![]() |
![]() |
#241 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
Mate Bilić zabio i donio pobjedu svom Sportingu,šteta što nema dovoljno velik
![]() ![]()
![]() |
#242 |
TOČI EURO 95
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
nane u elementu,vidi se da je jučerašnji dan proveja s maminjom,pa je u sastavu reprezentacije osvanuo šindelnešto
![]() momak dvi godine ne igra ozbiljno,Luka Vučko igra ozbiljno i redovito ![]()
![]() |
#244 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
bodule evo način kako da ti i ja napokon prestanemo brontulat
http://www.index.hr/sport/clanak/cru...nu/459214.aspx
![]() |
#245 |
TOČI EURO 95
![]() |
![]()
Gledam popis reprezentativaca i ne vjerujem...Schildenfeld ???...Ovaj Bilić je otišao u kurac...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Senior Member
![]() |
![]()
al niko više ne može reć da Bilić ne prati ovaj forum, umisto ozljeđenog Strinića, pozvan Bartulović...još kad bi odjeba neke...
![]() |
#248 |
TOČI EURO 95
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
ajme evo ga opet
![]() ![]() ![]() Pavličić, Mazalović, Baraban, golman Antolović ... zanimljivi su, na širem su popisu ... sica li se ko "sireg popisa" koji je Bilic objavio prije godinu dana ![]() ![]() ![]() ... M. Buljat, Drpić, Prahić, Vrdoljak, Bagarić, Golik, Vručina, Balaban, Bušić, Tadić, Primorac ...
![]() |
#250 |
TOČI EURO 95
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
deutschtürke
![]() |
![]()
"Evo mnogi su poznati bivši i sadašnji nogometaši došli pozdraviti ovo GOSTOVANJE Bilić Boysa u Vinkovcima....." By Prasičko u najavi utakmice Hrvatska - Lihteštajn
Pas mu mater, šta je je, i ako je od njega, previše je..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Novi Zeland, otok država mnogih naših šta igraju za druge, plasira se je u Južnu Afriku..... ajmo Maori!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
evo da nebi ispalo da ja samo kritiziram Bilica lipo je vidit da covik priznaje svoju gresku i pod svaku cjenu zeli izbjeci da mu se ista ponovi i u ovim kvalifikacijama ... evo i ja cu prvi put napisat da ce mozda i bit nesto od naseg Bilica
![]() ![]() ![]() ... htio bih do početka kvalifikacija imati kostur od 17, 18 igrača i još desetak koji u svakom trenu mogu uletjeti u momčad jesi vidio moj Svabo ne 11,12 igraca nego 17,18 i jos 10 sa sastrane ![]()
![]() |
#255 |
deutschtürke
![]() |
![]()
e moj Bodule, al mi sad imamo godinu dana da nađemo tih 10, a prošle godine nas je odma posli Turske dopala Engleska, pa Ukrajina, pa je sigurno bilo vremena za popizdit da isprobaje Bartulovića, Strinića, Bilića, Gabrića, Sharbinije, Dujmovića i ostatak ekipe i baš se oduševljava time da riskira s tima umisto da ide sve s prvom, al uostalom tko sam ja da ti to govorim, ti ionako sve znaš....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
prvo jel ti sebe čuješ šta pričaš ![]() drugo,zar nisi reka da nečeš više u ovoj temi pisat i ukopavat se i dalje ![]() i trece,želiš kazati da je PRVA drpić,čale,lovren,leko,pokrivac,manđukić???....... ..svi oni su redom isprobavani i nijedan nije prikazao ni jednu ozbiljnu utakmicu,Mate Bilić je u utakicu i po pokaza da je veća greška što on nije pozivan(a manđukić je) nego što se nismo kvalificirali,Gabrić,Bartulović,Dujmović su odigrali utakmicu u kojoj su se dokazali čak i Bilići,koji ne priznaje svoje greške,ali za tvoje stručno oko............neeeeeee,ipak treba ici s PRVOM postavom dinama ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#257 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
Svabo pricas gluposti ... nakon Eura smo odigrali i 3 prijateljske utakmice na kojima nije bio pozvan niti jedan novi igrac ... a da ne spominjem 2006 di je Bilic odma protiv Rusije igrao sa novim sustavom igre i prakticki sa 6 novih igraca u odnosu na SP u Njemackoj ... znaci Kranjcarove "greske" nakon SPa je prepoznao a svoje ili nije znao ili nije htio ili nije smio ... ali na ova dva primjera lako mozes vidit da se moze ako se oce ... i opet cu ponovit ova utakmica sa Lihenstajnom je dobar pokazatelj kako se igraju prijateljske utakmice i cemu one sluze i zato sam i napisao ovi post prije ... ostatak ti je Vokri lipo reka
![]() |
#258 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
"Slaven je sam, doslovno ničim izazvan, još prije pola godine izričito rekao da neće ostati izbornik. I onda je to ponovio još 30 puta. I kad smo mi svi to prihvatili, on se predomislio. I Slaven je poput Mamića, malo bi ovako pa malo onako. Kao da su sijamski blizanci."
![]() ![]() http://sportske.jutarnji.hr/index.ph...lanak_id=15534
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Senior Member
![]() |
![]()
ma štimca za pricjednika, ali rvacke ne saveza...jebate kad čitaš njegove intervjue ili ga slušaš na tv reka bi duša od čovika...dobri pošteni štico, a svi protiv njega
![]()
![]() |
#260 |
TOČI EURO 95
![]() |
![]()
Štimac je veliko govno, ali mi postaje simpatičniji od Bilića (što mi se do pred koju godinu činilo nemoguće)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|