakon kvalifikacija jasno rekao ja sam kriv za sve a sada je i pokazao na sta je mislio pod time ... sto bi se ono reklo pojio je govno ka i neki ode ... pozdrav Svabi i Mauseru
Old 02-11-2009, 02:22 PM   #200
19hst11
Senior Member

19hst11's Avatar

19hst11 is on a distinguished road

niko Biliću ne zamira odabir prve postave i velike većine rezervi, ali da je upira Leku, Pokrivača i još neke koji i nisu baš najbolji izbor pa ni jedini za te pozicije, o tome se ode priča već nekoliko stranica...sad ako neko misli da mi nemamo bolje od jednog Leke ili Pokrivača to je druga stvar...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules